Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja Bonesai látom levetted a 18.28-at, letudnád venni a 18.48-at is? Köszi.
Itt a videó egyikrõl, 18.35...
Zsomboor: thx, akkor majd úgy írom nekik.

Hát, úgymond félhivatalosan speedbug-nak van csúfolva úgyhogy azt írd
Videóm nincs, csak pár századdal lassabbról (18.34), mert vidi alatt az istenért nem sikerült még egy olyat mennem..
Ha írnák hogy vegyék le a statom, akkor azt nem tudom mit írjak miért, mert a múltkor már vetettem le, de akkor egy cheater tolt meg..itt mit írnák? húzott a szeró?
hali Rexi, hogy érsz rá?

7r1v1um
Mire a garázsomban lesz remélhetõleg valamii patch-el kijavítják....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
8.000 és A745 kinyomoztam. Majd legközelebb beszerzem.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

8000 SB és teljesen hibás vizuálisan(Hibás árnyék, hátul nincs Merci logó)

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
De könyörgöm 7 napra ezt is?<#shakehead>
És a Stirling Mossért mennyi sb-t nem restellnek elrabolni, mert a hivatalos oldalon nem találtam árat?

lorci
Sajnos szerintem csillagot fogsz kapni:
ha kiveszik az elsõ idõt, mert az biztos csalt akkor te leszel az elsõ és video nélkül nem hiszem megmaradsz ott(bár hátha) a másik meg az, hogy #2 803. vagy...majd kiderül most amúgy is nagy kavarodás van a stat oldallal

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Az oroszok 50.000.-ik követõjéért kaptuk

7r1v1um
Üdv mindenkinek!
Ez az "Audi R8 4.2 FSI Quattro Frequency" milyen verzió és milyen okból osztogatják. Nem akarom vissza tenni a játékot, ha nem ér semmit a cucc.

Inkább elsõ helynek tûnik a silviás csalónak néz ki.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Az nem tetszik hogy szeróhúzással csináltam 😊 És érdekelne hogy mi ez a szeróhúzás egyébként? Hogy jön elõ?
SUNNY84HUN
nagy az isten állatkertje <#idiota> , ezek nagyon betegek <#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Még meg kell szokni az új oldalt.

Bocs a kis képekért.

Ma esti alkotásom:

tutuhawer
2. hely a világranglistán. Igazából amíg ott van, nincs gond vele. A kérdés, hogy mi a gond vele? Nem is mentél olyan jól, elhibáztad néha és mégis király lett? Vagy minden rendben ment, a váltások is jók, stb ahogy kell és ennyi lett , hát ennyi lett? Mondd meg te, mi a gond, ha van egyáltalán gond.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hogy van ez a szerverhúzásos dolog? Mert úgy érzem a mai Gridlock-os idõm elég szeróhúzósra sikerült...ezt lekéne venni gondolom én mi? És a világranglistán ezt hogy oldjam meg?
Nem nõknek való az biztos. Ahogy az F-150-es sem
Nincs
Még mindig nincs kisorsolva?

Balathruin

Sziasztok , sajnos lemaradtam a krúzról mert nem voltan gép közelében
Nekem még mindig van 2 csillagom a statomban a néhány nappal ezelõtti limit változtatás miatt és azt szeretném megkérdezni hogy ez vissza lesz állítva mert lehet emiatt kiesek a "Tensor Challengebõl" ?
A kis buzi. <#puszis>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

A Hummer a férfiasság megtestesítõje 😄

Ryder159

Nem is így nézett ki a Hummer-em. Egyszínû szürke volt, aztán átfestettem rózsaszínre<#banplz>

tutuhawer
majd ott leszek

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én is csináltam 1 képet:

A zárósorodra: Úgy legyen!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

a táv utolsó negyedénél már együtt voltam a csapattal, de általába olyat követtem aki maga is eltévedt

tutuhawer
sajnos teljesen érthetõ. Se hangos chat, se nagy közös chat, ilyenkor nehéz a kommunikáció, ez nem kérdés. Még amikor minden megvolt, akkor is volt tévedés, eltévedés. Én nem szerveznék ilyen eseményt, a feltételek nem adottak hozzá. Az egyik fele tudja, mi van, annak jó, a másik fele új, nem tudja, nem annyira jó... De azért lesz még jobb közös rendezvényben is részed, ez tuti. A kinyomtatott térkép a legjobb, már aki meg tudja oldani.

Zárójelben teszem hozzá, hogy nem attól lesz tuttifrutti a kis összejövetel, hogy megteszünk óriási távot. Én annak idején csak a stadion köré terveztem, eltévedés kizárt. Videózás hibátlan, fotózás hibátlan. Csak egy külön chat kell hozzá, a GN3-as régen, a magyar csatorna Lupous ötletébõl. Például az nem lett volna szar, kár, hogy csak nekem jutott eszembe. Még 2 éve...

Mondom, Lacus: lesz még jobb NFSWorld közösségi esemény is a karrieredben , ez tuti.

7 szer teleportáltam

tutuhawer
nehogy te legyél megsértõdve. Angol a mottód, angol szó a textbox, meg még hadd ne soroljam, mi hol angol a szüvegedben és pontosan 1X adódik egy magyar kérdés, és nem érted meg. Azért akadok ki ezen, mert ilyenkor sosincs tüntetés a nagyobb városokban. Érdekes, a nagyon nagy magyarokat nem zavaja, hogy az ország fele nem ért magyarul. Gáz. A menet látom, véget ért, és remélem, Lacus tudta tartani a tempót és tudta az utat menet közben. Nekem meló van már most, passzolnom kellett a gurulást

Szerintem még továbbmegyünk

Én is kattintgattam a fényképezõgépet. Majd kiteszem egyszer ide ezeket.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Vége

Ááááá tökéletes sor 😄

Én csinálgatom õket 😄

Amúgy elindultunk

Közös képpel ne is próbáljunk szenvedni? 😄

Ryder159
Próbálok csatlakozni én is

Akkor még 4 perc 😄DD
20:05-kor indulunk

Majd idõközben telepítem a nyomi TS3-at. Mindjárt ott vagyok én is. 😊

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ne félj, nem fogsz, és használd a válaszgombot.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Valaki rögzít majd?

Már csak 4 perc 😄
Pont az, hogy nem gyors verdát kell hoznod!

olvasd amit elöször irtam nincs gyors verdám az elsö kanyar után senkit nem fogok látni