Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értelem szerû hisz ki van irva tutu .
tutuhawer
ez mind a neveid, amikkel játszol/játszottál

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Valaki nem hiv groupba magam vagyok egy barátom sincs fent vagy már mind tiltott nem tudom de igazuk is volt .
Igaz is értékelem a hozzászólást egy zöld jellel . Köszönöm szépen CRIS .
SUNNY84HUN
nem mind1 melyikkel irkálsz a fórumra ? <#fejvakaras> a játék teljesítmény számít nem ez ...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

AVATARHUN vagy az is jó ha ez a profilom amivel most fent vagyok erre rakod rá az AVATAHUNOS fejlécet munkádat elõre is köszönöm .
Kiesett. Ezen nevetek. Ami tény, azt meg minek tagadnám? De nem is azt írtam, amit te írtál.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

légy türelmes

melyik az?

Project D|Rare Car Collector|

Webber nagyot futott, Kimi meg remélem lenyírja a mérnökét, a Pirelli meg eláshatja magát.

CRIS légyszi nem tudsz feloldani az avataros profilomal itt a fórumban ?
SUNNY84HUN
között van

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
akár mennyire is röhögsz rajta de a 3 legjobb sofõr <#mf1>

7r1v1um
Én meg álmos és unatkozós,de sebaj,ha öcsém nézi,majd alvós is leszek.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Én is ALONSOS vagyok .
HITMANHUN DARTY1 !!!!!!!!!! JAGUDADA AVATARHUN WIESMANHUN FINKELL pontosabbban . mindent értek bocs hogy nem kapcsoltam mert 24 órát dolgoztam nem feltétlen a hackre gondoltál hanem hogy nagyképû sajnálom hogy az elejétõl nem tudtam emberként viselkedni már közel 7 hónapja nem csinálom a balhét ..
7r1v1um
Kissé 2értelmûre sikeredett....;-)
Menet közben lefordítottam az Andriska-trenszlétörrel(copyright:Myself,All rights reserved):
"A testvérem nem csaló.Csak tudom,hiszen mindig itt játszik elõttem."

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

1. Rosberg
2. Webber
3. ALONSO!!!!!
4. Hamilton
5. Raikkönnen

Vettel kiesett. <#nevetes1>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
Te kis kíváncsi... <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

7r1v1um
Ki az,aki nem micsoda,és hol szokott mit csinálni????

goregrind
De lehet megint a gúgli trenzlét volt a hibás! Magyarról angolra, majd vissza magyarra alapon ment és azt másolta be ide! <#taps>

goregrind
ok, Hitmanhun/Finkell/stb-stb.. cimbi hozza a formát! Egy kukkot sem értek ebbõl... <#zavart1>

7r1v1um
Jah,mondjuk Én is jobb alkatrészeket nyertem 60.000-es bõl,de a Team Escape skillekre a 100.000-es jobb (nekem utóbbi fontosabb,dehát kinek mi).

nem tom szerintem nem csaló itt szokott játszani elõttem
goregrind
A csalók és egyéb egyének listája, akik bannolva vannak innen! Anno te is megkaptad! <#idiota>

Sziasztok, fiuk mi ez a névsor? a tesóm brian131429 neve is rajta van mi ennek a lényege ?
Valaki betudná linkelni hogy hol nézitek?
goregrind
Ajánlom a 60.ezrest inkább! Feltéve ha a NOS vadászat a cél - többet ad! <#eljen>

7r1v1um
Valahonnan ismerõs a probléma. 100.000-es card packok és/vagy fölösleges személygépjármûvek vásárlása nagyszerû gyógymód rá.

goregrind
Nem számolja és nem kapod meg! 😊

Üdv mindenkinek!

Azt akarom kérdezni hogy ha van 9 999 999$ om és versenyzek, akkor a pénzt ugye nem számolja tovább a játék, de attól még azt megkapom?
Nem csak ott vág ki, több helyen is, különben nem is baj csak átgondolja az EA a sok banolást (ami az ö hibájukból történt), mert így vagy nincs játék mert túlterhelik, vagy benyelik a saját hülyeségüket és jó lesz a szerver.
Jah, és egy ember felhasználta a neveimet, 2 is ott van a listán.<#wow3>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

7r1v1um
All right than.

goregrind
Nincsen link, forrást kukucskálok! <#zavart1>

7r1v1um
Hol kukucskálod a listát linket please!!:-D
Akárkik is legyenek az alant felsorolt embertársak.Gondolom a nyereményük névreszóló sorszámozott 1 hét próba-fejbelövés, mert nem igen látom a õket erre bóklászolni.

goregrind
Még nem vagy, még nem vagyunk rajta! Folyamatosan kukucskálom! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akik viszont megnyerték ezt a lehetõséget:

eclipse131429
otti8
Brian19931214
xXcsabi1987Xx
MTom333
hondabmw1987
SOLYMOSIROLAN
VIKTORHUNGARY
Hexex86
kontrollblog
metasoft
mihaly tamas
XxXcsabi1987XxX
vagtazo
Hunor88

Gratulálunk nekik! <#taps>

Jönne valaki groupba?

Balathruin

7r1v1um
Nagyon várom már!
Legalább valaki el fogja ismerni,hogy különleges vagyok,mert Én valamiért hiába bizonygatom.;]
Bár lehet, hogy már eleve rajta is vagyok és akkor harangoztak a további pályafutásomnak ebben a topicban.

goregrind
Fasza lett, mi? <#idiota>

<#eplus2>

goregrind

goregrind
Fasza, mûxik! <#eljen>

goregrind
Na még egyet, und töröjjemán hágé uram!

goregrind
Csak egy tesztkép, a Pikcsörpásh-nak vége...

goregrind
Majd bekerülsz te is (velem és Timivel) együtt a különleges listára! <#idiota>

Az mi már, hogy a déli stadionhoz se teleportálni nem tudok, se megközelíteni, mert rögtön kifagy a játék?! Kinek van még ilyen hibája? Teszteljétek már le legyetek szívesek! Ott az utolsó kavics és nem tudom felvenni...

7r1v1um
S mi változott az Aldi/Audi szinoníma erõltetett használatán kívül?
Értsd fölöslegesen dolgoztál és hanyag munkát végeztél.Vissza ülhetsz a helyedre 2,,,,,:-]
Következõ kispajtás!

mi van a szeróval megint ?! Egyedül csak engem vág le zsinórban 3x egymás után ? :S

Unalmamban megváltoztattam az SG adatlapom 😄

Jah, csak az a baj hogy te mindent felveszel. xd

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"