Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neo azt írta ideiglenesen fel van függesztve, le is veszem innen akkor a Crew Wars reklámot.

Project D|Rare Car Collector|

a tcm-es versennyel lesz valami? mert ha nem akkor már nem is fogom kérdezni

Simraceway: tigris013

Hali

Sziasztok!

tutuhawer
jól tetted

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

MineHeadHun
bár igaz, régi a felvétel, 2 éves ahogy láttam

Amúgy a kocsi hangja olyan, mint Prostreetben...
Még a Corollának is, meg a Suprának is =D (a suprát kidobtam, mert lósz.rt sem ért)
MineHeadHun
http://www.youtube.com/watch?v=hf_6ffDVspY
Ez a Ford GT és ugyanolyan a hangja, mint a GT40 MK. I-é.
Ha a cash-ért kapható Ford hangja is ilyesmi akkor kell nekem is!

Sziasztok, nézzétek mit találtam 😄D

De rég is volt...

https://www.youtube.com/watch?v=mEzmU5AmTcI
MineHeadHun
köszi
Jó reggelt. /f aztán szóköz, utána írhatod a mondandód (sötétszürke szöveg lesz ha sikerül)

X

MineHeadHun
Van egy kérdésem a játék chatével kapcsolatban: Hogyan tud mindenki úgy üzenni whisperben, hogy az üzenetét minden haverjának elküldje? Ennek a titkát én nem fejtettem meg... <#fejvakaras>
Amúgy jó reggelt mindenkinek! Ja persze, már 9 óra is elmúlt, én meg már 6:40 óta fenn vagyok, na mind1... 😄
Van nekem is a sima verzió, de sajnos mikor kalibrálták az idióták akkor elfelejtették, hogy 999Kg és 570 LE mozgatja a kicsikét, ami számukra annyit jelent, hogy a 650 Roadster is gyorsabb. Aztán szépen beárazták mindenki verette pár napig amíg újdonság volt aztán vissza a GT3 RS-hez mert azt gyorsabbra csinálták a játékban
RoboKutya78
felhánytak rá egy rakás meglevõ matricát az jónagyot kívánok

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Háh, hát ezek kivágták a napi 8 órában pénzért vinylezgetõ nagyfõnöksógorkomafia gyereket is mikor Drewt meg cimboráit lapátra tették <#merges2>
Ritka amatõr munka.
goregrind
Nekem is van! 😊

DISCORD: grimanddark

RoboKutya78
Na kérem szépen ez is megvan végre:
Csak azt sajnálom hogy szinte mindent kifelejtettek belõle se kezdõ alkatrészek se aftermarketek kapott egy gagyi matricahalmot amit nagyjából lehet színezni, meg kapott egy szintén semmitmondó rendszámot.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem van.

tutuhawer
nincs az a speedboostos tétel, amiért sponsorpayezek, nincs az a gyõzelem, amiért sandboxie-t indítok el, az tuti.
Nem ítélem, de aki így nyomja, mert kell a pont, az okádjon vért érte, mondjuk még 12 órás szenvedés árán is. Semmi rosszindulat tõlem, tudod, csak szeretem tudni, hogy aki okos akar lenni, az fizesse meg az árát. Én nyomom a nextet inkább az autofinish után, ahhoz nekem nem kell ész, és így kényelmes 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Majd 3 óra szenvedés után sikerült megjavítanom...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
idõvel csak jutunk valahová...

ja biztos, ne lépek aludni mert már unom hogy 15 percig keres játékost és utána üres a lobby

Kiütötték a sandboxie-t, nálam nem mûködik... Igazából nem tudom, hogy tényleg kiütötték-e, vagy nálam van valami gebasz, mert én meg most (kb 12 órája) húztam újra a rendszert...

Ugyanazt csinálja a laucher, mintha nem eredeti IP-vel akarnám azt elindítani...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

ez most mire volt jó, ez a leállás???? Inkább írták volha azt hogy restart fren nfsw servers akkor megértem hogy 15 perc

Valakinek van sesto elementoja?
Most van a mainterance? vagy mi.
Ez a ciki hogy most akkartam meg venni az Audit xDDD de Memory hiba xDDD Server OFF!! mint Fuck OFF !!!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szerver leo 😄DD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Na, mi történt? Nevessünk együtt!

légy türelmes

Sose lesz jó ez a game :'D nevetséges komolyan mondom....
Mivel jöjjel Reventónnal, vagy porsche-val?

ki is hívlak egy menetre

Tegnap mentem párat (bár elég nehezen volt ellenfél) a mellék acc-ban egy LP650-el, meglett a 10 win és nyertem egy újabb kannát a verdába. <#vigyor1> Elég is volt! <#hehe>

#75511 És az volt a legjobb választás IGC-sbõl. <#eljen>
😊

A csalózásra gondoltam, mikor azt írtam, még ha nem is látszik.

Kidobtál egy csomó pénzt. Mert a 240SX a legjobb. Onnan tudom, hogy nem is próbáltam mást. Mert minek. Az a legjobb.

légy türelmes

lemondtam a chevelle-rõl megvettem a murci roadstert 1.800.000-ér dragra 😊
AKKI NEM DRAGOZIK AZ KUSSOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Te félreértesz és szokás szerint nem látod a fától az erdõt. Nincs semmiféle lejáratás csak értetlenkedés. Elõször azt mondja ez a jó tuning utána meg mégsem az a jó, hanem ez. <#fejvakaras> Ha teszteli több fajtával akkor rendben, Tutu is azt mondta jó két éve ha jók a színeim dobjak hozzá idõt is, tehát csak furcsállom az egészet, de többet nem kötök bele hasonlóba, komolyan. <#ravasz1>
Ja várj dragal kevertem azt hittem a kanna skill kell. <#rolleyes>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Nagyon ritkán ad nekem is kellene most.

nekem valahogy nem megy :S
tutuhawer
kell egyáltalán? Én húsz évig mentem óriási zöld sávval és egyik napról a másikra bele kellett találni a vékonyba. Beletaláltam. Vagy nem. Megtanultam.

tutuhawer
nem, arrafelé nem árad kifelé a wc csészébõl sosem, láttam.

siralmas hogy nem nyerek zöldzóna növelõt starthoz.... komolyan olyant még soha nem nyertem. lehet egyáltalán? -.-
Lényegtelen, mivel dragról van szó.

Öreganyám erre azt mondaná: még jó, hogy lehet kapni.

Jah, valószínûleg csak a statosok keverik a szart, hogy lefolyjon, mert árad kifelé a wc csészébõl.

légy türelmes

Hogy állnak a kerekei ennek leültetve csinálgattam én is tegnap akkor néztem, h wTF xD

azt hitte hogy dragos zondával van 😄

Azt érteném meg ilyen verdával minek csalnak.

tutuhawer
kételkedek. A nullázás egy szar, bannolást kérek

Na ez minek?!

mi ez a traktor??? 😄