94802
-
Szabi1991 #269 -
USAMEN POWER #268 Szerintem a jobb, bal, le nyílak is szükségesek. Neked nem tetszik valami, ok egy dolog, de hogy másra is erőlteted a véleményed, az egy faszarc megnyílvánulás. Én a nyilakkal irányítom a TDU -t, és képzeld már lassan egy éve, és qrwára élvezem. -
#267 vedd már észre h a felfelé nyilat nyomni nem nagy élmény, hiába kruz közben teszed :/ -
#266 Lagos mint az állat -
#265 hát ez nagyon jól néz ki, nekem tetszik -
RYO21 #264 Én attól félek hogy tele lenek majd a szerverek mindenféle cheaterekkel. -
USAMEN POWER #263 Jaja, erről van szó ! Másrészt egy olyan játékot, ami még ki se jött nálunk, nem kell leszarozni... Láttunk egy gameplayt, az még hú de sokat nem mond. Egyszóval alaptalan az az állítás hogy nagyon szar, vagy nagyon jó. Találgatni lehet. -
#262 hát eddig kurvára nemtdom mire ez a nagy felhajtás
a videók eddig meg a képek alapján egy nagy 0
mutatnak itt mindent,csak azt nem h mitől MMO -
USAMEN POWER #261 A map, és a város nekem nagyon ismerős, NFS Carbon.
Már várom a csoportos menekülést a zsernyákok elől. :)
Carbon meg nem volt rossz, csak rövid... Egy kicsit feldobott formája ez a WO, nekem bejön ! A hangsúly meg az ember VS ember játékstíluson van, ez a lényeg ! -
ZsirosKenyer #260 vedd már észre hogy itt a lényeg a MMO.
Innentől kezdve a grafika teljesen jó, az irányítás is megfelel a célnak. Itt nem "kicsúszommindenkanyarba annyira élethű" érzést kell átélned, hanem a bandázást meg közös cruise+racing experience-t.
Ha nem nyomtál drift city-t úgysem tudod miről beszélek. -
#259 ez egy tál fos. Ugyanolyan gagyi árkád irányítás, gagyi grafika, semmi újdonság...
MW és Carbon összegyúrása meg a szánalom legalja, hogy ennyire nincs ötletük.
-
Szabi1991 #258 jókat lehet majd fele funolni billentyűzettel, remélem latopon elindul majd.. :D
(Most Wanted +Carbon simán megy hátha ez is.. :) -
#257 Jólesszez -
RYO21 #256 Remélem nem remowelják:
-
RYO21 #255
-
RYO21 #254 Egy két új dolog: EA Forum
Am most kaptam fülest hogy a játék október 27-én fog megjelenni. -
#253 wide mod egy fejlesztőnek 5 perc -
RYO21 #252 Nos emberek elindult a beta. Csak nincs accountom hozzá. -
ZsirosKenyer #251 ez a gamma mindig is csak asia only lesz?
Drift city után nagyon vágyom egy ilyen online cuccra, és bárhol a világban lenne ár kereslet, nem tudom miért ilyen pöts az ea. -
#250 Ázsiában :DDdd -
ldavid #249 dehátingyenvan -
RYO21 #248 Szúrjak be képet?
-
#247 abszurdum, kéééétezerkilenc!!! hol élnek ezek az enefesfejlesztők?! :( -
RYO21 #246 Am volt egy kis írás reggel az allnfs.ru-n de már levették. -
RYO21 #245 Hát nemhiszem. Én csak ezeket a felbontásokat láttam: 640x480; 800x600;
1024x768; 1280x1024
De lehet hogy csak a betában van ilyen kevés. Lehet hogy a full verzióban többféle lehetőség lesz. ha pedig nem akkor majd kidobnak egy patchet. -
#244 nevetséges :(
widescreen támogatás van? -
RYO21 #243 Szerintem igen, mert az options-ben enm találtam semmit hogy full screen legyen. Am a MAX felbontás az 1280x1024 -
#242 hát ez nagyon ocsmány :) -
Szabi1991 #241 nem hinném, de ha igen azt is kibírom.. :D
csak legyenek már angol szövegek -
#240 Vajon csak ablakban lehet futtatni? :D -
RYO21 #239
-
RYO21 #238
-
#237 [ég] -
Szabi1991 #236 úgy fél éves képek, de nem gáz :p -
#235 Screenshots in association with: Google :DD
-
Szabi1991 #234 csak legyen hozzá angol nyelv is.. -
#233 Ha ez ingyenes lesz, és multi, és nem lesz lagos, lehet, hogy ezt fogom tolni folyamat -
Szabi1991 #232 heh carbon esti játék, mw nappali.. itt meg napfelkelte van ? xD -
RYO21 #231 Egy kicsit szétnéztem a játék könyvtárában és találtam valami szépet:
-
#230 X700 = SM2.0