94802
-
RYO21 #592 Arra küldtem. Ott a moderátor szóban "A" van: [email protected]
itt pedig "Á" van:
-
Szabi1991 #591 "A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra." -
RYO21 #590 [email protected] vagy a moderá[email protected]??? Lehet hogy ez volt a baj. -
Szabi1991 #589 nem is kapsz, max házigazda leszel.. sztem küld újra ;) -
RYO21 #588 Még mindig nem kaptam mailt a házigazda joggal kapcsoltaban... -
RYO21 #587 de tényleg elolvastad a 13-as pontot???? mert ír valamit arról hogy nem szabad rámenni a playre péntekig, mert ha igen akkor jönnek az ÍÉsek és adnak 1 pofont -
USAMEN POWER #586 Én meg azt is olvastam hogy csak saját felelőségre játszunk, mert nem tudni hogy milyen hatással lehet a játék a számítógépünkre. Jobb esetben kiég, rosszabb esetben akkora feketelyuk keletkezik ami beszív a számítógéppel együt. -
USAMEN POWER #585 Háth már megtörtént párszor.. :D Bepipálod a szerződést, majd play. És disconnect üzenet a windowson keresztül. -
Szabi1991 #584 kezdésnek leírja hogy itt kell MAJD elfogadni a szerződést.. de MÉG NE nyomj rá! xD
meg gondolom olvastad a 13-as pontot hogy minden szerved és vagyonod az EA-re hagyod ha elfogadod a szerződést... -.- -
USAMEN POWER #583 Ha a play gombra nyomtok titeket is kidob tálcára a Disconnected üzenettel ?
Tudom hogy még nem működik a szerver, de én arra gondoltam hogy bejön egy menü és azon belül nem tud csatlakozni, nem ilyen windows hibaüzenet szerű dologra... -
#582 Igen, gondolom itt is ez lehet. Rákerestem és az ESS olyan fájlokat is karanténba rak ami feltételezhetően vírusos de még nem ismeri. Ezek a NewHeur_PE-k. Kivettem a karanténból. -
#581 Néhány vírusirtó túl biztonságos.
És olyant is annak lát ami nem az. -
Szabi1991 #580 jól hangzik :) -
#579 Letöltött de az Eset Smart Security karanténba helyezte az exe-jét úgymond vírusos. Nálatok nem volt ilyen probléma? Vírust terjeszt az EA? :D -
RYO21 #578 Hivatalos oldalon :D
Servers are currently down
Data is now flowing freely through the nodes of the cluster, temperature and pressure levels normal. Everything is ready for Friday. -
#577 Nos. XP kompatibilitási + rendszergazda módban sikerült működésre bírni. -
#576 -.- nyugi kattintottam...
Feltelepítettem, ha elindítom a Launch-t nem csinál semmit különöset csak bejön az ablak, ha a Login-t bejelentkezek bejön ugyan az, de kifagy (Vista). -
USAMEN POWER #575 Amit letöltesz az annyi. A mappában ahova feltelepítetted ott 1.41 Gb. -
RYO21 #574 annak nem akinek gyors a netje
Am nem 770mb? -
USAMEN POWER #573 Ez csak kliens. Indítsd el, be kell majd jelentkezni, és akkor tölti majd a gamet. (?) Az az 1.41 Gb se sok... -
#572 gyorsabb lett volna ha kattintasz rá kettőt -
#571 Én is kaptam bétáról emailt és le is töltöttem! ;)
Nektek mekkora a fájl amit letöltöttetek? Mert nekem 7,9MB. Ez játéknak kicsit kevés. Vagy pénteken mikor indul a teszt akkor fogja letölteni a többi részét és ez csak a kliens? Thx! -
#570 -
HUN BECSEHELY #569 Hivatalos oldal -
USAMEN POWER #568 Sin City -
Szabi1991 #567 irány Sín City..
-
USAMEN POWER #566 Jaa, meg illegális utcai versenyek, amiket egy-egy rendőrségi akció szeretne megakadályozni. (remélem) -
USAMEN POWER #565 Bankrablások lesznek, és csoportokban fogunk menekeülni a zsernyákok elől ! :D (remélem) -
Szabi1991 #564 Sin City.. hmm.. annyira ezért csak nem lesz árkádos :D -
USAMEN POWER #563 Jó darkos, én már elneveztem Sin Citynek.. :D -
Szabi1991 #562 #534 alsó ip-n ott az összes eddigi.. -
RYO21 #561 Dehogynem! Fiegyeld meg! Olyan is lesz hogy a lejárt betát is felteszik majd! -
#560 Én is ma regeltem van még esély rá hogy én is bejutok a betára?:D -
#559 Szóval akkor nincs nagyobb gépigénye mint a Carbonnak:D -
Szabi1991 #558 ha carbon ment maxon, akkor valószínű ez is.. de pénteken kiderül :D -
#557 Sziasztok!
Lenne két kérdésem a játékról:
Ma jelentkeztem a béta tesztre, mikor derül ki hogy letölthetem-e?
És a másik:
Olyan gépen elindul amin a Carbon is ment maximumon? -
#556 Ha minden igaz akkor adamfesto néven leszek fent. -
#555 Én is megkaptam tegnap a bétát, remélem összefutunk a Worlben! -
Szabi1991 #554 Csak egy publikus teszt verzió lesz hétvégén..
és a játék amúgy se kerül fel torrentre... ha minden igaz max 1-2 tuningelemért kéne fizetni csak.. a játék ingyenes lesz.. -
#553 Köszönöm!!
Még annyit hogy hol kell regélni?:D Meg valami jó linket letöltéshez??Vagy ha off akk PM ben köszönöm!!Off.:(már nézem torrenteken).ON