94802
  • Szabi1991
    itt job fölső sarokba beregizel (vagy login ha már van felhasználod) és kat a hatalmas zöld gombra és töltsd ki amit kér.. onanntól már csak idő és szerencse kérdése :D
  • gduck
    Ezt kifejtenéd bővebben? Hány játékos mehet akkor együtt?
  • The Protector
    és azt hogyan érhetem el?
  • Szabi1991
    nem kulcs kell, hanem a mélcímedet kell engedélyezzék :)

#627: ja amit írtál remélhetőleg mind lesz későbbi verziókban :D

meg bízok benne hogy innentől beindul a játék, a következű javítást laucherel töltetjük következő pénteken és a karriereket nem törlik, szal lehetne szépen folítatni :D
  • The Protector
    Hy.Sztném a Betat kipróbálni.Mi a teendőm?Van esélyem még kulcsot szerezni?
  • USAMEN POWER
    Gondolom a rendes gameben több is lesz, de a kezelhetőség, hogy úgy állítod a nézeteket ahogy akarod, hiányzott már.
    Na meg a táblázat szerű lista, amiről a festést lehúzhatod a kocsi valamelyik pontjára az is qrwa jó, jól ki van találva.
    A szerkesztése a festéseknek megint lehet egérrel, és nyilak nyomkodásával is...

Jó lesz ez ha kijön végleges formában !

Ami viszont zavar, de valószínü hogy a beta miatt van, hogy nem lehet állítani a billentyűzet kiosztást, meg az automata váltó a halálom..
    Meg nem ártana a free ride módban is, hogy az egérrel forgasd a kameraállást, esetleg egy fényképezkedő módot berakhattak volna. Szép a táj kidolgozottsága, lehetne pár jó képet csinálni.
  • Szabi1991
    kéne rá egy szárny hátra.. 200fölöt elemelkedik az orra alákap a menetszél és borul.. :DD
  • norbi2fraktal
  • Szabi1991
    a tuning az annyi hogy lelehet festeni, meg matricázni :D
  • norbi2fraktal
    ha van kedved tegyél még párat, pl, a tuningról
  • USAMEN POWER
    Jaa és a külső tuningolás ! Na ez qrwa jól el van találva, az elődökhöz képest ! (Kezelhetőségre, és a kamera nézetekre gondolok.)
  • USAMEN POWER
    Na egy kép tőlem is !

Mellesleg a playerek csatlakozása jobban ki van találva mint a TDU -ban !
    X km -n belül minden playert bead a szerver körülötted, meg a map is tetszik, én átméretezve mindig kirakom a képernyő jobb felső sarkába. :)

Csináltam videót is, arról hogy csak kocsikázok, unalmas de lehet h feldobom youtubera a sokadik mellé.
  • gduck
  • Szabi1991
    googlén találtuk a képeket :D
  • gduck
    Na az ilyeneket szépet dokumentáljátok és írjátok be a megfelelő helyre
  • Kisponyi
    Ez igaz, hogy nem szabadna publikálni, de ki tudja megállni, hogy ne tegye :D
  • gduck
    Hát ebből sajna én is kimaradtam :( Pedig még a régi (gameportos) MS SWFF kormányomat is belőttem windows7 alá

UI: a "szerződésben" amit elfogadtatok tuti le volt írva hogy nem lehet képet/videót publikálni. Nem bántásképp mondom Sztem meg amúgy se nézi ezt a fórumot az EA! KÖSZI A KÉPEKET!
  • Kisponyi
    Na énis kipróbáltam, megkell mondjam nemlesz ez olyan rossz, ha a lagot sikerül megoldani. Én is szerettem carbont szal azthiszem elleszek vele egy darabig, ha elkészül. Ami az fps-t illeti nekem 1280x1024, Maximum, üresebb helyeken 100 körül van, forgalmasabb helyen (kezdő részen) 40-50 átlag, néha beesik 40 alá, de ritka. Viszont rammal nemszabad spórolni egyenlőre :) Nekem 1GB van gépben és kb 1 órás száguldás után már 10-15 mp-et swappol :) Na ilyenkor restart.
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    meg a fél pálya MW-ből van :D
  • norbi2fraktal
    köszönöm
  • USAMEN POWER
    Intel Desktop Board, (Asus) Geforce 8600 GT, Intel Core 2 CPU 4400 (2 Ghz),
    2 Gb DDR 2 Ram, Windows Xp

És 1024x768 -ba játszok.
  • norbi2fraktal
    azt szabad tudni milyen gépen nyomod:?
  • USAMEN POWER
    Jaa még ide sorolnám a Mostwanted -et is. Az is ilyen jellegű. Sry a 3 postért !
  • USAMEN POWER
    Jaa, és full graffon nekem megvan üresebb helyeken a 80 fps is, ahol meg több tárgy, dolog van, ott olyan 40 fps em van. Frapsal videót is vettem, átlag 35-40 fps el. Test Drive Unlimited 22 fps -hez képest ez a csillagos ég.
  • USAMEN POWER
    Nem rossz játék ez gyerekek. Kb. NFS Carbon + Undercover = World
    Carbon nálam nagyon bejövős játék, én elleszek ezzel. CSAK oldják meg hogy ne laggoljon a szerver.
  • atila4

MIért irja ki ezt?
  • Gibor
    Igen, bár egész korrekten össze lett téve, ahoz képest hogy CB szerintem jó... és megtud fogni, ami elég nagy előny mert már 1-2éve nem találtam olyan játékot ami megfogott.
  • DJ RX7
    ahogy elnézem az autók grafikája undercover szintű. az undercover futott maxon akadás mentesen remélem majd ez is fog.
  • Szabi1991
    későbbiekben remélhetőleg stabilabb lesz.. :)
  • Gibor
    Ehhh... nálam 1024 maximum és semmi akadás... najó mikor már teleírta a ramot 4óra alatt akkor már volt...
  • Szabi1991
    nálam nagyon rosszul megy.. 1280x720 minimum graf 25fps :-/
  • laci 700
    Néhány kép:

Nálam is működik...
  • Gibor
    Összegezném...
    Grafika: 7/10 hiányzik elég sok minden, pl gumifüst
    Irányítás: 5/10 furcsálom hogy az RWD Rx7 et könnyeb irányítani mint az AWD GTR-t
    Játékélmény: 8/10 élvezni lehet, alig birom megunni, pedig nálam ritka
    Hangok: 9/10 jók a hangok de furcsáltam hogy a v6 os gtr nek sor6 hangja van
    Környezet: 10/10 nagyon részletes, szépen kidolgozott világ.
  • Szabi1991
    pedig én 10óta fentvagyok, nagyonjó :D
  • adamfesto
    Nekem még nem..."error, shut down" jön egyenlőre.
  • laci 700
    úgy tudom lesz több béta teszt is és akik az elsőbe nem kerültek be bekerülnek majd a 2.ba

Egész jó a grafika és az irányítás is elmegy. Szerintem egész jó összességében. Volt rendőrös üldözésem is. :D
    Most valami gond van mert nem lehet csatlakozni a versenyekhez... :S
  • samsung123
    én még egy hete reggeltem magam a bétára...és azóta nemküldtek semmit, ez azt jelenti nemválasztottak ki rá? nem is fáradjak már?
  • Szabi1991
    :o
  • RYO21
    MŰKÖDIK A SZERVER!!!!!!!!!!!