Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
lehet, sõt: kontrolllerek, egér, de mindenféle eszköz támogatott, és nemhogy jól lehet vele menni, de még kormányosok vannak hátrányban sok esetben. Épp ezért a komoly kormányosok "komolyan" is veszik... Tudni kell. hogy ez jó szimulátoros, bevált alapra épül , de úgy variáltak bele, hogy ne a szimulátorosok legyenek az egyetlen célcsoport. Ott esélye sincs a játéknak az új nagyágyúkkal szemben, mint az Rfactor2 és az Assetto Corsa. Én akárhol olvasok, mindenki kiveri a faszát erre a kettõre, a többi új vagy régi játék a "having fun" , "szórakozás" kategória. A SRW is szórakozás a kormányosoknak, de annak pont jó: díjazás, sok-sok autó, bõven ügyesen megoldott vezetési élmény.... Nem szar, fõleg , hogy Allen McNish a nevét és a tapasztalatát adja hozzá.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ryder159
OFF:

Arra én is gondoltam, kretén fasz aki csinálta. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

lorci
Na én még ilyennel nem találkoztam...látom hogy a neve melett a zászlocska megjelent na mondom autofinish anyád....a többiek is megáltak de az az érdekes, hogy nem kezdett 30s visszaszámolni s folytattunk tovább<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Feladó mailje?
A BMW Z4 Coupe az nekik M6 Coupe<#mf1>. Valami nagy agyas csinálhatta
Vagyis kamu az az e-mail, én nem is kaptam olyasmit.

Meg néztem de world honlapját hozza be ténylegesen de semmi olyan ajánlatot nem kínál amit az email

Vigyázz, nehogy valami accountlopó e-mail legyen.

Ti is kaptatok ilyen emailt?

SUNNY84HUN
úgy ment mint az állat szétrammolt meg ilyenek , de kivágta amikor beért , nem egyedi eset ma többször is láttam ilyet , talán mókoltak a fejlesztõk valamit

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Kár hogy kitörölted. <#duhos2>

Na jóvan, tûzszünetet tartunk...
...egy ideg

Ugye te puncipecér(rex)? <#zavart1>

a simraceway-t lehet játszani akármilyen kontrollerrel?

tutuhawer
a térkép nem friss, azóta nagyobb

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az én gyáram

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer

A Suzuki a mi autónk

Az Audi az én autóm <#idiota>

tutuhawer
<#eljen>
Lamborghini az õ autójuk, az Audi a mi autónk, a Bugatti a te autód, egye fene. <#wave> Örülök, hogy jól megy és tudsz vele hasítani, majd figyelem a stat oldalon néha. Mondanom se kell nitró nélküli cruisin tempó nem annyira menõ, majd kerüljön be sok jó skill

7r1v1um
Heyyy! Hiányolom társaink példa értékû kommunikációs bemutatóját és az arra adott pozitív reakciómat!<#conf>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

De kéne, hogy dögölne meg a gyár, amiért ilyen vacak papírra adták, ahelyett, hogy a használati hátuljára nyomtatták volna..

Már nem tudom ki írta hogy nem hogy nem jó a Veyron versenyben (vissza nem keresem), de az enyém baromira megy. Csak 3,5s perfect van benne, de nem megy el mellette semmi a rajtnál akárhány csillaggal sem. Utána meg rátolok 1-2 nitrót és az F1-nek is kapáltak. Tegnap röhögtem Campus-on már a lobby-ból is lépkedtek kifele a Zonda-k, F1-ek, ha bennmaradtak akkor utána léptek ki. Aki bátor volt és jött velem azt viszont az elsõ felüljárónál már nem is láttam a kis térképen 2 NOS után, pedig csak 4 ultra és 2 pro van benne és így is 382-õt megy és 416-ot ha bekapcsolom az extra hátsó világítást. Annyi igazság van az elsõ mondat elsõ felében hogy rövidebb vagy kanyargósabb pályán nem tud kijönni a sebesség különbsége a gyorsulása meg valamelyest elmarad az F1-töl.

#78334 Most már én is így megyek a class-os futamokon (kivéve Veyron, mert azt nehogymá megelõzzek) pl. a C-s pályán Pontiac Firebird Trans Am-al (KITT – sajnos nem az a lapos elejû verzió van a játékban), mert hova siessek és ráadásul elég jól megy ez is az MR, GXP felhõben.

#78314 Csak nem kéne online kód?

Megj.: tudtok ám szépeket irkálni!!
Ejnye, neked is 😛

Ejnye, mi ez a vulgáris kommunikáció?! 😛

Na Én is be újitotam egy corolát <#wave>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

nem látok még csak hasonlót sem az oldalukon, de legyen igazad 😊

Igen, na azt nem tudtam, de egy kommentbe mondta az egyik vagy hivatalosan jelentették ki?

RoboKutya78
nekem már akkor gyanús valaki ezen a téren amikor a start vonalon pattog nyüszít stb😊 érdekes én mé nem csinálok hasonló dolgokat ha privátból figyelem az autómat.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Néhány napja kitették hogy hétfõn jön
*10%

#78339 Minek neked SRW? Almalé után nem szabad vezetni, 10 alkoholtartalom a penész miatt. <#idiota>

#78340 Nem pont. Azt mondták hogy 3-4 hét és kb. 3 hét telt el.

SUNNY84HUN
én vettem 1 tálca gyümis sört a vendégeknek és elfelejtettem a csomagtartóból kivenni 2 napig autóztattam kicsit megbuggyant a verdában a forróságtól 😄 , poénból 1 et megbontottam igen érdekes volt szagra 😊))

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nem mára ígérték a VK-ok a 30K-ért járó kódot ??
Igen, az kimaradt 😄

Mi ez az új menü/menüzene az SRW-ben? Kurvajó

SUNNY84HUN
35 -40

SUNNY84HUN
de a napon megérlelted õket a 5 -40 fokban , azért töltesz ilyeneket 😄

Amikor több mint 2 régi Aldis Almalé van..

nem kioktatni akartalak, ne érts félre. 😊

értem, hogy csak tesztelgetted a kocsijaidat, én csupán kifejtettem a véleményem és a tapasztalatom arról a játékosról. <#banplz>

SUNNY84HUN
nem mondod , szinte észre sem vettem a 3 év alatt :/ , itt a cél az volt hogy leszarom a futamokat pu nélkül és úgymond esélytelen autóval menni mert olyannal volt kedvem

<#wave>

mindenki szét nitrozza magát a versenyeken mostanában, fõleg ha kategória záras.
viszont ha azt mondtam neki, hogy most nyomjuk pu nélkül, akkor õ sem nyomta és a gxp-vel fej-fej mellett versenyeztünk egyfolytában.
kicsit helyre igazitom a mondandómat. számomra nem csak az a jó versenyzõ aki tökéletes kört fut 40/41 alkalommal, hanem akivel jó versenyezni mert 1 szinten nyomjátok kb.
engem nem rammolt, vagy ha mégis, utána bocsánatot kért, vagy lefékezett a cél elött és átadta az elsõ helyet (C classos versenyrõl van szó, itt ölni tudnak manapság a gyõzelemért), tehát fairplay volt.

én jót játszottam vele, kevés emberrel akadok össze csak igy a world-ben 😊

goregrind
Nem a lóf@szt nem!

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
egyáltalán nem nyomja jól õ elite eclipsel volt ami full skilles meg szépen megrakva c ben .. én 200sx el voltam ami 1 * skilles és pro van benne meg pár race cucc , 4 mp vel utána értem be a célba pu nékül de 2x is lerammolt és nem mellékesen hozzá tartozik hogy szétnitrozta pu-zta magát , szóval a két autó között igen nagy a szakadék az eclipse javára , mr2 vel vagy gxp vel esetleg a1 el mentem volna ellene simán meg lett volna , de tiszta lol hogy sz@ros 200sx el ilyen közel mentem hozzá <#levele>.. de nem az volt a cél hogy ezt hozzam ki ebbõl hanem pu mentesen kisebb esélyû kocsikkal fussak pár versenyt 😄

engem se -.-"
RoboKutya78
láttatok mán olyat hogy dragon a csóka a porsche 911 ét ágaskodásig drogolja azaz feláll mint a ló két lábra és berobban a célba 425 km es sebességgel és azondja nem hackel?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Na, fel se enged. 😞

7r1v1um
Szomorú, ha már csak ebben tudunk versenyezni.Támogatom az -1 óra alatt elért kihajigálások -achievementet. Privát mehet tõlem.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Jó reggelt csajok, ki jön ma privátozni? <#idiota>

<#idiota>#78301

kösz, hogy tesztelted. ezek szerint csak kamu volt.

Félóránként? Jó neked, én még a harmadik gyémántot se tudtam begyûjteni, pedig háromszor próbálkoztam. Csináltam egy SRW-fiókot...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

7r1v1um
félóránként kidob.Úgy szar, ahogy van!!

7r1v1um
Kiegészíteném: BMW,Lambordzsindzsi és Audi a Tim autóitok.