94802
  • illesgergely
    Na akkor ennyi volt...
  • Gyuszopapa
    Lehet még kérni mentést?
  • goregrind #94680
    Az összes profil mentés holnap délelőtt feltöltésre kerül, mentések most készültek!
  • illesgergely
    Szia! Lementenéd az én profiljaimat is?
    BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Köszi előre is!
  • ShifTime
    Valaki lementené nekem is? :D WANTED0
    Köszi előre is.
  • alfa20
    Na vazze... meg van miért nem tudtam a mentéseimet betölteni a játékba.

A mottóban érvénytelen karakter szerepelt az 'á' betű, átírtam 'a'-ra és már be is töltötte rendesen :)

na most már én is tudom menteni akár naponta, játék után :D
  • goregrind #94676
    Gratulálok! :)

Közben megérkezett a veyron az offline verzió car dealer-be is!
  • alfa20
    már a 7-es nél járnak?
    hét elején még csak 1.1Béta volt... haladnak a srácok.

más:
    meg van a Bugátti, megvettem :)
  • goregrind #94674
    A mentést megcsinálom, lehet kell majd még egyszer! ;)

Egyébként meg az alábbiak kellenek az offline játékhoz:

Need For Speed World - 4,04 GB
    Python27 - 109 MB
    NFSW offserver v7.7.15 (jelenlegi verzió) - 9,21 MB

Hatalmas tárhely szükségeltetik! :)
  • MineHeadHun
    Á, inkább nem, mert már úgy sem játszunk vele, meg ahhoz minden szirszart fel kell rakni a gépre. Én meg a laptopomon takarékoskodok a hellyel.
  • MineHeadHun
    Szia! Lementenéd nekem is a profilomat és a barátom profilját légy szíves?MINEHEADHU (Már 22-es szintű vagyok és egy 580 körüli overalljú Toyota Corollám van a Nissan már régóta nincs meg) LOCTITEHUN (Ez a barátom felhasználóneve, én lementeném, hátha tud ő is játszani OFFLINE ezzel. Ő is már 20-as szintű bár a profilja jó régi, azóta van meg, amióta a 2 évvel ezelőtti Cayman és Super Bee bug volt(aki már 2013 óta vagy előtte elkezdett játszani tudja hogy miről beszélek)
  • Malachit
    Ha hétvégén még rátekerek az accra pár kocsit és vasárnap kimentem akkor is jó lesz nem? A szerverek 16-ig futnak, vagy rosszul emlékszem?
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.07.09. 13:20:33
  • Crumeron
    Hali, le tudnád menteni az én profilomat is?
    SZATIRKA
  • alfa20
    igen, de akkor meg ki cserél egy másik autót...
    amúgy már csak 550e kell és meg is vehetem. :)
  • goregrind #94668
    Megoldható offline is a Bugatti beszerzése a már meglévő profilba! :)
  • alfa20
    köszi!
    akkor gyorsan össze szedek még egy misit :)
  • B13A6
    ...........akkor az is lehetséges,hogy egyszer majd ennek az összetákolt worldnek valahol,valaki beizzít egy saját szervert...?
  • goregrind #94665
    @ alfa20: Igen - ott lesz! :)

@ tutuhawer: Majd ha lesz géped akkor kukucskálsz! Ami mentve van az már nem veszik el, csak kiabálj ha kell! Van 2-3 mázsa profil mentés a gépemen! :)
  • alfa20
    Most jut eszembe, most ugye meg lehet venni a Veiront, ha meg veszem, és utána kimentem/mentiik a profilom, akkor a offline módban is ott lesz?
    most ugye nem elérhető a Bugatti az offline-ban (trükközés nélkül).
  • RED BULL F
    Egyébként is meglehetett nézni a pilóta adatlapon szinte mindent az adott személyről, kivéve talán a verseny statisztikáit :)
  • bboyatty
    Na hát igazából már mind1, mert nem tudok semmit tenni ellene, de nincs mit rejtegessek és nem hinném, hogy annyira nagy driver lennék, hogy érdemes lenne turkálni a profilomban.
  • tutuhawer #94661
    Nem keserítettél el, csak érdekelt, hogy működik, mi fán terem. Nem veszítek vele, ha valaki belenéz a profilomba, semmi gáz. TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik :D

egyébként nem rossz dolog, pár profilba én is belépnék, beléptem volna annak idején. Viszont nem fut a PC-men a játék, egyáltalán, így marad az olvasás. :(
    Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.07.07. 20:38:59
  • RED BULL F
    Ha online lenne, megérteném, de így már nem sok vizet zavar, hogy más is belenéz a profilodba. Szétbarmolni nem tudja, esetleg megnézi a festéseidet és hogy milyen kocsiba milyen cuccokat raktál. Semmi hátrányod nem származik belőle, esetleg akkor, ha még keddig valami világmegváltó hatalmas NFSW bajnokságot készülsz szervezni milliós díjjal :D
  • bboyatty
    Hát veszíteni nem veszítek de valamiért nem tölt örömmel sem. Azért mégis csak egy személyes cuccról van szó, amin én éveken keresztül "dolgoztam" és épp azért gondoltam, hogy szeretnék róla egy másolatot, ha nem is játszok de legyen meg. Szóval akkor lényegében bárki beléphet a garázsomba és azt csinál amit akar?
  • goregrind #94658
    El kell, hogy keserítselek - akárki mentheti akárkiét az exceed progival. Én pl már lekaptam a tiedet is! De kérdem én: ÉS??? Valamit veszíteni fogsz vele?
  • tutuhawer #94657
    értettem. Senki más nem mentheti le az én profilomat, ugye, ha én nem akarom magamnak?
  • alfa20
    Szia!

Lementenéd nekem is?
    T0M1HUN
    Köszi előre is.
  • goregrind #94655
    Need for Speed World: Offline Szerver információk
    Legfrissebb verzió v1.1 BETA
    07/07/2015 00:50AM GMT+2

Frissítések/Javítások:
    ● Minden alkatrész bekerült a shop-ba és az Inventoryba!
    ○ Performance partok (az összes elite is!) -> Inventoryban
    ○ A/M partok, Skillek (4 csillagosak!) -> Shopban
    ● Minden basket adat a Car Dealerben levő autókhoz hozzáadva. Köszönet a segítségért Zsomboornak.
    ● Bekerült egy ServerLauncher, így talán mindenki tud majd anélkül játszani, hogy összeomlana a kliens.
    ● Javítva egy hiba a ServerEditorban.

További infók magyarul itt!
    Utoljára szerkesztette: goregrind, 2015.07.07. 12:19:00
  • goregrind #94654
    Ez a lementés jelenleg arra jó, hogy te otthon a saját gépen már futtathatod OFFLINE a játékot (az összes nem kiadott, be nem fejezett pályával együtt) és abban használhatod a profilodat! Van egy másik magyar fórum, ott minden információ megtalálható ezzel kapcsolatban.

@BBATTY: Profil mentve
    @Gyuszopapa: én is, sokan mások is mert rengeteg van! Én csak felajánlottam, hogy akinek kell mentem!
  • tutuhawer #94653
    Ez a lementés mire jó? Eltehetem emlékbe a profilomat? És ha elfelejtettem, mi a nevem?
  • bboyatty
    Na hát nem tudom még miért, mert nem sokat játszottam vele utóbbi időben de azért megkérlek, hogy mentsd le az enyémet is.
    Profilom: BBATTY

Köszönöm!
  • Gyuszopapa
    Te mented a profilt?
  • goregrind #94650
    NFS WORLD PROFIL MENTÉS!

Ha valakinek esetleg problémája adódna a profilja lementésével az jelezze most amíg még nem késő! Bannolt profil lementése is lehetséges!
    Adj meg egy profil nevet és PM-ben kapod meg!
    Utoljára szerkesztette: goregrind, 2015.07.06. 09:24:09
  • tutuhawer #94649
    engem nem bannoltak
  • Szabi #94648
    biztos nem véletlenszerűen raktak ki..
  • hunboy519
    skacok bannolva lettem az NFS World Hungary oldalon,vki írna az adminnak h oldja fel a bannt?

• goregrind #94646
    NFS World offline szerver infók magyarul!
  • Quqa
    Azt valaki érti, hogy miért csak a 3Z + 3P van bent ultra-ban és elite-ben, nekem talán egy olyan kocsim sincs amiben ez a színsor és szvsz nem is sok van amihez jó lenne?!

Ezt az F1-et meg milyen jó, hogy nem vettem meg boost-ért annyira nem tetszik az irányítása, mozgása (ideges, pattogó 6 sárgával!? ), hogy el sem tudom mondani. Az Agera igaz, hogy lassabb, viszont úgy megy mint az álom.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.06.22. 13:37:36
  • Tarpi
    Igen jó lett maxon a Nismo R34. 767 overallal.
  • Tarpi
    Az F1 elérhető, 2.000.000$