Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész IGC-rotációs blokk lehetne egy link arra a hivatalos bejegyzésre, amiben bejelentették az új kocsikat és a távozókat.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Simraceway: tigris013
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
VIKTORHUNGARY meg verhetõ, a csalásával együtt is... Én is vertem már meg nem egyszer. Engem az bosszantott akkoriban, hogy PRIVÁTBAN is csalt ellenem, és nem tudott megverni, sõt mi több a cél elõtt 50 méterrel DNF-et nyomott magának... privátban...
A friends listás dologra meg inkább nem reagálok, mert úgy sem vagy a listámban...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Nekem meg pálinka(37,5 fok elég is) kell hogy tudjak versenyezni 😄
légy türelmes
ÚGY HOGY INNENTÕL MINdENKIL LETÖRLÖK A FRIENS LISTÁMRÓL ÉS CSAK AZOK KERÜLNEK VISSZA AKIK BOCSÁNATOT KÉRNEK A VÁDASKODÁSÉRT MEG EGYÉBB DOLOGÉRT. A JÖVÖBEN SENKINEK NEM FOGOK SEGÍTENI HOGY MILYEN AUTÓT VÁLASSZON( car changer-es multom), HOGY TUDJON VERSENYEZNI VAGY EGYÉBB DOLOGRA.
UI.: Akik a béta óta királyak voltam azok esnek vissza, és most jönnek az új királyok(nem mondok neveket)!!!!!!!!!!!!!!!
Balathruin
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Más ötlet? 😄

de én akkor is a solsticet választanám 😛
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
A botos kérdés egy teoretikus-fanyar-poénos, mellette mégis bizonyos szempontból komoly kérdés volt.
Tudod, ha homokoznék, megpróbálnám a legtöbbet kihozni belõle. Vagyis lenne mondjuk három ablak, abból ugye egy lenne a hívó, a kettõben pedig valami automata-végigmenõ bot vezetné a két kocsit. Így ugyanannyi idõ alatt több cuccot kapnék két profilba, és közben foglalkozhatnék mással. (Például irkálhatnék olyasmiket az SG-re, hogy én mennyire tökéletes vagyok, és sosem csalok, de ha csalok, az nem is csalás, vagy nem úgy, de aki homokozik, egy redvás fasszal szájbavert buzeráns csaló. Nyilván nem írnék ilyet, mert nem gondolok ilyet, de ha nem ezt írom, akkor is ezt olvassa ki belõle, aki ezt akarja kiolvasni belõle.)
Én hat (igen HAT) ablakot futtatok, egy a fõprofil, a többi vagy haveroké vagy kamuprofil. A fõprofillal lefutom a "versenyt" a többi meg álldogál a startnál. A végén meg újra megyek ellenük. Ez lenne a BOT? egyébként meg magas ívben leszarom már hogy ki mit gondol, vél, stb...
Pont errõl van szó: te és ti vélitek azt, amit véltek. Én mondok valamit, ti meg elkezdtek belelátni olyan dolgokat, amit nem mondtam. Örülök, hogy megkérdezted, hogy ez-e a bot. Nem, nem ez, ahogy az elõbb olvashattad.
Akit ez zavar attól elnézést kérek, de én sem szólok bele abba, hogy mások mit, hogy, hogyan, mikor mivel, miért, mennyit, stb... Mert qrvára nem az én dolgom! Ha nagyon gáz jelentem, ha meg jó napom van akkor leszarom tabletta.
Én sem szóltam bele, csak elmondtam a véleményem. Nem mondtam, hogy valaki ez vagy az miatt szar (leszámítva a rammer genyókat, de az dühbõl fakadt), csak azt mondtam, hogy amit csinál, szerintem szar dolog. A kettõ nem ugyanaz. Azt sem mondtam egy illetõre, hogy csökkent értelmû, õ maga mégis többször úgy vélte, hogy azt mondtam. Õ tudja. És én is tudom, hogy mit mondtam és mit nem. Ennyit a beleképzelésrõl.
Szerintem nem kell semmiért elnézést kérned. Engem az érdekel(t), ki mit gondol, és mit csinál. Megkérdeztem, vagy épp kiprovokáltam a választ. Megtudtam pár dolgot, és a legtöbb embernek el is hittem, amit mond. Olyanok is vannak, akiknek szeretném elhinni, amit mondanak. Talán egyeseket meglep, de nálam az is megeshet, hogy adott embernek valamit elhiszek, valamit szeretnék elhinni neki, és valamit nem hiszek el neki.
#76185 +1 Bár igyekszem különválasztani a fórumot és a pályát. Amit az emberrõl gondolok, nem mindig egyezik meg azzal, amit a játékosról gondolok.
légy türelmes
bmw-jw volt nekem meg a gxp mindkettõ 499.
nekem a nitro erõ meg az inditás van skillezve, neki inditás meg erõ meg hossz meg lehütés meg slingshot, mind 2 csillagosak.
vagy 5 versenyen át végig a seggében mentem, de sosem tudtam megelõzni, mert vagy zárta az ivet vagy blokkolt egyenesben.
az utolsó versenyen az utolsó körben végre megelõztem, erre elmegy mellettem nitro slingshot minden nélkül mint a golyó, pedig én akkor értem a nitrom végére(283km/h)
és ezt persze hogy az utolsó elötti kanyarnál csinálja...
azt hittem földhözb@aszom a laptopot.
Sand: nem csalás, nem befolyásol semmit, csak több ablak ennnyi.
Chris: ez kell ide végre <#rolleyes>#rolleyes><#worship>#worship>
a bugattis dologban tudtam, hogy ugrani fognak, de inkább az õszinteség mint a hazugság.
és annyira nem is ugrott érte senki.
amúgy nem kötözködni akarok csak nem értem. a sandboxie akár 3 vagy 6 ablakban 0 mozgó autó ellen, mert ugye a többi áll egyhelyben, nem csalás pedig megkapod érte az elsõ helyért járó dijat meg az összeget, holott senkit nem vertél meg.
viszont az csalás hogy megyek 3 km-t a városban egy kocsival ami nem kerül be a garázsomba, nem lesz róla verseny idõ és nem kapok érte semmi jutalmat
tényleg nem kötözködni akarok csak igy nem értem, hogy az nem csalás ez meg az.
ne válaszoljatok erre légyszives csak kifejtettem az értetlenkedésem 😊
részemrõl cheat téma off.
Akkor vélemény: Sandboxie nem csalás, mert ott végezned is kell valamit, a Bot az igen, mert benyomod, te addig lerészegedsz valahol, kész. Nem akarok többet a Sandboxie vs Bot témáról hallani.
Korze: Amikor kijelentetted, hogy Bugattit vezettél, nem gondoltad át, hogy hiba lenne beírni? Versenybe, Freeroamba, mindegy. Csalás az csalás. Ugrani fognak rá.