Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
S class pályához szabadon:

(ez most tényleg ez a videó akart lenni 😄)

NFSW: BONESAI

7r1v1um
CTS-V van valamelyikõtöknek?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Vigyázz mit írsz, mert megint kitör a botrány, mint a múltkor (egy pár 1000 hozzászólással korábban).

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

hol találom azt a képernyö megosztos csalás leirását?

RoboKutya78
most konstatálom hogy eltûntél a barátlistámról is😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
nem rossz
Boccs ha vissza dobtam az invitet lent volt kis ablakba a games ki tudja mióta😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

majd ha enged engem is feltölteni megmutatom az enyémet

Az enyém:

Pár tapasztalat: Felfüggesztés, fék, kerék piros de cseréljétek le kékek, sárgával sokkal jobban fordul.

RoboKutya78
még az oldalára megy a szám mellé egy egy kicsinyített texa logó és full😊

nem sok ez igy jó

7r1v1um
Valami ilyesmi most, de változni fog, ha jobb minta jut eszembe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nem valami jó autó.

Balathruin

7r1v1um
Az a baj, hogy a motorháztetõn útban van a légbeömlõ. Ez meg nagyon old school-os mintázat egy alapvetõen modern autóra. Dehát Magadnak csináltad,ha így tetszik, ne vedd figyelembe a véleményemet.
:-)

Nissan GTR rõl valami vélemény ?
RoboKutya78
hát ha valami akkor a mirua az amit nem szabad túlzásba vinni festés ügyben.
Má ez is sokkk..

7r1v1um
Ahol a kocsikat veszed, a Gift menüpontban.

Ha elküldtem a kódot, hol keressem a Lambo Miura-t?
7r1v1um
Ehhez a Miurahoz se képesek body kitet vagy motorháztetõt adni, nehogy az inváziós csíkokon kívül mást is rá lehessen matricázni.................

Ki is fogom hát nem azt mondtad hogy használjam egéségel 😄D

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

7r1v1um
Ezért nem vettem meg ezeket.<#gonosz3>

az a baj, hogy a Supra és Snake kb semmit nem ér csak azért mert drag-os és máshogy nem tudják eladni ezért talán termék kapcsolásos stratégiával próbálkoznak
7r1v1um
Web dealben néztem drag car packot (Supra, Super Snake)6800-ért, de se B se A classosra nincs szükségem, C-be meg D-be csak kávédarálók vannak C-be ráadásul drágán is.

BONESAI
sziasztok

NFSW: BONESAI

átérzem 😞
fwp
Az elég jó kis gép!Érdemes annyiért
RoboKutya78
túlkormányzott vagy mi a túró

RoboKutya78
Mamám ez a renault egy igazi ugró egér lesz élvezet lesz ha egyszer megtanulom vezetni is😊

Ha még megvan a time limited offerbe a Nismo blue juggernaut azt hiszem háromezer valamennyi sb volt talán az jó, ha tetszik(nekem legalábbis elég jó)
7r1v1um
Feltöltöttem a sb. készletem, de gõzöm sincs mit vegyek.....<#conf>

Megyek, úgyis kell a class. 😄

Balathruin

Szabi
remélem az enyém nyírtad ki 😄DD

"Nulla tenaci invia est via"

Valaki jön 3diknak mert az egyik kamu acc nem akkar válaszolni 😞

Végre tudok sandboxieezni xDD
Végre agyon csalom magam 😛

Ezt még szokni kell: <#hamm>

Lehet, nekem akkor nagyon hamar leszedte... Mind1, minimális javulás sem volt nálam, inkább romlás, mivel 1 High Stakesen belül 3x1-2 másodpercre beakadtam, szal ismét sokat javíthattak. <#levele>

Balathruin

Szabi
pedig 2 fájlt is letölt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

7r1v1um
Mikor beléptem letöltött vagy 28 megányi cuccost 2 részletben, gondolom patch, bár ha nem mindenkinek töltötte akkor, gõzöm sincs, hogy mi volt.

#80662 Milyen patch? Nekem semmit se töltött le.
#80663 Melyiket tudnád többször kiváltani? A Miurát?

Balathruin

Gyufff
Megint többszörösen kiváltható autót kaptunk? Beváltottam és még mindig ott van a gift menüpont alatt. Nem merem még-egyszer kiváltani mert a végén még bannolnak.

7r1v1um
Ma reggelre a patch is megérkezett, bár a helyzetemen csak ronthat.

Most találtam.
Most találtam!

Balathruin

De nem nagyon írok inkább olvasok, csak akkor firkalok ha muszáj

Project D|Rare Car Collector|

Haha 😄
Úgye 😛

Nincs de mindent lát :-D

Project D|Rare Car Collector|

Van csak kicsi netel tolja az igát csak szólni kell neki FBén és itt van 😄

Tegnap se volt.

Balathruin

tutuhawer
én nem mertem szólni neki, mert megsértõdik és nem csinál több videót
Ma már nincs itthon Chris, ugye? <#eplus2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az effektet muszáj rárakni a videóra? Még valaki epilepszia rohamot kap! <#idiota>

Balathruin

tutuhawer
azt hiszem, Kaoszgolyo használja a tinypicet, szerintem nem olyan szar ,mint amennyire lehetne. Kattintani kell párat, ami nem jó, de ... nem panaszkodom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Itt az én Lambó videóm, tanulmányozd a mastercheaternoobtankerbitch technikát! <#idiota>
Délután meg ténylegesen megpróbálok felkeveredni TS-re, mert beszélnünk kel mindenképp. Nagyon, nagyon nagyon... Vazze! <#banplz>

DISCORD: grimanddark