94802
  • Netburger
    :( ezekszerint le kell mondanom ezentúl minden boostos kocsiról :(
  • bboyatty
    Több az már mint fél hónap.
  • mrredbull18
    hát hallod akkor nagyon le vagy maradval :P kb fél honapja vagy több hogy nincs :D
  • B13A6
    Nem hinném,hogy az már fog menni valaha is...biztosan megoldható valahogy,de ahhoz már a mi tudásunk édeskevés ..
  • Netburger
    Most vettem észre hogy már nincs a lengyeles akció, ha van más országban ilyen akkor hol?
  • mrredbull18
    :P
  • bboyatty
    Tudom miről beszélsz, lustaság fél egészség. Néha én is csak a képeket futom át, ha egyáltalán vannak.
  • mrredbull18
    jaaa okés :D lusta vagyok vissza olvasni mert nagyon hosszunak tünt tehát az marad :D
  • bboyatty
    Ezt leírtam, szóval lás nélkül, mint látod nem tudja senki mi lehet.
  • bboyatty
    Épp ezt kérdeztem én is 2 hsz-el lejjebb és lás mint látod nem tudja senki, az oldal megy de a fejlécek nem.
  • patrikhun97
    Helo! Van egy kérdésem azokhoz akik az earnboost módszert használják: még mindig megy proxychangerrel? Mert én ma próbáltam és a magyar ajánlatokat rakta ki... Kérem aki tud segítsen!
  • mrredbull18
    milett a worldel? vagy a forummal hogy eltüntek az nfs-s.com-os név cuccok? :D
  • Tarpi
    A fejlécet nálam se tölti be
  • bboyatty
    És akkor mi lett a fejlécekkel, nem mintha hiányozna csak senkinek se hozza be. Csak nálam?
  • Tarpi
    nekem megy és frissít rendesen, 15 perccel ezelőtti egyéni rekordomat fel is írta.
  • bboyatty
    Mi van a stat oldallal? Karbantartás vagy leálltak ők is?
  • doncsi1
    mustang 1000
    >>> nah ehhez mit szoltok?
  • jamaica83
    sziasztok

medditg lessz le árazva a t3 gold pack srácok?
  • FishNoRba
    Sziasztok, én is elköszönnék a world gyalázatos világától, és talán e fórumtól is.

Ingyenesként, eddig se volt könnyű dolgom, de vállaltam. A cég ezen orbitális faszságával viszont, nálam is betelt a virtuális pohár, a kapzsi szutykos cseppekkel.
    De visszagondolva, örülök, hogy egy centet sem adtam az EA kezébe, ezért a semmiért. Ami eddig itt tartott, az a közösség, amely remélem, ezentúl, más játékokra tér át, és a csoportos kivándorlás, talán sejteti ott fenn valakinek, hogy ez így nincs rendben...

Ui.: Nem tudom, ki tart rá igényt, de ezen a linken elérhettek.

Üdv, Derily voltam...
  • nfsmw4ever
    Kis off. Itt próbáld a kérdésekt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1309947788

Am nekem megy a web. Szóval nemtom.
  • Racing824
    webes felületen állandoan disconnectet kapok
    vmi gebasz van az biztos
    csak azt nem tudom miért
  • nfsmw4ever
    Nekem úgy indult, hogy fent a weben bejelentkeztem és akkor töltött a download managger és ment a játék is. A webes felületen értelemszerűen kattintgatni és nyomni a gázt. :-)
    Ha hülyeséget írtam, bocs. Akkor jön majd egy okosabb és javít. Elég láma vagyok még a témában.
  • Racing824
    Na jó elég volt a worldből..

valaki tolna egy kis helpet,gondom van az acr-el
    nem tudom elinditani :D
    letöltöttem feltelepitettem na de hogyan tovább o.O

Előre is kösz a választ ;)
  • nfsmw4ever
    Persze. Ezt is értem. DE! Én nfs hívő vagyok. Legalábbis az árkád játékának. 4-5 gomb nekem tökéletesen megteszi és nem is szeretem a 20gomb plusz egér gémeket. A worlddel pedig függő lettem. Minden kínjával, látványával és bugjaival együtt. Csak most éppen hányingerrel küzdök és tépelődöm: belépni??? - nem belépni???
    Szóval fejemben az ellentábor hangocskái sokkal hangosabban szólnak. Méh jó hogy nem halgatok a hangokra.
  • Alien69
    Rengeteg jobbnál jobb autós játék van. Akár pl a Test Drive unlimited 2 (TDU2).
  • nfsmw4ever
    Sziasztok!
    Nos amin én fejelek a platinum csomag óta.... Más meg is lépte. Szörnyülködés képpen itt egy kis video:

"Goodbye NFSW i deleted my level 50 driver with 34 car full pro tuned and level 18 driver i was leveling. thank you for the time and money i wasted in this defective game but enough is enough am not gona wait for ur so called T4 cars its simply not worth it. i dont expect people to do like i did but am an example of a loyal EA customer that this game changed into a dissatisfied customer and ruined EA's image for me as a game development company. to my fellow players it was nice racing with u in this game you can find me in PS3"

Az álláspontját teljesen megértem. R.I.P.
  • Szil2
    én csak annyit szeretnék hozzá fűzni h a platin alkatrészek nem jobbak mint a prok (tapasztalat)
    azért éri meg őket venni mert az egy biztos jó alkatrész (prónál mennyi esélyed van mondjuk egyböl kihuzni egy 13-7-es motort..) am a t4-nek mennyi lesz a végsebessége XD
    az én mr2 337 nitóval annyi a t2-es m3 e30-nak nitró nélkül nitróval 371 mint az rtr-x nitróval 411 akk ennyi lesz az alap t4 sebesség hát az furcsa lenne ha meg nem akk fölösleges....
  • Alien69
    Nem, tévedsz. NEM fogok "nézni". Valszeg ez egy teszt az EA részéről, hogy be tudja árazni a T4-t. Gondolom, egy kezdő autó a T4-be lesz annyi, mint most a Zonda, vagy koenigsegg. A partok hozzá meg valszeg ennek megfelelően be kell árazni, és erről szól a történet. Mivel relative "olcsón" VETTEM SB-t, nem annyira sajnálom, de ha majd elfogy persze rinyálok majd. Viszont addigra (illetve már MOST) ki van maxolva jópár autóm, olyan, ami az adott kategóriában (T 1-2-3) a legjobb. Valszeg többet már nem költök erre a játékra, kivéve, ha lesz hasonló akció, mint a lengyel. Egyenlőre így látom.
  • axemane
    valaki tudna ajanlani egy olyan programot amivel tudok tiszta es jo minosegu videot kesziteni jatek kozben a jatekrol?
  • bboyatty
    Épp ez a lényeg az egészben, egy ultra cucc van garantálva, az is lehet szar és azon kívül bármit adhat. Most eltolsz 100.000 boostot aztán majd mikor jön a gigamega 66 kulcsos cucc csak nézel. Én goldpackot sem vettem soha, pedig eltolhattam volna arra is mintsem autót vegyek rajta, tőlem ha volna honnan sem csalnának ki boostot ilyen dolgokra.
  • speed187
    Szerintem egy kicsit lehet rá költeni,de azért olyan sok pénzt én nem fogok költeni....
  • Alien69
    Akkor én be se írom azt a 6 számjegyet, amit én is elnyomtam kb 3-6 autó fejlesztésére. Persze, nem nevezném "feleslegesnek", mert van köztük jópár rendes cucc is, de nagy részük hulladék ahhoz képest, ami már eleve benne van.
  • bboyatty
    Akkor viszont működik a kicsalás terv. 35.000 sb???
  • SylarHun
    Itt a halála a world-nek?

Ne hidd!

Úgy veszik a boostot az ultra tuning miatt, mint a cukrot. Minden másnak nevezném ezt csak nem a játék halálának.

(Amúgy meg van egy olyan sejtésem, hogy a Lengyel olcsó boost alatt, rengetegen bespájzoltak jó sokat a későbbiekre, és az EA ennek kicsalására találta ki ezt az ultra alkatrész őrületet.)
    Én is elbasztam ezekre a szarokra 35.000 SB-t tegnap.

Ráadásul nem is dob olyan nagyot a teljesítményen. Nekem T3-as autókon nem segített, de a T1 és T2-ben javított. Az RX7 bruta lett, meg az E30.
  • Doozer
    Na most kaptam egy lilát a változatosság kedvéért...
  • Doozer
    Nekem meg csak Indigo, meg Saphire ablakfóliát ad, már unalmas
  • doncsi1
    hihetetlen eddig osszesen 3 szor kaptam tiszta fekete ablakfestest erre meg tegnap s ma is nyertem mar 1et 1 et
  • GEMPAHUN
    Lesz egy olyan érzésem hogy szűletésnapra rakjákbe de ha nem akkor itt a halála a worldnek
    akkor ezért volt IGC az El Camio
  • mongoose789
    Na eddig se jártam naon fel, de én végleg letettem a worldöd! Badarság az egész!! Aki még nem költött rá sokat az neis tegye mert nagyon nagyon megfogja bánni! ultra part! isteneem, nem igaz hogy csak ennyire képesek ezek a szerencsétlen hülyegyerkek!! Most őszintén a RUN is egy nagy hányás, nem tudom mi történt de azok a fejlesztők akik most a háttérben vannak lerombolják a hajdan felépített Need For Speed prestige-ét
  • doncsi1
    Ventura = Attack Motorsports
    Velocicom = Zero tuning mods
    Medion = Transtek
    URSA: Speedsciens
    >>ezt most talaltam