Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MineHeadHun
Egy mínuszpontot sikerült beszereznem.(nem büntetõpontot)
Ryder159
Most már nem kellett volna, modi elinétzte volna. Neked 2 hete kellett volna cselekedned, amikor elkezdte ezt az egészet<#felkialtas>

MineHeadHun
Na végre szabad a levegõ, láttam hogy kaptam én az én beszólásomra... Beismerem én is elengedtem magam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
metasoft is.
... Én is akartam volna szólni hogy ***** nagy itt az offolás...
trakk
Még pont sikerült elolvasnom. Bár nem mintha sokat adott volna az életemhez.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Seprû finished.

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
Be se léptem még ma hogy tiltottalak volna. Az nem az én mûfajom...

Maximus4
Tisztelt metasoft!

Megkérlek,hogy fejezd be a folyamatos flémet és maradj a topik témájánál és a játékkal törõdj,ne pedig másokkal!Egyelõre kapsz három büntetõpontot,de ha nem hagyod abba,akkor jön a másik kettõ is!
És legyél olyan szíves,erre az üzenetre nem reagálni és elkezdeni magyarázkodni és esetleg vitázni!

Köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem vagyok annyira rajta a classos versenyeken lehet azért találkozok kevesebbszer ilyennel!

De megtérül. A regisztrált játékosok bizonyos százaléka, igenis megfertõzõdik. Nem csak nyomik vannak fent a játékban. És azt is megjegyezhetjük, hogy nem kevés az olyan nyomi is, aki eddig is telenyomta búszttal az accját. Az hogy szarrá csíteli magát az kevés. Attól még nem birtokol. Tehát neki is kell a pöpecebb verda.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nálam van sok csaló speed hack és autofinish is. Ez ma reggeli. :/

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Nem tudom én a saját bõrömön érzem hogy sokkal kevesebbet bosszankodok a csalók miatt autofinish gyakorlatilag megszûnt meg nem nagyon találkozom csalókkal egy játékot játszunk mi?

Persze ezek mind igazak de Csítworldben ez nem biztos, hogy megtérül. A kis trainernyomkodó nyomorékok Igc-s autóval is megcsinálhatják a gyõzelmet azért nem fognak venni boostos kocsit
Mûködik a beetetés :-) mindaddig még fogyasztói társadalmat élünk. Én is szeretek autót venni.

Na igen, nekem ugyan sok boostos autóm volt már elõtte is szóval nem így, de az F1 rental vitt rá hogy megvegyem, egyébként nem akartam megvenni
Szerintem tök mindegy mostmár hogy mikor adják, az már el lett döntve hogy van 3 kód, innentõl kezdve nem fognak azzal több pénzt veszteni hogy 2 kódot kell adniuk ilyen hamar, mivel az már le van rendezve..sõt, ha hamar van sok ember az csak jobb nekik, szerintem
Azért van benne üzletpolitika. Aki birtokol boostos autót, megy vele, érzi, az a jövõben nagyon könnyen költhet búsztra. Nem keveseket tudnak így megfertõzni.

A regisztrált felhasználókkal arányosan nõ egy oldal értéke,a reklámbevételek nagysága!

Nem tudom, hogy megy ez de az oroszoknak sem jó ha újból adni kell egy kocsit ingyen ilyen rövid idõn belül mert gondolom ezért a kódért nem keveset fizettek EA-nek és ez nem tudom miért is éri meg nekik. Supra nem volt nagy érvágás mert azt már senki sem vette boostért és Lancia-ja is csak annak nem volt aki lemaradt a lengyel akcióról
Sikerült kicsit trükkös.<#vigyor0>

Undertaker189
szóval ha megvan egy bizonyos mennyiségû, regisztráló akkor kapunk egy autó kódot?

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

lorci
Amúgy nekem is azt irta elsõ verseny után Meta, hogy tank moddal megyek pont ezen a pályán mentünk<#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Hogy lehet festeni a visszapillantót meg a többi részét elején így külön?
köszi

Az oroszoknak kellenek a regisztrált felhasználók az ea-nek a pénz a játékosoknak az autók mindenki boldog!

goregrind
Nekem/Nálam nem bûzlik semmi, hogy jöjjön a baj a kunyhódra te ártány! <#mf1>

DISCORD: grimanddark

Nem sztem, te nyitottad ki a szádat... <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
Zoknit cseréltél mostanában??? <#idiota>

Na, a pohártartós viccet félrehagyva még kell 7000 regizés az orosz oldalon, és meglesz az újabb autó, de nekem itten valami nagyon bûzlik...

goregrind
A pohártartó megoldása, ha valaki esetleg túl fiatal ehhez! <#zavart1>

Egy számítástechnikai céget felhívott egy titkárnõ, hogy van egy kis probléma az új számítógéppel, amit hoztak. Mikor rákérdeztek, hogy mi a probléma a nõ elmagyarázta, hogy letört a pohártartó a géprõl, és a kávé ráömlött a billentyûzetre. Mire a cég embere megkérdezte hogy miféle pohártartó a nõ elmagyarázta neki hogy az amelyik a gépben van és egy gombnyomásra elõjön.

Szóval:
- Hogy halt meg a CD-ROM?
-???
- Pohártartónak nézték.

Én egyik chatablakból se tudok kiolvasni semmit, még a videóból sem.

Ryder159
Hát pedig mindig ott vagyok. Kivéve amikor nem<#mf1>

Nem is tudtam hogy ezeket is nézed 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ryder159
Itt még 😄

Itt vagy feri 😄DDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ezekszerint beváltottad a kódot. A játékon belül, autó vásárlás menüben, a GIFT-re klikk, és ott kell lennie.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Nálam lehetett :-P

Project D|Rare Car Collector|

nem 1 kört számol, hanem 2 kör 30 km

Simraceway: tigris013

Szerintem teljes hosszt, de nézd meg a Long Haul öcsid alakulását.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

90 semmiképp, a plusz kört nem számolja...
RoboKutya78
Skacok kérdés a fenti térképen a körversenyeknél a kilométer megjelölés az egy kör hoszt jelent vagy hogy is van ez? ki akartam számolni hogy ha a hastingson ami 30 km az most egy kör vagy legjobb esetben 3 at jelent az már 90 km?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Helyesbítek az Originen azt írják már megvan a kód, DE nfsw-n nem találom a porschét.
Jó gondolom valami relogg kéne, újra indítom azt semmi.
A szememet kaparom ki ezen a nem is tudom min.....
Nem tudja valaki hogyan lehetne szerezni ingyen Hot pursuitos vinylt, nagyon kéne. 😞

Rendben köszönöm, megvan a GT3RS 4.0 standard, nagy thx 😄
Bocs, csak simán http://origin.com/account

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

https://origin.com/account oldalon a Redeem Product Code menüpontban.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

tutuhawer
azt én nem tudom. De van, aki itt sg-n tudja.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

öm, originen keresztül, hogyan váltsam be? :s
tutuhawer
Mr LEVEL 50 épp ma fenn volt, neki az origint ajánlottam, mert láttam, itt többeknek ment onnan... De nem tudom õ hol váltotta be, de sikerült. Akiknek szurkoltam, hogy 4.0 legyen, azoknak 4.0 lett 😊)) Remélem, neked is az lesz, nem pedig a régi vagy az elõzõ generációs gt3

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Látom van egy új kód, be akarnám váltani de az NFSW oldalát nem hozza be, sehogyse.
Valaki valami help, nagyon is jól jönne az az autó
tutuhawer
neked...

de Quqa tudja lejjebb is vinni, hogy még élvezetesebb legyen a játék. Nekem mindig azt ajánlotta, hogy vegyem lejjebb a grafikát a videónál. Tudnám talán annyira is, hogy csak egy kockát látsz, ami megy valami út jellegû izén... ösvényen, és kerülgeti a dobozokat, miközben világít fényesen. Q éppen így megy, és !!! meglátja, ha csal valaki. Vagy leütközi...
Nem hagyhattam ki...

goregrind
Egy már van ami jó, minek még egy? 😊