94802
-
USAMEN POWER #712 Engem nem enged fel egyálltalán. #710 -
#711 Nem login failed, hanem belépek, de csak single verseny van mert multira azt írja, vmi no quiqued to race... -
USAMEN POWER #710 Jah, login failed... -
USAMEN POWER #709 Gyerekek, én idáig egy bugot nem találtam ! :D Pedig tolom a versenyeket is... apropó versenyek !
Miután megcsináltál egy versenyt, a térkép ugyanúgy jelzi az ikonját a térképen, mintha meg se csináltad volna... Az elején még nem, de a késöbbiekben keményen ellehet kavarodni...
RIO: A grafikánál amit lehetett maxra toltam. AA -val nem nagyon találkoztam. -
#708 Nem megy a multi....
-
Szabi1991 #707 és elég jól megél belőle :D -
#706 Akkor ez már a 3. -
#705 Ken Block-é a DC cipőmárka...nem véletlenül van olyan jó kis DC-s Subaruja. :) -
Szabi1991 #704 jaj ezt írtam már én is párszor :D -
#703 még egy BUG... Nem tudom hogy a sima 350Z is azt csinálja e de a ha a tuningoltal megyek és felvált 6-osba egy idő után hirtelen pattan egyet az autó és visszalassul azt újra gyorsul... elég zavaró. Most vettem és vihetem is szervizbe? :P -
Gibor #702 Tegnap beküldtem vagy 30bugot :D szóval van mit javítaniuk. -
Szabi1991 #701 egyre jobban megy a játék (stabilabban, szép grafikával), folyamatosan töltögeti a frissítéseket :) -
Kisponyi #700 jó igaz, hülye időzónák, szal Hétfő reggel 7:59-kor lesz vége hivatalosan -
#699 Akarod mondani holnap után:)
-
RYO21 #698 Akarom mondani cipő? -
RYO21 #697 Ez a kép ihletett meg!
Am mennyibe is fáj egy ilyen patika? -
Kisponyi #696 A mostani bétáról már sajna lecsúsztál, mivel lezárták a regisztrációt. Reggelni tudsz, de csak a következő fázisba tudsz talán bejutni. A mostani holnap véget ér. -
#695 "Thank you for signing up for the Need for Speed World® Beta"
Ennyit kaptam -
Szabi1991 #694 ha küldenek válaszlevelet a mélcímedre amit megadtál -
#693 Szevasztok!
Regisztráltam a hivatalos oldalon, mikor tudok bétázni? -
Szabi1991 #692 tdu 8ba itt legalább 12.. és mint írtam lehet hogy több is csak itt nincs 1 közös kezdőhely mint pl. Drift Cityben ahol több százan vagyunk :D -
#691 Hehe
-
#690 Akk ez is olyan lesz mint a TDU?nemááá -
#689 xDDD akkor viszont elég szánalmas lenne ha 3 autóval mehetsz (Lada,Trabi,Kispolski) a többi autóval meg csak akkor mehetsz ha megveszed őket kreditér -
#688 Értem én:/
De én úgy képzelem el ahogy írtam xD
laci 700:
Oké, én se vaok jó angolos pedig azt tanulok. -
#687 juj akkor mostlátom hogy kicsit félreérthetően írtam :D bocsi.. na szal úgy hogy minden autót megvehetsz játék pénzből és ccsak pár nagyon extra vizual tuniongért kell venni kreditet:d -
RYO21 #686 DC R35
-
#685 Mert gondolom angolul kell azt még nem vok valami nagy angolos...
És amit írnék nem biztos hogy értenék. :D Sajnos :( -
#684 Te mért nem jelzed. -
#683 Csá!
Találtam egy bugot amit ha van kedve valakinek megírhatja az EA-nak:
Szóval a Chancellor & Campus Sprint versenynél az AI-k az élesebb kanyarokban felkenődnek a falra és kicsi a rakást játszanak. Eddig csak ennél a versenynél vettem észre.
Másik hogy az utcai autók elég őrülten közlekednek néha, de gondolom ezt már biztos jelezte valaki.
Thx!
-
#682 ja, mehetsz Ladával, a Porscheért meg fizessél -
#681 Az legyen a legkisseb baj hogy lessz pár cucc amit csak kreditért tudsz megvásárolni :D mint minden mmo játékba:D de ha ez tényleg csak nagyon kevés item re lessz lekorlátozva akkor nem lehet nagya baj :Dmodnjuk úgy lenne érttelme hogy kocsikközül minden mehet és a nagyon extra vizual tuningért kérnéek kreditet:D -
Szabi1991 #680 épp erre számítanak ők is ;)
valószínű úgy lesz hogy egyes autókat és tuningokat csak akkor érheted el ha veszel hozzá krediteket.. -
#679 Most komoloy hogy ha kijön akkor ez Free game lessz?:D mert akkor nem kevesen fognak játszani vele:D -
Szabi1991 #678 kérdeztétek hány autót látni egyszerre, sztem 12-t (mert többet még nem láttam :D)
-
#677 ja:/
akkor nem.Hát nem tudom, fizetős lesz? -
#676 nagyon bejövős, pláne a BMW-s kép -
RYO21 #675 -
RYO21 #674 Egy fasza ksi gameplay:
Képek: (más fórumokról)
-
RYO21 #673 Októberben volt.