Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pics.coldline.hu
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Balathruin
légy türelmes
légy türelmes
De ez a Miura lehet hogy lefele meg vízsintesen jobban megyen de a hegyen el megy a craft csak tapasztalatból mondom mert a Nimsoval el vertem hiába volt 749 overal az én Nimsomnak 730hoz közeledik de még is meg vertem
Bocsi hogy ezt mondtam de ez az igazság
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Balathruin
légy türelmes
Balathruin
légy türelmes

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A furcsa az volt, hogy egyszer csak rám köszönt. Lehet most ott röhög a monitor elõtt. 😄
De egyszer úgy is kiderül.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
FalkenF1, engem kivágott, de nem megyek vissza. (hátha ide tévedsz)
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

[/url