94802
-
RYO21 #310 Am nagyon szép grafikája van, nincs rajta semmien ronda effekt se. -
RYO21 #309 RX7-est asszem hogy már lvl4nél lehet vezetni. -
Szabi1991 #308 -
Szabi1991 #307 én pont hogy oan képet csináltam volna amin nem látszik a nevem, de látszik hogy nincs rajta más felírat :D -
#306 Jó helyre ment -
#305 Kijött már ez a game? -
RYO21 #303 Nem merek berakni mert kiírtanak a kínaiak. vagy szimplán bannolnak. -
Szabi1991 #302 lényegen nem változtat semmit...
de ha eddig nem tudtad, most leírom.. van zárt béta és állítólag arra regizett be ryo.. és állítólag játszani is tud, bár képeket még nem láttam tőle azóta se :p -
#301 szerintem előbb nézd, meg hogy kinek ment a "válasz erre" gomb és utána pofázzál. -
#300 Igen a Helo Kitty Adventures-ben -
#299 de a játékban vagy hol? -
Szabi1991 #298 zárt béta -
#297 ? ingame lvl2es? -
RYO21 #296 Jeee LVL2-es vagyok!! Am most kapcsolták le a szervereket. Eléggé érdekes volt. -
High end PC #295 Ez mind tök jó, de honnan lehet tudni hogy nálunk is játsszható lesz?
Mert erről eddig még semmi hivatalos infót nem láttam, ám ha van, kérlek osszátok meg velem is, mert addig feleslegesen nem bizakodom. -
Szabi1991 #294 jó lesz ez.. :-)
-
Szabi1991 #293 ám van új vidi :D
-
Szabi1991 #292 mindenki golf meg eclipse, admin bezzeg Rx-7.. :DDD
-
#291 egyelőre nem -
ricsa008 #290 ezzel mi magyarok is játszhatunk? -
#289 pár szép gameplay kép Klikk -
USAMEN POWER #288 -
#287 "én spec leszarom, (szerintem más is) ennyi,"
"szerintem más is" ????? "faszarcuskodunk", "faszarcuskodunk" ? -
USAMEN POWER #286 Oksa elmondtad a véleményed, én spec leszarom, (szerintem más is) ennyi, nem kell tovább itt erőlködni. Több 1000 más játék van, amivel lehet játszani, nem kötelező az NFS, szvsz. -
#285 majd ha angol lesz akkor írd. -
RYO21 #284 Emberek megint leeht regisztrálni!:
event.nfspc.tw/nfswo -
#283 "másra is erőlteted a véleményed, az egy faszarc megnyílvánulás. Én a nyilakkal irányítom a TDU -t, és képzeld már lassan egy éve, és qrwára élvezem. "
másra erőltetés, ha elmondom a sajátom? szólj, ha elmeroggyant vagy, kicsit elnézőbb leszek veled mostantol ...
nem gáz, ha nyilakkal játszol, csak azért büszkének lenni nem kell rá - amellett, h a tdu fizika >>>>>> bármelyik nfs fizikája, néha kell ellenkormányozni, meg fékezni, meg a falrol is nehéz benne bepattanni a kanyarba... -
USAMEN POWER #282 Ezen szakadtam hallod... -
USAMEN POWER #281 "raoamban" --- Tudok róla hogy elírtam. (Mielött vki beszólna.) -
USAMEN POWER #280 TDU -val játszottál-e nem tudom, ezt a dolgot elég faszán megoldották. Hozzá tudsz érni a másikhoz, ki is tudod lökni ha akarod, viszont frontálisan nem tudsz ütközni senkivel mert átmész rajta. Pl.: Ha szembe jön veled valaki 300 -al, és te is mész mondjuk valamennyivel, esetleg állsz egy helyben, átmegy rajtad aki jön. Viszont hogy nem tudsz hozzáérni a másik kocsijához, az részemről egy idő után irrítáló. Ami meg remélem hogy lesz, a zsernyákok free raoamban. Annál jobb nincs mikor bandában mész, és üldöz titeket a rendőr, a cél meg hogy mindenki lerázza magáról őket.
Mellékesen én nem olvastam a topikot rendszeresen, mostanában kezdtem ezt is olvasni, (mert a Shift részemről elhalványult) így előfordulhat hogy egy-két dologról nem tudok. Sajnálom de ez van, lehet röhögni, mert gondolom ez nagyon poénos dolog. (Nem mondod hogy béta ???) -
Szabi1991 #279 angol kiadása a Drift city :-) -
RYO21 #278 akit érdekel hogy mien egy autós mmo ázsiában: raycity -
ZsirosKenyer #277 szerintem a final verzióban is át tudsz majd menni a másikon (free roam-ban)
A drift cityben is így volt, meg végülis értelmes is..hisz ha megnézed a videókat a kereszteződések elég parák lennének :D
A D.C.-ben is sokszor előfordult hogy félreálltál dumálni az út szélére pár arccal és vmi vadállat 250-nel megjelent a járdán. Ha lenne crash akkor elég csúnyán néztünk volna ki. -
RYO21 #276 Nyilt beta. Lehet hogy holnap kipróbálthatom. -
#275 ómájgád!! -
#274 Thanks, Captain Obvius xDDDD -
Szabi1991 #273 hát ez hihetetlen felfedezés.. a closed béta egy béta.. -
USAMEN POWER #272 Van egy olyan érzésem hogy ez valami béta World Online.
Nagyon egyforma autóval közlekedik mindenki, egymáson áttudnak menni, és nagy a lag, ami szerintem a player magas pingjétől lehet... -
#271 Nem tom mit kell a grafikán + az élményen kötekedni...
Akinek nem tetszik annak köszönjük az eddigi részvételt.
A játék stílusához képest a grafika gyönyörű(az átlag MMO-nak fele ilyen sincs)...
hasonló game a Drift City, !!!NA ANNAK A GRAFIKÁJA A SZAR!!!de az élménye nem rossz(szerintem)
Ez az EA. csak figyelnek a részletekre is... főleg hogy fizetős lesz... -
RYO21 #270