Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
noob
Project D|Rare Car Collector|
Audi... A mi autónk 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Rexinfernum: Már nincs több példa táblázat. Légyszives csinálj még egyet a többieknek, mert nem tudom ki a franc törölte ki.. Lehet hogy direkt vagy lehet hogy nem olvasott el mindent az az xy személy.
"Azért lett a stad and hwy1 Elemér kategóriás, mert..." és befejezi a mondatot.
"A route 55-rõl kivettük így a civileket, ami azért jó, mert..." és befejezi.
2 nagy kedvencem így egy kész vicc sajnos. Remélem, belevariálnak, mert... amúgy rémálom a leosztás.
S - Campus Interchange
A - Beacon and Station
B - Rosewood and Lyons
B - Route 55
C - Eagle Drive
D - Financial District
E - Stadium and Hwy 1
Condo Row
Garden Boulevard
Hastings
Heritage and Campus
Main Street
North Bay and Harbour
Ocean View
Old Quarter
Petersburg Dam
Silk Road
Spade Street
Verona Tunnel
Welcome to Palmont
DISCORD: grimanddark
hol futottál össze vele?
annyira ügyesek voltak hogy sokáig majdnem velük mentem a kanyarokban 😊)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
elvileg ha sandboxie-val játszol 1 private teamescape-et akkor utána egybõl megadja az elasõ 4 gate away archi.-t
kapásból 40 pont.
aki érdekel és használ homokót tesztelje már pls
GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egy rakás c-s autóval toltam az sp versenyeket és szinte egyiket se tette be ezen mentem University Way - Circuit és nem látom hogy mindet berakta volna.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
rex páldatáblázatát kitöltöttem az én kocsijaimmal , amit jónak vélek.
Minehead: ez az hogy C-s, és nem D-s
De azt meg kell, hagyni egész jól tartotta magát 50%-ig, szó szerint ott koslatott a diffúzoromon sarkában mindig.
De a kanyaroknál nem tom mi van vele, mármint mentem én már full ultrás Bugatti ellen. ( nem kell mondanom, hogy legyõztem <#whatever>#whatever> )
És az is az egyenesekben mint egy Uránnal dúsított ló, úgy ment. De a kanyarokban ahogy néztem valami bazi alul kormányozott. aztán csak a kanyar végére vettem észre, hogy észhez tért.
Más: Mindenkinél laggol ez a szar, megyek utolérem majdnem a cinegét, erre lefagy 1s-re, visszaesek megint utolérem erre kifagy 3s-re és kifarolok. Utána meg nem tudok versenyt választani, mert nem mûködik, hiába kattintok rá.