Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondoltam megyek valami versenyt, Rallyztam, aztán átmentem C classra... 4. verseny: exe hiba...

Balathruin

Boldog szülinapot Bmeg 😄

Project D|Rare Car Collector|

Ragadnál É-Koreába :-P

Ugye-ugye <#idiota> Nem örülök az igazamnak ezúttal.

BMEGNFS Nagyon Boldog Szülinapot Neked is!!!!!!!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Na végül is nem megyek sehova, és jövök a krúzra is, ha holnap este lesz, nem tudom mivel jöjjek, de úgy tudom a kedvencetekkel fogok jönni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...vagyis az M1-el. <#eplus2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

illesgergely

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

illesgergely
Na igen, az elsõ szülinapra is kaptunk verdát, sõt volt aki ingyen kapta egy bugnak köszönhetõen:

http://www.kephost.com/images4/2013/7/27/a1_2013_7_27_bdxbtp6tpz.jpg

Én azért reménykedek, hátha mégis kapunk valamit, mondjuk egy ilyen matricát:

http://www.kephost.com/images4/2013/7/27/a1_2013_7_27_utg0463b7v.jpg

<#banplz>

Amúgy nekem is most volt a szülinapom <#idiota>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

A lenti mottód nagyon illik ehhez a hsz.-hoz. <#taps>

goregrind
Ha már elérhetõ pár ritkaság is, elkezdtem támogatni a fejlesztõket a nagyszerû és minõségi munkájukért! <#vigyor>

DISCORD: grimanddark

Látszólag. De majd ahogy frissülnek az adatok, úgy csúszunk vissza a helyünkre. :-) Estére vissza is áll. Legalábbis úgy szokott történni.

Akkor engem eléggé felfejlesztettek!

Nem hiszem. Csak fejlesztgetnek kicsit.

gyahh az F1 2013-nak minimum gépigény DX11-es videokártya 😮, az komoly amikor nekem csak DX10.1 van

Simraceway: tigris013

A stat oldalon takarítás volt?

R.I.P. 2nd birthday
Mikor még kaptunk is valamit szülinapra, és nem csak adnunk(fizetnünk) kel£ett/lehetett

Pagani Huayra
tutuhawer
ez milyen autó lehet?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Köszönöm! <#worship> Megnyugodtam, hogy nem én vagyok az alulfejlett. Akkor az lesz.

A kép url-jét linkeld be akit érdekel biztos megnézi!

Le vannak a hivatalos fb oldalon tiltva a képek mert csak csííterekrõl tolta fel mindenki a képeket!

Hát én meg a Rivals-ra vagyok mérsékelten kíváncsi. Ha az sem jön be, akkor marad a RUN-tól visszafelé a széria. Elleszek velük még pár évig. :-)

Oks. Így értem.
Szasz Nemtom!

Elmaradtam a fejlõdésben ezért kéne egy kis segítség! A fészbúkon, hogy a viharban tudok képet is tenni a hozzászólásomhoz??? Konkrétan az nfsw fészen szeretnék posztolni egy mondatot, meg egy képet. Pár hónapja még ment is, de most kvára nem látom, hogy is kellene. Lehet a fész változott vagy csak én hülyülök. Elõre is köszi!

csak lenne már szeptembert az kussba leszek, Fifa14 meg a Rome Total War 2

jó reggelt mindenkinek xDxDxD

csak kiprobáltam a nascart

Ha nem szimulátorról beszélünk, akkor szerintem az Nfs HP óta van jó (látványos) törésteszt ebben a szériában. A GRID modellje is tetszett, bár ott meg a fizika nem jött be nekem. Az F1-et nem is próbáltam. Az hogy defekt, az valóban röhejes. Sok múlik a fejlesztõkön, az erõforrásokon. A world-é milyen? De nagyon élvezetes a játék. Azt mondod a Nascarban szar? Akkor nem is élvezed a játékot. De akkor mééééér kell vele játszani? <#fejvakaras>
NfsWorld4ever!!!!!!

Látom tényleg szarakodik a statoldal mert 497-dik vagyok, sose voltam ilyen fenn. <#zavart1>

hát de az F1 nak jobb a törésmodellje, ha 300-al mész a falnak akkor is motor minden felé lökhárító meg stb repülne szét de semmi "csak defekt"

Én úgy definiálnám a választ a kérdésedre: NEM szimulátor játék. Nascar

Hát nem egy bf3 költségvetésû játék az biztos <#idiota><#zavart1>
meg milyen tröésmodellje van az is szar. full-ra van állítva azt nekimegyek a falnak 300-al és csak defektem van ez mi

de még gamepaddal is nehéz nem hogy billentyûzettel

Tudni kell játszani vele! 😊
képtelenség ezzel a nascarral játszani. elsõ helyrõl nem tudsz 1 kört menni mert kilöknek, vagy 20-ra sikerült de akkor meg a lekörözésnél se engednek el fos szar kinepróbáljátok

Köszi meglesem, de szerintem maradok a grid 2 nél 😊 ha már megvettem 😄
tutuhawer
http://blog.simraceway.com/ itt csak a legfrisseb változások olvashatók. Ha túl erõs lett egy autó, szóltak sokan, erre kicsit öszébb húzták a GT3-as kategóriát. Normális vferseny, normális fizika, jó nevek. Nem Wolfgibkay mondja meg a tutit, hanem Allen McNish vagy Dario Franchitti. Ki kéne próbálnod, az újaknak azt hiszem, 3 ingyen autó jár a kezdéshez. És most még jobban szûrik, ki kivel versenyez, a jobbak a jobbakkal, a kezdõk a kezdõkkel. Boostért, komoly összegért megy a verseny, a játékra költened nem is kell, õk majd adják a boostot, amit amcsi dollárnak hívunk.Hihetetlenül bánt, hogy nincs olyan, éppen olyan gépem, mint Csilesnek, mert nekem éppenhogy egy kissé szarabb és máris szarabb a NFSWorld, a Simracewayben meg 3-4 verseny után kidob, laggolok, foglalt a RAM. Neked ki kéne próbálnod a simracewayt, ott van normális verseny. Illetve igyekeznek 24/7 arra figyelni, hogy mindig csak normális verseny legyen.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Reggelt ! 😊

RAM RAM RAM RAM RAM RAM Csak ez megy a kibaszott multiplayerben.. faszom kivan nyomorék emberek vannak chicanen is.. szánalom. team escapen kívül más normális verseny nincs ebben a kurva játékban.
na lenyomok egy daytona 200-at addig is szevasztok

Igen, akármilyen fajta

Ezzel a megállapítással megváltottad a világot...<#idiota>

Chris: Milyen jellegû lenne a krúz? Akármilyen szekérrel lehet jönni? Csak mert ha igen, akkor én a Lexus-ommal jövök majd.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

szar a stat oldal

Tényleg, le vagyok nullázva >.<

A vasárnapi krúzba benne vagyok. Kb. este 8 után szerintem reális lenne. Akkor gépnél vagyok, és az elsõ olyan alkalom, amin részt veszek. Az eddigi szombati alkalmak sose voltak jók nekem.

Amúgy: élvezze mindenki a nullázást, amíg lehet, szóval... <#hehe>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

láttam

Krisz - oké akkor rosszul tudtam

Nem

Látod megmondtam, ki is rammolt a játékból a barom 😄

X

nem 28-án van a születésnap?

az azért vol mert elõzõ nap bulin voltam

Valakinek grid2 meg van eredetiben?