Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezeknek tényleg elmentek otthonról.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

veszélyesen gyorsulhat xD bár nem ismerem a world-ben
trakk
Közben lett egy ilyen is:

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

2 napja szórakoznak a stat oldallal, voltam már 120. is meg 240. is, sõt nullázva is voltam, de akkor akárkit néztem, mindenki nullázva volt, most meg ott vagyok, mint a hét elején is.

A másik, hogy az nem hivatalos statoldal, az EA-nek semmi köze. Az olyan, mint a magyar ranglista, csak az nemzetközi.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

a stat oldal nem tartozik a world-höz, pontosan az nem hivatalos ranglista. Az EA-nek van stat oldalja

Simraceway: tigris013

Aki esetleg kételkedik abban, hogy nem csinálnak semmit a csalókkal, igenis nulláznak vagy bannolnak ezerrel, csak mert ezen a héten folyamatosan elõre kúsztam a stat oldalon, úgy hogy kb. 2 hete nem versenyzem.

Balathruin

Ismét én vagyok a hülye. Jàr neked a piros pont. Class rendszer még nem olyan régi.

FLEM4! Bocsànatot kérek! És tényleg gurulj pàr versenyt.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Silvertoni pályákon FWD/4WD-ket alázni még mindig nagy öröm Nissanokkal.

nekem jobban kézre állt a 996-os gt2. Szerintem versenyképes, habár Fisheren ami nálam hazai pálya a lions challenge-el együtt, gyaláztam õket.

tutuhawer
de a játékot se használtad... Használd a játékot és frissül a stat

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Porsche 911 GT2-t érdemes A maxra kihúzni? versenyképes lehet a többi A class kocsival?
Exige-t meddig érdemes húzni szerintetek?

Hát a felsõ 3 az jó szokott lenni, de az alsó 3 az tényleg sofõrfüggõ. <#kacsint>

Balathruin

Én csak team escapezni szoktam.. versenyezni meg haverokkal multiba már kb 2-3 hete nem is voltam és egy darabig nem is fogok míg tele van hackerrel az egész 😊
már nem azért de versenyre tényleg nem jó a 3z-3p tuning

Overburner
ugylátszik nem igen kell versenyezni feljárni a world re még mindig. max csak kocsik festegetéséért.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

De még mondja is, hogy "nézd meg" Há megnéztem bmeg. Van pofa rendesen. Fene se gondolta, hogy van még lejjebb.....

Mindenki ezt mondja elõször...

(Tessék, kimondtam. Vannak társak, akik kihozzák belõlem.)

Most vagy hülyének nézel, vagy tényleg hülye vagyok. De áruld már el, hogy a sistergõs ménkõbe tudsz mondjuk S classzos pályán single player futamot menni B classzos autóval?

No lám! Bexart a a carchanger? Érdekes.

Gyufff
És ezt a matricát valami kóddal lehet elõhívni?

Elsõ blikkre rossz autóval volt rossz helyen. Bár másokat nem szoktak fullra nullázni ezért, ahogy hallottam.

légy türelmes

hat nezd meg ha nem hiszed
Ok nélkül senkit se nulláznak le! 😊
ok de hol?
Ha hiányzik a statod, kérd meg õket, hogy csinálják vissza, amit lehet. 😊

légy türelmes

Az a megoldás egy autónál biztos, hogy nem igaz. Lehet, van másik kivétel is. Jah, Ryan is mondta másik kocsiról, de ellene kiérdemelten vagy érdemtelenül lejáratókampány folyik, úgyhogy neki óvatosan kell hinni. Meg hát mindenkinek, mert a te autód.

légy türelmes

Overburner
Kösz, és ezek faszák is?

lenullaztak de nem is hasznaltam hacket
Ami régen volt tuningos oldal (world garage), azt abbahagyták, és ezek vannak most: egyik másik

Balathruin

Dragra kell színsor Chevelle SS-be. 'HUNNFSKILLER' Kolega annyit mondott hogy max stat azt kész.
Max stat? hogy értve? 3z 3p és akkor max. Vagy classon belül? akkor x99 jöjjön kis oszt jó van.

Overburner
TippMix et ajánlom. De sztem vmi Zöld cuccok kellenek meg kékek keveréke, bár ha izom autó akkor sárga

nekem dragra kéne az a max stat-os színsor amit nemtok sajna xD
SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
na ez a durva

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Overburner
Fuck!

van de ezer éves és elvileg használhatatlan 😄
Overburner
Van vmi place ami leirja hogy melyik kocsinak milyen itemek kellenek? (gondolok itt motor stb)

Na ki lövöldözted magad ? 😄D
akkor téphetûnk 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Hát az is új városrész, ha most le van zárva. Arra a két ugratós hidra (+ a 2-3 szintes hidakra) már rohadtul kíváncsi vagyok, jó kis pályákat lehetne azokon keresztül szerkeszteni. <#nyes>
max stat? nekem pls 442 Nova-T gumival, többivel csak 441. azt elvileg piros gumi nem jó dragra. bocs ,de nem egészen értem hogyan érted hogy max stat :S

Max stat azt csá

<#nevetes1>

Balathruin

Van benne valami
SUNNY84HUN
azt még talán a 3 ik sznapra megadják :/ , de új városrészek stb , stb helyszínek nem lesznek sosem .

Meg van a drag autóm Chevrolet Chevelle SS 😄 Dragra milyen színsor lenne jó bele?
vagy inkább nyissák meg a két átjárót a városrészek között

Nem-nem. Nem mindegy :-) Ne rabolja 3 egész másodpercig az idõm, ha lezavarhatja mínusz perc alatt is.

Úgyis unalmas már a 999, kell a változatosság...az meg végül is számunkra mindegy hogy 999-el vagy 9999-el megy az illetõ
Vagy végre elérhetõvé teszik a hiperûrsebességet. Mert elég kevés az a 999 km/h amivel a Snowzillák hajtanak dragon...

goregrind
<#eljen>

DISCORD: grimanddark