Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Új példa táblázat kész! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Ebben a sorrendben kedvelem az alapgépeket: szovjet, német, kínai. Ezen népek közül választok majd a továbblépéshez.

légy türelmes

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

noob

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
Lamborghini... a ti autótok...
Audi... A mi autónk 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Vannak benne meredek fordítások (pl. modulok sérülésénél), de valóban elég jól sikerült. Melyik nemzetnél kezdtél?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az elõbb észrevettem, hogy magyar nyelvet is be lehet állítani. Nem annyira vészes.

légy türelmes

Jó ez a WoT. Fõleg noob szinten.
Tovább még nem jutottam. 😊

légy türelmes

Szimulátor terén a GTR3-at várom, még mindig bánom, hogy elveszett a GTR2 kulcsom..

Ryder159

tutuhawer
köpködök a civilekre, mert nagyon alattomos stb stb... de azért mégis... üres pálya? Akkor inkább megyek valamelyik zárt pályán másik játékban. Kipróbálom épp a Simbin Raceroom nevû új üdvöskéjét és mint lelkes amatõr, ugyanúgy köpködök meg vigyorgok magamban, mint a profik. Remélem, tudok menni talán õsztõl Szabi után az Rfactor2-be, nagyon remélem...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mondjuk, nekem is a nagy kedvencem ilyen fosok lettek(West Park&Lyons, Beacon&Station, Eagle Drive, North Belezza, Financial Discrit, stb), lsta dögök inkább csináltak volna egy gombot, ami kikapcsolja a trafficot..

7r1v1um
Electronic Arts.......................................<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

MineHeadHun
Azt olvastam a neten róla a rosewood and lyonsról, hogy a heti pályaváltásban odaragadt tehát nem tudják levenni a pályát. 😄
Már hetek óta bent van a Rosewood & Lyons
MineHeadHun
Bazdmeg, én 5-ös vagyok nyelvtanból 😄 Mondd el, hogy milyen hibát vétettem. Néhol tudok ám hibázni, de általában a dolgozatokban csak 2-4 hibát vétek. 😄

Rexinfernum: Már nincs több példa táblázat. Légyszives csinálj még egyet a többieknek, mert nem tudom ki a franc törölte ki.. Lehet hogy direkt vagy lehet hogy nem olvasott el mindent az az xy személy.
tutuhawer
meghallgatnék egy felelõst, aki úgy kezdi a mondatot, hogy
"Azért lett a stad and hwy1 Elemér kategóriás, mert..." és befejezi a mondatot.
"A route 55-rõl kivettük így a civileket, ami azért jó, mert..." és befejezi.
2 nagy kedvencem így egy kész vicc sajnos. Remélem, belevariálnak, mert... amúgy rémálom a leosztás.

E-Heti Eventek:
S - Campus Interchange
A - Beacon and Station
B - Rosewood and Lyons
B - Route 55
C - Eagle Drive
D - Financial District
E - Stadium and Hwy 1

Condo Row
Garden Boulevard
Hastings
Heritage and Campus
Main Street
North Bay and Harbour
Ocean View
Old Quarter
Petersburg Dam
Silk Road
Spade Street
Verona Tunnel
Welcome to Palmont

VAN BEACON&STATION FAKJEEE

Nyelvtan 1 😄
MineHeadHun
Jó lett a tied, rexi. 😄 Bárcsak a többieké is ilyen legyen... 😄
Én kipróbáltam úgy, hogy az egyikkel nem értem be és nem adott ilyet...
goregrind
az a Prokdelin csávó jól nyomja amúgy. sokat versenyeztem vele C classos pályán.
hol futottál össze vele?

SUNNY84HUN
pár " komoly " futam <#nevetes2> a komolytalan worldnak

annyira ügyesek voltak hogy sokáig majdnem velük mentem a kanyarokban 😊)

<#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

most olvastam egy új hibáról, de nem tudom tesztelni, hogy igaz e.
elvileg ha sandboxie-val játszol 1 private teamescape-et akkor utána egybõl megadja az elasõ 4 gate away archi.-t
kapásból 40 pont.
aki érdekel és használ homokót tesztelje már pls

Szabi
el diablo 😄

"Nulla tenaci invia est via"

OFF
Valaki felismeri ezt az autót? Én rájöttem mi akar lenni, és igen. Ez a Mesterlövész <#idiota>

Balathruin

goregrind
Mondtuk már, hogy megárt neked - nem hittél nekünk! <#zavart1>

Nem rég jöttem vissza a Mariana árok aljáról :-D A sok almalé powaa mire nem képes :-P

goregrind
ja tényleg... MI??? Hogy tanultál volna víz alatt járni... <#mf1>

Írj pirosat mindehova, ja tényleg....:-D

goregrind
Nem látszik a lapodon! Hiányoznak bizonyos adatok itt: R8 4.2 FSI <#idiota><#banplz>

De... és az hacknek számít 😄
Detto. Elvoltam ma vele :-D

goregrind
Ezzel sokan tisztában vannak! Még is sokakat leköt, engem is! <#idiota>

Ezennel ünnepélyesen és hivatalosan kijelentem az NFS World nevezetû mmo autóversenyzõs játék egy forintot nem érõ rakás szar ahogy van! csak a gondok vannak vele.. exe hiva.. server error.. grafikai bugok..és még sorolhatnám egészen reggelig! <#vigyor1>
goregrind
...közben lesem az "NFS WORLD Tuning tippek"-et. Jó látni, hogy van pár ember akit érdekel és megosztják véleményüket, infóikat az autókkal kapcsolatban! Köszönet nekik! <#eljen>

Jó kis vid. 😊 De ehhez Drift mod kell nem?

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

goregrind
Hol a tökömbe csinálták ezt a videót? A legtöbb helyszínt nem is láttam még?!?

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

oo jeeeeeeeeeeeeee 😄

RoboKutya78
pedig elvileg mindegyik mecset az elsõ helyen futottam be.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Ezt a nyomi stat oldalt nem vágom
Egy rakás c-s autóval toltam az sp versenyeket és szinte egyiket se tette be ezen mentem University Way - Circuit és nem látom hogy mindet berakta volna.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

már megvan, csak elkellett olvasnom az infot 😄

hogy tudom elmenteni a saját tuning listámat?
rex páldatáblázatát kitöltöttem az én kocsijaimmal , amit jónak vélek.

Mind1, akkor írok fórumra.

Minehead: ez az hogy C-s, és nem D-s
Igen, mert a stabilitását direkt rosszra tervezték (a CCX-tõl azért sokkal jobb, de hasonló) gondolom hogy a sok F1-noob nem szövegeljen, hogy miért hagyja le a csiliárd boost-os gépüket az ingyenes.
MineHeadHun
Vagyis jó a tuningja.
MineHeadHun
Nekem is van C-s GXP-m, a NFS World tuning tippekben a MINEHEADHUN fülben benne van az én tuningjaim, az én GXP-m 492-es overallú, de a tuningja nem csapnivaló.
Yaya, gondoltam, hogy kell.
De azt meg kell, hagyni egész jól tartotta magát 50%-ig, szó szerint ott koslatott a diffúzoromon sarkában mindig.
De a kanyaroknál nem tom mi van vele, mármint mentem én már full ultrás Bugatti ellen. ( nem kell mondanom, hogy legyõztem <#whatever> )
És az is az egyenesekben mint egy Uránnal dúsított ló, úgy ment. De a kanyarokban ahogy néztem valami bazi alul kormányozott. aztán csak a kanyar végére vettem észre, hogy észhez tért.
Azért abba is kell az ultra hiába magas az overall alapból, különben meg egy elbaszott színsora van!

Más: Mindenkinél laggol ez a szar, megyek utolérem majdnem a cinegét, erre lefagy 1s-re, visszaesek megint utolérem erre kifagy 3s-re és kifarolok. Utána meg nem tudok versenyt választani, mert nem mûködik, hiába kattintok rá.