Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek a kivett autóknak meddig kell a lap tetején virítaniuk? Szerintem addig érdekes, amíg ténylegesen ki nem vették õket.

Az egész IGC-rotációs blokk lehetne egy link arra a hivatalos bejegyzésre, amiben bejelentették az új kocsikat és a távozókat.

légy türelmes

tutuhawer
az én hozzászólásaimnál azt kéne odaírni, hogy ne kattints oda a szöveg elolvasásához. <#ejnye1><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Ja, gyûjjön a baj a kunyhójára! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Ej, hogy szakadnál meg...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

youtube fos, az én vidieimet se tölti be 720-ra

Simraceway: tigris013

tutuhawer
oldd meg, sajnálom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
...egyébként most nálam a hiba vagy a youtube fosott be? Délelõtt feltöltöttem egy videót (1080p), gondoltam meglesem. Videó indít, váltom a minõséget - csak 720p az elérhetõ max, de arra sem vált át, csak forog a fogaskerés, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog, csak forog...

<#fejvakaras><#falbav>

hallod, szeretném a Metasoft-al összehozzál versenyeket velem mert blockolt és nem tudok írni neki. egy 10-es meccsorozat-ot akarok tõle, mert azt hallottam hogy õ kiáll mindenkivel

tutuhawer
félreértés van, rád sosem mondanám, hogy eszméletlenül tudsz menni, szerintem " average joe " a helyes kifejezés. Abban a világban vagy elöl a ranglistán, ami lófütty, mert akinek megvan az autója, akinek megvan mindegyikben a skillje, aki még rátett egy lapát boostot, az van elöl. A többiek kiszálltak. A többiek be se tudtak fizetni. Egy üres ransglitán vagy elöl, ez a helyzet. Eszméletlenül az autód megy... az üres pályán. Ügyes vagy, de eszméletlenül menni nem tudsz, azért az túlzás 😊

goregrind
Majdnem írtam, hogy milyen szép sárga kiskacsa van a háttérben! <#idiota> De megnéztem jobban, és nem az... <#levele>

TCMCHRIS-nek alamlé ÉS Szõlõcukor(leszarom tabletta még jobb), hogy abszolúte impossibru legyek Agerával.

Project D|Rare Car Collector|

Én azóta nem tartalak csalónak, amióta azt a bizonyos Bay Bridges dolgot néztük. Akkor nekem is rapid fire nélküli volt a GT2-m, s én még 1 seccel jobbat mentem a te idõdnél... Mert nekem 2:21.94 van rapid fire nélkül...

VIKTORHUNGARY meg verhetõ, a csalásával együtt is... Én is vertem már meg nem egyszer. Engem az bosszantott akkoriban, hogy PRIVÁTBAN is csalt ellenem, és nem tudott megverni, sõt mi több a cél elõtt 50 méterrel DNF-et nyomott magának... privátban...

A friends listás dologra meg inkább nem reagálok, mert úgy sem vagy a listámban...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

TCMCHRIS-nek alamlé

Nekem meg pálinka(37,5 fok elég is) kell hogy tudjak versenyezni 😄

Lángzám csikánó

😊

légy türelmes

nem vagyok csaló ezt ki is hangsúlyozom. Én tudok olyan jó lenni mint Perfect10N és még mások, Tutuval menten anno Bay Bridgen-en, kérte az idõt 2:23.2 GT2-vel rapid fire nélkül, meg is csináltam sõt javítottam is akkor lett 2:22.8. Õ kijelentette hogy valami eszméletlenûl tudok menni(vagy más szavakkal már nem igen emlékszem), de nem hívott csalónak hanem elhitte. Általában szombat este egy-két(sõt volt már 10) feles+ vaszdász-al mentem fel játszani, és MEGVERTEM VIKTORHUNGARY-t, egyszerûen nem bírt utolérni!!!!!!!!!.

ÚGY HOGY INNENTÕL MINdENKIL LETÖRLÖK A FRIENS LISTÁMRÓL ÉS CSAK AZOK KERÜLNEK VISSZA AKIK BOCSÁNATOT KÉRNEK A VÁDASKODÁSÉRT MEG EGYÉBB DOLOGÉRT. A JÖVÖBEN SENKINEK NEM FOGOK SEGÍTENI HOGY MILYEN AUTÓT VÁLASSZON( car changer-es multom), HOGY TUDJON VERSENYEZNI VAGY EGYÉBB DOLOGRA.

UI.: Akik a béta óta királyak voltam azok esnek vissza, és most jönnek az új királyok(nem mondok neveket)!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem is mûködött múlt héten a Paypal,mondjuk csak kb ötödjére.
De sokkal egyszerûbb ha nyomsz egy r-t és mikor kihozza hogy accept vagy decline akkor decline...
Overburner
Kösz,próbálom.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Kezdj el egy Single futamot majd lépj ki. Ha ez se mûködik akkor menj driver választóba, majd vissza.

Balathruin

Overburner
Azzal mit lehet kezdeni hogy havert invelném privátba de nem küldi ki az inveket?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

xDDDD ez tetszett 😄D
Ez a modellautó, már régesrég megvan 😄

Chris, a 9-dik R8-ad legyen ilyen
IE8 szerintem 😄

Win7 alatt ie7 vagy 8 :-) Ezekkel menni szokik. Próbálj egyébet esetleg.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

hagyjuk

Más ötlet? 😄

Ha ezzel megy :-) Közben meg tûzrókában a world magyar freeroam csetje ahol még Házigazda is van!!!!!!!!

IE9?

Este jövök pár mondatban, privátul. Nem vagyunk elvekben olyan messze egymástól, mint ahogy itt kitûnik.

Ebédszünet:-) No kérlek. Proxyswitherrel valami poland proxy. IE9-ben world home page és login. Sb csomag kiválaszt, utána pipa be ahova kell. Proxyba vissza Direct connection, vásárló oldalon meg tovább. Átdob a PP-ra. Ott login és fizetek. Ha kész, vissza a world oldalára ami közli mit vettem, vagy ad egy hibaüzit. De ettõl függetlenül adja ami jár.

Sandboxiet aki haszn annak hitelesítve van? és ha igen hogy bírta hitelesíteni?

egy perc, elfogadom, csak már sokat nem fogunk ma versenyezni, kéne dógozni is egy kicsit <#nevetes1>
mondjuk ebben is van valami, már értem hogy dejavu az rx8al hogy érte be viszonylag hamar az mr2met.
de én akkor is a solsticet választanám 😛
MineHeadHun
amúgy robi bejelöltelek a játékban 😄 fogadd majd el 😊 láttam hogy unatkozol
Nitró használat nélkül mindenképpen az RX8 a jobb, nem is kicsit...nitró nélkül talán jobb az MR2-nél is
jaja 😄
MineHeadHun
Akkor jó választás volt a gxp 😊 100,000 IGC-vel olcsóbb...
ha nitrót is használsz akkor a gxp, de powerup nélküliben szerintem mindkettõ nagyon jó..
MineHeadHun
A Mazda RX-8 vagy a Pontiac Solstice GXP a jobb? (Bár a GXP-re ráraktam a zöld race achis váltót)
jaaj jöjjön már valaki néhány versenyt mert unalamas ez a sok szarság :S
Derekas: Hogyan is megy neked a PayPalal való vásárlás?

És te men vagy az ?? 😄D

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Skyline Avenue (e heti E-korlátozott pálya): 10-bõl egyszer nyertem, akkor is egy alacsony szintû GTO ellen. Volt minden: veszettül menõ Sciroccók, A és S osztályú szörnyek, de automaták is szép számmal. Vissza Silvertont!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Látod, ez a gond. Magadra veszed. De miért? Miért jó az neked?

A botos kérdés egy teoretikus-fanyar-poénos, mellette mégis bizonyos szempontból komoly kérdés volt.

Tudod, ha homokoznék, megpróbálnám a legtöbbet kihozni belõle. Vagyis lenne mondjuk három ablak, abból ugye egy lenne a hívó, a kettõben pedig valami automata-végigmenõ bot vezetné a két kocsit. Így ugyanannyi idõ alatt több cuccot kapnék két profilba, és közben foglalkozhatnék mással. (Például irkálhatnék olyasmiket az SG-re, hogy én mennyire tökéletes vagyok, és sosem csalok, de ha csalok, az nem is csalás, vagy nem úgy, de aki homokozik, egy redvás fasszal szájbavert buzeráns csaló. Nyilván nem írnék ilyet, mert nem gondolok ilyet, de ha nem ezt írom, akkor is ezt olvassa ki belõle, aki ezt akarja kiolvasni belõle.)

Én hat (igen HAT) ablakot futtatok, egy a fõprofil, a többi vagy haveroké vagy kamuprofil. A fõprofillal lefutom a "versenyt" a többi meg álldogál a startnál. A végén meg újra megyek ellenük. Ez lenne a BOT? egyébként meg magas ívben leszarom már hogy ki mit gondol, vél, stb...

Pont errõl van szó: te és ti vélitek azt, amit véltek. Én mondok valamit, ti meg elkezdtek belelátni olyan dolgokat, amit nem mondtam. Örülök, hogy megkérdezted, hogy ez-e a bot. Nem, nem ez, ahogy az elõbb olvashattad.

Akit ez zavar attól elnézést kérek, de én sem szólok bele abba, hogy mások mit, hogy, hogyan, mikor mivel, miért, mennyit, stb... Mert qrvára nem az én dolgom! Ha nagyon gáz jelentem, ha meg jó napom van akkor leszarom tabletta.

Én sem szóltam bele, csak elmondtam a véleményem. Nem mondtam, hogy valaki ez vagy az miatt szar (leszámítva a rammer genyókat, de az dühbõl fakadt), csak azt mondtam, hogy amit csinál, szerintem szar dolog. A kettõ nem ugyanaz. Azt sem mondtam egy illetõre, hogy csökkent értelmû, õ maga mégis többször úgy vélte, hogy azt mondtam. Õ tudja. És én is tudom, hogy mit mondtam és mit nem. Ennyit a beleképzelésrõl.
Szerintem nem kell semmiért elnézést kérned. Engem az érdekel(t), ki mit gondol, és mit csinál. Megkérdeztem, vagy épp kiprovokáltam a választ. Megtudtam pár dolgot, és a legtöbb embernek el is hittem, amit mond. Olyanok is vannak, akiknek szeretném elhinni, amit mondanak. Talán egyeseket meglep, de nálam az is megeshet, hogy adott embernek valamit elhiszek, valamit szeretnék elhinni neki, és valamit nem hiszek el neki.

#76185 +1 Bár igyekszem különválasztani a fórumot és a pályát. Amit az emberrõl gondolok, nem mindig egyezik meg azzal, amit a játékosról gondolok.

légy türelmes

este játszottam egy orosszal a C-s pályán
bmw-jw volt nekem meg a gxp mindkettõ 499.
nekem a nitro erõ meg az inditás van skillezve, neki inditás meg erõ meg hossz meg lehütés meg slingshot, mind 2 csillagosak.
vagy 5 versenyen át végig a seggében mentem, de sosem tudtam megelõzni, mert vagy zárta az ivet vagy blokkolt egyenesben.
az utolsó versenyen az utolsó körben végre megelõztem, erre elmegy mellettem nitro slingshot minden nélkül mint a golyó, pedig én akkor értem a nitrom végére(283km/h)
és ezt persze hogy az utolsó elötti kanyarnál csinálja...

azt hittem földhözb@aszom a laptopot.

Csalás: olyan program használata ami befolyásolja a world mûködését (car changer, autof., etc.)
Sand: nem csalás, nem befolyásol semmit, csak több ablak ennnyi.

Chris: ez kell ide végre <#rolleyes><#worship>
Seprû Mode: On

a bugattis dologban tudtam, hogy ugrani fognak, de inkább az õszinteség mint a hazugság.
és annyira nem is ugrott érte senki.

amúgy nem kötözködni akarok csak nem értem. a sandboxie akár 3 vagy 6 ablakban 0 mozgó autó ellen, mert ugye a többi áll egyhelyben, nem csalás pedig megkapod érte az elsõ helyért járó dijat meg az összeget, holott senkit nem vertél meg.
viszont az csalás hogy megyek 3 km-t a városban egy kocsival ami nem kerül be a garázsomba, nem lesz róla verseny idõ és nem kapok érte semmi jutalmat

tényleg nem kötözködni akarok csak igy nem értem, hogy az nem csalás ez meg az.
ne válaszoljatok erre légyszives csak kifejtettem az értetlenkedésem 😊

részemrõl cheat téma off.

Neked is eleged van belõle? Remek, Last figyelmeztetés lenne a Sandboxie vs Csalás cuccra. Meg én is nem rég keltem, olvasom mit írogatnak, hajaj, törölgessek, vagy ne?

Akkor vélemény: Sandboxie nem csalás, mert ott végezned is kell valamit, a Bot az igen, mert benyomod, te addig lerészegedsz valahol, kész. Nem akarok többet a Sandboxie vs Bot témáról hallani.

Korze: Amikor kijelentetted, hogy Bugattit vezettél, nem gondoltad át, hogy hiba lenne beírni? Versenybe, Freeroamba, mindegy. Csalás az csalás. Ugrani fognak rá.