Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Amúgy a kocsi hangja olyan, mint Prostreetben...
Még a Corollának is, meg a Suprának is =D (a suprát kidobtam, mert lósz.rt sem ért)
Ez a Ford GT és ugyanolyan a hangja, mint a GT40 MK. I-é.
De rég is volt...
https://www.youtube.com/watch?v=mEzmU5AmTcI
X
Amúgy jó reggelt mindenkinek! Ja persze, már 9 óra is elmúlt, én meg már 6:40 óta fenn vagyok, na mind1... 😄
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ritka amatõr munka.
Csak azt sajnálom hogy szinte mindent kifelejtettek belõle se kezdõ alkatrészek se aftermarketek kapott egy gagyi matricahalmot amit nagyjából lehet színezni, meg kapott egy szintén semmitmondó rendszámot.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem ítélem, de aki így nyomja, mert kell a pont, az okádjon vért érte, mondjuk még 12 órás szenvedés árán is. Semmi rosszindulat tõlem, tudod, csak szeretem tudni, hogy aki okos akar lenni, az fizesse meg az árát. Én nyomom a nextet inkább az autofinish után, ahhoz nekem nem kell ész, és így kényelmes 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Ugyanazt csinálja a laucher, mintha nem eredeti IP-vel akarnám azt elindítani...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
légy türelmes
#75511 És az volt a legjobb választás IGC-sbõl. <#eljen>#eljen>
A csalózásra gondoltam, mikor azt írtam, még ha nem is látszik.
Kidobtál egy csomó pénzt. Mert a 240SX a legjobb. Onnan tudom, hogy nem is próbáltam mást. Mert minek. Az a legjobb.
légy türelmes
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Lényegtelen, mivel dragról van szó.
Öreganyám erre azt mondaná: még jó, hogy lehet kapni.
Jah, valószínûleg csak a statosok keverik a szart, hogy lefolyjon, mert árad kifelé a wc csészébõl.
légy türelmes
Azt érteném meg ilyen verdával minek csalnak.