94802
-
Szabi1991 #1114 10perce még pendinget írt, erre most töltöm a klienst o.0 -
Szabi1991 #1113 nyugi.. most én se.. :/ -
#1112 Belépés után, aktív volt a DOWNLOAD gomb -
#1111 én meg megint nem kaptam lófaszt se pedig mindig jelentkeztem 2 accountal is. -
#1110 Nekem bejelentkezés után a Download gomb aktív. Levelet se küldtek meg semmit (3. béta után kérdőívet se kellett töltenem). -
Vlado #1109 ő bekerült.mi nem. -
RYO21 #1108 honnan töltötted le a klienst? -
Vlado #1107 Én nem kerültem be, pedig aktív voltam béta teszteken.sokat voltam fenn :( -
#1106 Holnap akkor ki is lehet próbálni Az új kliens már dupla méretű fájlt töltött le (1,4GB) és a bejelentkező képernyőm látszik a szerver státusza is (down). -
Vlado #1105 Beköszönt az ITEMSHOP avagy másnéven a SPEEDBOOST -
#1104 Visszavonom :D Most jött a levél hogy töltsem le az új klienst (viszont nincs jogom letölteni) -
#1103 Akkor már értem miért váltott a nyomógomb. -
RYO21 #1102 Betaval kapcsolatban -
#1101 Azt írták még lesz.
UI: bár nekem visszaváltozott a nyomógombom: BETA STATUS PENDING-re -
#1100 De nekem küldtek egy levelet, hogy ennyi volt, kösz hogy kipróbálhattam! -
KMKM #1099 Nem tudtok semmit a kövi béta testről? -
#1098 Ez állat -
#1097 a kocsik nagyon jók, de egy elég morbid feje van annak a szerencsétlennek xD -
Szabi1991 #1096 de mivel főként kisgyerekeknek készülő animációs film lesz, mesebeli figurák kellenek bele :D
350zbe az emberke mintha nfs carbonból lenne az első csapattárs :)
-
USAMEN POWER #1095 Ez qrwa jó !! :D -
#1094 Am ha nem lennének benne ilyen elbaszott mesebeli figurák, még jó is lenne... -
Szabi1991 #1093 off: :D
-
Cat 02 #1092 Megadod a felh. neved meg jelszód. Szerintem. -
#1091 Lehet valahogy accountot adni?Én tudnék,mert már letöröltem a játékot. -
USAMEN POWER #1090 Első betában én is valamennyire előrejutottam, Gibor koléga problémája engem is irritált, így háth a tesztelés kb. annyi, hogy megyek két kört az autópályán azt elég is volt. -
Cat 02 #1089 Esetleg accountot tudsz adni kölcsönbe ? Csak ránézni. Vagy ha van más is rajta, akkor m1. -
Gibor #1088 Unalmas.... Mást nem tudnék írni.... első bétát végig toltam röpke 8-9 óra elett egy huzamba.... 2. bétában megláttam hogy elölről kezdődik, alt f4 delete.... Azóta a cliens re ráse néztem. -
#1087 De nagy lett itt a csend? Ennyire uncsi volt a 3. béta mindenkinek? :)
Amúgy miért nem küldenek levelet, hogy töltsünk ki kérdőívet? Eddig 2x már jött, hiányoltam... lenne mit beleírni... :D -
Petrezselyem35 #1086 Sziasztok!
Kezdek kicsit mérges lenni!Nem tudok regisztrálni!Kitöltöm amit ki kell majd rábökök a create accountra,vár egy darabig majd ezt dobja ki
A kapcsolat alaphelyzetbe állt
Ennyire le van terhelve az oldal?
-
#1085 Már jó:) -
#1084 Nekem nem lép be -
#1083 Picsába má!
Minden bétára kértem olyan szart de egyszer se kaptam...
Telavan má a tököm az egésszel... má qrvára ki akarom próbálni. -
Vlado #1082 Na töltöttem fel pár videót belinkelek párat:
Gameplay 1v1 haverommal két szemszögből látszik a verseny
Gameplay sprint futam átlagos playerek ellen.
Rendőrős vidi -
#1081 Sikerült végre összehozni egy dolgot, amire kíváncsi voltam. Éreztem, hogy bugos. Nos amikor ugye multi versenyhez akar csatlakozni az ember akkor először keres ellenfelet, majd lehet a Join gombra való kattintással a versenyhez csatlakozni. Csak ezután még vár egy kicsit. Direkt arra gyúrtam, hogy pont ezalatt az 1-2 mp-es üresjárat alatt megkosolhassak egy rendőrt, várván mi történik. Nos a verseny nem töltődött be, hanem bejött a Pursuit alatti szokásos HUD, viszont a kocsit nem tudtam irányítani ezután, csak gurult tovább. A rendőr meg elkapott. (Azt már hadd ne említsem, hogy vagy 10 mp-ig állt előttem, mire "rámtolatott" és így kapott el.) Szorgos bugjelentők elküldhetnénk, nem bírnám normálisan megfogalmazni angolul. De remélem így értettétek... -
USAMEN POWER #1080 Azért a hívatalos fórumon, teljesen máshogy néz ki, illik oda a fekete, de ide semmiképp. -
USAMEN POWER #1079 Ehhez a bannerhez egy enyhén szűrke háttér jöhetne, de semmiképp se full fekete. -
Szabi1991 #1078 érdekes mást nem zavart, sőt a hivatalos fórum színei voltak.. ott se zavar senkit.. milyen monitorod van neked ? -
#1077 Jó estét.
Hogyan tudok regisztrálni bétára?
-
USAMEN POWER #1076 Zsír szabi ! Habár jobban mutatna egy Charger a banneren, de ez se rossz, és a szemem se bánja meg a hszek olvasását. :)) -
Szabi1991 #1075 egyenlőre így marad..
majd ha lesz jobb kép cserélem, de várom az 5leteket.. ne csak azt hogy így nem jó... hanem hogy mit változtassak és hogyan..