Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasz! Semmiség, csak a heti filozófiai szakkör rendes gyûlése.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Csessze meg már, hogy megint a vita megy..

Project D|Rare Car Collector|

Azért röhögtem egy jót a BAN-os mondaton. Nézted már a hozzászólásaid hasznosságát? Azt hiszem ez bõven minõsít téged. Mikor úgy érzem, hogy mindenki hülyének néz, akkor megállok gondolatban és eltöprengek. Ha sokan mondanak ugyanazt, akkor lehet benne valami... Bár lehet hogy mégis mindenki hülye, csak én vagyok repülõ....

Érvelj cseszd meg!!! Üres fenyegetés. Hol személyeskedtem? Nálad biztos nem jobban... Ne a BAN-nal gyere, hanem a bocsánatkéréseddel, amiért leszólsz egy közösséget és mindenek tetejébe helyezed az értékrendszered. Szánalmas. Ha én BAN-t kapok, akkor te kövezed elõttem az utat.

Ne személyeskedj légyszi azért BAN jár.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mi a f.. volt itt délelõtt amíg nem voltam? 😮

Simraceway: tigris013

Szevasztok!

Simraceway: tigris013

Köszi! És ment a zöld. Látható, érezhetõ, világos bizonyíték. Nem kell külsõ dolog, a belsõ hiba (gemini faktor?) is bõven elég. Erre voltam kíváncsi. <#taps>

Ki a faxom vagy te, de tényleg? Kirõl beszélünk? mirõl beszélünk? Nem a névre vagyok kíváncsi! De nehogy már csak az legyen top idõ, amit te futsz, vagy látsz. Hogy csakis a Gyuszópapa által jóváhagyott idõ az idõ. Ja, igen. Te vagy miszternegatív. Hát érdekes egy egoista és tartalom nélküli hozzáállásod van a játékhoz is. Már a verseny kihirdetésekor beloptad magad a szívembe. Ha te csinálnád, ha te lennél, ha... Igenám, csakhogy te nem teszel, nem csinálsz, nem vagy. Érted. Szürke köd mögüli fogatlan kutya csaholása a prédikációd.
Mert neked mindenki csaló és késõbb esetleg netalán véletlen bebizonyosodhat, hogy mégsem az. Nekem mindenki becsületes játékos, még azt nem látom, tapasztalom, hogy csal. Amihez kevés a tudásom, ott igyekszek tanulni, magyarázatot keresni.
Szóval pofa súlyba és akkor csalózz le bárkit is, ha látod, tapasztalod. Nyilvánosan meg csak akkor ha van kép, videó vagy statoldal eredmény róla!

Ezt pedig kikérem magamnak, de nemcsak a magam nevében:
"Mert a mai világban nagyon sok olyan ember van aki még a saját szemed elõtt is képes átverni. Nem hogy arctalanul úgy hogy azt se tudod ki õ személyesen."
Ne csalózd le nekem a barátlistám, sem pedig a fórumtársakat!!!
És igen. Feddhetetlen. Bár nincs a barátlistámon, nem is ismerem, talán még nem is versenyeztem vele. De látható volt mindig a statisztikája és nem két hét alatt került oda ahol van. Végigkövethetõ a fejlõdése és nem látni olyat, hogy egyik nap extra xarul ment, másnap meg top100 idõt futott. De ha bebizonyosodik hogy mégis csaló, akkor én is pálcát török felette. Nem a személyt védem, hanem a játékost! De ezt te nem érted.....
<#banplz><#banplz><#banplz><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>

Fedhetetlenség?Láttad élõben játszani?Top idõt futni elõtted élõben?
Akikel én együtt játszom több multi játékban azok egy részével személyesen találkoztam is és játszani is láttam õket,ott a saját szemem elõtt hozták azt amit a játékokban tapasztaltam se többet se kevesebbet.
Na õk fedhetetlenek.De interneten keresztül nincs bizalom.Miért?Mert a mai világban nagyon sok olyan ember van aki még a saját szemed elõtt is képes átverni.Nem hogy arctalanul úgy hogy azt se tudod ki õ személyesen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ha már a múltkor újra felfedeztem a Youtube doublert:
link:
A bugtól mindenhol gyorsabban megy, jobban fordul az itt szerintem tökéletesen hasító Csilesnél. Még úgy is hogy a sebességmérõ kevesebbet mutat nála.
(Elõbb induló videot tessenek megállítani visszaszámláló 3-nál vagy 2-nél vagy 1-nél és akkor továbbengedni ha a másik vidi is pont odaér.)
Köszi!!!! Akkor nincs több lövésem. Esetleg a gyorsulás ha némelykor pár %-növekszik, akkor az még magyarázat lehet a jelenségre. Mert ez egy jelenség, az nem vitás. Részemrõl, és feltételezve a játékos fedhetetlenségét, amit jelen esetben nem is tudok megkérdõjelezni. Nem láttam semmi olyat. A végeredmény önmagában nem bizonyíték. Az max kérdõjeles. Ez a kérdõjel viszont az én tudásom hiányosságának az eredménye.

Héy én az vagyok gondolom én is kivétel vagyok 😊

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

lorci
Itt szerintem jogos volt részemrõl a felhördülés, mert én pl. már napok óta csak ott csak azzal az autóval kinlodok, hogy tudja még egy kicsit itt faragni egy kicsit ott.
Az ilyen speedbugos idõket meg csináld a ranglistán és akkor benne leszel a top10-ben ha észre nem veszik...én megmaradok az átlagos szeronál és amit tudok azt megyek és azt tudom, hogy megdolgoztam érte.De lehet nekem rossz a felfogásom.Ezzel nem akartalak megsérteni de ez van nem szeretek kertelni.Probáld meg tiszta játékkal 31-et menni vagy 30-at meglátod nem olyan egyszerû<#smile>
Részemrõl a téma bevan fejezve én örülnék ha tisztán megpróbálnál benevezni!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Lemértem, és a stopper is annyit mutat, igaz 7 százados eltérés volt, de ez az én pontatlanságom. Szerintem a speedbugnál rosszul irja a km/h-t, vagy nem tudom 😄
Szeva! A téma jó (volt?). De én alapból egy bszott kiváncsi emberke vagyok. Ha nem hétpecsétes államtitok és nem saját bejárású szerveren voltál, akkor szépen kérlek, hogy definiáld már légyszives, hogy mi a kénköves ménkûtõl tudtál úgy és olyan idõt menni? Komolyan érdekel. Én megragadtam egy (talán alul) fejlettségi fokon, tehát baromi nagy elõrelépést nem várok ettõl. Sõt, lehet ki sem használnám. Csak tudni szeretnék. Jöhet privátban is. Ha gondolod. Köszi!

7r1v1um
Annyira nem fontos, akár torrentrõl is levehetném az egész versenyt, de nem õrültem meg. Az NFL 3+ órája is épp elég embert próbáló.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
Pont ezért ment a zöld gomb ;-)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a youtube-on ami nincs fenn, az nem létezik. A filmben látott idióta fiktív Jézus videó elõbb lesz fenn youtube-on mondjuk, mint a legendás hatos lottó sorsolás... Na... ez a kettõ nincs fenn youtube-on 😊 minden más igen. 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

telorol vagyok bocs az irasert.
koszonom mindenki hozzaszolasat. nem veletlen hogy ezt a videot tettem fel. hogy miert?
mert tele van a tokom hogy mindenki mindenkit lecsaloz. mindenki a rosszat keresi a masikban. a top100mindent tagad sot ok meg nem is lattak ilyen bugot. ok csak normal szervert hasznalnak. biztos ha belefutnak,bar nekik nemis kell belefutni, biztos azonnal kilepnek a jatekbol. na ezen most meg en is mosojgok.
a lenyeg, ezzel a videoval akartam felhivni a figyelmet arra hogy lehet elorebb jutni. mert ha nem mutatod meg senkinek akkor nem jonnek ra. en megmutattam a bena videomat hogy mindebki lassa.
egyertelmu hogy ezzel nem nevezhetek be. nem is ez volt a szandekom. csak nalam betelt a pohar azzal ami itt folyik.
most az jon a reszetekrol hogy miert irtam oda hogy akkor beneveznek.
a videommal elertem azt amit akartam. igykiismertem sok embert sot meg ujakat is akiket meg nem lattam itt. de most azonnal tudott reagalni.
megegyster koszonom a reakciokat. ez volt a celom, es bejott.
tovabbi jo jatekot es sok idegeskedest.;-)

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

7r1v1um
Engem Nascar érdekelne leginkább. Sok évvel ezelõtt, mikor még rendszeresen és sokat tévéztem volt a Cool-on egy órás összefoglaló. Hogy mostanság van-e valahol azt nem tudom.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Akkor nem nagyon lógnék ki a sorból<#banplz><#awink>

goregrind
Alap! <#taps>

Zoji és Speedboy kivételével a többi csak egy sutyerák kopaszpöcsû banda (életkor tekintetében)! Ahhoz képest olyan szintû a "társalgás" néha, mintha gyogykerek gyülekezete lenne! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Vágtam, csak gonoszkodtam. Ha már én szenvedek, másnak se legyen jó <#idiota> (amúgy meg pojénnak készült, de ezekszerint mellényúltam) Nem csak gruppen szíjjátok egymás vérét de itt is. <#taps>

goregrind
Egyébként csak azért nem vágod a poént, mert nem jársz gruppenezni velünk! Folyamat megy a vérszívás ilyesmivel! <#hehe>

Téééényleg. Ráér valaki? Lemérhetné stopperrel a verseny idejét a videón (a kérdéses videón) és kiderülhet, hogy nem is annyi a mennyi...

Én meg favágás közben... izzadok <#rinya>

goregrind
Nyugi, takarítás közben vagyok, csak zsibbadok... <#idiota>

tutuhawer
zöld gomb nyomi nyomi, tetszik a hasonlat

én pl nem szeretem a WTCC-t, a V8 Supercarst annál inkább: mindig érdemes belinkelni, ha már elõjött a vizes/száraz kombináció:
2010 Sydney telstra 500

WoT? <#mf1><#mf1> Az elég erõsnek tûnik <#eplus2>

goregrind
Én meg egy jobb tankmódot kérek, mert Gempa, Tom és Speedboy + Zoji sokkal brutálabbat használnak - de irigyek és nem adják nekem ide... <#idiota>

Értelek én, mondom. De látsz, érzel konkrétumot? Te se Én se. Keresem. A súlyos párhuzamod az ok. Megfelelõen szemlélteti amit érzünk a vidit nézve. Csak az a párhuzam feltételezi a külsõ progit. Én azt egyelõre kizárom. Próbálom játékon belül meglelni a receptet. Egy hónap alatt kiderül, hogy sikerül-e.
Rabidfox példája jobb. Nem tételezi fel a külsõ progit, csak a környezet változását veszi bele. Tehát ha a worldben benne van a lehetõség, akkor azt meg kell tanulni használni, vagy élni vele.
Szerintem: Elég rég hangoztattam már, de ideje felemlegetnem. Nem méri egyformán az idõt a szerver. Szerintem ezt mindenki tapasztalta már, mikor például hibátlan futamban, koccanás nélkül, halálpontos féktávokkal hoz egy 4 másodperces hátrányt az önnön rekordjához. Na az hogyisvanakkor?

köszönöm

kész

Project D|Rare Car Collector|

Én is kérek fejlécet én is én is

Yvan Muller bohóckodva, fûre többször leszaladva, szárazon megfutja a nyerõ kört.
Kijön diadalittasan, nyom kis kipp-koppot a kocsi tetejére: "na itt az idõm", Muller papa gratulál neki "szép futam volt fijjam"., csaja is ott ugrál körülötte hogy szép volt, hagyd az irigykedõket Yvan, gázkamrába valók.
Hogy aztán a többiek nedves aszfalton HIBÁTLAN autózással meg se tudják közelíteni az idejét.

Eh, közben belémnyilal hogy ez se korrekt példa, mert az idõjárásra nem tudunk hatni, itt meg a speedbugot állítólag bárki elõhozhatja. Mindegy, nem törlöm ki, 4 soros "én is utálom Mullert" vallomásnak elmegy.
7r1v1um
Inkább olyan, mintha "geci börni" (ahogy valaki fogalmazott itt nagyon helyesen) elõre lezsírozná valakivel az idõmérõt. Mielõtt kapnék a pofámra, az érintett videóról sem gondolom, hogy hack és Ninja meg Chris (börni helyi megfelelõi) sem döntötték el a végkimenetelt.

hoppá ezt benéztem

ez a link
most látom, köszi a fejlécet 😊

a cset elrejtésére nincs valami gyorsbillentyû a játékban? tök idegesítõ, hogy javításnál mindig el kell rejteni aztán meg vissza..

pláne mostanában jönne jól, általában a rammerek miatt egy sprintnél is ugyannyit romlik a kocsim, mint mikor lenyomok vagy 2-3 TE-t

amúgy lesz ma egy ilyen, APEX-esek elõnyben:

cruise & car show
lorci
De itt egyértelmûen látszodott a ravaszság sokkal kisebb sebességek mindenhol és mégis sokkal jobb idõ.
Ez olyan mintha Forma-1-be(ha már felhoztad) valaki 100-200kg könnyeb kocsival menne vagy tudom is én...<#vigyor5>

Na itt vagyok én is! <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Kár érte. Forma1-ben ha mindenki kicsúszik egyszer, mert mondjuk esik az esõ, és egyvalaki nem, akkor az õ ideje megvétózható........? Csak töprengek.
Van bõ egy hónap annak aki nevezni akar. Elég sok mindent láthatunk még addig. Ha jön még egy ilyen vagy jobb idõ, akkor az automatikusan kiesik? Szónoki kérdés. Nem kell válaszolni. Csak fejelek....

Nos nem tudom mennyire állja meg a helyét az okoskodásom, de leírom. Kevés a teszt még, ezért nem 100% hogy mûködik, hogy így mûködik. Végignéztem a videót. És eltöprengtem rendesen. Hihetetlen menetet láttam. Lentebb már elemezve volt sokak által, ezért nem is állok be a sorba. Nekem kérdõjeles ugyan, de véletlen sem merném állítani az ügyeskedést. Valami van a háttérben, a dolgok mögött, de mi lehet az...? Mivel keresni szoktam a válaszokat ezért neki is ugrottam. Cinegével toltam a jelenlegi S class pályát. Úgy 60-70 menet után beálltam az általam átlag teljesíthetõ 2.01-2.02 idõre. De éreztem végig, hogy van még benne pár másodperc. Valamiért mégsem jött össze. Hibátlan menettel is inkább felülrõl súroltam az általam felállított limitet. Ekkor jött a felforgató (<#eplus2>) videó ide a fórumra.
Válaszkeresés motivált és gyors vettem egy RX8-at. Bele skillek (perfect 5 sec, Nitro power 4*, ram 4*) Elsõ futam DNF. Elakadtam a botokban. 2. menet 1.37, 3. menet 1.35, ezután pedig beálltam az 1.32-1.34-re. Nyolc futam után abbahagytam Éreztem, hogy jelenleg ennyit tudok. Vissza a cinegéért és gyerünk az S-re. És itt jön az a bizonyos "valami". RX8 után a cinegével megdöntöttem az álomhatárt, ami nekem a két perc alatti idõt jelenti.
1. futam: 02:00.220
Két cigivel és kis szünettel késõbb
2. futam: 01:59.370
Ezután pedig háromnegyed órán át, minden menet két perc alatt ért véget. Elgondolkodtató szerintem. Tudom nem sok az a két másodperc, de mégis. Ha egyszer úgy érzem, hogy a belem kitolva sem futok jobbat, akkor hogy a fenébe sikerül mégis kicsit késõbb, ugyanott, ugyanazzal a verdával? A különbség csak annyi, hogy elõtte mentem párat egy kisebb/gyengébb/másabb verdával. Ha lesz idõm, akkor még nekifekszek ennek a jelenségnek, de aki gondolja az próbálgathat addig is. Lehet igazolni a felvetésem, vagy cáfolni. Tapasztalat után. Nem csak "úgy gondolom" eszmefuttatással.

Errõl eszembe jutott valaki,aki mindig be volt gyorsulva 😊 ..
lorci
Igy van Õ biztos 100x tapasztaltabb, mint én csak megyek és probálok minél tökéletesebben végigmenni...sajna nem tudok én ilyen trükköket csinálni a Dragos elsõ idõk is úgy születtek, hogy kitudja hányszor próbálkoztam(lehet hogy volt mikor húzott a szeró)de én ezt nem tudtam befojásolni ha érted mirõl beszélek<#vigyor> vagy akár sprinten is...nekem ilyenekben nem járt, jár az eszem ha valahogy tudok menni top idõt az nem tudom mitõl van de én nem tudom szabályozni a szerver húzást(lehet hülyeséget mondok nem értek hozzá)

tutuhawer
"valaki elmondta neki" 3 év alatt el, elmondta valaki neki <#wave><#nyes><#vigyor2> Futott õ annyi futamot, hogy tud mindent, és nyilván õ is tudja, miért ment, megy úgy , ahogy

lorci
Nekem nem volna bajom azzal, hogy Zoji benevezett, csak azzal volt a gond, hogy Õ túl jol ismeri a játék hibáit vagy valaki elmondta neki nem tudom...gondolhatta volna, hogy normális körülmények között olyan idõt nem lehet futni.
Remélem Zoji(zoli), hogy ezek után is megmarad a '''baráti''(igaz neten ilyenrõl nem nagyon beszélhetünk)
viszony.Nekem ez volt a véleményem errõl<#lookaround>

kivettem Zoji eredményét.

nem csaltam még sosem, csak kíváncsi voltam mitõl tudnak egyesek mindig perfect starttal indulni mikor én olyankor szinte sosem, meg hogy lássam, miket lehet csinálni, hogy felismerjem, mikor játszok és reportolhassam.

ismerd az ellenséged tartja a mondás, bár mindenki azt hisz amit akar

vezetésben béna vagyok, vállalom, de nem csalnék sosem, inkább fejlõdök lassabban

profilom

Chsris mégegyszer sry, nem fordul elõ többet.
goregrind
Érdeklõdõ típus vagyok! <#idiota>