Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Project D|Rare Car Collector|
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Simraceway: tigris013
Simraceway: tigris013
Mert neked mindenki csaló és késõbb esetleg netalán véletlen bebizonyosodhat, hogy mégsem az. Nekem mindenki becsületes játékos, még azt nem látom, tapasztalom, hogy csal. Amihez kevés a tudásom, ott igyekszek tanulni, magyarázatot keresni.
Szóval pofa súlyba és akkor csalózz le bárkit is, ha látod, tapasztalod. Nyilvánosan meg csak akkor ha van kép, videó vagy statoldal eredmény róla!
Ezt pedig kikérem magamnak, de nemcsak a magam nevében:
"Mert a mai világban nagyon sok olyan ember van aki még a saját szemed elõtt is képes átverni. Nem hogy arctalanul úgy hogy azt se tudod ki õ személyesen."
Ne csalózd le nekem a barátlistám, sem pedig a fórumtársakat!!!
És igen. Feddhetetlen. Bár nincs a barátlistámon, nem is ismerem, talán még nem is versenyeztem vele. De látható volt mindig a statisztikája és nem két hét alatt került oda ahol van. Végigkövethetõ a fejlõdése és nem látni olyat, hogy egyik nap extra xarul ment, másnap meg top100 idõt futott. De ha bebizonyosodik hogy mégis csaló, akkor én is pálcát török felette. Nem a személyt védem, hanem a játékost! De ezt te nem érted.....
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Akikel én együtt játszom több multi játékban azok egy részével személyesen találkoztam is és játszani is láttam õket,ott a saját szemem elõtt hozták azt amit a játékokban tapasztaltam se többet se kevesebbet.
Na õk fedhetetlenek.De interneten keresztül nincs bizalom.Miért?Mert a mai világban nagyon sok olyan ember van aki még a saját szemed elõtt is képes átverni.Nem hogy arctalanul úgy hogy azt se tudod ki õ személyesen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
link:
A bugtól mindenhol gyorsabban megy, jobban fordul az itt szerintem tökéletesen hasító Csilesnél. Még úgy is hogy a sebességmérõ kevesebbet mutat nála.
(Elõbb induló videot tessenek megállítani visszaszámláló 3-nál vagy 2-nél vagy 1-nél és akkor továbbengedni ha a másik vidi is pont odaér.)
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Az ilyen speedbugos idõket meg csináld a ranglistán és akkor benne leszel a top10-ben ha észre nem veszik...én megmaradok az átlagos szeronál és amit tudok azt megyek és azt tudom, hogy megdolgoztam érte.De lehet nekem rossz a felfogásom.Ezzel nem akartalak megsérteni de ez van nem szeretek kertelni.Probáld meg tiszta játékkal 31-et menni vagy 30-at meglátod nem olyan egyszerû<#smile>#smile>
Részemrõl a téma bevan fejezve én örülnék ha tisztán megpróbálnál benevezni!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
koszonom mindenki hozzaszolasat. nem veletlen hogy ezt a videot tettem fel. hogy miert?
mert tele van a tokom hogy mindenki mindenkit lecsaloz. mindenki a rosszat keresi a masikban. a top100mindent tagad sot ok meg nem is lattak ilyen bugot. ok csak normal szervert hasznalnak. biztos ha belefutnak,bar nekik nemis kell belefutni, biztos azonnal kilepnek a jatekbol. na ezen most meg en is mosojgok.
a lenyeg, ezzel a videoval akartam felhivni a figyelmet arra hogy lehet elorebb jutni. mert ha nem mutatod meg senkinek akkor nem jonnek ra. en megmutattam a bena videomat hogy mindebki lassa.
egyertelmu hogy ezzel nem nevezhetek be. nem is ez volt a szandekom. csak nalam betelt a pohar azzal ami itt folyik.
most az jon a reszetekrol hogy miert irtam oda hogy akkor beneveznek.
a videommal elertem azt amit akartam. igykiismertem sok embert sot meg ujakat is akiket meg nem lattam itt. de most azonnal tudott reagalni.
megegyster koszonom a reakciokat. ez volt a celom, es bejott.
tovabbi jo jatekot es sok idegeskedest.;-)
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Zoji és Speedboy kivételével a többi csak egy sutyerák kopaszpöcsû banda (életkor tekintetében)! Ahhoz képest olyan szintû a "társalgás" néha, mintha gyogykerek gyülekezete lenne! <#idiota>#idiota>
DISCORD: grimanddark

én pl nem szeretem a WTCC-t, a V8 Supercarst annál inkább: mindig érdemes belinkelni, ha már elõjött a vizes/száraz kombináció:
2010 Sydney telstra 500
Rabidfox példája jobb. Nem tételezi fel a külsõ progit, csak a környezet változását veszi bele. Tehát ha a worldben benne van a lehetõség, akkor azt meg kell tanulni használni, vagy élni vele.
Szerintem: Elég rég hangoztattam már, de ideje felemlegetnem. Nem méri egyformán az idõt a szerver. Szerintem ezt mindenki tapasztalta már, mikor például hibátlan futamban, koccanás nélkül, halálpontos féktávokkal hoz egy 4 másodperces hátrányt az önnön rekordjához. Na az hogyisvanakkor?
Project D|Rare Car Collector|
Kijön diadalittasan, nyom kis kipp-koppot a kocsi tetejére: "na itt az idõm", Muller papa gratulál neki "szép futam volt fijjam"., csaja is ott ugrál körülötte hogy szép volt, hagyd az irigykedõket Yvan, gázkamrába valók.
Hogy aztán a többiek nedves aszfalton HIBÁTLAN autózással meg se tudják közelíteni az idejét.
Eh, közben belémnyilal hogy ez se korrekt példa, mert az idõjárásra nem tudunk hatni, itt meg a speedbugot állítólag bárki elõhozhatja. Mindegy, nem törlöm ki, 4 soros "én is utálom Mullert" vallomásnak elmegy.
a cset elrejtésére nincs valami gyorsbillentyû a játékban? tök idegesítõ, hogy javításnál mindig el kell rejteni aztán meg vissza..
pláne mostanában jönne jól, általában a rammerek miatt egy sprintnél is ugyannyit romlik a kocsim, mint mikor lenyomok vagy 2-3 TE-t
amúgy lesz ma egy ilyen, APEX-esek elõnyben:
cruise & car show
Ez olyan mintha Forma-1-be(ha már felhoztad) valaki 100-200kg könnyeb kocsival menne vagy tudom is én...<#vigyor5>#vigyor5>
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Van bõ egy hónap annak aki nevezni akar. Elég sok mindent láthatunk még addig. Ha jön még egy ilyen vagy jobb idõ, akkor az automatikusan kiesik? Szónoki kérdés. Nem kell válaszolni. Csak fejelek....
Válaszkeresés motivált és gyors vettem egy RX8-at. Bele skillek (perfect 5 sec, Nitro power 4*, ram 4*) Elsõ futam DNF. Elakadtam a botokban. 2. menet 1.37, 3. menet 1.35, ezután pedig beálltam az 1.32-1.34-re. Nyolc futam után abbahagytam Éreztem, hogy jelenleg ennyit tudok. Vissza a cinegéért és gyerünk az S-re. És itt jön az a bizonyos "valami". RX8 után a cinegével megdöntöttem az álomhatárt, ami nekem a két perc alatti idõt jelenti.
1. futam: 02:00.220
Két cigivel és kis szünettel késõbb
2. futam: 01:59.370
Ezután pedig háromnegyed órán át, minden menet két perc alatt ért véget. Elgondolkodtató szerintem. Tudom nem sok az a két másodperc, de mégis. Ha egyszer úgy érzem, hogy a belem kitolva sem futok jobbat, akkor hogy a fenébe sikerül mégis kicsit késõbb, ugyanott, ugyanazzal a verdával? A különbség csak annyi, hogy elõtte mentem párat egy kisebb/gyengébb/másabb verdával. Ha lesz idõm, akkor még nekifekszek ennek a jelenségnek, de aki gondolja az próbálgathat addig is. Lehet igazolni a felvetésem, vagy cáfolni. Tapasztalat után. Nem csak "úgy gondolom" eszmefuttatással.
Remélem Zoji(zoli), hogy ezek után is megmarad a '''baráti''(igaz neten ilyenrõl nem nagyon beszélhetünk)
viszony.Nekem ez volt a véleményem errõl<#lookaround>#lookaround>
ismerd az ellenséged tartja a mondás, bár mindenki azt hisz amit akar
vezetésben béna vagyok, vállalom, de nem csalnék sosem, inkább fejlõdök lassabban
profilom
Chsris mégegyszer sry, nem fordul elõ többet.