Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttam, olvastam ugyanezt mielõtt megírtam azt a hozzászólásomat.
7r1v1um
Soha, senki nem fog. Nincs is miért....
Neki meg azért kellett volna (nem tõlem, mert Én akkor se vettem túl komolyan), mert olyan dologgal fenyegetõzött, ami szintén elég rossz vicc volt.
De most már senkinek sem kell megkövetni senkit se nem, mert rég elavult a sztori.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
Nem, egyiket sem, ezt jól látod

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Bonesai rakd be majd légyszives az idõmhöz a videót.
köszi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahogy láttam, a harácsolás nem adott neked semmi igazán értékeset, és elégtételt sem?

légy türelmes

Amúgy az egész apex kuka.. chicanen nagyon ritkán dob ki.. ha kidob akkor is az alt+tab miatt exe hibával, server error code faszomat csak akkor kapok ha jobb klikk és ablak bezárására megyek, túl van terhelve az apex.. szerintem <#hamm>
Lehet, de igaz a történet, mert talán akkor mentem elõször a kis a kedvenccel. <#szomoru2>

Más: sikerült a fiuknak, 5 perc alatt 3x server error 7-es kód, és csak gyémánt alatt US-en, EU-n még tartja magát. <#taps>
tutuhawer
a lényegen nem változtat. Mondtál egy mesét. Esti mesét. A kutyát nem érdekli, ez a helyyzet Persze lehet igaz, de ... szart se ér. Se kép , se semmi

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akkor 1,5 éve ki tudja ezeket a fejében tartani, a lényegen nem változtat!
2-2,5 évvel ezelõtt nem is volt még se RTR-X se GTS se MP4...max LP640 meg valamikor ilyenkor jött ki a GT3 asszem
Valakinek egy kis popcorn? mert megy rendesen a fórum dráma 😄 én élvezem <#eplus2><#idiota>
tutuhawer
milyen hiba? Kifizettem az árát mindegyik megvásárolt tételnek 100%-ban.

persze ez hiba, de ha azt mondom , hogy nem hiba, ki van fizetve, akkor az is igaz teljesen. Nem tudod azt mondani, hogy nem, ez a szitu

QUQA A lengyel boost elõtt nem volt boostos autóm , kb másfél évig mentem ingyen

Viszont az egyszavas válaszodat köszönöm.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Én nem mondtam, hogy "É nem használtam ki"...

légy türelmes

Na most állj le. Nehogy azt mond hogy te nem vettél 1 db-ot mindháromból. Én vettem 1-1 db-ot.

Nem.

légy türelmes

Az alábbi sorrend véletlen a statoldaladon, vagy másik hibáról beszélsz?

DODGE CHARGER SRT8 SUPER BEE
PORSCHE CAYMAN S
PORSCHE CAYMAN S

légy türelmes

Igennel vagy nemmel válaszolj.

Ha a szomszédodnak sokkal jobb autója van a ház elõtt mint neked, akkor Te feljelented?

És ezzel részemrõl a téma lezárva.

Miért is kéne neki? Bárki aki kihasználta, az megkockáztatta a saját karakterét, esetleg pénztárcáját. Ezzel senkinek nem ártottak, tõled sem vett el senki elsõ helyezést, sem boostot, sem semmit.
É nem használtam ki, mert nem volt rá szükségem, de Csiles fenyegetõzését, igenis magamra vettem. Itt mind Magyarok vagyunk, nem nekünk kéne összetartani?

kisss19
Bocsánat, nehogy félreértés legyen, én azokra gondolok akik külsõ progival, rögtön a célban teremnek a verseny indulása után 1-2 másodperccel.

...
sziasztok
tudtátok,hogy nincs "Voice Chat?"
xD gondolom már észre vettétek 😄
kisss19
Na! Kérem! Ne a hacker szót használjátok a piti cheater-ekre.Köszönöm. 😊

Szar vicc. A hibát kihasználók mikor kérnek mind bocsánatot azoktól, akik nem használták ki?

légy türelmes

Nem kértem bocsánatot senkitõl se. Tanultam belõle, legközelebb kussba maradok és én is kihasználom ezerrel a bugokat. Aki visszaír, annak örülök, a többiek meg nem érdekelnek. Én válogatás nélkül segítek mindenkinek, ha tudok.

Tény hogy pár barátot vesztettem, konkrétan 4-et, ebbõl 1 letiltott, semmi gond, töröltem én is õket. Csak egy dolog bánt, hogy köztük van egy olyan ember is, akinek annyit, de annyit segítettem, s azt kapom tõle, hogy törölt... Na ezért nem kérek bocsánatot senkitõl sem.

De attól még segítek mindenkinek, akinek tudok. S ha konkrétan meg is keres a gondjával.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nem csak neked!
Lehet már írtam ide, de nem keresem, mert nincs idõm rá.
Valamikor 2-2,5 évvel ezelõtt lehetett. Helyszín Route 55 privat verseny, én Tutu meg viki. Tutu talán GTS-el volt (vagy MP4-el?) én meg az a szarházi RTR-X-el (az enyém egy kicsit erõsebb volt). Tutu elrajtolt és szépen el is ment, ahogy akkortájt szokott, én utána kullogtam. Tutu már a pálya felénél volt a csiki – csuki kacskaringós résznél én még az elõtte lévõ hosszú egyenesben, na és hol a túróba lehet a kisgyerek, na hol, hát még a rajtnál, vagyis ez után indult csak el. Láttam, mert nálam kint van a térkép mindig felül és az egész pályát belátom. A végeredményt nem nehéz kitalálni, persze hogy az utolsónak induló nyert, úgy hogy a hazai pályáján Tutu-t baromi nehéz megfogni, akár egy erõsebb géppel is együtt indulással, nem hogy így. Sajnos sem videót nem vettem fel (nem volt fent) sem fotót nem csináltam, úgy meglepõdtem a végeredményben. Lehet ha lett volna, már akkor repült volna.
Tehát kijár neki akármi, ha feltörték ha törölték, bármi oké.

Megj.: Már nem zavarnak a csalók, csak ha játssza a fejét stb., inkább csak röhögök rajuk, azért beírom a verseny végén: loser hacker.
Megj2.: Látom én is 1-2 videón, hogy ez hogy, az enyém nem megy úgy, meg nem is fordul annyira, sõt még véletlenül sem gyorsul úgy, ezért aztán nem is rohanok sehova, pláne nem idõmérõzni.
Csiles. Te mit keresel itt?

Nem láttam hogy bocsánatot kértél volna bárkitõl is a fórumon. Bár neked mindenkitõl kéne. Nekem az a furcsa hogy még szóba állnak veled.
(De ha ezt megtetted volna, csak lemaradtam róla, akkor én kérek elnézést.)

Support-on keresztül meg lehet változtatni az email címet, de ahhoz tudni kell az eredeti email-t, és a biztonsági jelszót, ami a születésnapot jelöli. Ha nem tudod megmondani az aktuális email címet, akkor tojnak a fejedre, nem fognak átírni semmit sem, hiába tudod a biztonsági jelszót, vagyis a saját születési dátumodat.

Email címet meg biztonsági jelszót le lehet kutakodni akár fb-rõl (illetõ adatlapja, nyilvános adatlap, vagy ismerõsök), akár fórumokról, ha nem elég óvatos valaki...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

kisss19
Nem kérhetek jelszó emlékeztetõt mert elírtam az elején az email címemet, a jelszó meg annyira gyökér, csak az nem találja ki aki nem akarja. Meg is akartam kérdezni, hogyan lehet módosítani a megadott emailt, de már nem lesz rá szükségem.

Igen Account lopást lehet csinálni ha az EA szerverét feltörik. De a friends-ben nem mutatja az email címet

Simraceway: tigris013

MineHeadHun
Hot pursuitnál pedig azt nyávogta, hogy túl fiatal vagyok. Szart! Minnyá 13 vagyok csak én 2000 Januárt adtam meg 😄
kisss19
Sziasztok!

Olyanról hallottatok már, hogy feltörték valaki account-ját? Játékban lehetséges a mássik játékos email címét kideríteni, esetleg a Friend opció mutatja? Ha igen akkor én már nem leszek 60 level, 48-ig jutottam és már nem enged be a játékba, sem az oldalra. 😞

MineHeadHun
Origin launcherrõl mûködik csak a játék nekem. Mivel újra telepítettem a játékot, ezért várnom kell mikorra lesz kész.
Most mi van ?
Én is tudok írni ilyet nézd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?????????????

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

<#kocsog>?

légy türelmes

Lacus vagyok ha gondolod mehetünk 😄

Az még elmegy. Fél kézzel el lehet versenyezgetni.

légy türelmes

Félig

Project D|Rare Car Collector|

még nincs

Mizu van jól halom Krisz haverjának kaput van ? 😄

tudom nekem van 28 % és hibával mentem 4:02

A körömgombáját nem akarod kezelni?

légy türelmes

Esélytelen. 28% rapid fire-vel még azt mondom oké, de anélkül esélytelen.

Akkor azt vagy feltörték, vagy egyoldalúan módosították. Akkor viszont bukta a profil, mert e-mail címet nem mondja meg a support ...

MineHeadHun
remélem az enyémet nem törték fel én se tudom
GT2 997

Milyen verdával?

mi se tudjuk

Nos, némely autóhoz tényleg hozzányúltak... Silvia után elõvettem a Nismot.. A Silvia olyan, mint volt, viszont a Nismo nagy sebességnél erõsen alulkormányzott, brutálisan kimegy a háta egy kisebb ugrató után.. Patch elõtti napokban brutálisan jól ment... Az más kérdés, hogy azóta én már erõsen belassultam és az istennek sem akar visszagyorsulni, de holnap az lesz az elsõ dolgom, hogy kipróbálom a Nismot... Mert ha tényleg elbaszták, akkor basszák meg azt, aki kitalálta...

Feltörték?!

Project D|Rare Car Collector|