94802
-
#1156 nah tölti:)) -
Vlado #1155 Na ne,búcsút vethetünk a performance tuningnak :(.Itemshoppos kocsik gyorsabbak lesznek mint a simák,nem lehet annyira feltuningolni mint a itemshopposat.PERFORMANCE TUNINGOT AKAROK!!! -
RYO21 #1154 Ezt már láttátok? -
#1153 Ingyenes játék, ergo semmi joga senkinek sürgetni őket, csendben várunk. A felháborodásnak semmi alapja. -
KMKM #1152 Hát ez kurv4 jó másfélhónapja semmi levélmi a f4sz van akkora egy szarság itt tesztelgetnek meddig csinálják még ezt? mszp 2? -
#1151 Nem elég piros a "nem mennek a szerverek" felirat?:) -
#1150 NEmtok belépni :S -
#1149 Én ma reggel kaptam meg hogy tölthetem :D
És most Update-van :P
Alig várom hogy kipróbálhassam :D
1.Beta testem XD -
Szabi1991 #1148 RELEASE NOTES
- SpeedBoost: SpeedBoost has been added to each persona. Items such as power-ups and rental cars can now be purchased using SpeedBoost.
- Purchasing Flows: New SpeedBoost screens have been added. Click on the SpeedBoost symbol anywhere in the game to open the SpeedBoost purchasing screens.
- 4 New Power Ups: Four new power ups have been added. New Power Ups include Juggernaut, Shield, Ready and Slingshot.
- 15 More Driver Skills: Race, Pursuits and Exploration Driver Skills with multiple ranks spread over the new levels.
- Progression Amplifiers: Progression Amplifiers give an increase to Rep or in-game Tokens.
- 4 New cars: Nissan 240SX [Tier 1], Nissan Silvia (S15) [Tier 1], Toyota Corolla GTS (AE86) [Tier 1], Volkswagen Scirocco [Tier 1]
- 2-Way Friend Request System: Players now have the option to accept or decline proposed friend requests (Currently limited to 3 friends).
- Facebook Connect: Our Need for Speed World website now offers the option to “Facebook Connect”. This allows users to link their EA account to their Facebook account allowing log-in our portal with their Facebook log-in info.
- Import Friends from Facebook: Users who have gone through “Facebook Connect” on our website, will have the option to import their Facebook friends into their in-game friends list. Only friends who have also Facebook connected will be selectable. The user is able to import friends each time they log-in to the website.
- Friends Rankings: Ranking system has been added to the News gadget to compare yourself to your friends.
- My Motto: A personal quote can be added under your persona name in the profile gadget.
- Improved disconnection error messages: User is informed of disconnects through the chat window.
- Improved Race & Traffic AI: Traffic is no longer out of control. Race AI is no longer crashing into walls and barriers.
- Improved Sense of Speed: Improved FPS, speed lines and motion blur for a greater sense of speed.
- News Gadget: Updates on friends, your recent accomplishments, system updates.
- More Vinyls: More vinyl layers have been added for more car visual customization possibilities.
- Paint Specific Regions: The user can now paint individual sections of the vehicle including, hood, doors, rear/front bumpers, spoilers and rims.
- Player profile in Safehouse: Player Profile with Driver Skills, friend compare and profile statistics has been added to the Safehouse.
- Progression: More levels for extended playability.
- Pursuit Milestones: Add rep rewards during pursuits for breaking rules of the road.
- Recent Players List: Drivers met in previous events will appear in a window within your social gadget.
- Rental Cars: Tuned cars can be purchased for a predetermined amount of time with SpeedBoost.
- Stats Tracking: View your career stats, your friend's or compare your own with your friends
-
#1147 NA nekem meg update letöltés közeben, Fail:disconect folyton... -
USAMEN POWER #1146 Jaja, ezt én is megfigyeltem ! :P
A frissítés méretéből kiindulva, qrwa sok mindent változtathattak, remélem nem fogok csalódni. -
Szabi1991 #1145 na ugye.. -
RYO21 #1144 Nah DOWNLOAD NOW van már nálam is. -
RYO21 #1143 Még mindg semmi.
Nah majd reggel megnézem.
Remélem nem lesznek rémálmaim miatta. -
#1142 Szakaszosan mutatja a dolgokat, az tény. Van fent mérőprogramom (DU Meter), aszerint jön minden szakadásmentesen. -
Vlado #1141 nektek nem bugos az updater?nekem az mutatja pl. hogy 700 megát letöltött 19 perc van hátra aztán meg 5 perc múlva kiírja hogy 900 megát töltött... -
#1140 Gondom megoldva! trace.log segített. Arial betűtípus hibára utalt. Jogosan. Korábban az Audiosurf volt fent, és valamiért a betűtípusok között az Arial-ra a saját mappájában lévő arial.ttf-re hivatkozott. De ugye uninstalláltam, így nem volt Arial-om. :D Feltettem a betűtípust és megy rendesen minden. (Néha ugyanúgy eltűnik az Arial, de ez már mástészta. A lényeg, hogy ez volt a nyűg.) -
Vlado #1139 én cb2 meg cb3 ba voltam lv10 et mind2-n elértem.2 nap alatt cb3 ba mivel suli mellet nem sokat toltam.cb 2 be negyed nap volt.cb 2 ba 300 versenyt toltam cb 3 ba 150 et. -
RYO21 #1138 Nah egy kérdés, ki mennyire volt aktív az előző betákban?????
Szóval hanyas szintig jutottatok el? Hány versenyt toltatok? -
#1137 Nekem is küldött drew üzit, de nincs benne használható link:D -
RYO21 #1136 Már Kaizerasnak is írtam, hogy szerinte mi lehet? -
#1135 Én meg hiába vagyok bennt, ha nem müxik... :@ -
RYO21 #1134 2pecenként nézek fel és semmi -
Szabi1991 #1133 ne lázongj, hanem 10percenként nézz fel az oldalra és jelentkezz be.. -
RYO21 #1132 Drew hamarosan a feketelistán lesz.
Ő küldi ezeket az íméleket, nem? -
Vlado #1131 EZAZ.TÖLTHETEM KIRÁLYSÁG VAN :D:D:D::D -
Szabi1991 #1130 új szekerek (fájlok alapján)
nissan 240sx, porsche 997, '07-es Charger SuberBee, corolla, impreza, audi s5, vw scirocco, nissan silvia s15 :)) -
#1129 Én se vok bent, nem vagyok elég belsőkörös.. -
RYO21 #1128 whataaaaaaaaafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk?
Vladon meg rajtam kívül mindenki benne van? -
#1127 Nekem nem engedi letölteni. Be vagyok jelentkezve :( -
#1126 Tűzfal kilőve és sajnaúgy sincs változás.
Amúgy ha megnézem a feladatkezelőt, ott elindul a launcher, de rögtön be is záródik.:( Piff. Nem értem mi lehet a nyűgje. :(
Köszi, hogy próbálsz segíteni! ;) -
Szabi1991 #1125 pedig launcher el kéne induljon.. én is most szedem az 1,5gigás frissítést :D -
#1124 Nem értettél félre!
Bejelentkeztem, rákatintottam az UPDATE gombra és letöltötte.
Esetleg a tűzfalad nem blokkolja a progit? -
#1123 Igen, leszedtem a korábbi verziót, azzal kezdtem. Csak azt hittem, hogy teszt előtt le lehet tölteni már a cuccot (mármint a launcheren keresztül a "frissítést"), aztán majd holnap aktiválják a hozzáférést.
De akkor lehet félreértettem gduck hozzászólását (vagy egyéni hiba van nálam):
"Holnap akkor ki is lehet próbálni Az új kliens már dupla méretű fájlt töltött le (1,4GB) és a bejelentkező képernyőm látszik a szerver státusza is (down)." -
Vlado #1122 benne vagyok. -
RYO21 #1120 Vlado megyünk kanadába felgyújtani az EA székházát?
Te hozod a molotovot. -
#1118 Előző verziót UNINSTALLÁLTAD?
"To the player’s that will be invited to this preliminary test; please be aware that you will be required to remove / uninstall previous versions of Need for Speed World from your PC." -
Szabi1991 #1117 mivel honlnap indul a béta :)
végre új autók, meg talán tuning is lesz végre :o -
#1116 Feltúrtam, elindítom a launcher-t erre nem történik semmi... (Y) -
#1115 de te már kaptál én meg nem