Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért jó volt worldözni, kár hogy már nem tudok belépni, hiába csináltam másik origines fiókot, az már nem lesz Worldös... Azért jó lenne ha a fiókomba betudok lépni, mert abban vannak a szeretett imádott autóim (Pl. a bömbi (skillek: 49% super shot 32% nitró hossz, 2.0 s perfect start), a corolla, az rs 4.0, a lambó roadster, és a miura concept meg a lancia) 48-as szintû voltam, de ha sikerül ennek a b*zi EA-nak a fiókokat helyreállítania, akkor nagyon örülnék... 😉 Tudom hogy ezzel spammelem szét a témát, de nagyon jó volt THzni is, meg mást csinálni... Valaki perelje be az ea-t amiért feltörték és sok embernek elbaszta a játékát <#eplus2>#eplus2> És nem tudok leszakadni róla... Szerencsére tudok OMSIzni (busz szimulátor), Hot Pursuit 2010-ezni, Shiftezni, ProStreetezni. 😄
Ezt a hozzászólást direkt azért raktam egybe és spoilerbe, hogy ne spammeljem a témát szét mint júniusban metasoft xD
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
NFSW: BONESAI

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
DISCORD: grimanddark

Kérek engedélyt meghunyászkodni!<#zavart1>#zavart1>
(LOL, a Bahamákon nincs rendes net meg netkávézó<#eplus2>#eplus2>)
(Kivételesen ezt most komolyan gondolom.)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Need for Speed: Shift 2 fórum
Need for Speed: Shift 2
#82063 Ne aggódj, az összes amerikai kocsi ilyen lusta.Bár Én a nem megfelelõ szimuláció miatt auto. váltóval játszom.
Inkább megiszok egy liter sört
<#nevetes1>#nevetes1>
NFSW: BONESAI
Ha nem kérted e-mail címed módosítását, mégis e-mail címed megváltoztatásáról kaptál levelet, kövesd az alábbi lépéseket új fiók létrehozásához, valamint segítség kéréséhez..
Készítsd elõ a következõ információkat:
Fiókod megkereséséhez egyik játékod sorozatszámára lesz szükség. Ha ezzel nem rendelkezel, az online játékokban használt becenevedre, psid azonosítódra vagy karatkernevedre lesz szükségünk.
A kapcsolattartáshoz használni kívánt e-mail címed
A fiók létrehozásához használt eredeti e-mail címed
Tényleges születési dátumod
A fiókod létrehozásához használt születési dátum
A HIBAELHÁRÍTÁS LÉPÉSEI
Látogass el a http://ea.com webhelyre, és kattints a „Feliratkozás” lehetõségre.
Írj be olyan e-mail címet, melyet még nem használtál EA-fiókhoz korábban
Válassz azonosítót és jelszót
Add meg születési dátumodat. Pontos adatokat adj meg.
Írd be a képen megjelenített karaktereket (Captcha)
Jelöld be az EA Adatvédelmi szabályzatának és Szolgáltatási feltételeinek elfogadását
Kattints a Tovább gombra.
Add meg a neved
Kattints a Feliratkozás gombra
Nyisd meg a https://help.ea.com/ webhelyet
Jelentkezz be az imént létrehozott fiókodba
Kattints a „Kapcsolat” lehetõségre
Válaszd az „origin” terméket
Kategóriának válaszd a "Fiókbiztonság" lehetõséget.
Válaszd a „PC” platformot
Navigálj a „kapcsolatfelvétel módjának kiválasztása” területre.
Ügyfélszolgálatunk a megadott telefonszámokon, a nyitvatartási idõn belül várja a hívásokat.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
NFS SHIFT
Nem tudok elindulni a Z06 - al. Más autónál csak lazán berakom 1 -esbe azt elindul. de ez ott bénázik.
Gondoltam én vagyok a béna, de még automat. váltóban is cseszekedik.
A kormánnyal semmi gond ( Logitech Driving Force Pro Force Feedback Whell ) márt más autónál / játéknál lazán megy.
Viszont 1-esben a Z06 felpörög max fordulatszámra, egy ideig ott is marad aztán magától lemegy 3 - 4 ezerre, és vissza max.-ra. Gondoltam, akkor kéne váltani, de ha felváltok 2-esbe utána csak pörög 1 - 2 ezren a motor.
Mások is írták ezt a problémát, de valakinek még a Viper is rossz.
Próbáltam úgyis, hogy bekapcsoltam a kipörgésgátlót..., hátha olyasmi mint a többi bazi erõs Amcsi autó, hogy csak egy helyben pörög a kerék. Ám így se...,
Akkor új e-mail cím és profil.
Hacsak nem tudod bizonyítani valamivel az EA-nak, hogy bûncselekmény áldozata vagy.
Ja! A magyar oldalon ugyanezt kell csinálni.
Készítettem neked 4 képet, mi a kérdésed ezek után?
Origin.com.