94802
-
#19946 Első reakciója mindenkinek akár itt a fórumban akár a játékban... matrica hunant van ? kérdés. Nem az hogy de jó ötlet tetszik.
Ezeket a srácokat nem vágom, nem olvastok háttérinfókat csak játszotok?
eme autócsoda lett átalakítva a kedvetekért kirakom ide:)
Ha meglesed a profilomat én hajlamos vagyok arra hogy az ea által konfigolt autófestéseknek adjak egy újabb stílust. -
barack1997 #19945 Nekem nem jön be a prohardver.hu.. nektek be jön ? (mármint nem tölt be) -
#19944 Ugye csak viccelsz mikor azt mondod, hogy sokat bővült...meresztem a szemem de nem látok változást a mostani mapphoz képest. -
#19943 hmm, igaz, ezt a hsz-t le is minősítem hamar... :D közbe tényleg kilépek kajálni, mert egész nap sportoltam és a sport szeletnek már vége... reggel vizsga volt, ami ha nem sikerült, pár orosznak letépem a buta pofáját politikai okok miatt -
mongoose789 #19942 fú skacok én meg lassan bekattanok egy hete nem láttam world-öt :( -
#19940 Az összekötő utak esete botrányos. Kapja be az EA, nincs mit vitatni. Nem tudom, mit bohóckodnak ennyit azzal a két szar kis úttal... -
#19939 Tudom, hogy nem top de akkor is tetszik, és kéne, talán jobban is mint a Lambó. -
#19938 most pont nem találok egy képet, amit majd egyszer a semmiböl beteszek ide. Amikor szabi nem tudja azonnal törölni most kilépek kicsit... aztán majd estefelé még belépek. Meg pár csírát lelépek, pár nagy pofát letépek.
hoppá, E92, igyekszem, igen. Amíg nem lehet vele normálisan menni, a szar tuningot nem mutatom be, nincs mit elemezni. Szarul gyorsul, de a nitrója bődületes. Meccseli a többbi királyt is talán. A mercedesről inkább lesz okoskodás, vasárnap este. A bodykit segít, de a fehér tuning miatt mondta WereWolf, hogy szar. Egyéb tuninggal kezesbárány. -
chris1997 #19936 Ha akarod majd én adok róla :) -
#19935 Hoppá hoppá!!! E92? Mikor kapunk beszámolót róla? -
#19934 A jó dolog, hogy csak néha van dolga, mert elég rendezett a topik, kivéve mikor nem. :D -
#19933 hoppá, valóban, de miért láttam én rosszul... mert fáradt vagyok, talán azért. akkor bizony Ryo kapja a dicséretet, és te is mert házigazdaként kordában tartod a topicot. -
barack1997 #19932 Nekem is tetszik a harisnya 200sx :D -
mongoose789 #19931 épp a napokban olvasgattam az első pár száz hszt. Azé volt várakozás rendesen. -
JuhaAasz #19930 értem, köszi -
chris1997 #19928 az a Hashiriya fajta 200SX.
Alapból vannak rajta ezek!
Csak elmozgatta őket. -
barack1997 #19927 Hiba volt tőle -
#19926 off: rápillantottam hamar Szabi profiljára... jan. 30-án lesz 3 éve, hogy elindította ezt a topicot. Hiba volt tőle... Köszönjük -
JuhaAasz #19925 @robokutya
márka-vinyleket honnan lehet szerezni? -
mongoose789 #19924 Am meg olcsób az Opel. a vétel ár az üzembe tartás, és a szervizelés is olcsóbb. Ha veszel egy VTI-t, Cserélni kell a kuplungot és meg kell erősítened az egész futóművet. ha 1995-nél régebbi modelt veszel mielőtt használnád ajánlott egy teljes motor generál. Nem vonom kérdőre a VTI-k teljesítményét és erejét, remélem értitek h mit próbálok leírni...... -
#19923 hoppá, ezért is jár a piros pont. Kevesebb logó, több tuningfestés, nekem ez bejön, tetszetős. piros pont jár érte. -
#19922 Alkottam ismét:
-
#19921 akkor nem boostot kell venni, hanem spórolni... -
#19919 egy gyerekkori cimbimnek 2001 es évjáratú 1.8 as gsi corsa-ja van , bár bütyköltek már rajta , padon nem régen mérettük be 150 le van benne . nem rossz ( amire ezt mondom az már valamit ér :) ) .. párszor már mentem vele én is ... de az én vti-m az jobban ránt mondjuk abba bele is van nyúlva rendesen ..
opelek között is akad ami fasza ..de precízebb a japán honda motor váltó kapcsolata -
mongoose789 #19918 ja szerinted az tök egészséges hogy egy 1.6-os motor 160 lóra van kihegyezve. Bátyám 2 haverjának is VTI-je van és mondja hogy szarok. És mielőtt rákötné h tesóm hülyeséget beszélni elmondom h 14 éve autó szerelőként dolgozik és 4 évet húzott le egy osztrák rally csapat szerelője ként. A VTI-k szarok kivéve ha van pénzed a folyamatos szervízre, bár ezt szerintem te nem látod át. Egy kocsi nem csak attól lesz fasza járgány hogy megy mint a barom. -
barack1997 #19917 nekem mondta :D mivel nem vagyok még 18 ezért nem vezettem de ültem g astra-ba kétezresbe, 7100-nál tilt, és utána 1-2 hónappal ültem az 1.6 vti-be ami gyárilag sokkal jobban ment :D
-
chris1997 #19916 Bocs Mongoose de ezt most melyikünknek mondtad??? -
barack1997 #19915 civic 1.6 vti, és no problem, és az opel sehol -
mongoose789 #19914 hát öcsém én nem tom hogy te miről beszélsz de biztos nem vezettél még normális opelt. én vezettem H Astra cupet meg 2000-es Vectrát. Te vagy nem ismered ezeket vagy nem tudod h miről beszélsz. És még a G Astra GTI-ről szó sem esett. -
tutika14 #19913 az új Golfokat sem dícsérik annyira..... -
chris1997 #19912 a németek jó kocsikat készítenek(igaz hogy volt 1 haveromnak III-as Astrája még 3.-os koromban, aztán a váci út közepén mondta be az unalmast a motor). Ott az Audi(ami máig a nagynagy kedvencem ^^ ), a BMW, Mercedes, Porsche Volkswagen. Ezek mind németek és mind k***a jók -
varazslo1 #19911 hogy lehet feljutni buszpályaudvar tetejére??
a leghátsó oszlopott kell eltalálni 150-200al min. benzin kút felől rágyorsulsz.
nekem még nem sikerült :D:D -
barack1997 #19910 gétécé asztra, az uj kedvenc.. ugyanmá opel ? 6000- nél már sipol a müszerfal h meghal a motor mert nem bir pörögni.. Nem japán, szar :D -
tutika14 #19909 legendás
-
tutika14 #19908 ennyi erővel egy 406 os Peugeot is jöhetne.... -
JuhaAasz #19907 toyota gt-86 :P -
chris1997 #19906 az OK hogy az új astra nagyon fasza, DE hogy ide bejöjjön..... nincs túl sok esélye -
mongoose789 #19905 hát azé ne tegyük már az Astrát egy zsiga mellé!!!!!!
Am meg nézzétek meg az új Astrát amit most reklámoznak mielőt hülyeséget beszéltek!!!!! -
barack1997 #19904 Majd ha zsiguli is lesz akkor :D -
chris1997 #19903 Opel??? kimondta ezt????
Baromi nagy hülyeség :P