Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, amúgy Túú mácsh Off van.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
ki?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

7r1v1um
Northstar LMP (2002):

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Baszod addig röhögtünk a musleran, h közbe egyenlített a cavani
V12 4.0L-es

Simraceway: tigris013

tutuhawer
9-re megyek dolgozni

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

jössz be h bacon stationon revantonnal eltángáljalak v politizálsz még egy kicsit?
tutuhawer
Még hamar itthonról küldök egy szar minõségû videó linket NFS-bõl, majd ha lesz idõd, nézd meg... Szerintem még nem mutattam....

tutuhawer
A nissan volt , igen http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_R390_GT1
sõt, ami odabasz, hogy az ügyesebbek megszámolhatják, hány Nissan motorral épített LMP2-es gép fejezte be a futamot idén: LINK
De tényleg csak a Mazda az egyetlen, amelyik összetettet nyerni tudott a japók közül, de majd talán jövõre...
Közben Mark Webber kapcsán nézegettem a gyári Mercedes videóit megint... jól elszálltak, szó szerint.

/A Nissan is elrepült egyszer/

Láttam heeee
Azt is látom h milyen szép centenáriumi scudettós mezt találtál amin kiélhetted magad heeeeeeeeee
Nyilván védeném a Pirellit a kötödés miatt de ettõl függetlenül jogtalan a fasszopóskodás, szerencsétlenek már nem tudják hogy tegyenek a fasszopó fia kedvére, amúgy minden szabályt és egyéb dolgot tekintve egyre nagyobb vicc az F1 sajnos. Pont a kiszámíthatatlanság a gyanús h terelik az aktuálisan favorizáltak medre felé a dolgokat, azt se tudják még h jövõ héten mit találnak ki nem h évek múlva mert még nem tudják kinek mi lesz az érdeke, ismerõs nekem ez a rendszer vhonnan heeeee nem csoda h nincs épeszû fasza gyár aki beszállna
Milyen motor van a Miura C. ben?

7r1v1um
Én elhiszem azt,hogy a válság tette be a kaput a Toyotanak.Már csak a beleölt lóvé meg a kiizzadt sokéves tapasztalat miatt se hiszem,hogy egyik napról a másikra kiszálltak volna, mondván, hogy "Bocs gyerekek,de ez mától nem éri meg nekünk".Ja és az autó terveit és egyéb dokumentációkat se adták el, úgyhogy még bármi lehet a jövõben.
A Le Mans-szériát meg nem tudtam/tudom követni,így véleményem nincs,de úgy rémlik,hogy a Nissan a 2000-es évek elején már szerepelt benne.A Cadillac is és nagyon fasza kocsijuk volt arra emlékszem.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nagyon helyes.

trakk
Állítólag gyárilag A-s lesz.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Tudtommal csak a Michelin van talán helyzetben, többiek nem kérnek az F1-bõl.

tutuhawer
láttad, hogy a muslinca mekkorát balfaszoskodott éppen...?
LINK

tutuhawer
én örülnék a többi gumigyártó belépésének, illetve ha engedélyeznék a fõnökök...

Szerintem A-ba is fel lehet vinni, de majd meglátjuk. 😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
na téma váltás kód hétfõn lesz ? én örülök a miurának szép dög , még ha nem is isten király de b classban még meg lehet fingatni az arcokat vele

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
jó persze sajnálja az ember mert még is csak õ is az volt , meg autós társadalom szemmel is ...
nekem is volt már sajnos pár hondás barátom aki belehalt a szenvedélyébe de be kell ismerni az õ hibájuk volt mert nem tudták hol a határ ( senki sem autóversenyzõ közülünk mert akkor nem itt lennénk az utcán )

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
én is azt mondtam, hogy a Toyotának a legprofibb háttérrel, óriási lóvéval, szaktudással kellett volna elérnie valamit, de még õk se...? Akkor valami gond van a szablyokkal, ami évente változik, szóval abszolút érthetõ a Toyota és jó, hogy átnyergeltek egy többéves Le Mans-i projektbe. Még nyerhetnek is talán... és ha jól tudom, csak a Mazda 787-es nyert eddig a japánok közül... hoppá... láttam pár képet, videót, olvastam pár hírt a Nissanról, akik szintén újítanak , formabontó cuccot építettek, fejlesztenek és a deltawingre épülõ gép LMP1-es kategória lesz tán... nem is tudom. De a gyári fejlesztés a lényeg, ami a formula1-ben kutyafasza már... Kár érte, nem lenne szar 5 gyári gárda akár. Piros pont jár, én is sajnálom a Toyota kiszállását, de legalább átnyergeltek egy jobb sorozatba <#eljen>

vagy NFSben

Egyetértünk!

SUNNY84HUN
én õrült hondás vagyok de amit ez mûvelt az már közúti veszélyeztetés :/ , ilyen mutatványoknak zárt pályán a helye vagy késõ este a kihalt mellékutakon

Rémlik ide is belinkelte valaki az egyik videót,addig jár a korsó a kútra címû történet!

Nem savaznám annyira gátlástalanul a Pirellit. Csináltak egy fasza gumit amivel semmi baj nem volt, kivéve az h nem red bullnak feküdt... és akkor mi vna minden évbe megvan h ki találja el a kocsi egyéb tulajdonságaival a gumizabálást stb... Nem volt elég h 3 évig még az esõ is csak olyan szögbe esett h red bullnak legyen fasza. Mióta elkezdték basztatni õket és versenyrõl versenyre megy a balhé és új gumik vannak ez lett az eredménye. Ja és abból a 3 évbõl amikor minden a kezükre játszott abból csak a 2. volt magabiztos gyõzelem. Egy fasza sportember akinek balfaszok hordája a csapata, szar az autója gyakorlatilag nincs csapattársa 2x is majdnem meghágta... most h úgy nézett ki h nem is egynlõ de nem brutális handikeppel indul a spanyol egybõl el kellett baszni... Kapja be a fia meg vén geci börni... de csak úgy megszokásból az EA is.
SUNNY84HUN

tudom én azt

SUNNY84HUN
az ilyen csúcsra kihegyezett és járatot motoroknál nagy a hibaküszöb , nem kis terhelés éri a forgó , kopó alkatrészeket ott <#wave>

Vettel-nél meghalt a motor, pontosabban a hajtáslánc elszakadt, mert hiába váltogatta a fokozatot meg adta a gázt semmi nem volt. (Megint Renault motor hiba de most nem a generátor volt a gond mind az elõzõ évben)

7r1v1um
Paliknak legalább volt humorérzéke.
Ez a Szujó egy paprikajancsi,Wébert meg jobb, ha nem is minõsítem.....

Annyira nem korlátozzák a fejlesztéseket, csak igyekszenek "ésszerû" keretek között tartani a csapatok költségvetését. Így is nagy különbség van pl Marussia és Redbull között mintha nem is egy kategóriában versenyeznének de ha mindent megengednének abból lenne káosz és durva pereskedések. A Toyota meg, benézett nem ment neki hiába volt meg a pénze aztán kiszállt mert nem nyert a dologgal. A Honda meg jön vissza motorszállítóként szóval, még az is elõfordulhat, hogy késõbb csapat is jön vele. A Pirelli meg bekaphatja mert ezt ki kellett volna tesztelni, aztán ha valaki kórházban kötött volna ki abból lett volna igazi botrány
Rex, fent vagy? Hagyjad GempaSpeedhackmestert, biztos veri a f@szá...inkább hagyjuk. <#zavart1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

7r1v1um
Mondjuk az egyetlen csapat amelyiknek szurkolni tudtam ebben a dögunalmas,hollywoodi stílusú, pökhendi önimádatban (az agyon fizetett "versenyzõkre" célzok) az pont a Toyota volt.Õk voltak az egyetlen csapat, amelyik teljesen a 0-ról indult (értsd:nem vásárolt fel létezõ brigádokat),amihez nem kis bátorság kell.Pár év után az utolsó idényükben már dobogó esélyesek voltak.Másarészt,ahogy böngésztem ,semmivel sem ölt bele több pénzt a dologba mint mondjuk a BMW tette,ráadásul õk a Sauber csapattal akartak érvényesülni.
A Tilke tervezte pályák (pláne a Közel-keletiek),meg minõsíthetetlenek,nagyban hozzá járulnak,hogy olyan ez a sport,amilyen.

goregrind
Hámámé? Mosnemütõs - és igaz??? <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Felveszlek van helyed TUTU ?
Szerintem is dögöjjön' meg a maFIA..

Rex: Rohadná ketté te GIFhuszár 😄

goregrind
Semmi gond, önnek megbocsájtunk mindent kedves hágé! <#idiota>

tutuhawer
tessék... szóval FIA... A V8 spercars jó, persze, beszáll a Volvo is a mercedes és a nissan mellé még pluszba, de az ausztrálok is köpködnek pár szabályra, én meg köpködök a Tilke-féle pályákra, amik kikerültek a V8s naptárából. Az FIA-ra lehet köpködni, az biztos, elég faszfej szabályokat csinálnak, amennyire tévénézõként meg lehet mondani.

Én már megint elaludtam a verseny közben, végét néztem, még Vettel megpusztulását is átaludtam

tutuhawer
hosszú hétvége

tutuhawer
nekem ez már messze van az autóversenytõl. A fejlesztések korlátozása idióta szabályokkal, az állandó szabálymódosítások kicsit kinyírjk, én nem vagyok olyan szigorú, mint az NSO-n hozzászólók, de húzom a számat. Felüdülés volt látni, hogy az F1-ben lesajnált, utolsó pilótáknak több éves projektet a kezébe ad egy gyári Toyota vagy Audi csapata, és hogy évekkel eléõre tudni lehet kb, milyen szabályok lesznek, ez inkább autósport, az F1 meg fura, elég híg fos innen nézve. A Le Mans sokkal jobban tetszett és az irány is jobban tetszik: tényleg be lehet építeni a technikát, amit a gyárak fejlesztenek, míg az F1-bõl kiszállt az a csapat, aki olyan bõdületesen nagy pénzt mozgat, mint a Toyota. A toyotával egy lapon említem a VW-t vagy egy Audit, akik óriási nagyágyúk. És az F1-re meg amit képvisel az F1, azt mondták, hogy kösz nem. A bmw se kéri, a Hondának sincs ott gyári csapata, elég rossz nézni a futamokat, már csak félálomban hallgatom, hébe-hóba...

goregrind
Gempa úrral mi a f@som van? 2 napja semmi kontakt! <#conf>

MineHeadHun
Anyukám azt mondta, hogy olyan mint Palik László, mert õ is ordibált.
Szujó lassan átmegy Palikba.
Massa defektjét sajnáltam, a többi defekt hidegen hagyott.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
vele semmi kedvem sincs menni, de veled bármikor szívesen csevegek, vegyél is fel cimborának, ha gondolod. De Quqa meg ne tudja!!!! 😊)

MineHeadHun
Alonso és Hamilton párton vagyok. 😄 Izgi volt a verseny, a végén Szujó Zoli mondja: "Kedves nézõk, ez az IGAZI autóverseny." <#taps> 4 defekt az durva :\ lehet hogy a pirelli nem lesz jövõre.
Be is hivlak groupba vele de ebbe ne mnjünk bele most TUTU .
goregrind
Ez mennyire meredek! HunNFSKiller így tolja! <#vigyor5>

tutuhawer
ismertem egy darty1-et, aki nem te voltál, kicsit meglepi volt nekem , a nevek közt olvasni <#confused><#confused><#conf>