Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyufff
Nem engedi az utolsót megszerezni! Bármerre közelítem meg kidob és állandóan abban a pár útszakaszban. Nagyon idegesítõ fõleg a 80. napon... Jó fejek, elõröl pedig nem fogom elkezdeni az 100%!!!

Remélem mi is találkozunk, mert még szar vagyok multiba, akarok valami ismerõssel is menni, hogy megszokjam. <#integet2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
alul mindenképpen egy matrica van, és alatta még az alap festés, ami nem feltétlenül kék. A matrica a kék , a festéssel meg variálsz. Kb 220-226 lehet a kék matrica... A festés meg talán fekete.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

igen ilyesmit szeretnék összehozni én is, de a színt az istennek nem tudom eltalálni :S
tutuhawer
még esetleg van egy kis meglepi a tarsolyomban, ez se segít, de hátha mégis:
http://www.youtube.com/watch?v=HGCyPS5uf3U&list=UUqWXtXXzlx2uzVkjB779dsA

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Nem tudok segíteni hirtelen, fejbõl nem tudom, de azért...
nincs tükrözev a bal és a jobb oldal

Srácok Valaki tudja az Subaru Impreza kék színének a kódját?
Ezt nem értem...,
Tegnap vissza raktam a szervizbõl jövõ Radeont, ahogy ki próbáltam a worldot egybõl észre vettem, hogy 1 - 2 helyen egy kicsit más. Eltekintve, hogy már nincsenek grafikai buggok.
Fõként a Paganimnál észleltem / észlelek változást észre vételezni.
Amikor az a kis 100M-ás kártya volt bent teljesen más volt az irányítása.
Volt idõm megszokni 3 hónap alatt...,
Viszont ahogy bekerült ez a nagyobb kártya hát nemtom' de érezhetõen jobb az irányítása, DE valami elcseszetten csúszkál. Egy egyszerû EGYENESEN ha nitrozok, és egy kicsit jobra / balra mennék kitör a feneke aztán fánkokat gyárt az útra.

Pedig ugyan arról a gumiról van szó : Transtek****
Nálam végre úgy mûködik a játék ahogy az elvárható,megmaradt mind a 3 accountom,TH-ból mind a háromnál ultra pottyant ma úgyhogy minden fa**a csak ne kéne éjszaka melózni!

Na most tényleg nemértem h mi alapján bannoltak.
Haveromat bannolták aki full IGC-s. Engem nembannoltak és kb ugyanannyi caymant vettünk (200 körül)

Annyi kettõnk között a különbség h én sponsorplayyel meg nyereményekkel összeszedtem úgy kb 10 ezer feletti boostot.

Most akkor tényleg mi alapján bannolnak? <#fejvakaras>

De egyébként mostmár úgyvagyok vele h engem is bannolhatnak mert nincs kivel játszanom ezentúl... <#banplz>

Gyufff
Titeket nem dob ki a kõkeresés közben? Engem már 5x dobott ki mi van megint a szerverrel?

az elmúlt 15 percben hetedszerre dob ki gyémántozás közben <#boxer><#boxer>
Na akkor spuri egy Megane-ért.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
én egyelõre be tudtam lépni, az SRW-be meg kevésbé van kedvem a sok idegeskedés miatt. 40/50 kör megvolt , elég jól és kidobott kevés memória miatt. hmmm... mindenesetre a Kruger nevet keresni fogom a chatben, remélem, össze-összefutunk. Hamarosan lesznek privát futamok is talán...

De csak azt a fiókomat bannolták ki amit testvérem használt és 1 ft se költött rá A saját profilomat amire kb csak 16k-18k költötem arra az emailre még nem érkezett ûzi hogy bannoltak volna

Az érdekes mert nálam összevissza cserélõdik. Váltottak 3 nap alatt 2x. Dodge volt 2 napig most meg chevy elõtte meg 1 hónapon keresztül ford raptor.. nem találok benne rendszert. <#rolleyes>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

trakk
Tegnap lett erre cserélve, szóval arra még várhatsz egy hetet.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Az a gond, hogy nálam most boost csomag mellé is ez jár csak a carbon. Jó lenne ha cserélõdne csak ne valami szarra.<#vigyor>

Én is erre vártam már. <#vigyor2>

Balathruin

trakk
Tudtommal perma.

- Chevrolet Corvette Z06
Na ezt megveszem.
Engem sem bannoltak kb 280 hely jött össze..

És akkor meg kérdezem hogy mi a 2 közt a külöbség valjon tudod-e ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Én még betudok lépni, akkor megnyugodhatok elvileg 😄
Na, és permbann vagy temporary?

trakk
Jepp. VitalBullet (azaz a közösségi menedzser, ha még valaki nem tudná) írta, hogy ennyi volt, bannolták azokat, akik a legdurvábban kihasználták a bugot.

Fakje

Ezeket hol olvasod? Ea forum?
trakk
Hivatalos infó szerint már végeztek a bannolásokkal, aki eddig nem volt, az eztán nem is lesz.

Nabazdmeg

MineHeadHun
Bár az nem lehetséges, hogy elérem addigra a 60. szintet, lehet akkor más játékot tolok akkor 😄 A bannolgatások engem is lehangol, én is a bannolási listában vagyok (sztem).
Nyugi, innen se tûnök el azért. Legalábbis a fórumról nem. A játékba (ha lesz még akkor) majd úgy egy hónap múlva.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

trakk
IGC-s verdák:
Jön:
- Chevrolet Corvette Z06
- Mazda RX-7 RZ
- Porsche Panamera Turbo

Megy:
- Aston Martin DBS
- Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder
- Renault Sport Mégane R.S.

MineHeadHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én sajna nem tudok tankozni mert ez a büdös windóz hiba üzenetet ír ki, hogy a játékban az xy nem megfelelõ.
Jó köszönjük !!!!!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyertek tankozni.

légy türelmes

MineHeadHun
Bár gondolom engem is lepuffogtatnak a worldrõl, mert én is kihasználtam a bugot (végére 154 garázshelyem lett, és abból 123 szabad(29 autó van benn), és az autók 2/3 részét a bug kihasználásával vettem. <#banplz>

KRUGER: Jó SRW-ezést. <#wave>
MineHeadHun
Engem eddig nem bannoltak, mivel a gmail fiókot lesve semmi bannolást nem küldtek. Ha bannolnak megyek hot pursuitozni, shiftezni, prostreetezni, és ha a gépemnek jók lesznek a rendszerkövetelményei, akkor rivalsozok is, vagy Minecraftozni. De ha nem bannolnak akkor a world marad. 😄 Örülnék neki ha nem bannolnának. mert ebben az évben el akarom érni a 60. szintet. 😄
Én is le lettem téve. Ennyi volt, felrakom az SRW-t.

Úgy látom, 2 nap alatt semmi nem változott. Kicsit félek elindítani a launchert. Mindössze 2 startert vettem eddig.

Bementem az Aldiba (tán elõször) almaléért, erre nem egy citromos Karlskronével távozom? Olyan dobozom még úgy se volt.

Sziasztok! 😊

Hát... Veritax mellé kell állnom, aki hülye, az igya a levét.
A gond az, hogy jelen esetben az EA egyvelege volt a "hülye", nem a játékosok. -de ez egy másik kérdés.

Szerintem teljesen logikus és hihetõ, ha valaki azzal áll elõ, hogy csak a CCX miatt csinálta. -nem mintha megérné, de üsse kavics. Viszont a jelenlegi szitu kicsit érdekesre sikerült. Baromi sokat vért az EA a büntivel. Ezt tudjuk be annak, hogy talán 12 ember egyesével -két fánk, meccs és sörözés között- nézte át a közel 11 Milla játékos profiljait, hogy kihalásszák, ki vette elõ a rosszabbik énjét, és zsebelte be a verdákat, s ki nem.

Viszont, ha ez így van, és vissza tudják keresgélni, kinek, milyen anyagi/IGC mozgása volt, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy mi az apjuk f**záért nem látták, hogy egyik este megvettem egy verdát, és másnapra eltûnt..?
tutuhawer
ha le akarnak tiltani, akkor hajrá, idegeskedni nem akarok, mondom... Õsszel talán megyek Szabi után rfactor2-be én is, elõbb nem tudok. A nevem akkor is jól cseng, ha itt elszáll emiatt a Koenigsegg miatt

<#eljen>

Szabi
kijönne az árából pár szép ház és autó 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Te bitang. <#zavart1>

tutuhawer
én még a chicane szerveren is koenigsegget hajtok

<#taps>

Szerintem csak az irreális mennyiséget kiváltó játékosok kaptak.
A másik, osztom TOMDRIVER véleményét. Ha bannolni akartak volna valakit itt közülünk, már megtették.
De nem akarok a medve bõrére inni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kinek kell? <#idiota>

tutuhawer
amennyit bevallasz, az az 500. Ahogy ismerlek... <#vigyor2><#nevetes1>

tutuhawer
<#wave> Heló.