Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az miért van hogy én mindennap megpróbáltam aktiválni az ingyen autót, de mindig hibát írt ki, most meg már nem is érvényes a kód... érdemes írni a supportnak? :S
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
ezt az összeget sponsorpay-el szereztem, nem tehetem meg sajnos hogy csak úgy elköltök ennyi pénzt az új acc.ban is. sponsorpay meg manapság nem életképes.
tehát a kocsikra elköltött pénzt és a design munkát sajnálom egyedül és ezért nem kezdek újat.
remélem részben megérthetõ az ok.
arról viszont nem tehetek, hogy ki milyen egyenlõség jelet rak a tettek mellé. senkit nem biztattam, hogy csaljon. arra sem hogy amit tettem az jó és megérné csalni.
tudom, hogy új acc.-ot kéne kezdenem és elõlrõl az egészet. ez lenne a jó hozzáállás. viszont v
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
te normálisan ember számba veszel és ezt köszönöm is neked.<#worship>#worship>
Nade tipli alvás, iccaka volt meló... <#wave>#wave>
DISCORD: grimanddark
nagyon reggel van még 😄
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
jelenleg a C class versenyeken vagyok megtalálható, már megvan a 125 win.
elleszek azzal még egy jódarabig. utána jön a B class
1m IGC - 10db 1 csillagos skill - 10db 1 csillagos perf. - 300 pu
ez persze változó, a kártyáktól függ, de jobb cuccot sosem kapsz 2 csillagosnál mert ugye single player.
én is sandboxie-ra szavaznék helyette, de nálam valamiért nem megy. hibát ir a program inditásnál és ennyi.
Ryan is csaló, Gempa is csaló és még sokan mások csalók itt a fórumon (én is az vagyok), mégis mindegyikkel lefutottam pár kört, vagy többet. Miért? Mert tudni, látni akartam a saját szememmel, nem a fantáziadús emberkékre hagyatkozni! Lehet akkor nem csaltak, lehet akkor felejtettem el pont csalni... (Ja videózott az illetõ néha és akkor nem csalunk? Még is ugyan úgy megy mindig, minden egyes alkalommal?!?! Nofene... Jöhet a kép a játékról + a feladatkezelõrõl, egy távoli kép a géprõl és a játékosról, a netszolgáltató száma, vér és vizeletminta, írásos szülõi nyilatkozat, hazugságvizsgáló és még sok-sok minden a hitelesség kedvéért... BOLLOCKS!!! )
Nem hangoskodni kell, bejelentkezni és kihívni pár versenyre az illetõt! <#eljen>#eljen>
(Továbbá nekem is ott virít 2 autofinish, de mindegy...)
Balathruin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kérdés 1: marussia b2,
Kérdés 2: single race vagy kamu multi
Kérdés 3: Közös videóm Ryan-el (mi értelme)
#76165 és #76168
"Az minek számít, amikor valaki három homokozóban egy-egy botot küld játékba? Ott a botok a családtagok?"
Ezt meg hol láttad, vagy kitõl esetleg? Minek kellene akármilyen BOT a többi sandboxie ablakhoz? Ki az a marha, aki még azzal is veszõdik?!?
A sandboxiet minden egyes Class versenynél csak és kizárólag 125 versenyig használom, valamelyiknél már csak használtam! Van, ahol 75 versenyt futottam így le (E, D, C class) és van ahol jóval kevesebbet (S, A, 😎. A drag-et meg nem csinálom, csak ha nincs más választásom. Okádni tudnék attól, annyira fostalicska lett... EZ lenne verseny? Ennek mi értelme van már?
És nem a bugatti megszerzése a célom (viszont érdekel hogy teljesít), hanem ez olyan nálam, mint egy FPS játék: Végig kell vinnem!
Akit ez zavar attól elnézést kérek, de én sem szólok bele abba, hogy mások mit, hogy, hogyan, mikor mivel, miért, mennyit, stb... Mert qrvára nem az én dolgom! Ha nagyon gáz jelentem, ha meg jó napom van akkor leszarom tabletta.
Smafu. Ez semmi. Tudod miért? Mert jössz reggel a fehér véleményeddel. Erre jövök én az álláspontommal. És ekkor kezded belemagyarázni a fehér véleményedbe a szép szürkét. Pedig nem az. Mert fehéret mondtál. Akárhogy kevered a színeket, filozofálsz, varrod az intellektuális alulfejlettségem nyakába, akkor is ez hintapolitika marad.
Nyugati kultúrákban a VAGY, a keleti kultúrákban a VAGY és az ÉS is elfogadott értékítélõ rendszer. Te jössz a VAGY kategóriában, aztán már az ÉS-t is bele köntörfalazod. Engem basztatsz és nincs egy épkézláb álláspontod. Az én világom nem fekete-fehér. Ezt ne is erõltesd. De nem is úgy változik a mondandóm, hogy éppen milyen és mekkora közönség, közösség elõtt szerepelek. Mint írtam, én letettem a voksom. Letetted te is. Jöttem a véleményemmel és azóta igencsak nem lehet tudni, hogy mit is gondolsz, hol állsz, ülsz, ki nigger a szemedbe, ki világoskék... Jössz egy véleménnyel, aztán meg billegsz. Csíptem a hsz-eid, a benyögéseid. Eddig. Most már úgy látom, te csak baromkodsz a legtöbbször. Csípi a szemed a nitró puffogtató, a sandis, az autobajnokot meg leszarod. A mérlegeddel van bajom és a billegéseddel. Rám mondtad, hogy ugatok. Szerinted ugyanolyan csaló vagyok a sandival, mint pl egy autobajnok. Érdekes hogy ezt a véleményed, kurvára le tudtad fordítani fehérre, vagy feketére s amikor jövök az ellenvéleménnyel, akkor az én anyámat, mert te szürkét mondtál. Lószart. Ezért úgy gondolom, hogy a nézettségi szinted alapján puffogtatod a sziporkáid. Kár. Tudsz te ettõl értelmesebbet is.
Szóval nem megvédeni kellett itt magad. Az a bizonyos fehér véleményed érvei is elégségesek lettek volna. A beszürkítés az nem az. Had ne én legyek a hülye.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu
Ha valaki megkúrja a másik feleségét, az csak egy nemi aktus. Tehát fehér.
Ja nem, az nemi erõszak, ha a nõ nem akarta. Akkor tehát fekete.
Vagy megcsalás, ha a nõ akarta. Akkor is fekete.
De nem is igazán megcsalás, ha a férje egy erõszakos szarláda. Akkor fogjuk rá: fehér.
Itt minden olyan szép fehér, meg csúnya fekete.
Az minek számít, amikor valaki három homokozóban egy-egy botot küld játékba? Ott a botok a családtagok? 😊
Sosem szerettem hosszabb távon ugyanazt vallani, amit a közösség, ha a közösség csak feketét és fehéret látott. Nem szeretem, ha csak jó és rossz van. Nem szeretem, hogy ami jó, más szemszögbõl nem lehet rossz, és ami rossz, más szemszögbõl nem lehet jó. Nem szeretem, amikor egy szürke labdát feketének vagy fehérnek kell neveznem, és ha mégis szürkét mondok, nem értik, és hallanak fehéret meg feketét. Nem szeretem, ha a múltam kérdés nélkül a fejemhez vágják - mert fenntartom a jogot a változásra, fejlõdésre. Kérdezni lehet, értelmesen, de lebaszni az asztalra felesleges, mert hol van ma már, amit egy éve ettem... Az sem egyedi, hogy elmondom, mit tettem, hogy mindenki eldönthesse, ki vagyok, és aztán valaki ezzel annyit tud kezdeni, hogy feldühödik rajta, mert nem azt tettem, amit most vallok, vagy nem azt vallom most, amit korábban tettem, és a hitelességem ellen próbálja fordítani. Szerintem hiteles maradtam, mert elmondtam a "vétkeimet". Azok által - is - változtam meg. Változtak a céljaim is, a körülmények is. Most van powerupos driverem, pedig régen ugattam ellene. Kicsit zavaró, hogy ugyanolyannak kellene maradnom, és zavaró, hogy emiatt a fejemre van koppintva, ahelyett, hogy azt a kérdést kapnám: miért gondolod most másképp, mint fél éve, vagy mint tegnap? De nincs kérdés, csak a színeim feketévé és fehérré degradálása, egy így bepacsmagolt és felvett ing, és két színû duma, melyre már hiába válaszolok színeset, de még szürkét is, mert csak két szín van, ennyi az inges világ. Kibaszottul tökéletlen vagyok, de tanulok a hibáimból. Vagy legalább megpróbálom. De ha nem tanulok, és újra ugyanabban hibázom, az sem titok. Ezért hiszem támadhatatlannak a hitelességem, akkor is ha tegnapelõtt zöld voltam, tegnap kék, ma pedig piros.
Más: egy nyári késõ délutánon egy fehér fal napos oldala sárgás, az árnyékos oldala kékes. Ha zöld fû nõ a napos oldal tövében, a fûrõl visszaverõdõ fény zöldre színezheti a fal tövét. Ha egy piros autó áll a fal közelében, piros lehet tõle a falról visszaverõdõ fény. Milyen színû a fal? Fehér. Biztos? Biztos az volt a kérdés, milyen színû a fal anyaga a nappali fénynek megfelelõ hullámhosszú fénnyel megvilágítva? Szerintem nem biztos. Még egy hülye kérdés: milyen színû a víz? Ennyit a mondj A-t vagy B-t gondolatmenet erõltetésérõl.
Szarok bele a fekete-fehér világba.
Köszönöm, hogy a magam módján megvédhettem magam.
légy türelmes
gondolom ez igy B classra jó, már csak a 2db ultra part miatt, amit kiemeltél.
Induction: Velocicom (Kék) or Ventura (Piros)
Transmission: Velocicom (Kék)
Suspension: Velocicom (Kék) 4 9 13 ****
Brakes: Ventura (Piros)
Tires: Medion (Sárga)
én erre gyurok
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
B class-ra kell majd, de lehet hogy még C-n is bevetem a szörnyet 😊
Project D|Rare Car Collector|
pont ezért tudom elképzelni mert nem egy felkapott kocsi, mint pl a supra sem volt az
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
nekem nagyon tetszik és nem sokat láttam belõle versenyen. de akkor marad az mr2 az elsõ boostos kocsimnak
mit jelent, hogy "világitás"?
Minden jót a mai nap hátralevõ részeihez!
mi a véleménye róla?
nekem nagyon kell az a kocsi 😊
Steam: Gfegyver