Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
És azt mér' nehéz felfogni, hogy team escape módban a zsaru az ellenfél nem a játékostárs?.....
Arról már nem is beszélve, hogy, ha mindenki beér akkor jobb nyereményt oszthat ki.....
Hiába<#wave> a fejem nem érthetem én ezeket.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Balazs15
hello

ingyenes univerzális kódot hova kell beirni ?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

SUNNY84HUN
<#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Ugyanaz a tünet, mint haverodnál, csak win7-es gépen.
A játék megy (feltéve ha nem hallgatok zenét, mert úgy tûnik, a média lejátszómat nem szereti...).
Az ellenõrzésre nem is gondoltam, hogy mennyi eszed van.😊

KÖSZÖNÖM SZÉPEN az ötletet, most vissza a rammer-hacker-cheater orosz,brazil,délkelet ázsiai majmok közé.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

ugyanez a tapasztalatom GTR-rel,
nem is értem amúgy miért ne befoylásolná egy aftermark cucc az autó karakterisztikáját, ez már megint a fejlesztõk hülyesége sajnos..
pl nekem nagyon hiányzik a légellenállás, tapadás, nyomaték stb állíthatósága a MW-bõl, ott szépen be lehetett hangolni az autót, itt is szívesen játszadoznék velük.. nem beszélve arról, hogy még színesítené is a játékot.
Ennyi nálam is,bár azt nem vágom milyen net lehet hogy ez tovább tart mondjuk fél percnél!

Felnvel érzékenyebb lesz az irányváltásokra. (a spéciedition boostkocsikon lévõ festhetõ peremû felnikkel méginkább) De nem biztos hogy nagyobb lesz a kanyarsebesség. Mert nem fekszik bele a kanyarba az überfelnivel a kocsi. Ehelyett jobban fûrészel balra -jobbra. Többször kell iránygombot nyomni. Az meg ugye sebességvesztést eredményez.
Aftermarket felnit leszedni olyan mint zöld vagy piros rugó helyett kéket rakni.
Persze, aki nem próbálja ki, az addig hülyének fogja nézni a másikat... pedig ez így van már lassan 3 éve... Az EA-nek meg nem szabad hinni, hiába állítják, hogy az aftermarkok nem befolyásolják az autók irányíthatóságát...

Itt van pl, a Nissan GTR SpecV, rátettem az egyetlen IGC-s body-t, és sokkal jobb lett tõle a verda... -.-

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

SUNNY84HUN
nem lehet az hogy a letöltött adatot ellenõrzi , mert ilyen hibáról nem halottam még :/ , de játék amúgy elindul ? havernál xp x86 sp3 nál is mindig ellenõrzi a dolgokat megy a csík és végén kiírja downloads complete

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Hello Mindenki!

Találkozott már valaki olyan problémával,hogy a launcher folyton le akar tölteni valamit indításkor?
Végig olvastam vagy 50 oldalnyi posztot, de nem találkoztam ilyennel, tovább meg nincs türelmem olvasni az "anyázást".
Az Orgigin-es FAQ azt írja, hogy telepítsem újra a launchert, de akkor az egész játékot akarja újrarakni (ha csak nem 2,5 gigás indítója van..........).
Megköszönném a segítséget,mert idegesít a dolog.<#phone>

SUNNY84HUN
anno az mc mp4 en 21 " felnit ledobtam kapott helyette 18 ast , azon a pályán amin volt x idõm mp4 el javítottam 2 mp-t szóval aki azt mondja hogy nem változtat semmit az menjen képviselõnek 😄 , régi sky r34 is a gyári felnivel jobban fordult 😊

Felni: + 1szavazat
müködik(eddig), hurrá 😄
Egybõl speedbugot nem fogsz elõhozni, és egybõl bitang lassú sem tudsz lenni. A felnik meg igenis, belenyúlnak az irányíthatóságba.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

meglesz
Indítsd újra a géped meg a netedet is.

Error signature:
AppName: nfsw.exe AppVer: 1.0.0.1512 ModName: nfsw.exe
ModVer: 1.0.0.1512 Offset: 0023efec
ez nekem új 😄
Volt ilyen már másnak is, hogy csak úgy hirtelen kihoz egy errort és utánna abszolut el se akar indulni?
Kezd már bosszantó lenni
tutuhawer
Figyelj, Cs
Ugye szerinted nem lehet speed bug meg egyéb lószar, ha állandóan restartolok? Nálam többet nem restartol senki. Restartoltam, felnit cseréltem azt a lejjebb levö 522 bósztost és jobban fordul a gépem, a mclaren mp412C. A felni miatt vagy lehetek én belendülve...? Nem igazán veszem észre, csak kicsit... A felnire fogom mondjuk elsõ körben

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

nem létezik hogy ne legyen egy olyan nap amikor nem kúrnak el valamit a World-ban, na mégegyszer..hátha most..
tutuhawer
nem <#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

az agyam megall, megint lefagyott ez a szar
2mp es megint benn vagyok
goregrind
...a hiba megint az ön készülékében található? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
offline... <#falbav>

ROBIRX7ttel jovok, azon se durvabb nyugi xD
tutuhawer
a porschéd ellen jönnék

van most fenn valaki aki versenyezne is velem? unatkozok..<#sniffles>
Nekem dragos supra jutott 3000 achi-nál... Garázshelynek jó lesz... <#mf1>

bboyatty
Valaki azt mondta, hogy D és E-ben tisztességes futamok mennek, hát meg szeretném ezt cáfolni, mert ha 10-bõl 2-n nincs hacker akkor hálát adok az égnek.<#zavart2>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

tutuhawer
/ejtsd: zsunior zsogador/

tutuhawer
nemrég vettem észre, hogy a nagyon drága bósztos felnik közt van egy, ami kilóg a sorból 522-es árával 😊)
A portugál nyelv ne zavarja meg a junior jogadorokat,

Ilyen koncentrációhiányt még életemben nem tapasztaltam. 911 GT3 RS-sel nem tudtam megelõzni egy LF-A-t. Meg az egész játékra ráuntam.
Éreztem, hogy sok volt az a 600 homokzsák tegnap a Sugovicánál. Nem beszélve, hogy dobáltam is felfelé a gépekre háromszor annyi zsákot, amiket vittek a gátra. Az alvás ellenére úgy ki vagyok ütve, hogy az nem igaz.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ryder159
Jaja, arra nagyon odafigyelnek. Amúgy meg tudnak magyarul is. Én is tudok szlovákul, de nem beszélek nekik csak magyarul, aztán amikor megunják akkor megtanulnak õk is magyarul beszélni. Ha a pénzem kell nekik akkor kérjék csak szépen magyarul...<#nezze>

SUNNY84HUN
<#vigyor><#mf1> , még jó hogy minden átalakításról van mûbizonylatom így benézték <#pias> , szerencsém volt hogy haverom tud szlovákul és megértettem amit regéltek amúgy bajban lettem volna <#hehe>

Ryder159
Lehet hogy nem szeretik a Hondát.<#mf1> Fõleg ha még magyar is<#shakehead>

SUNNY84HUN
<#wave> , ugyan mond már meg miért olyan barátságosak Komárnóban a fakabátok ? <#fejvakaras> 2 napja jártam arra és nem lopták magukat be a szívembe <#gonosz3>

--------------------------------------------------

más :

pedig a majmok bolygója most kerül ( t ) a mozikba de már itt is támadnak <#nevetes2><#zavart1>

Ryder159
Komárom 10 éves költségvetése.<#idiota>

Tombol a Szlovák szegénység

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van ma Beacon&station?

Unatkoztam,lebannoltam

Ja, ezek osztódással szaporodnak <#hehe>
Ez meg mi a szar már megint? Minden napra jut egy hülye?

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Új egyéni rekord!

Station & Fisher - 1:49.5 Porsche 911 GT2(997)

28%-os rapid fire

Ui.: Még javulhat mert volt benne 2 hiba

Simraceway: tigris013

goregrind
Az imént kaptam egy kis tréninget PERFECT10N úrtól. Mondhatni esélyem sem volt a fostalicska money-grabber RTR-X-el az efegy ellen! <#taps><#idiota>

DISCORD: grimanddark

Nekem még volt hová továbblépni, mielõtt egymagamban járnék: annyira felbõszített a sok hülye, hogy pár napja csináltam egy powerupnoob drivert (a másikkal elért eredményeket nem akarom összenitrózni, mert elégedett vagyok velük), így több esélyem van legyõzni vagy arcul csapni másokat - ki mit érdemel (reklamációt elfogadok). Arra gondoltam, a második driver jó lesz dühöngõnek, és tényleg jól esett legyõzni a sok nitrós-juggeres emberkét. Jó volt méltó ellenfelekkel menni, és jó volt magam mögött látni a rammereket. Bejött a számításom, örülök, de hiányzik, hogy a nekem kedves autóimmal menjek a nekem kedves pályákon. 😊 Egész héten alig adott ellenfelet, vagy ha adott, négyliterest adott B-s, C-s autók mellé, a 959 mellé meg a hét eleje után nem adott semmit, még egy árva autofinishert sem. Gondolom, az ingyen kocsi miatt még többen mentek A és S classos versenyekre, meg a népszerû pályákra, mert eljött az õ idejük. 😊

légy türelmes

tutuhawer
pedig én megpróbáltam jobbá tenni, de még ma se vevõ rá sok spíler. Inkább megyek , hasítok magamban és nyomkodom a 4 csillagos nitrómat...

Jah. Aszongya , aztán kilép, ha meglát a lobbyban. Felesleges azt hinni, hogy szájtépéssel jobbá lehet tenni a világot, mikor még példaértékû vezetéssel sem.

légy türelmes

Mondták hogy videó legyen belõke és akkor meg vannak fogva eszt írták az elõzö vidikre is a World adminok köszönik a munkámat

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

És akkor muszáj neki csalni a is ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18