Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
minek...? A gifek meg smiley-k jobban megragadnak. Tépem a számat, nem mese, de ... minek?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem a tanulságos esti mesét mondtad el? 😊

légy türelmes

tutuhawer
nem tudlak követni

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Baromi jó a képzelõerõd.

légy türelmes

tutuhawer
attól leszek gyorsabb, hogy végre a nitróval el tudom váltani a 7. fokozatot is, mert amúgy... nem. Mélyebb a hangja a nitrónak, erõsebb, és megnyugtat, ettõl pedig még gyorsabb leszek. Mindenképpen gyorsabb leszek, és az összes lamborghinis ellen nyomom szerintem. Meg ha indulok tier4-esek ellen, akkor is.

Attól leszel gyorsabb, hogy az agresszívabb hang miatt több erõt képzelsz magadnak.

légy türelmes

tutuhawer
háááá.... gondoltam, megnézem a profilt és... fülöp-szigeteki az ember. Alattomos, szemét népség a filippínó, ez tény. De épp ma mentem egy odavalósi ellen és rendben volt. Igaz, kikönyörgött pár powerup nélküli versenyt és tettem neki egy szívességet, de többet nem, mert végre benne a mclarenemben a 4 csillagos nitró hangerõ. Az egész világgal ellentétben én nem érzem, hogy a perfect startom erõsebb lenne, a szokásos tempóra gyorsít fel, de a hangja erõsebb.

Ryder159
Ami érdekes ezen a videón, az az, hogy a 3. hipervándorra a stat alapján rá sem lehetne bizonyítani, mert az ideje 3:28.39
Itt a profilja és tényleg nincs csillagozott ideje. Tehát akkor ez az új Autofinish 2.0

Nem rászóltam, hanem szimplán töröltem pár abszolúte nem ide illõ dolgot de, legyen:
bocs, te szemét, igazad van

<#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
csak simán offot látok. Én versenyzõs játékból tettem be a szövegemet és figyelmeztettél. Ami nem baj, de ma senki se kapott figyelmeztetést. Ez se baj, de akkor kérj tõlem bocsánatot, mert lebasztál, hogy offoltam , pedig csak kérdésre válaszoltam nem egész oldalas gifekkel , képekkel, tele smiley-val. Csak mondd azt, hogy "bocs, te szemét, igazad van" és máris jobban érzem magam

Hát na ja

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

?? Már megint mibajod van? Szerintem ezt megvitattuk... Hányszor futjuk még ezt? Hol láttál másik játékból offot most?

Héj, te biztos az vagy akire én gondolok, vagy csak annak tetteted magad???

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
mi a fasz ez... én meg figyelmeztetést kaptam, amikor spoilerbe vagy offba tettem másik játékról hozzászólást, mert a régi játékostársaknak mondtam pár érdekességet. C'mooon maaaan.

SUNNY84HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#74427 de beteg 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Yessss! :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

ezaz

Megtaláltam <#whatever><#idiota>

Csá

Ui: Vannak kulturáltabb GIF képek pl ez:

Ezt a képet lefoglalom 😛

Jóvanmàn Mester <#hehe>

Egyenlõre azt az érdekes, de inkább kicsit zavarba ejtõ, kifejezetten rassztkiemelõ képet töröltem.

Krisz intézkedik 😄D

nekem is 😄DD
de figyeld hogy mi lesz 😄DD

Mondom, hogy keresem

Megjött a kedvem egy kis kalapálásra. Banhammer van valkinél?

Ja, keresem a Deletekapám

Tutu: Tutu?

Bezony 😄

tutuhawer
chris!

Szólítottál?

Te most komolyan hány éves vagy ?

trakk
Asszem volt értelme megint felnéznem.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Most erre reagáljak itt, verjelek állba vagy "don't feed the troll" alapon hagyjalak? <#idiota><#hehe>
HAZIGAZDA
ugyes vagy ZS de szar a neved <#szomoru2>
Gondolom Inspect Element <#idiota>
Az a minimum 😄

Szabi
paint ? <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Ugye rosszul láttam a Neont meg a GT3 táblát a NoobZondán? 😄

es ez NEM PHOTOSHOP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék 3 csaló egy vidin 😄DD

SUNNY84HUN
tegnap este elkezdtem tolni a classos gray pointot hajnal 4 ig 36 futamot mentem , 24 et nyertem többiben szinte mindig csaló volt a vicc az hogy gt2 vel voltak :/ , elején sorra jöttek a csaló mérgemben megbontottam a töpszli vörös boromat colával legurítottam és verettem a multit komoly volt 😄

#74378 ez igen gáz :/ , de hát mit várjunk cinkét , f1 et :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

mert ez TOMDRIVER333
Ja, akkor már sejtem 😛

De ez hogy jön ide ez a kép?

Talaljatok ki hogy ki ez mert o is a forumon van
egy baratomat kertem fel ra
nem en csinaltam
tanuljál kocka 😛PPPPP

????

Riccs: frankó, meg kéne tanulnom fotóshoppolni.

😛PPPP