94802
  • nikopeti
    Sziasztok,ez a Lengyel rendelés még mindig működik? Én délután tudok rendelni csak. Próbálta ma valaki? Előre is köszi. Sziasztok.
  • chris1997
    írd hozzá hogy 4.2-es R8at ;)
  • bboyatty
    Hát nem tudom mit mondjak de picit sem tetszik a porsche, pedig a való életbe gyönyörű.
  • chris1997
    állítólag megegyezik a Countach-al
  • mongoose789
    vane már az új prorcheról valakinek tapasztalat?
  • BB0735
    Közben befutott az új boostos autó is a car dealerbe, Lotus Evora zsaru verzió
  • BB0735
    Szépjóestét annak aki még ébrenvan!
    Nemtom néztétek-e, de akciósak megint a boost csomagok, és új top up autó van: Porsche 911 Carrera RSR 3.0. Asszem megyek is vásárolni belőle párat :)
  • norby9201
    z4gt3 nem egy top autó,a1-el verhető általában
    zondát viszont nehezebb mert nagyon durván gyorsul...slingshot ide vagy oda zonda jobban gyorsul
    (bár ha televan medionokkal akkor lehet nem xD )
  • Pongyi
    A1-el ma vertem egy Zondát is:) Nagyon durvákat lehet vele menni....főleg ha a végére tesz és jól eltudsz jönni. Egy slingshottal mondjuk.
  • adamatts
    Pongyi ez velem is megesett már hogy lecsalóztak mert A1-l olyan időt mentem hogy csak néztek :D tegnap például egy olyan Z4 GT3-t vertem meg csúnyán aminek a végsebesség statja 704 volt ; )
  • RYO21
    Itt is fel lehetett, csak egy kis trükközés kellett hozzá.
  • SUNNY84HUN
    de az a most wantedben volt itt sosem
  • spank309
    Régen fel lehetett oda menni rendőrök ellen rohadt jó volt csak állni kellett ott és ment az idő...
  • chris1997
    Így mond e: ha te mondod:P Pancser.
    ennyi. én magyarul(direkt magyarul) írok vissza nekik hülyeségeket.
  • Pongyi
    Az miért van h amikor jól megyek egyből lecsalóznak...? A1-el mentem, majdnem mindenből a legjobb van benne, 42-es szinten vagyok, és minden kivan fejlesztve ami versenyzéshez kell, szal igencsak gyors vagyok. Az A1 cbsport pedig kibaszott jó ezt nyilván nem kell mondanom. És olyan csávó írkál rám h clok és h nem tudom őt átverni aki lv50 és van neki A1 szintén!!! Ez most vagy egy balfasz, vagy nincs tisztában az A1 erejével. Írta is h jelentett meg minden...Erre mit lehet mondani? Hogy magyarázzam el neki h qrva jó vagyok és nem csalok?
  • SUNNY84HUN
    nagyon jó dög jöhetne t4 be is ha lenne 1 x

erről a képről a régi háttérképemet juttattad eszembe
  • Ryder159
    jaja, így már elképzelhető...
  • norby9201
    Még a végén bejön world-be a maserati granturismo is O.o

• chris1997
    glitch...
    vhogy fel lehet menni rá
  • puntohu

Sziasztok!

Tudja valaki hogyan kerül a buszpályaudvar tetejére az autó?

• SylarHun
    Ez azért nem szar!
  • Ryder159
    Bármit elérhetsz ingyen is, kivéve egy dolgot. Ingyenes játékosként max. 3 autód lehet, mert garázshelyet kizárólag boost-ért tudsz venni. Ha nem is akarsz semmit költeni a játékra, akkor az ingyen boost-ot amit néha kapunk költsd garázshelyre. Ha bármi kérdésed van, a játékban megtalálsz minket.
  • chris1997
    Hali Üdv az NFS World világában!
    Ingyen is teljesen végig lehet futni a játékot DE a fizetős autókat nem tod megvenni(A speedboostosokat csak ami $ jellel ellátott autót tudsz megvenni ingyen).
    Egyáltalán nem nehéz "megélni" abszolút kezdőként!

• ntex
    Sziasztok!

Eddig nem játszottam még az NFS World-el. Szóval totál új vagyok, amúgy az összes részét végigjátszottam többször is, főleg MW - Carbon. Az lenne a kérdésem hogy ha nem fizetek a játékért akkor van-e valami korlátozás illetve lemaradok valamiről? 0 befektetéssel is lehet haladni a játékban? Mennyire nehéz abszolút kezdőként "megélni"?

Köszi előre is.
  • Racing824
    Igen használtam,3-4 nnapig.
    Aztán töröltem az accountot
    de ettől függetlenül még ugyanugy zavar
  • audi s8
    Nem értem a gondod. Beteszed ide sok csaló képét, mert Neked fáj, hogy csalnak, DE Te ezt tetted másokkal, akkor mit reklamálsz?
  • chris1997
    Rögtön mondtam volna hogy igen......
    De csak rá kellett néznem a szintjére.
    Szal Nem
  • csrobee
    hi.lehet még venni olcsó lengyel boost-ot,és még mindíg nyugodt szivvel vehető? :)
  • norby9201
    Nem
  • Racing824

ez lehetséges? :O
  • norby9201
    Hát ha van még goldpack-ra áldozható boostod akkor énszerintem zöld tuned váltó a CCX-be.
    GT3RS-be meg szerintem mind1,csak medion-t ne :D
  • SylarHun
    Köszi a tanácsot amint lehet, kicserélem őket.

De mire?
  • norby9201
    A CCX-ből azt a váltót én sürgősen kikapnám a helyedbe,és a GT3RS turbóját is amint lehet.
    Nálam a medion improved lehúzta a kocsim
  • Racing824

• janihunk
    #19799 senki?
  • audi s8
    Nekem 1db T1-s 13-as gumira lenne szükségem 15 hónapja, de még boostból se kaptam meg
  • Alien69
    Azé ez ebben a formában hülyeség. Persze, egy bizonyos szint felett. Tiszta sor, aki csak annyit tud, hogy nyomja a "W" betűt, annak mindegy, mivel megy, bevásárló kocsival, vagy Koenigsegg-el, utolsó lesz. De ha van EGY jó alapokkal rendelkező autód, és azt jól feltuningolod, azé több az esélyed. Ha ezt el lehet érni SB vásárlással, de part nyeréssel nem annyira, akkor azért mégis csak van értelme az SB vásárlásnak. Már, ha az illető akar rá áldozni pénzt. Ha nem, akkor mindegy.
    FPS játékoknál is, vannak fizetős fegyverek, és az MEGFELELŐ kezekben igenis többre képesek, mint az alap fegyóval, de tiszta sor, hogy kellenek KÉPESSÉGEK is. A kettő EGYÜTT nyerőek, külön-külön mit sem érnek. Lehetsz űberfasza sofőr, egy gyengébb képességű sofőr jobb autóval LEHET, hogy kompenzálja a képességei hiányát.
  • RoboKutya78
    azé 20.000 ft ért egy értelmesebb kártyát is kapnál.
  • RoboKutya78
    Am srácok mostanában ciki versenyen patokat nyerni??
    Mindenki ezt a nyomorék boostot zabálja.
    Kíváncsi leszek mikor lesz ennek böjtje.
    Nem a boost teszi a szuper autót illetve a szuper sofőrt.
    Én tudom.
    Hogy idézek valakit...
  • mongoose789
    bocs az offért de eről tudna nelem valaki mondani vmit?
    www.argep.hu/popup.asp?pid=160570168&pnr=10001&foto=1