Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Simraceway: tigris013
Élõben néztél már ping-pongot? Nos szerintem nagyon nem mindegy, hogy papírrepülõvel vagy vékony falú kemény labdával játsszák. Ha papírrepülõvel, akkor simán követhetõ szemmel minden mozgás, ha labdával, akkor az annyira gyors, hogy csak az ütõt látod/hallod. Tehát a WOT megelégszik egy 256Kb-os sávszélességgel és gyönyörûen le tudja szinkronizálni a mozgást és a pozíciót. A Wolrdben meg az iszonyatos sebességek miatt, eléggé nehéz pontosan pozicionálni az autókat. Még 15Mb/s sávszélességnél is vannak gondok a pontossággal. Egy-egy multi futamot meg szépen meg tud keverni egyetlen mobilnetes játékos is... Szóval több mint sántít a hasonlat. De tény, hogy mindig is "érdekes" volt a szinkron ennél a játéknál.
Ryan írogatása meg kb semmi. Szép a cél, csak xart sem ér. Nem rajta múlik. Kár is úgy elõadni, mintha õ tenne minden pozitív változást a játékba. (A multkor is: "Érdemes volt annyit írni nekik. Végre lehet multizni" vagy valami ilyesmit írt. Smafu. Jött egy peccs, oszt két napig tûrhetõ volt a szeró. Aztán felzárkóztak a külsõ progisok és hazavágták a rendszert. Nem ismerem el mint entitás...)
Szevasz Ryan! Ismét korai vagy :-)
A csalást nem lehet megszüntetni, mert vagy kiveszik az összes lehetõséget (zsaruk viselkedése + összes PU) ez ugye képtelenség, vagy átírják a játékot az alapoktól, hogy ne lehessen hozzáférni ezekhez kívülrõl, ha ez egyáltalán lehetséges. Jelenleg alkalmanként kiszórnak pár csítert, ennyit tehetnek.
Az utolsó mondatot meg nem is értem, de ha szándékos kötekedés a cél tudok én cifrább választ is adni.
MÉG NEM DOBOTT KI NEM FAGYOTT LE , vajon miért? mert hozzáértök csinálják, pékkel nem festetem ki a házat,Ja meg ha valami beindul nem 1-böl mercit veszek hanem visszaforgatom leht gondolkodni mi a gond, mielott irod a baromságodat
Jó éjt 😊
Project D|Rare Car Collector|
#85501 Neked hányszor kell leírni: NEM AZ EA-N MÚLIK, HOGY SZAR A SZERÓ!! Külsõ behatás, túlterhelés, mit tudom én még mi, hiába irkálsz különben is leszarnak mindenkit. <#schmoll2>#schmoll2>
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Nem tudom mikor leszel fent a játékba de most elött az idõ a privizéshez 😊

NINJAKORZE PORSCHE 911 GT2 0:01:20.734
..és még mindig csak 707-es a GT2-esem. szerintem van benne annyi, hogy az elsõ 10-be kerüljek a magyar listán vele
Balathruin
a McLaren F1-et le lehet butitani A-ra?
Balathruin
Különben nekem tetszik, megvan mind a 3 SLR verzió és az egyik legjobb hanggal rendelkezik, igaz csúszik minta a zsíros tégla. Nemrég gurultam is velük és meglepõen megy egyenesebb pályákon. <#eplus2>#eplus2>
<#banplz>#banplz>
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark