Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsomboor: thx, akkor majd úgy írom nekik.
Ha írnák hogy vegyék le a statom, akkor azt nem tudom mit írjak miért, mert a múltkor már vetettem le, de akkor egy cheater tolt meg..itt mit írnák? húzott a szeró?
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Project D|Rare Car Collector|
És a Stirling Mossért mennyi sb-t nem restellnek elrabolni, mert a hivatalos oldalon nem találtam árat?
ha kiveszik az elsõ idõt, mert az biztos csalt akkor te leszel az elsõ és video nélkül nem hiszem megmaradsz ott(bár hátha) a másik meg az, hogy #2 803. vagy...majd kiderül most amúgy is nagy kavarodás van a stat oldallal
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ez az "Audi R8 4.2 FSI Quattro Frequency" milyen verzió és milyen okból osztogatják. Nem akarom vissza tenni a játékot, ha nem ér semmit a cucc.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Balathruin
Nekem még mindig van 2 csillagom a statomban a néhány nappal ezelõtti limit változtatás miatt és azt szeretném megkérdezni hogy ez vissza lesz állítva mert lehet emiatt kiesek a "Tensor Challengebõl" ?
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Nem is így nézett ki a Hummer-em. Egyszínû szürke volt, aztán átfestettem rózsaszínre<#banplz>#banplz>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Zárójelben teszem hozzá, hogy nem attól lesz tuttifrutti a kis összejövetel, hogy megteszünk óriási távot. Én annak idején csak a stadion köré terveztem, eltévedés kizárt. Videózás hibátlan, fotózás hibátlan. Csak egy külön chat kell hozzá, a GN3-as régen, a magyar csatorna Lupous ötletébõl. Például az nem lett volna szar, kár, hogy csak nekem jutott eszembe. Még 2 éve...
Mondom, Lacus: lesz még jobb NFSWorld közösségi esemény is a karrieredben , ez tuti.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Amúgy elindultunk
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"