Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
http://www.youtube.com/watch?v=HGCyPS5uf3U&list=UUqWXtXXzlx2uzVkjB779dsA
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
nincs tükrözev a bal és a jobb oldal

Tegnap vissza raktam a szervizbõl jövõ Radeont, ahogy ki próbáltam a worldot egybõl észre vettem, hogy 1 - 2 helyen egy kicsit más. Eltekintve, hogy már nincsenek grafikai buggok.
Fõként a Paganimnál észleltem / észlelek változást észre vételezni.
Amikor az a kis 100M-ás kártya volt bent teljesen más volt az irányítása.
Volt idõm megszokni 3 hónap alatt...,
Viszont ahogy bekerült ez a nagyobb kártya hát nemtom' de érezhetõen jobb az irányítása, DE valami elcseszetten csúszkál. Egy egyszerû EGYENESEN ha nitrozok, és egy kicsit jobra / balra mennék kitör a feneke aztán fánkokat gyárt az útra.
Pedig ugyan arról a gumiról van szó : Transtek****
Haveromat bannolták aki full IGC-s. Engem nembannoltak és kb ugyanannyi caymant vettünk (200 körül)
Annyi kettõnk között a különbség h én sponsorplayyel meg nyereményekkel összeszedtem úgy kb 10 ezer feletti boostot.
Most akkor tényleg mi alapján bannolnak? <#fejvakaras>#fejvakaras>
De egyébként mostmár úgyvagyok vele h engem is bannolhatnak mert nincs kivel játszanom ezentúl... <#banplz>#banplz>
Project D|Rare Car Collector|
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Balathruin
Na ezt megveszem.
Engem sem bannoltak kb 280 hely jött össze..
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Jön:
- Chevrolet Corvette Z06
- Mazda RX-7 RZ
- Porsche Panamera Turbo
Megy:
- Aston Martin DBS
- Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder
- Renault Sport Mégane R.S.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
KRUGER: Jó SRW-ezést. <#wave>#wave>
Bementem az Aldiba (tán elõször) almaléért, erre nem egy citromos Karlskronével távozom? Olyan dobozom még úgy se volt.
Hát... Veritax mellé kell állnom, aki hülye, az igya a levét.
A gond az, hogy jelen esetben az EA egyvelege volt a "hülye", nem a játékosok. -de ez egy másik kérdés.
Szerintem teljesen logikus és hihetõ, ha valaki azzal áll elõ, hogy csak a CCX miatt csinálta. -nem mintha megérné, de üsse kavics. Viszont a jelenlegi szitu kicsit érdekesre sikerült. Baromi sokat vért az EA a büntivel. Ezt tudjuk be annak, hogy talán 12 ember egyesével -két fánk, meccs és sörözés között- nézte át a közel 11 Milla játékos profiljait, hogy kihalásszák, ki vette elõ a rosszabbik énjét, és zsebelte be a verdákat, s ki nem.
Viszont, ha ez így van, és vissza tudják keresgélni, kinek, milyen anyagi/IGC mozgása volt, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy mi az apjuk f**záért nem látták, hogy egyik este megvettem egy verdát, és másnapra eltûnt..?
A másik, osztom TOMDRIVER véleményét. Ha bannolni akartak volna valakit itt közülünk, már megtették.
De nem akarok a medve bõrére inni.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.