Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott én is silvivel futottam a legjobbat. A sciroccóval sem értem a közelébe azonos skillezés mellett.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

lorci
Azért ez is érdekes idõ nekem összehasonlitottam az én videommal ami 18.42 és én nagyobb sebességel mentem és mégis gyengébb idõ lett...lehet valamit jobban csinálsz nem értem<#fejvakaras>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ezzel csak annyi a gond hogy most így hírtelen elsõ próbára, kisebb-nagyobb hibákkal jobb idõt mentem S15-el (persze pu nélkül)
1:02 best lap time nitró nélkül, Silviával + raipd fire 1:00, tehát jobb az Eclipse

Simraceway: tigris013

Természetesen...

én mindig találok jó ívet

Ha találsz egy jó ívet a sikátor utáni éles balosra, illetve a másik sikátor elõtti jobb-bal párosra, akkor igen.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Most tapasztalom hogy North Broadway-re az Eclipse GT oda is jó

Szülinap az, amikor az ünnepeltet halmozzák el akármikkel. Nos, ez az volt. Bár aki vásárolta az SB-t az kapott is kedvezményt. Amúgy meg be is k...ják. Csóró banda.

Hát, ha nem lett volna ünnepelve semmilyen módon se, végül is akkor is lenne "szülinap"
Volt szülinap?

Project D|Rare Car Collector|

Egyet értek az elõttem szólóval
SUNNY84HUN
nem hagyott mély nyomot bennem ez a world 3 éves szülinapja , igen vérszegény volt <#levele><#duhos2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Volt krúz, zúgolódás a brutál mennyiségû szülinapi ajándék miatt, kis car changer, tesztecske. Semmi forradalmi. Meg persze kesergés a szeró gyerekbetegségei miatt.

SUNNY84HUN
én áldott jó ember vagyok , megkapom én <#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Elmegyek 4 napra Erdélybe, erre 720 új hozzászólás... Jól pörög a fórum, nem mondom. Mik történtek? Új bug, új magyar csaló, esetleg újabb "lángháború"?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

A remény diadala a tapasztalat felett :-) Ha szerinte mégsem érdemled meg az ilyen irányú törõdést. <#eplus2>
De remélem meglesz. <#taps>

SUNNY84HUN
hála istennek csak 1 hónap még 😊 és asszony cukrász szóval bizodalmunk benne 😊)

Hát. Én túl vagyok rajta. Amit akartam, elértem. A két shardon egy-egy profilban teljesítettem az 5000+ pontot. Elég is lett a hajszolásból. Most kis családi küzdések mennek, meg autó tesztelgetések. Amit eddig halmoztam azt használgatom is végre, bár nem sok idõm van. Aztán jöhetnek még a festések, mert terv van bõven, meg alapanyag is :-) De tény hogy jelenleg, (nagyképû elégedettséggel) csendesen tespedek, punnyadok. Elvagyok. Rá éppen nem untam, de nincs a napi lázasság végre. Szóval nem rossz. Ja! És persze az idõzés természetesen. Apránként persze.

SUNNY84HUN
ilyet kérek majd szülinapomra tuti <#finom><#vigyor2>

meg hát dolgozok, nem mindig van idõm rá, fõleg ha Budapesten van munka, mint most

Valahogy úgy, én most rámentem a Bugattira, 555 pont kell még, kiszámoltam mit kell még csinálni, ha minden összejön 690 pontot össze tudok még szedni úgy, hogy nem lesz meg a 70es car collektorom... 64 helyem van, és valószínûleg ennyi is marad, mert nem szándékozom többet költeni rá. Taktikát kellett változtatnom, de ehhez még kell legalább 1 márka collektor, amit be kell tegyenek IGC-be. A Renault-al lennék a legkönnyebb helyzetben..

Még ez a fajta motiváció megvan, utána lövésem sincs mi lesz...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

A hiba az ön készülékében van <#idiota>

idõket már nem megyek korábban írtam
krúzoláson részt veszek
festenegést nagyon ritkán csinálom
a TE- unalmas
Mystery semmit se ad
öcsizés/bugatti hajszolás, meglenne mert 5070 pontom lenne, csak kell k.....s ok igc amihez nincs türelmem kb 30 milla igc kellene

Vettem én a lapot, csak gondoltam nem hagyom bunkó módon válasz nélkül <#idiota>

Miért? Nincs? Utcai harc, idõzés, festegetés, krúzolás, ökörködés, rendõrgyilkolászás, mysteri bontogatás, öcsizés, bugatti hajhászás, stb... Kicsit köhög ugyan a szeró, de még messze játszható. Régen? Jobb volt. Nem is. Kicsit más volt.

#85883 Bocsi a válasz ide kelette volna menjen, csak ugyanaz az avatarotok és összekevertelek. xD

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

és szeretném a World-öt ha megint lenne miért rajta játszani( játékélmény egyenlõ a 0, rágebben sokkal jobb volt)

Pontosan! Én sokat tettem bele, mégis elõfordul az autobann nálam. A versenybõl vagy lobbiból kiesek nfsw-exe hibával és négy óra pihi azon a shardon amelyikrõl levágott. Semmi köze ahhoz ki mit rakott bele. Ez egy automatizált tiltás és ennyi.

én már magam se tudom hogy milyen megállapítással vágnak ki játékosokat, random az egész

Én nem szeretem a focit. Én szeretem world-öt. <#integet2>

Én ebben sem lennék olyan biztos, mert én bár boostos vagyok, de a lengyel importról lemaradtam, s még egyszer sem kaptam autobann-t ... Nem úgy, mint Te...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

akinél k.. kevés boost van azt kivágják

A Rep meg a Cash Tripla még mindig él...

Én kb. 2009 óta, de csak azért mert akkor ismertem meg igazából a focit, na meg azért is mert fiatalabb vagyok.

addig kattingattam 2-3 percenként a log ig gomra míg csak nem beengedett

Autobann. Nem kell tenni érte semmit. Csak ki kell esni a játékból. A launcherbõl semmilyen hibával sem lehet autobannt elõidézni. Azt csak a játékból, de leginkább versenybõl kidobáláskor.

Én is beírtam a jelszavamat, ki is írta, hogy menjek a picsába, de beírtam újra, gondolkodott két percet, és tovább engedett...

Én '97 óta vagyok Barcás..

érdekes engem is bannolt nézzétek meg a statomat kb az 1 milliomodik idöket tudom futni a cheatereket meg nem bannolják hát hogy van ez?

2003 óta barcelóna rajongó vagyok

ÉS MEGINT MEGPUSZTOLT A JÁTÉK, 4 Óra BANN mert UNDEFINDED Error mert csak beírtam a jelszómat

...Minek ez a cirkusz... Hetente elköszönni egy hétre vagy egy hónapra. Nem lesz gépem, nincs gépem, nem vagyok gépközelben... Biztos kell a dráma. Érdekes. Tudom! Kapjam be. <#wave>

javítóm: nem futok több idõt meguntam*****

Szevasztok!

BONESAI, majd vegyél le a magyar ranglistáról nem tudok több idõt meguntam, mi a f.... idõt futni, ott vagyok a legjobbak között de már nem fogom mutat. A többiek meg már futhatnak idõket fõleg QUQA

BONESAI

NFSW: BONESAI

Látom neked is tetszik 😄

BONESAI

:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BONESAI

sírok 😄

Ez csak nekem új? 😄

http://memegenerator.co/Marc-Devellis

<#nevetes1>

ÁÁÁÁ, mióta vagy te Barcás? Akkora egód van, hogy még a madridisták is kitagadnának, nem hogy a Barcások... <#mf1>