Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Picit körbenéztem a képfeltöltõ oldalat terén ismét. Elõkerült egy rakedli URL az egyik mappámból, volt köztük pár magyar cím is. Talán az egyetlen és a legmegbízhatóbb ezek közül a pics.coldline.hu! Magyar oldal, minden szükséges info magyarul van, így senkinek sem okoz gondot a használata. Beállítható a feltöltõtt képek thumbnail verziójának mérete, (lásd a spoiler alatt, 600-ra állítottam most), gyors és nem tûnnek el a képek! Ide, az sg fórumra való beillesztéshez vagy a Link vagy pedig a BB kód kell! Én a spoilerben a 2.-at használtam (BBkód).

pics.coldline.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

Quqának: bocsi ledobott ma egész nap ezt játsza velem már ujraraktam de ezek szerint teljesen mind1 azért köszi majd legközelebb jo8 😊
http://imgbox.com/upload/edit/2714279/0WGP6IECZ2miqP59

nem engedi,hogy megmutassam én nem tudok képet feltölteni,meg egyébként se tudom milyen kodot kell bemásolni ir ott vagy százat a copy gombra nem csinál semmit, ha meg azt manuálisan tehát kijelölés másolás beillesztés szeretném csinálni ki ir valami biztonsági faszságot,

<a href=\\

m/upload/edit/2714237/4zYhhttp://imgbox.cockVj4wvrY7jH

Jó éjt sziasztok .
mondom totál noob vagyok látod nem sikerült

http://imgbox.com/upload/edit/2714192/5qGQSnxlovS20Edx

Néha ugyan azon a nyomvonalon .
Mi bajod?

légy türelmes

Együtt jártok?

légy türelmes

Nem tehetek nevetõ fejet , mert gyógyuló félben vagyok egy vigyorgó fejet nem tehetek ki csak úgy .
Van itt orvos?! Ennek az embernek nagyon kéne. <#help>

légy türelmes

BITPOR az óta a bizonyos heritage óta fojamatos a kapcsolat BITPOR -ral , de tény hogy nem ojan gyors priviben mint a stat oldalon.
tutuhawer
itt én vagyok az, aki lemaradt, mert egyik percben hírek ment, a másik percben elszállt az internet... GempaHUN-ra gyanakodtam erõsen... de nem, csak újra kellett indítani a laptopot.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Azt hiszed , volt idõm már jó sok , nem tudom kinõni ezt , " TUTUT és téged is tisztellek , nagyon , jobban mint az öcsémet vagy bárki mást , kapok egy felkérést a minap BITPOR- tól groupba , felvett TUTU ismerõsnek én õt kérdeztem meg jön e versenyezni ......................
Túl kényes az ízlésem. Kicsi vagyok ahhoz, hogy számítson a véleményem. De ha nagy lennék...!

légy türelmes

Idõvel kinövöd.

légy türelmes

Szia tutu . Mirõl maradtam le ?
tutuhawer
mondanom se kell, TutuHawernek is van tippje, miféle játékos falkenf1: egy ügyes játékos. Mindig is mondtam, ez sose volt kérdés. De túl ügyesnek vagy túl okosnak lenni nem szabad , ezt is mindig mondtam

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Inkább leszedtem róla mindent és hagytam rajta vörös csíkot, nem tudok vinylezni és kész. (Mellesleg Robokutya ötlete)

Balathruin

Vidd a tekinteted az oldal tetején lévõ menüsorra! Menj a szemeddel kicsit jobbra... Látod? Segít?

légy türelmes

Fura , sokat vesztettem , te és tutu vagytok a tökéletes ellentéteim ezért csiplek titeket .
tutuhawer
nem, TutuHawer unikum, nem kell kamu név bohóckodni. Zoji is pontosan tudja, mennyire sokat jelent a játékosnak a neve. Zoji001 egy nagyon jó név, valamilyen szinten tán a TutuHawer is, felesleges lenne bohóckodnom valami kamu néven, fõleg, hogy az auto club revolution se szar, azt is folytatom kicsit... A lényeg, hogy van kamu nickem 3 is, de ingyen tartalmakkal 20 évvel ezelõttrõl, pont az ingyen boost és ajándékok miatt.

Elütött egy tank. Késõbb még egy. És még egy. Utána csapatostól jöttek. Másra nem emlékszem.

légy türelmes

segitenétek a képfeltöltésbe én még internacionálét tanultam az iskolába nem informatikát

Lehet , rég láttalak , mi történt veled KAOSZGOLYO ? pedig barát listán vagy nekem .
Hát nehezen Top autó mert minden Classban van már nem sorolom fel bocsi
De ez a Miura lehet hogy lefele meg vízsintesen jobban megyen de a hegyen el megy a craft csak tapasztalatból mondom mert a Nimsoval el vertem hiába volt 749 overal az én Nimsomnak 730hoz közeledik de még is meg vertem
Bocsi hogy ezt mondtam de ez az igazság

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Most nézem, véletlen visszahíztam az oldalán.

Balathruin

Felni nem jó. Eleje nem jó. Oldala nem jó. Fekete jó.

légy türelmes

Én is elkészítettem Fekete-Vörös kombinációval, Texaco nélkül. Sajnos az oldalára nem lehet rendesen vinylezni, mert sötét, és szénszál az oldalsó kasztnielem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[url="http://imageshack.us/photo/my-images/839/3qum.jpg/"]

Kérdés: Jobb lenne így? (Tudom, nekem tetszen, de szerintem mind2 jó)
[url="http://imageshack.us/photo/my-images/17/zplp.jpg/"][/url

Balathruin

nagyon jó autot kaptunk kicsit költünk rá topp lessz

Hangulatnak szánták. Vissza kell venni a grafikát, és akkor nem annyira fika?

légy türelmes

nekem is ezek a régi détonás festések tetszenek, szép munka

Szép lesz , amit te csinálsz az tökéletes , de az hogy a world még mindig nem tud szép pirost , égszínkéket és legfõképp zöldet csinálni az botrány ......
segitsetek a képfeltöltésbe, hogyan kell? de úgy magyarázátok el hogy analfabéta vagyok

Ízlések és pofonok nem tudom emlékszel e még a régi testre a Pagani Zonta Cinque - ra van akinek az is tetszik van akinek pedig ez a uj letisztultabb tetszik , ( megjegyezném erõs idomai vannak a réginek már már kockás ).
RoboKutya78
Alakul a dolog bár a négyszöget sajnálom hogy nem lesz jó

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

bboyatty
Ja épp ezen csodálkoztam el én is, hogy mint autó nem rossz csak ez a concept, nekem kicsit sok, de mivel garázshelyem van elég ezért nem tervezem, hogy túladjak rajta.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Nem tudom nekem tetszik ez a lambó nem megy rosszul a gt2 997 esek sorra véreznek el !!!!
bboyatty
Használhatóságra nem olyan vészes a Lambó mint kinézetre, de a Tensor féle Gallardónak is jobban örültem volna mint ennek...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ja és 1 21lvles honnan tudja hogy Betaás hm szal ez csak kamu acc

Én is a válaszokre meg valahogy furcsán kérdezet meg egyéb dolgok úgyan az mint nálad.

Bennem is felmerült a gyanú, hogy valaki csinált másik karaktert, de nem Tutu-ra gondoltam.

A furcsa az volt, hogy egyszer csak rám köszönt. Lehet most ott röhög a monitor elõtt. 😄

De egyszer úgy is kiderül.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Nekem nagyon gyanús hogy az Tutu lesz .

Én most beszélgettem vele, bár még semmit nem tudok róla.

FalkenF1, engem kivágott, de nem megyek vissza. (hátha ide tévedsz)

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Ki ismeri FalkenF1-et ??

néztem, de nem volt ott, viszont kiléptem meg újra be és utána már megvolt. 😊
7r1v1um
Akit érdekel......
http://en.wikipedia.org/wiki/Miura_bull

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/