94802
-
#672 Hát ez már legalább a 2. Volt Karácsonykor is egy. -
#671 Remélem én is bekerülök, ha lesz 2. talán abba:P -
RYO21 #670 Látszódik, hogy PCre van fejlesztve, és hogy nem egy szar konzolport.
Én ilyen festésmódra számítottam hogy már a carbonban benne lesz.
Fasza hogy minden vinylit lehet egérrel elmozdítani. -
RYO21 #669 Nálad van AntiAnalising? -
#668 Segítsetek légyszi!
Elindítom - e-mail - password - EU - login, és utána jön az üzenet: Disconnected from server.Game will be shut down...
Tegnap is, ma is ezt csinálja, egyszer újratelepítettem + 1Xa DirectX-et is. -
#667 Ja, igaz ;) Jól elszámoltam :D :D -
Szabi1991 #666
(666 :o) -
Szabi1991 #665 az meg már 360 kmph lenne.. az meg túl sok :DD -
#664 Nem lehet hogy rossz a kilométeróra? Lehet hogy a kiírás ellenére mérföldet mutat? -
Szabi1991 #663 még délelőtt felvettelek, találkoztunk is párszor ;) -
RYO21 #662 Mi a neved a játékban? -
Kisponyi #661 nem dombról lefelé ment 250-et? bár mondjuk azis fura, hogy a tier1-es mitsum is megy 220-at ha jó napja van. -
Szabi1991 #660 nemértem én ezt.. egy sima 350z elméletileg simán megy 250t...
akkora játékba a tuning 350znek miért 225 a vége ? -.-'
-
Kisponyi #659 Na remek, folyamatosan ledobál a szerver a shut down hiba üzivel. Kicsit utánna olvasva az oka, hogy túl sokan szabadultak rá egyszerre a szerverre és nem bírja így random ledobálja az embereket/be sem engedi. Már dolgoznak rajta, azt kérik kitartás és próbálkozzatok belépni. -
RYO21 #658 írtam már nekik a [email protected] -
Kisponyi #657 Látom megkergettek a belvároson át :DD -
USAMEN POWER #656 -
#655 Ahhoz modiknak kell írni. -
RYO21 #654 még mindig nem vok HG -
Kisponyi #653 Na akkor 2 kép az optikai tuningról.
Ilyen szinű volt a verda
Ilyen most
-
#652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Elindult a Need for Speed: World hivatalos oldala és ezzel a játék bétatesztjére való jelentkezés is. Sajnos nem mindenki próbálhatja majd ki a játékot, de mi tudunk egy biztos megoldást, amivel Ti is ott lehettek az elsők közt!
A TCM Site közvetítésével most Ti is BIZTOSAN részt vehettek a Need for Speed: World bétatesztjén. Nem kell mást tennetek, mint hogy ellátogattok a hivatalos weboldalra, létrehoztok egy EA fiókot (ha van létező azt is használhatjátok) majd kitöltitek a regisztrációs űrlapot (szerződés elfogadása, kérdőív kitöltése stb.). Ha ezzel megvagytok jelentkeztek a World bétatesztjére. Ám itt még nincs vége a procedúrának. Küldjétek el EA fiókotok e-mail címét a [email protected] e-mail címre, amit a TCM Site főszerkesztője, gio továbbít az Electronic Arts embereinek és így biztosan részt vehettek majd a tesztelésen.
Minél többen leszünk, annál nagyobb hírnevet szerzünk Magyarországnak is ebben a kis "mini-versenyben", annál nagyobb figyelem irányulhat a hazai NFS-es közösségekre, így mindenkit arra bíztatunk, hogy regisztráljon és álljon készen a béta kipróbálására! Természetesen a regisztráció és az email elküldése nem jár kötelezettségekkel, tehát ha egy percet sem játszol a World bétájával, akkor sem kopogtat be másnap a titkosszolgálat, hogy ezt hogy gondoltad.
Azt, hogy pontosan mikor is kezdődik a teszt, sajnos egyelőre nem tudni, ha kiderül valami, természetesen Ti sem maradtok le róla.
"
Walin, 2010-02-19 15:00:25
Az adatokat az NFSHungary™ és az SG™ Fórum NFS WO. topik tárolja.Írta:NFSHungary™. ©Minden jog fenntartva.
-
#651 ...nem enged fel...pffffff -
#650 Ja és elvileg a Beta csak HÉTFŐIG tart:( -
#649 Na ma én is regiztem és küldtem kérvényt.
Am a(z) NFS Hungaryn van egy cikk, ami szerint könnyebbé lehet tenni a bejutást.Én használni fogom.
Üdv, és ha megtalálom és kell belinkelem a cikket! -
#648 Lehet vhol állítani, hogy joyal játszak?
PLÍZ HELP ME -
Szabi1991 #647 passz, engem se enged már fel.. :/ -
#646 Még 1x se tudtam elindítani, de azért lebuktam... -
Szabi1991 #645 ennyi volt, lebuktunk hogy túl hamar mentünk fel.. -
USAMEN POWER #644 A versenyeken meg tényleg nem lehet lazsálni, nem adja magát könnyen az ai... Viszont a végén van zsákbamacska, amit megkaphatsz utolsó helyen is, és első helyen is. Ha jól emlékszem 5 kártya valamelyikét fellehet húzni, ezek relythetnek nitrót, mágnest (új képesség, aktiválva az élen járó versenyző vonza a civileket), akkor kőrt is (ez is új képesség, hogy ne egy kibaszott másodpercen múljon az hogy nyersz vagy veszítesz, egy circuit versenyhez + 1 kőrt lehet hozzáadni), akkor még pénzt is kaphatsz, meg háth képességből még van bőven amivel a rendőröket könnyebben lerázhatod, vagy csak egérutat kapsz. Meg rangokat is tudsz fejleszteni, gondolom ezek emelnek ki az átlagos soförök közül. Az utóbbinak még nem nagyon van jelentősége a betaban, de a rendes game valószínüleg egy storyra fog épülni, az online mellett. -
Szabi1991 #643 Most Wanted kezdőhelyen lévő benyókut pl. elég jó lenne hozzá sztem, ahol az első autókereskedés volt :D -
Szabi1991 #642 eszkép, majd megint eszkép és amikor eltűnik a menü, egy pár pillanatra még nem tölt be a hud :DDD
-
Kisponyi #641 Vhol összehozhatnánk egy össznépi találkozót a mapon :D jó lenne tudni mennyien vagyunk mi földiek bent :D -
#640 Hát nem egy Drift City -
USAMEN POWER #639 Amúgy lehet hogy csinálok egy videót a menüről, és egy két dologról mi hogy van...
Jaa és a rendőr üldözések.. azok úgy néznek ki mint a Carbonban. Van egy kék, és piros csík a képernyő alján, gondolom ezt vágjátok. Ha a piros felmegy akkor elkaptak, ha a kék akkor meg egy nagy kék csíknak kell még fölmennie, ezt gyorsítani is lehet a búvóhelyeken amiket a mini térkép karikával is jelöl. Kb. a Carbont kell elképzelni, csak a csíkok picit szebbek. :) -
#638 "Disconnected from Server. Game will be sut down."
Ha rámeek a Play-re ezt írja. Oo
Tud valaki segíteni? -
USAMEN POWER #637 Ez olyan dolog, amit mi nem tudhatunk... Vagy kiválasztanak, vagy nem. -
#636 Nah regeltem rá.Esélyem mennyi van rá? -
USAMEN POWER #635 Van egy olyan érzésem, hogy ami a betaban benne van, az lesz az alap gameben...
Szóval a komolyabb tuningokért, ami a betaban nincs benne (motor tuning, kaszni tuning, felnik, kipufogók stb....) azért már fizetni kell majd. -
#634 Engem igazából a krúúúúz érdekel, de akkor ezek szerint ott több mint 8 ;) -
Szabi1991 #633 1 versenybe 8an, de egyszerre voltunk már 12en is egy helyen.. de lehetne már vmi találkozott is tartani ott kiderülne :)