94802
  • tutika14
    Szerintetek? Szürke vagy a kék??

• tutika14
    én is ott vagyok csak nem nagyon látni LOL XD Amúgy ez már igazán komoly cuccos xDDDD
  • eQnLiEe
    azért a szöveg a kép alatt az qrva nagy lett xD i ♥ it xD
  • Tripla
    Ezen behaltam amikor Krisz megmutatta nekem.
  • Netburger
    Valahogy ez a kocsi ismerős valahonnan :) http://toplike.eu/l/2582
  • bboyatty
    Tessék.
  • Driverkiller30
    Valaki segítene nekem abban, hogy találjak Ati Drivert ami friss és jó...
    Aki tudna liket az kérem linkeljen...

Köszi előre is
  • Driverkiller30
    Köszi Köszi :DD
    És igen meg akarom kicsit tuningolni a teljesítményét is ;))
  • mrredbull18
    ja garfieldes ötlet by RTL
  • mrredbull18
    már meg is vannak a köv. festéseim :D 1 garfieldes és 1 casperes (ideea by Pityesz) már csak kocsi kell xD pl. 1 murci és király is lesz . Én is kedved kaptam drivertöl és lehet hogy veszek 1 skylinet és megcsin.. halálosabb iramban festésre az jo féle kis járgány, na de most megyek báááj jo8
  • mrredbull18
    pfffu nagyon bejön a kocsi festése föleg a hátsó keréknél
  • varazslo1
    Akkora füst jön ki hátúl, hogy nem lehet látni tőle semmit sem
  • mongoose789
    Itt egy újabb vidi. most a minősége is jó és ezúttal a mclaren mp4-c12-őt vittem el pár körre :D

• tutuhawer #22563
    bocsánatot kérek, megnéztem, nekem is túl sok autóm van, 30+. Ennyi nem kell, kb 5-6-ot el tudok adni. Maradna meg olyan, amit kevésbé használok, de régen használtam és a legenda kategória, ami miatt meg kell tartani egyik-másik gépet
  • tutuhawer #22562
    Hoppá, igen jó lett. A színeket bárki el tudja találni... Neont is tud tenni rá, akinek van. Ami a nagyon tetszetős, az az oldala a kocsinak. Jól látható, hogy nincs tüktrözve, az újra fel van téve. Ilyenkor a zögre, méretre, mindenre figyelni kell, sokan nem vállalják a kihívást. Szerintem jó lett nagyon, az EVO IX meg az egyik legszebb autó nekem a játékban - 6X vettem már meg - úgyhogy jár a piros pont. Ami kicsit szemet szúr: 43 autód van, ami szerintem marha sok. Nekem is sok, de nem ennyi. Remélem, maradt boostod, és ha szereted a Lancert, felépíted a teljesítményét is. Több autót úgyse akarsz venni, remélem
  • Joccika07
    Na nem jött össze igy inkább linkelek:
    http://kephost.hu/share-6BD0_4F610F76.html
  • Joccika07

Vélemény?:D
  • Driverkiller30
    2F2F Mitsubishi Lancer Evo "Bryan Edition"
    :DD

Na milyen lett???
  • Tripla
    Ha valaki a többi képeket vagy a mapáákat keresi annak https://picasaweb.google.com/firsttripla oldalon meglehet találni.
  • Tripla
    itt vannak a mai képek a délutáni képekből.
    https://picasaweb.google.com/117390075692332642300/MaffiaFeelingD

u.i.: ha valaki segíteni belinkelni ezeket mert nem engedi biztonsági okokból az tegye már meg
    köszönet Tripla
  • Tripla
    Bocsi de csak ma volt időm felrakni a képeket a netre az útárról. Linket nem enged még berakni de majd mindenki másolgatja akkor. sorry.
    https://profiles.google.com/firsttripla/photos/5719760270042237665
  • Ryder159
    Szlovákiában még nincs SMS vásárlási lehetőség. Szeptember óta írogattam nekik ez miatt, de már ráuntam. Meg amúgy is az SMS qwa drága....
  • bboyatty
    Annyira már nem is tetszik a Road Runner, olyan magas, hogy simán ráparkol a Murcielago-ra. Legalább marad a boost az E30-ra ha netán a közeljövőben visszakerül.
  • DAVYHICON
    mármint Maestro kártyámról tudok átutalni de hallottam más vásárlási módról is SMS-t kuldök és azzal

kapok SB-t
  • mrredbull18
    jol néznek ki föleg az aston martini'
  • illesgergely
    Itt 337/367 km/órával megy, szerintem T3 lesz.

A videóban a Tier-t ne nézzétek, a Road Runnert és Camarot is T3-asnak mutatja...

• B13A6
    t3 lesz dbs is
  • doncsi1
    en csak azert kerdem mert latam egy vidit ahol 186 mp ment siman s 206 ot nitroval az bedig nem igazan t3 as nak tunik
  • bboyatty
    Létezik? A Vantage meg t3 volt, elég hülyén fog kinézni ha igaz.
  • doncsi1
    hey az aston t2 lesz?
  • bboyatty
    Ez de tetszik...
  • RoboKutya78
    Én csak azt nem vágom mi a francot akarnak ezek gyorsulási autóval szarakodni amikor jelenleg ezt a járgányt semmire se lehet használni.
  • mrredbull18
    hát azt én is eltudom képzelni, hogy minimum 1-2 uj pályarészük van készen csak nem akarják még betenni , mig ki nem fogynak az autokbol addig még szivatnak minket, de elöbb utobb meglesz rem.. az is :D , ahogy láthattuk valami uj pályarészek biztos vannak mert az elözö updateval kaptunk pár ujitást, csak még nem tudjuk hogy mi az de szerintem 1-2 honapon belül kiderül.
  • janihunk
    Hát z tuti hogy nem kéne nekik. Bár én azt is el tudom képzelni hogy már rég kész van vagy 3 város, csak szívatnak minket. Mer ugye az új autókat mindenki (szinte mindenki) megveszi booszt ért. És ez nekik jobb mint hogy ingyen berakjanak egy várost.
  • mrredbull18
    Ha meg is csinálnád akkor se fogadnák el szerintem, tul beképzeltek....

Ferri, hát ebben egyetértek :D szép a camaro de ha legalább volna valami drag sajátossága pl. megemelkedik startnál vagy mikor "gumit koptat" akkor nagyobb lehetne a füst vagy valami de ááá értelmetlen ezen vitatkozni... valami egyediséget is betehettek volna szerintem... de hát igy is ellehet fogadni már ha muszáj és igen... muszáj
  • Ryder159
    Na ilyen egy Dragster Camaro. DeVellisék mehetnek a pi***-ba
  • Ryder159
    Szerda óta Szlovákiából is lehet feltölteni, még nem próbáltam, állítólag pár percen belül ott a lé
  • janihunk
    Hát ez valami eszméletlen. Milyen jó kis utak lenének itt kérem. És lusták megcsinálni. Komolyan ha tudnám én megcsinálnám még ingyen is. Csak elmagyaráznák mit hogy.
  • varazslo1
    A neten meglehet nézni, hogy milyen partokat kaptál??
    Mert becart a gép s nem mentettem el a listát s csak ennyi maradt meg fejből, mai HS termékek:

7-7 T3 motor
    3-3 T1 turbó
    4-4 T2 turbó
    3-4-4 T2 gumi
    piros neon

meg van még nyílván 3 part,egyik felfüggesztés, az tuti.
  • gtc376
    A rendőrös képek:
    http://imageshack.us/g/38/nfsw095.jpg/