Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor legyen már egy értelmes hozzászólás is..gt3 4.0hoz mondjon már valaki egy szinsort, jelenleg z,s,k,z,p,s az amit használok
*ROZSDA VAZE! xD
Srácok valahogy lehet rozsa szerû hatást elérni a kocsin worldben?
Sziasztok!

Az miért van hogy én mindennap megpróbáltam aktiválni az ingyen autót, de mindig hibát írt ki, most meg már nem is érvényes a kód... érdemes írni a supportnak? :S

Persze. Ez is érthetõ. Játsz tisztán és nincs gond. Így akkor remélem rendben vagyunk.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

valamiért elküldte féluton a mondandómat, nem direkt sikerült ilyen nyomin 😄

viszont van pár kocsim amik IGC-s kocsik ugyan de az optikára kb elköltöttem 5000 boostot.
ezt az összeget sponsorpay-el szereztem, nem tehetem meg sajnos hogy csak úgy elköltök ennyi pénzt az új acc.ban is. sponsorpay meg manapság nem életképes.

tehát a kocsikra elköltött pénzt és a design munkát sajnálom egyedül és ezért nem kezdek újat.
remélem részben megérthetõ az ok.

azt megértem hogy a múltbéli tetteim nem helyén valóak. hidd el teljesen egyetértek veled, pedig rólam van szó 😄 szerintem nagyrészt azért tettem mert kiváncsi voltam mint mindenki, hogy milyen jó lehet kevés erõvel sokmindent elérni. de rájöttem (hál isten viszonylag hamar) hogy ez csak üres gyõzelem és értéktelen.

arról viszont nem tehetek, hogy ki milyen egyenlõség jelet rak a tettek mellé. senkit nem biztattam, hogy csaljon. arra sem hogy amit tettem az jó és megérné csalni.

tudom, hogy új acc.-ot kéne kezdenem és elõlrõl az egészet. ez lenne a jó hozzáállás. viszont v

7r1v1um
Mindannyiunk szomorítására...Bár a netsebességgel elégedett vagyok.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Pontosítok. Nem a személyeddel van bajom, hanem azzal amit képvisel a játékos múltad, meg amit köré raknak és egyenlõségjelet tesznek.

Nem gond. :-) csak azt hittem tudathasadásom van.

A szerbekre is foghatnád. Nemrég kellett beadandót csinálnom tévécsatornák összehasonlításáról, és a DIGI Sport esetében elolvastam a múltját az anyacégnek is. Na ott volt benne, hogy 6 balkáni szolgáltató állt össze és alapította a DIGI-t.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

félrenéztem a nevet, hogy kitõl jött az üzenet. azért irtam derekasnak, hogy õ irta és az úgy álszentség lett volna, tekintve, hogy nem kedvel.

te normálisan ember számba veszel és ezt köszönöm is neked.<#worship>

goregrind
Tõlem ment! Viszont ha elolvasod újra ezt a hsz-t #76185 , akkor talán észreveszed, hogy én sem nézlek téged szarnak, csak mert olyan a múltad amilyen! Szóval most picit értetlenül ülök a méretes ûlõgumón! <#fejvakaras>

Nade tipli alvás, iccaka volt meló... <#wave>

DISCORD: grimanddark

elnézést, benéztem a dolgot, nem tõled jött pm . vissza szivom nem vagy álszent
nagyon reggel van még 😄

PM??? Ki? Hol? Mi van? Ez nekem már kusza.

7r1v1um
A mai nap 2.-ra szakadt meg a kapcsolat a DIGI szerverével (románok.....),túl vagyok 3-4 autofinishel végzõdõ futamon (az egyiken dobogóra se kerülhettem volna anélkül) plusz a kávémat se ittam meg és valami ebédfélét is ki kéne találni, úgyhogy igazad lesz, inkább a sör......

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
A sörhöz soha nincs korán vagy késõ! Mindez természetesen hozzáállás kérdése csak! <#idiota><#taps>

7r1v1um
Mutyizik az 1.000-el (NFS-mutyi). A vita is arról folyik 1 napja hogy ez most jó vagy nem, meg ,hogy a kis mutyi az most mutyi-e vagy nem.Tegnap még el tudtam mondani a véleményem, ma már sör nélkül elolvasni se tudom, sörhöz meg korán van még......

jelentem multizok mint az állat 😊
jelenleg a C class versenyeken vagyok megtalálható, már megvan a 125 win.
elleszek azzal még egy jódarabig. utána jön a B class

miért nem multyzol inkább?

1óra alatt kb ezeket szerzi:

1m IGC - 10db 1 csillagos skill - 10db 1 csillagos perf. - 300 pu

ez persze változó, a kártyáktól függ, de jobb cuccot sosem kapsz 2 csillagosnál mert ugye single player.
én is sandboxie-ra szavaznék helyette, de nálam valamiért nem megy. hibát ir a program inditásnál és ennyi.

ha jársz napközben a world-ben vegyél fel. Délután fent leszek és akkor játszhatunk ha ráérsz 😊

goregrind
Verseny KorzeTheNinja-val? Miért ne! Mit veszít az, aki megpróbálja??? 😊

Ryan is csaló, Gempa is csaló és még sokan mások csalók itt a fórumon (én is az vagyok), mégis mindegyikkel lefutottam pár kört, vagy többet. Miért? Mert tudni, látni akartam a saját szememmel, nem a fantáziadús emberkékre hagyatkozni! Lehet akkor nem csaltak, lehet akkor felejtettem el pont csalni... (Ja videózott az illetõ néha és akkor nem csalunk? Még is ugyan úgy megy mindig, minden egyes alkalommal?!?! Nofene... Jöhet a kép a játékról + a feladatkezelõrõl, egy távoli kép a géprõl és a játékosról, a netszolgáltató száma, vér és vizeletminta, írásos szülõi nyilatkozat, hazugságvizsgáló és még sok-sok minden a hitelesség kedvéért... BOLLOCKS!!! )

Nem hangoskodni kell, bejelentkezni és kihívni pár versenyre az illetõt! <#eljen>

Velem nyugodtan jöhetsz versenyezni. Nyári szünet van, szóval sokat vagyok fent.
(Továbbá nekem is ott virít 2 autofinish, de mindegy...)

Balathruin

goregrind
...és gyártottam videót, mellyel 3 kérdést is szeretnék megválaszolni majd. Jelenleg feltöltés alatt (fraps - 6 giga), kb másfél óra...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kérdés 1: marussia b2,
Kérdés 2: single race vagy kamu multi
Kérdés 3: Közös videóm Ryan-el (mi értelme)

goregrind
#76150 Nekem megvan, szeretem! Nitró skillel javítva - már ereje is van, nem csak világítás! (Láttam másnál/mentem vele/ ugyan ezt a kavicsozóst, ugyan azokkal /gyári/ a partokkal és skillekkel, mégsem tudtam utolérni õt! Neki biztos jobb kiadás jutott! <#idiota> )

#76165 és #76168

"Az minek számít, amikor valaki három homokozóban egy-egy botot küld játékba? Ott a botok a családtagok?"

Ezt meg hol láttad, vagy kitõl esetleg? Minek kellene akármilyen BOT a többi sandboxie ablakhoz? Ki az a marha, aki még azzal is veszõdik?!?

Én hat (igen HAT) ablakot futtatok, egy a fõprofil, a többi vagy haveroké vagy kamuprofil. A fõprofillal lefutom a "versenyt" a többi meg álldogál a startnál. A végén meg újra megyek ellenük. Ez lenne a BOT? egyébként meg magas ívben leszarom már hogy ki mit gondol, vél, stb... Én ülök itt a gépnél, tudom mit csinálok (és mit nem), aki meg olyan fantáziával van megáldva, hogy bármit el tud képzelni az menjen scientológusnak és ne engem (vagy másokat) találjon be a téveszméivel!

A sandboxiet minden egyes Class versenynél csak és kizárólag 125 versenyig használom, valamelyiknél már csak használtam! Van, ahol 75 versenyt futottam így le (E, D, C class) és van ahol jóval kevesebbet (S, A, 😎. A drag-et meg nem csinálom, csak ha nincs más választásom. Okádni tudnék attól, annyira fostalicska lett... EZ lenne verseny? Ennek mi értelme van már?

És nem a bugatti megszerzése a célom (viszont érdekel hogy teljesít), hanem ez olyan nálam, mint egy FPS játék: Végig kell vinnem!

Akit ez zavar attól elnézést kérek, de én sem szólok bele abba, hogy mások mit, hogy, hogyan, mikor mivel, miért, mennyit, stb... Mert qrvára nem az én dolgom! Ha nagyon gáz jelentem, ha meg jó napom van akkor leszarom tabletta.

Abszolút helyesen látod. A BOTolás nagyon nem kóser. A többiért meg nyugodtan vállalom a felelõsséget. Csupán érdekes hogy egyesek kiemelten az öngyüjtögetõket akasztanák, a fél óra alatt class kihívást teljesítõket meg hozsannázzák. Ennyi a bajom.

Smafu. Ez semmi. Tudod miért? Mert jössz reggel a fehér véleményeddel. Erre jövök én az álláspontommal. És ekkor kezded belemagyarázni a fehér véleményedbe a szép szürkét. Pedig nem az. Mert fehéret mondtál. Akárhogy kevered a színeket, filozofálsz, varrod az intellektuális alulfejlettségem nyakába, akkor is ez hintapolitika marad.
Nyugati kultúrákban a VAGY, a keleti kultúrákban a VAGY és az ÉS is elfogadott értékítélõ rendszer. Te jössz a VAGY kategóriában, aztán már az ÉS-t is bele köntörfalazod. Engem basztatsz és nincs egy épkézláb álláspontod. Az én világom nem fekete-fehér. Ezt ne is erõltesd. De nem is úgy változik a mondandóm, hogy éppen milyen és mekkora közönség, közösség elõtt szerepelek. Mint írtam, én letettem a voksom. Letetted te is. Jöttem a véleményemmel és azóta igencsak nem lehet tudni, hogy mit is gondolsz, hol állsz, ülsz, ki nigger a szemedbe, ki világoskék... Jössz egy véleménnyel, aztán meg billegsz. Csíptem a hsz-eid, a benyögéseid. Eddig. Most már úgy látom, te csak baromkodsz a legtöbbször. Csípi a szemed a nitró puffogtató, a sandis, az autobajnokot meg leszarod. A mérlegeddel van bajom és a billegéseddel. Rám mondtad, hogy ugatok. Szerinted ugyanolyan csaló vagyok a sandival, mint pl egy autobajnok. Érdekes hogy ezt a véleményed, kurvára le tudtad fordítani fehérre, vagy feketére s amikor jövök az ellenvéleménnyel, akkor az én anyámat, mert te szürkét mondtál. Lószart. Ezért úgy gondolom, hogy a nézettségi szinted alapján puffogtatod a sziporkáid. Kár. Tudsz te ettõl értelmesebbet is.
Szóval nem megvédeni kellett itt magad. Az a bizonyos fehér véleményed érvei is elégségesek lettek volna. A beszürkítés az nem az. Had ne én legyek a hülye.

Gimpeltem kicsit:

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

ezért a védõbeszédért jár a pont. korrekt.

Nem pont neked, leginkább magamnak. Qugának sem, mert ömlengés. 😊
Jah, a Sandboxie fehér.

Ha valaki megkúrja a másik feleségét, az csak egy nemi aktus. Tehát fehér.
Ja nem, az nemi erõszak, ha a nõ nem akarta. Akkor tehát fekete.
Vagy megcsalás, ha a nõ akarta. Akkor is fekete.
De nem is igazán megcsalás, ha a férje egy erõszakos szarláda. Akkor fogjuk rá: fehér.

Itt minden olyan szép fehér, meg csúnya fekete.

Az minek számít, amikor valaki három homokozóban egy-egy botot küld játékba? Ott a botok a családtagok? 😊

Sosem szerettem hosszabb távon ugyanazt vallani, amit a közösség, ha a közösség csak feketét és fehéret látott. Nem szeretem, ha csak jó és rossz van. Nem szeretem, hogy ami jó, más szemszögbõl nem lehet rossz, és ami rossz, más szemszögbõl nem lehet jó. Nem szeretem, amikor egy szürke labdát feketének vagy fehérnek kell neveznem, és ha mégis szürkét mondok, nem értik, és hallanak fehéret meg feketét. Nem szeretem, ha a múltam kérdés nélkül a fejemhez vágják - mert fenntartom a jogot a változásra, fejlõdésre. Kérdezni lehet, értelmesen, de lebaszni az asztalra felesleges, mert hol van ma már, amit egy éve ettem... Az sem egyedi, hogy elmondom, mit tettem, hogy mindenki eldönthesse, ki vagyok, és aztán valaki ezzel annyit tud kezdeni, hogy feldühödik rajta, mert nem azt tettem, amit most vallok, vagy nem azt vallom most, amit korábban tettem, és a hitelességem ellen próbálja fordítani. Szerintem hiteles maradtam, mert elmondtam a "vétkeimet". Azok által - is - változtam meg. Változtak a céljaim is, a körülmények is. Most van powerupos driverem, pedig régen ugattam ellene. Kicsit zavaró, hogy ugyanolyannak kellene maradnom, és zavaró, hogy emiatt a fejemre van koppintva, ahelyett, hogy azt a kérdést kapnám: miért gondolod most másképp, mint fél éve, vagy mint tegnap? De nincs kérdés, csak a színeim feketévé és fehérré degradálása, egy így bepacsmagolt és felvett ing, és két színû duma, melyre már hiába válaszolok színeset, de még szürkét is, mert csak két szín van, ennyi az inges világ. Kibaszottul tökéletlen vagyok, de tanulok a hibáimból. Vagy legalább megpróbálom. De ha nem tanulok, és újra ugyanabban hibázom, az sem titok. Ezért hiszem támadhatatlannak a hitelességem, akkor is ha tegnapelõtt zöld voltam, tegnap kék, ma pedig piros.

Más: egy nyári késõ délutánon egy fehér fal napos oldala sárgás, az árnyékos oldala kékes. Ha zöld fû nõ a napos oldal tövében, a fûrõl visszaverõdõ fény zöldre színezheti a fal tövét. Ha egy piros autó áll a fal közelében, piros lehet tõle a falról visszaverõdõ fény. Milyen színû a fal? Fehér. Biztos? Biztos az volt a kérdés, milyen színû a fal anyaga a nappali fénynek megfelelõ hullámhosszú fénnyel megvilágítva? Szerintem nem biztos. Még egy hülye kérdés: milyen színû a víz? Ennyit a mondj A-t vagy B-t gondolatmenet erõltetésérõl.

Szarok bele a fekete-fehér világba.

Köszönöm, hogy a magam módján megvédhettem magam.

légy türelmes

köszi. elmentettem, hogy meglegyen késöbbre.
gondolom ez igy B classra jó, már csak a 2db ultra part miatt, amit kiemeltél.

RoboKutya78
Engine: zero tuning mods (Kék) 9 17 0 ****
Induction: Velocicom (Kék) or Ventura (Piros)
Transmission: Velocicom (Kék)
Suspension: Velocicom (Kék) 4 9 13 ****
Brakes: Ventura (Piros)
Tires: Medion (Sárga)
én erre gyurok

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

az mr2-be tudnátok nekem ajánlani a szinsort?
B class-ra kell majd, de lehet hogy még C-n is bevetem a szörnyet 😊

Annak én is örülnék, fõleg ha TH-s lenne 😄
És a B2 orosz szóval a vk-tól lehetséges

Project D|Rare Car Collector|

én örülnék ha az elkövetkezendõ idõkben érkezõ 3 ajándék kocsi egyike a B2 lenne.
pont ezért tudom elképzelni mert nem egy felkapott kocsi, mint pl a supra sem volt az

RoboKutya78
meg kell mondanom nagyon nem találkoztam b2 vel az utakon

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
jó járgány bár nagyon nem használom keresem a belevalószínsort

értem. köszönöm 😊
nekem nagyon tetszik és nem sokat láttam belõle versenyen. de akkor marad az mr2 az elsõ boostos kocsimnak

Nitroban a világítás az kb annyit jelent hogy lófaszt sem ér :-D

S classban van valami esélye a zondák ellen? f1-et nem is kérdezem inkább 😄
mit jelent, hogy "világitás"?

Korze-nak ment volna

Minden perfect rajta.. De a nitroja világítás

7r1v1um
Na nekiugrok Soprano-ék 3. évadjánk utolsó részeinek.
Minden jót a mai nap hátralevõ részeihez!

Marussia B2 van valakinek aki szokta használni is?
mi a véleménye róla?
nekem nagyon kell az a kocsi 😊

Ja és mentem singleben idõre Ageraval meg ccxel.

Passz. Lejjebb írtam a sztorim öcsém ellen..lehet javították.

hehe, nekem is van egy GYMKHANA-s autóm

Nissan Silvia

Steam: Gfegyver