Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végleges vagy ideiglenes? Ha visszaolvasol kb. 50-100 hozzászólást, rájöhetsz a válaszra.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

2x1000 ft, meg 1x 3500 ft. Meg kb. 25000 boost az earn-nel. Majd kiderül, be vagyok-e védve.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Adjad neki!!!! 😄

Mi van? Uram.

légy türelmes

Valószinû, de már befejezték a bannolással...gondolom...vagy még bannolnak lehet.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Akkor én is megúszhatom 2x1000 telefonos boostal?

Balathruin

Úgy látszik, hogy ez a bug nekik egy löketet adott arra, hogy nem csak a bug kihasználókat de csalókat is bannoljanak.

Legalább 500 at ahogy ismerhettek .
Ki nézte a Vk mert már volt banhammer 19-én volt aki a bugot ki használták csak az igcek mentek !!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

De hányat vettél? 😄

Majd magamon is így fogok röhögni, ha bannolnak.

Mint sokan sejtették HITMANHUN vagyok , nem nagyképüsködtem nem hackeltem mclarenem volt ebben a profilban és banolták a szaros búguk , hibájuk miatt nehogy már ne váltsa ki az ember mit gondolnak ezek még jó hogy az AVATARHUN még meg van .
ja

Project D|Rare Car Collector|

Pont ezért írtam...

Balathruin

Még jó, hogy 9.999.999 a max <#banplz><#banplz>

Inkább rakják be az F1-et 10.000.000 IGC-ért. <#idiota>

Balathruin

7r1v1um
Terlingua-ra szavazok. Feltéve,hogy addig kihúzom ban nélkül.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Én kihagynám, inkább valami SB vagy kocsi 😄
3. Születésnapra kéne egy "rare" car sale ami csak 1 napig tartana :

Ford Police Interceptor - 10000 SB
Nissan GT-R SpecV R35 "Unlimited AWD" - 4000 SB
BMW 135i Coupé - 2000 SB
BMW M3 E92 - 2500 SB
Porsche 911 Turbo - 2500 SB
BMW Z4 M Coupé "Limited" - 2000 SB
Chevrolet Cobalt SS - 1600 SB
Ford Shelby Terlingua - 3500 SB
Dodge Viper SRT-10 "Limited" - 3000 SB
Lamborghini Gallardo LP560-4 "Limited" - 2750 SB
Mclaren F1 - 10000 SB
Mitsubishi Lancer Evolution X "Ryo" - 4000 SB
Nissan 370Z Z34 Roadster Touring - 3000 SB
Pagani Zonda F Roadster "VIP" - 8800 SB
lorci
Hát szerintem nincs olyan ember a játékban, hogy aki idõbe tudta ezt a bugot ne használta volna ki bar kitudja akinek megvolt a 150-es kollector annak nem volt szüksége...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Én az íreknél voltam pedig kivettem volna én is párat
Csapj bele. <#idiota>

lorci
Ez a szerencsém nekem is, hogy nem volt pont azon a héten napokban idõm játszani és nem tudtam errõl a bugról<#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Na, látom tényleg bannoltak, engemet tuti nem bannoltak, mert egyszer se vettem ki a bugos autókat, de lehet kivettem volna egy párszor, még jó hogy kórházba voltam. <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kikérem magamnak. Mikor BMW-t meg Mercedes-t elõzök vele (mert hogy szeretem ezeket megelõzni), akkor meg eszi a fene a vezetõket, mert nem tudnak visszaelõzni. (1.3 motor, 85 póniló, 2001-es). Lexus-t nem elõzök, mert olyankor eszi a szemem a látványt. Autószerelõ ismerõsöm azt mondta, hogy ezeket nem szeretik a szerelõk, mert ritkán látják. Amúgy azért van mindenki rossz véleménnyel a Suzukiról, mert azt hiszik, hogy csak idõs emberek vezetik. De mikor összetalálkoznak velem, akkor meg szidnak, mert nem tudnak lenyomni.
Amúgy meg nézd meg a megbízhatósági toplistát. Ott van az elsõk között.

RoboKutya78
hihetetlen egy sp mecset nem tudok levágni c-s szintem a1 el mennék egy kört egyszer anyán miatt nem jön össze egyszer a csíter sp nagymenõ rummer miatt nem érek be elsõ helyen egyszer meg exe hibát észlel buli miatt megint kezd elmenni a kedvem😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
szépen visszakövethetõ minden sb költés, a 0 sb költés is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

After-Banline krúz ma este ?? <#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>
RoboKutya78
Itt leve a képeket hszeket.
Nem tudom közületek hánynak dobbantották a normálisan használt karakterét amivel elkövette a bûnt. De azt megértem ha azokat az állkaraktereket dobálják sorban kifele amiket aznap hoztak létre emiatt a bug miatt bizonyítottan mert bizonyítható karakter dátumlétrehozási idõ, rengeteg autóférõhely, rengeteg aznap kilokkolt acsi tömeg.
Ha fõ karakert bannolnának pont ezen kritériumok miatt: rengeteg férõhely ugyan már 2 és fél év alatt összejön, feltûnõen sok collector acsi kilokkolása: véletlen egybeesés, porsche cayman meg létele: megvettem a dobozost meg fizettem a gyémántosért.
Lehet rendesen védekezni.
Én még élek!!!😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
Nem is picit! Indítottam most a játékot (Origin-bõl), bent vagyok és gondoltam meglesem az sg-t. Alt+tab és azonnal exe hiba...

DISCORD: grimanddark

Amúgy..új fejlesztõk vannak? mert régen.. anno kb 1 éve semmi baja se volt ennek a kurva játéknak, most meg csak a szarakodás megy.. semmi más.
Na sebaj, ha nincsen world van Road Rash az még ha õsi is de legalább szórakoztat 😄
goregrind
Az EA fórumról...

"these guys sure have a lot of free time, why not use it to fix the servers, and other bugs before banning the bug abusers, and btw, don't hackers get the priority to be banned in the first place?

seriously how these guys think?"

Szóval más is hõbölög picit az EA hozzáállása miatt! Rohadt szarházi egy banda, de ezt már korábban is írtam!

Más(ok) hibájából bannolnak, szerinted ez jogos?

Balathruin

Hát igazad van úgy értem 😄 szarházi ez a worldos banda.. lófasz nem csinálnak csak a bug meg a szarakodás és még õk bannolgatnak.
goregrind
Mi jogos?

Jogos!!!
goregrind
Nem volt senki sem hülye! Az EA bakizott és most példát statuál azokkal, akikbõl eddig egy fillért sem tudtak kisajtolni! A tipikus idiótizmus példája ez,k õket kellene bannolni - ki az ûrbe!

A végleges bann szövege pedig ez:

"This account has been permanently banned for violations of the terms of service."

Most aki hülye volt megissza szépen a levét <#nevetes1><#banplz>
Az még ésszerûbb is lenne egy ideiglenes bann..

goregrind
...a hivatalos fórumról egy kép:

Az infó ablak szerint csak pillanatnyilag van bannolva, nem véglegesen...

goregrind
Nálam is csak azt a fiókot bannolták, amelyikben soha nem vettem SB-t! A többi eddig mûxik...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Boostosokat is bannolnak csúnyán, EA fórumot lesd, plusz a külföldi csapat vezérét is kicsapták.

És megcsinálták..bár számitottam rá hogy lesz bannolás, de azért az a kis reménykedés csak ott volt bennem, hogy hátha mégse. Én csak azt nem értem hogy egyáltalán mért kellett ezt..Azért mert nem képesek még egy ingyen autót se normálisan berakni? Vagy mert túl zsúfoltak voltak a katasztrofális szervereik (mert ugyebár az, egy DC Universe, Warframe, Star Trek fut normálisan de eez..ez soha..).
Vagy csak mert egyes boostozó emberkék pattognak? Hát már bocs hogy végre az egyszerübb, szerencsétlen ember is kaphatott valamit ebben a (jó kis) bug halmazban. Ez csak magán vélemény, de szerintem az már eleve hülyeség ha valaki sok pénzt fektet egy online játékba, csak hát egyesek nagyon pattognak most a kis zsebpénzükért -Ember! ha képes voltál egy Ilyen játékba pénzt költeni, hát akkor fogadd el azt is ha (lényegében) elvesztetted - röviden kb. ennyi kavarog most a fejemben.
A balfaszságukért lebannolni embereket.. hát nem tudom ebbõl lesz felháborodás. Fõleg ha boost-s emberkéket is bár ahogy eddig olvastam igc playereket bannoltak.

Én múltkor vettem 9500 boost szal most vagy bannolnak vagy nem.. ha hihetõ ez

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Én be tudok.

A helyzet az, hogy az a profil csak azért lett csinálva mikor ingyen car pack volt..na mármost, akkor csak hamis emailekkel dobáltam felfelé a profilokat, szóval fogalmam sincs...de originre szerintem eleve fel kéne mennie, mert a ban az szerintem csak erre a játékra vonatkozik...viszont nekem nem írja a launcher hogy bannolva lennék abban a profilban sem, csak elakarja fogadtatni az EULA-t majd undefined error..
Na, free F1-es osztálytársam is bannolva, Csiles: Are you happy?

Originre felmegy vagy az egész bannolva?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Nálam is minden oké eddig.