94802
-
Tripla #22495 Bmegnfs az mikori kép kb 1 éves lehet szerintem. Nem is emlékszek erre bár látom a bömösömett a háttérben. Szerintem eagle driveon mentünk. -
nfsmw4ever #22494 Szia! Sem leoltás sem tanács nem lesz részemről. Csupán elmesélem, hogyan is járódtam. Paypal. Minden ok és gyűlt a poland boost számosan. Egyik este aztán boost vételkor jött a hibaüzi. ERROR ... talán 1020-as számmal. Mondom nincs vész, majd holnap retorzió. Nna holnap is ezzel zárult a vétel. Ekkor kukkantottam be a paypalomra. Tökölős bejelentkezés után (soksok loading) egy Sorry! és rengeteg apró-betűs blabla fogadott, amiben különféle lehetőségeket kínáltak fel: jelentkezzek be újra, kattintsak jobbra fent a paypal logóra és jelentkezzek be újra, várjak 30 percet és jelentkezzek be újra. A korlátlan lehetőségek varázsától megrészegülve feküdtem a "re log in" sorozatnak. Az eredmény nulla, immáron 6. napja. Mail cím váltás, kártya kapcsolás törlés és újra kapcsolás, ellenőrző kód újra kérés és továbbra is SORRY!!!!!! Csesszék meg. A kártyán van lóvé, ezek-után végképp nem értem, mi a bánatos kutyalikáért büdös nekik a pénzem. Esetleg ha valaki rendelkezik a sorry megszüntetéséhez szükséges elixírrel, akkor annak kiváncsian várom a hsz-át.
Nna ez nem volt rövid. Bocsesz! -
#22493 sok boldogot Gergely -
rav3n319 #22492 nyertem :D
-
ADAM483 #22491 sziasztok olyan problémám lenne hogy 3 bank kártyát próbáltam regisztrálni a play pal on és eddig egyik sem sikerült , nagyon nagy szükségem lenne valaki segítségére akinek van már play pal -ja hogy vegyen nekem poland boost ot , sajnos én sikertelen voltam benne . Csak ne olcsatok le én tényleg megpróbáltam mindent de nem akart sikerülni az Istenért sem :( -
varazslo1 #22490 8-6-3 T1 váltó TH 40. nap
privátban mentem a TE-t
s azt hiszem, hogy én is pihentetem a gamét. Megyek TV, míg be nem alszom
szép jó éjt mindenkinek!! -
varazslo1 #22489 Under.:4-2-4 T3 rugó zöld -
norby9201 #22488 Fórumon is van michelin-es matricázás.
-
varazslo1 #22487 Ily korán menni zZz?? :-O
HS: 6-6 T1 turbó
Under.: 9-6-3 T3 váltó, zöld. -
mrredbull18 #22486 Egyetértek noxal báj jo8 mindenkinek -
noxwill #22485 Úristen. Jó jó semmi semmi nem mondtam semmit. Ideje menni aludni
Valami különös oknál fogva azt olvastam hogy M3 GTS E46.........
GTS fóbiám van -
#22484 +1 -
#22483 Lehet az én agyam van belassulva ilyen későn de nem értem mit akarsz mondani. -
noxwill #22482 Zavart érzek az erőben -
smokes #22481 -
#22480 marha jó a michelin-baba. Külön jó látni, hogy én is gondolkodtam rajta korábban, de azt mondtam, hogy kevés vagyok hozzá, és most látom, hogy valaki feltette szépen, és frankó. Ezért érdemes volt belépnem és hozzászólnom.
@sunny #22472 Pfff... lekapcsoltátok sunnyt???? Biciklivel félreállíttatom... Jók a képek, tetszik a sok-sok összeröffenés a worldben.
Érdekesség, betolom ide: a world-garage.com regisztrált játékosainak van külön SpeedAPI-n alapuló világranglistája, ami 2 kattintással azonnal elérhető a belépett játékosnak biztosan. Ez azért fontos, mert a mindenféle NFS-sel foglalkozó TCM (www.tcm.mconline.hu) egy magyar ranglistát is szeretne majd, a főnök dolgozik a speedAPI elérésen. Minden honfitárs beszólhat majd a TCM-en, hogy heló, itt vagyok, legyek a ranglistán, én is a WG ranglistáján egy beszólás után 2-3 perccel fenn voltam minden időeredményemmel. Azért is jó ez, mert az nfs-s.com egy szemétrevaló bagázs, haldoklik is az egész oldal keményen. -
-
IDFMAXIMUS #22478 ezt az ido kulombseget nezetek meg :D nem minden napi mi ?
-
janihunk #22477 Na nálam nincs szerver. -
#22476 most néztem meg jobban a képet nem csak Tripla , Kowavega , Idfmaximus hanem még Martin0802 is rajta van legalább is a neve -
#22475 még jó hogy nem a hondámmal voltam -
chris1997 #22474 megérdemled -
noxwill #22473 Így jár aki 400al furikázik egy McLarennel -
#22472 nem fizettem be a bírságot és lekapcsoltak :)
-
Tripla #22471 Most nézem hogy mindenkinek a priso lámpája villan fel éppen. :D -
Tripla #22470 És hol marad a festésem ember -
IDFMAXIMUS #22469 nem rossz mi ?
-
El Brujo #22468 ez a játék egyre szarabb vagy én maradtam le valamiről?
harmadik helyen vagyok amikor a mögöttem lévő rámnyom egy mágnest... -
xxGAbenxx #22467 én a robot flash :D tetszik big like -
nzotya1 #22466 Nem rossz.Az eleje jól néz ki.
-
axemane #22465 velemeny a sci-fi technoligias r8 amrol? :D -
chris1997 #22464 euróban??? legrosszabb.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=19525
nah ez volt a banner, vagy a kód fölött -
dragger2 #22463 mi az a banner, nem tudsz linket küldeni? euróban szeretnénk fizetni. -
chris1997 #22462 banner alatt Olcsó SB vásárlás -
dragger2 #22461 Valaki tudna segíteni hogy honnan tudnék venni olcsón sok Speed Boostot? -
doncsi1 #22460 Kosz , bar en a klioert nem vok oda de rohat jol nez ki ezel a felnivel s festesel gratulalok -
adamatts #22459 marha jó alkotások csak így tovább -
csiliboy #22458 Üdv!
Én is összefutottam hajnalban ezzel a BMW-és "brigáddal" :)
Igaz a haverom nevével voltam bejelentkezve, és matricázgattam rendelésre.Ezt sikerült:
Doncsi fasza lett a Lambó -
mrredbull18 #22457 jo kis BMW tali volt , szép jo reggelt mindenkinek
u.i. : csimpi drágaszágom teljes szeretettel várom a "végzetet" mivel éjjel azt irtad, hogy majd SGn végem lesz... na lökjed "amigo" -
#22456 Jóféle.