94802
  • Barna1993
    BMEGNFS fényt hoztál a sötétbe :DDDDDDD
  • Ryder159
    Most adja, vagy csak PS???
  • chris1997
    ja... hoppá XD
  • illesgergely

• Doozer
    Ez szívás
  • RED BULL F
    Gratulálunk, Ön NYERT!
  • Ryder159
    gondolom ezeket a cuccokat versenyek után nem kaphatod
  • RED BULL F
    Így sz0pasd meg a népet Április elseje alkalmából ;)
  • mrredbull18
    elég érdekes kis tréfa lenne nem gondolod? aki eddig bevásárolt.... tegyük fel holnaptol kiveszik mert csak vicc volt akkor is megmarad azoknak a cuccos akik bevásároltak.... tehát azok még mindig olyanok lesznek mint 1 "VIP" ....
  • chris1997
    hidd el, én is ebben reménykedem..
  • janihunk
    Am ez nem valami áprilisi tréfa?
  • mrredbull18
    az az az az az az a poooojjjseeeee bazzz hogy megy annyival? és az az overall mind 700 felett áááá beszarás az ugy megy mint a rakéta pffffu ezután milyen idök lesznek waterfronton alig indulsz el és kb 20%nál már látod hogy a többi 1-2 vagy 3 a már rég a célba van
  • janihunk
    És ezeket nyerni mikortól lehet? Mert így megint semmi értelme a játéknak, hatalmas előny ez a bevásárolt embereknek.
  • noxwill
    Ez biztos nem Platimumos..., ÁÁá nem....
    És volt még a lobby-ba egy full pro tuned M1...
    Tessék tippelni ki győzött....

• chris1997
    Bár... Platina Packhoz még hozzászólva:
    Ránéztem a naptárra.... Április 1.-je van....(remélem csak vicces az EA ) >.<
  • RED BULL F
    100% hogy nem!
  • Doozer
    Szerintem sem lehet, sőt, biztos hogy nem, ez csak a boost vásárlók kiváltsága marad.
  • noxwill
    Sztem ez a lengyel boost-os akciózás nagyon tudatoks volt a részükről. Hagyták hogy bevásároljon a nép, hagyták hogy élvezkedjenek, a kellő pillanatban kivették őket, és most meg beteszik ezt, hogy azok akik csak a miatt vettek boostot ne jussanak valódi előnyhöz azokkal szemben akik amúgy is boostolnak. Mert akik amúgy is veszik a boostot, azok most is fogják és jól felpakolnak ilyen partokkal és mindenkit jól elfenekelnek ezekkel.
    Így az IGC-s játékosoknak végképp semmi esélyük.

De felvetül bennem a kérdés: Treasure-ben lehet nyerni ilyen partokat? Mert sztem nem xD
  • Doozer
    Ellehetetlenítik az igc-sek játékát.... jó, lengyel boost-ot én is vettem, amikor akció volt, de ez azért már akkor is túlzás.... vagy ez az új módja a speedhack-erek utolérése? :D
  • chris1997
    méghogy az 500 az cheatel lehetséges.... T4+UltraTuned cuccokkal simán.... és ez irreális.. még1 arcade játék részéről is
  • Doozer
    Ez azért már egy kicsit túlzás nem? Sőt ha lesz T4, ilyen cuccokat bele raknak, akkor az már repülni fog, vagy mi?
  • chris1997
    tedd azt ha akarod...
    Én offoltam..
  • noxwill
    Hát nem tudom. M1ek ellen amúgy sem szerettem versenyezni, de ilyen partokkal pumpált dögök ellen végképp nincs kedvem.... De legalább vigasztalna a tudat, hogy van olcsóbb lengyel boost és tudnák venni pár ilyet, de még az sincs. És a legdurvább autómnak, a 911-nek eddig sem volt túl sok esélye a Full Pro M1ek ellen, hát még a full Ultrák ellen végképp. Lehet kicsit offolom a játékot...
  • SylarHun
    AZ új Platinum kártya csomagok 3500 sb-be kerülnek!!!!!

Én még jól rá is bactam! Vettem 4 T3-as csomit és nem volt csak kettőben T3-as cucc a többi , T1-es alkatrész volt.

BMW M1 Procar az új tuning cuccokkal.
  • noxwill
    A fene a huncut pofájukba....
    Bazz ha egy M1-et ilyen cuccokkal telepumpálnak azt isten se fogja megállítani..... Tapsot ezeknek a barmoknak

OFF:
    ACR-ben én most jutottam el az RX7-hez. Elég huncut kis járgány
  • bboyatty
    Ja, vagyis azok bejárnak ACR topikba, is. Na de lényegtelen. Egész jó lett a festés. Nekem nincs türelmem ilyet csinálni ACR-ben. Maradok World-nél, igaz csak 31 matrica de itt már megy elég jól a festegetés.
  • tutika14
    Azért raktam be ide is mert vannak páran akik Wordösök és Tolják az ACR-t is :D
  • bboyatty
    Ja nem, most látom, hogy off.
  • bboyatty
    Wrong topik?
  • tutika14
    Kis off:

Hatalmas szenvedés... asztal csapdosás, izzadás, remegés után, egy amatőr Dapex felirat xDD
  • chris1997
    hát... mivel marketing.. ja
    Mondtam, hogy mivel az ElCamino Jugger bejött IGC-ért.. itt valami huncut dolog fog történni..
    és tessék :/
  • RED BULL F
    Te jesszus úr isten! Gondolom ilyet csak venni lehet
  • bboyatty
    Képet, legalább képen lássuk.
    Amúgy gratulálok.
  • noxwill
    huh??
  • B13A6
    Vettem egy platinum packot 3500 boostért és nyertem egy "speedsciens. ",ultra tuned 17-9-es motort
  • B13A6
    "These Platinum Packs contains 5 reward cards, one of which is always a guaranteed Ultra Performance part."-király
    és pont tegnap mondta valaki,hogy honnan szedtük ezt a h4lyeséget,hogy jobb tuningok :D
  • Frigyes54
    szar a szerver
  • SylarHun
    Corvette ZR1 az én olvasatomban.

• RED BULL F
    Chevrolet El Camino "My Name is Earl" Edition:

• Dealcsy
    A főmuftit szeretném megkérni, nézze meg az Off topikot, és ha érdemesnek találja az ott leírtakat, akár ki is rakhatja. (SponsorPay-ről van szó)