Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
légy türelmes
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Balathruin
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Majd magamon is így fogok röhögni, ha bannolnak.
Project D|Rare Car Collector|
Balathruin
Balathruin
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Ford Police Interceptor - 10000 SB
Nissan GT-R SpecV R35 "Unlimited AWD" - 4000 SB
BMW 135i Coupé - 2000 SB
BMW M3 E92 - 2500 SB
Porsche 911 Turbo - 2500 SB
BMW Z4 M Coupé "Limited" - 2000 SB
Chevrolet Cobalt SS - 1600 SB
Ford Shelby Terlingua - 3500 SB
Dodge Viper SRT-10 "Limited" - 3000 SB
Lamborghini Gallardo LP560-4 "Limited" - 2750 SB
Mclaren F1 - 10000 SB
Mitsubishi Lancer Evolution X "Ryo" - 4000 SB
Nissan 370Z Z34 Roadster Touring - 3000 SB
Pagani Zonda F Roadster "VIP" - 8800 SB
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg nézd meg a megbízhatósági toplistát. Ott van az elsõk között.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem tudom közületek hánynak dobbantották a normálisan használt karakterét amivel elkövette a bûnt. De azt megértem ha azokat az állkaraktereket dobálják sorban kifele amiket aznap hoztak létre emiatt a bug miatt bizonyítottan mert bizonyítható karakter dátumlétrehozási idõ, rengeteg autóférõhely, rengeteg aznap kilokkolt acsi tömeg.
Ha fõ karakert bannolnának pont ezen kritériumok miatt: rengeteg férõhely ugyan már 2 és fél év alatt összejön, feltûnõen sok collector acsi kilokkolása: véletlen egybeesés, porsche cayman meg létele: megvettem a dobozost meg fizettem a gyémántosért.
Lehet rendesen védekezni.
Én még élek!!!😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
DISCORD: grimanddark
"these guys sure have a lot of free time, why not use it to fix the servers, and other bugs before banning the bug abusers, and btw, don't hackers get the priority to be banned in the first place?
seriously how these guys think?"
Szóval más is hõbölög picit az EA hozzáállása miatt! Rohadt szarházi egy banda, de ezt már korábban is írtam!
Balathruin
A végleges bann szövege pedig ez:
"This account has been permanently banned for violations of the terms of service."
Az infó ablak szerint csak pillanatnyilag van bannolva, nem véglegesen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vagy csak mert egyes boostozó emberkék pattognak? Hát már bocs hogy végre az egyszerübb, szerencsétlen ember is kaphatott valamit ebben a (jó kis) bug halmazban. Ez csak magán vélemény, de szerintem az már eleve hülyeség ha valaki sok pénzt fektet egy online játékba, csak hát egyesek nagyon pattognak most a kis zsebpénzükért -Ember! ha képes voltál egy Ilyen játékba pénzt költeni, hát akkor fogadd el azt is ha (lényegében) elvesztetted - röviden kb. ennyi kavarog most a fejemben.
Én múltkor vettem 9500 boost szal most vagy bannolnak vagy nem.. ha hihetõ ez
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage