Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lorci
Hát szerinted...<#nevetes2> ha ilyeneket keresgél

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

goregrind
Azzal tisztában vagy, hogy használni sem kellene? <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Ok, nem gáz, csak legközelebb ne rakj ki ilyet.

Project D|Rare Car Collector|

sajnálom, nem voltam ezzel tisztában
Volt egy érzésem, hogy nem kéne aludni

goregrind
Ugyan ez! Mire elküldtem törölte! Nem arról volt szó, hogy alszol még? <#zavart1>

Mint mondtam, minden direkt link a csaláshoz min egy nap bann... most akkor komolyan vegyem amit mondtam?!

lorci
Már mire megirtam kivetted<#vigyor>

lorci
Ez szerintem Chris megér egy BAN-t<#wow1>

goregrind
Egyébként tényleg rohadék dolog ez a szerver húzás/lassulás! Több, mint egy órája tesztelgetem maxra húzott rízsrakétával, és egyre lassabb, egyre nõ az idõ! Az elsõ pár tizen egynéhány még 31-33 körül volt, de most (kb egy - másfél óra után) képtelen vagyok levinni 35-36 alá! Pedig nuku falazás, nuku tereptárgy...

Õ maga kérte, hogy Korze vegye ki

lorci
Na gondolom magamba, hogz megnézem, hogy áll a verseny hát látom, hogy 29-es idõ megnézem a videót...minden kanyar sebessége kisebb mint nekem volt és még is milyen idõ.Én nem tudom, hogy Õ hogy tud speedbugot csinálni, mert mindig mondja, hogy én ugy megyek de ez nagy tévedés.
Ez az idõ bent fog maradni?

goregrind
Való igaz mind, ahogy leírtad! <#eljen>

Attól függetlenül még megkapja a dádát, csak legyen ideje és kedve egy kis gruppenes összeverõdéshez ismét! Ha összejön az ütõképes rammer brigád (Speedboy, Gempa, Tom és esetleg Kezess is elõkerül), akkor esélye sem lesz gyorsulgatni. Max matricakirály lesz, akkora sudribunkók vagyunk! <#zavart1>

Szerk.: Lásd a tegnapi videót! <#idiota>

Nem érkezett még semmi infó, hogy tartanak-e ezek a senkiháziak szülinapi hetet hétfõtõl? Vagy érjük be így utólag az ajándék porsche-val? 😄

tutuhawer
Nehogy kimaradjak, hamar összeszedem a gondolataimat:
nyilván speedbuggal hasított Zoji, és lehet, hogy nem is volt jó menet, nem is kell neki az eredmény , a végeredmény se, de egyvalamire jó a videó:
Megmutatj a videó, hogy lehet hibás vezetéssel sokkal jobban teljesíteni akár. Ettõl még Zoji, aki elsõ magyarként szerezte meg a Bugattit, ha jól tudom, nem lett csaló vagy rossz ember, rossz játékos. Épp ellenkezõleg: pontosan tudja, õ itt sokmindenkinél sokkal jobban tudja, mi a csalás, mert õ tudja, hogy kell, hogy lehet gyorsan menni , és ami annál több, az már ... túl sok.
A videó megmutatja, hogy Zoji pontosan tudja, hogy a világrekordok hogyan születnek, mert higgyük el, hogy tud õ ennél ügyesebben is menni és világrekordot futni. Az a nagyon nagy baj, hogy a világrekordhoz sok esetben kell a belendült állapot, és a fórum 99%-a a homokba dugja a fejét és tudomásul veszi, hogy másodperces hátrányai vannak ugyanolyan autóval akár. Zoji ment már világrekordot belendülve, Nfree is ment, és belendülve, jól látható is, és õk aztán tudják, hogy kell azt csinálni és tudják, hogy a többiek is úgy kell, hogy menjenek a ranglistákon, különben lemaradnak. Azt mutatja meg a videó, hogy míg sokan szeretnének elõrelépni és jó helyen lenni, köpködnek kicsit itt, de ahol lehetne tenni, ahol meg lehetne mutatni, hogy márpedig ez nem OK, ott senki se tesz semmit. Zoji éppen azért tökös csávó Nfreevel együtt, mert õk tudták, hogy képesek világrekordot menni és mertek is azért, hogy elmondhassák, hogy õk bizony tudják, mi kell hozzá. Azért tudják, mi kell hozzá, mert õk megcsinálták. A fórumban köpödõk 99%-a meg nem tudja, fogalma sincs, csak megy a köpködés.
Plusz: igaz, ami igaz, nagyon vékony a határ, nehéz megmondani, ki a tuti és ki a csaló stb stb, épp ezért lenne fontos, hogy mindenki csak azt mondja ki, amiben biztos. Azt ítélje el mindenki, amit el is kell ítélni. De akkor ítélje el mindenki komolyan. Ez itt nem történik meg , úgyhogy sem gyors játékos , sem kezdõ játékos egy rossz szót se szólhat Zojira azért, mert megmutatta, hogy így is lehet. Én pl megköszönöm neki, mert ez egy kiemelten közhasznú videó, és a gondolkodása meg példaértékû. Ment õ úgy, ahogy nem szabad, hátha rá tudja fogni az élen levõre, hogy az úgy nem fair. Mert nem fair, ez tény. Ha olyan ügyes lennék, akkor én is szándékosan mennék úgy, mint Zoji vagy Nfree és már 3-an lennénk és mondanánk A-t. Nem itt a fórumban, hanem ahol kell. Ahová a nagyvideós szupernitrós idõmérõs kollégák vágynak. Tiszteletre méltó, ahogy igyekszik jobb idõt futni, aki szeretne, de épp itt a napja feltenni a kérdést, hogy "hogy maradok le másodpercekkel még mindig?" Hát úgy, ahogy a Zoji megmutatta , és épp ezért jár neki a zöld pont, a többieknek meg a piros

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Pedig van valami amiben nem mond hülyeséget. Ami engem érint, az a bizonyos GT2 juggerrel. Na az nálam se mûködik, juggerrel elmegyek egyenesen kanyarba... Piros ultra tuned rúgóval és gumival.. Amit Ryan írt, azt el tudom képzelni, de elõtte megkérdezem Vidiát, hogy õ mit használ, mert nála nagyon szembetûnõ az, hogy juggerrel is fordul a gt2-je...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nos, Zoli... Gratulálok, hogy sikerült kihasználnod a sebességbugot... Ez a futam tele van hibával... Ez normál esetben 1:34es idõ, tehát nyertél 5 másodpercet a serverhúzással... Úgy mentél mint egy kezdõ, de komolyan... Ott ahol te 140el mentél át mert elmontásod szerint csak érintetted a falat, ott 180-al megy a többség... és mégis 31-es idõnk van... Kb 27-es idõt kellett volna menned, sõt ha okos voltál, akkor én a helyedben mentem volna egy nitrós idõt Mr2-vel, 1:22-es idõd lenne...

Én egy idõre felhagytam az idõfutamot RX8-al meg a többivel is, mert azt tapasztaltam, hogy engem már nem csak az APEX-EU, hanem az APEX-US is befog... Nem tudtam javítani az idõmöm, annak ellenére, hogy egy csomó helyen nagyobb a kanyarsebességem, meg találtam új ívet is, ahol a számok azt mutatják, hogy gyorsabban át lehet menni ott... S erre jössz egy ilyen videóval... De tényleg, mintha nem is te vezetnél...

Nem tartalak csalónak, mert nem vagy az, sosem voltál az. Ismerlek annyira, meg csak rá kell nézni a játékbeli baráti körödre. Egyszerûen csak az a helyzet, hogy rossz vezetéssel futottál top idõt, amit a hülye is lát, mivel van viszonyítási alap. Vagyis, nagyszerûen ki tudod használni a sebesség bugot, s rácáfoltál arra, amit a verseny elején írtam, hogy single-ben nem vészes a szerverhúzás... (De a multi akkor is rosszabb, mert ott akár 10 sec-et is húz a szerver, azt már volt szerencsém megtapasztalni, bár az sem mostanában volt..) De singleben én olyannal még nem találkoztam, pedig fél év alatt kb 2000-t letoltam... hirtelen 1 sec javulást már tapasztaltam, na de 5-öt...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
Maga meg telepítse a tûzrókát + a magyar helyesírási kiegészítõt hozzá! Köszönjük! <#eljen>

goregrind
Felugrottam MW2-be kipróbálni a Bugatti-t, rég' toltam már! Az irányítás egy rémálom, a 3 másodpercenkénti ütközés videók meg agyrák! Persze lehet írni, hogy "ne ütközz", de az már mûvészet a MW2-ben, annyira elbaszták... Viszont tényleg jobban teljesít a Bugatti, mint a World-ben!

De célozgatás 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Egyes emberkéknek meg ûzenem hogy kezdjék el 0ról mint Ryan meg Lacus és ha meg van a mersze akkor nyit új kari és Ott feszitsen mint a pók a lucernásban

Megyek lassan mert már szólitanak az ágyba
Félre értés ne esék De a párom az 😄

Hát ez nagyon durva azt hittem hogy vízipipa DE NEM ! 😞

Úgy értem, hogy ezt már láttam kb. 4-5 hónapja.

Balathruin

goregrind
Nem foglalkozok ilyenekkel! Szeretek bagózni, és tök nehezen szoktam rá! Dehogy hagyom abba ilyen videók miatt! <#zavart1>

De az a Coke Cola volt de hasolít amúgy 😄

Már láttam ilyen videót.

Balathruin

És ezt nézd meg de Rexnek is ajálom mikor meg látam már kezdem holnaptól le szokni a cigiról
Cigi mentesség de meg kell nézni aki cigizik 😄

goregrind
Annak ellenére, hogy tankhajó irányítása van az összes autónak a MW2-ben, ott is jobban teljesít a bugatti! Nagyon seggbe kellene rúgni a tisztelt NFSW gárdát! Legalább annyira, hogy a homlokukon hordják a valagukat egy darabig...

Meg mondtam hogy Dragta soha nem teszi be még 1x a 4 kerekét 😄

Hehe :-D

Rex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dragra nem megy a Baby 😊

Hopp, mit találtam. 😄
Remélem jó lett a linkelés.

Balathruin

kevesebb overalal jobb amúgy mit neked nálam nem jöttek még ki de volt egy olyan szakasz Pl S classban volt a beszarás mert be dobta a segét és egyböl off de már mindenki a hibából tanúl de te miért nem ? 😄

Én csak a nagy S-es körre merem bevinni, ott jól nyeli a NOS-t, de közepes F1 pilóta úgyis utoléri annyival jobban gyorsul(t?) az, persze ha igaz hogy lerontották az F1-et, akkor nem tudom mi a pálya. Nekem a mostani S sprinten az F Zonda jobban muzsikált, sokkal jobban gyorsult mint az cinege, idõben is jobb volt).
Ok turnpike automata váltó és non perfect start hanem full gáz

és pl ?

Na akkor nagy ki hívás lesz hozzad de fossatós lesz 😄

nagyon lebutították, ha még az Audeszka eR8 is otthagyja egyenesben 😄

goregrind
én is azt hittem az elején, de idõvel elõjöttek a gyengeségei!

Ha látod, hogy nem nyomom, akkor te miért? Fõleg pár szólás után, hogy: Powernoob, Minek a Power, meg hasonlók
Test üzemmód, ok, de akkor úgy mond, hogy még gyakorolsz, mert akkor nem versenyre készülök.

hát nekem fekszik a kezem alá de még be kell törni a lovacskákat 😄

Mondom hogy Test üzem modban van még a Bugim

goregrind
Az a baj a veyron-al, hogy valamit nagyon elbutítottak rajta + könnyû és röpköd mint a verébfos...

Hát azért van a nitró hogy használjam nem ?
nem volt meg álapodás nem ?

Mert ha én nem nitrózok, ahogy a profik, te meg mint a kispisis úgy nyomtad ide-oda 😄

Akkor egy Welcome to palmont majd, de Gempa ott is gyáva lesz és Powerezni fog 😄

Hát már nem tom de majd a többit holnap de az mind nyerös volt 😄

Az a baj a Veyron-al hogy csak a nagyon gyors pályát szereti, mert rosszul gyorsul NOS nélkül, ugrani meg nem nagyon szeret. <#szomoru1>