94802
-
noblem1983 #23560 Az se rossz de LAmborghini fan lévén a Diablo SV -
janihunk #23559 Kár a porséért, nincs rá boost om pedig tök szép. -
#23558 -
mrredbull18 #23557 ide is leirom, nem kaptam választ elöbb de most leirom a "story"-t és lécci' segitsetek :D >>>akkor leirom valahogy másképp, van 3 accountom, mindegyiken csak 1 driver, nincs semmi ajánlat sehol semmivel, van 1 szomszéd "tesom" akivel még azt is mondhatom hogy az emailunkat is megosztjuk, neki van 1 accountja de 2 drivere rajta és vele kaptam ajánlatot 1 laza gyenge ip válto WEBOLDALLAL semmi pro-bb technika.... tehát érzödik a változás.... és van még 1 haverom neki több accountja is van, de én csak 1-et használok és azon is szintén 2 driver van és azon is szintén a laza ip válto weboldallal kaptam ajánlatokat nem is valami gyengéket.... tehát erre kérek pár választ és ha tudjátok és van idötök akkor kérlek probáljátok ki ezt az "elvet" ... kössz mindenkitöl aki megteszi.. (azért van 3 accom mert az earnelés miatt csin... hogy teszteljem :D de csak 1et haszn.. ezt a djredbull18-ast, de ezen sincs semmi :/ és csak 1 driver van..) -
patrikhun97 #23556 A proxy és anyelv váltás menetét letudná írni valaki? 1000kössz:) és bocsi az offért -
#23555 bocsi az offért Szabi
mindenkinek üzenem simán megy a proxy , németen ma tesztelve :
-
#23554 Anno, amikor megvettem az audi a1-t, fel is nyomtam. Később jöttem rá, hogy "túl tuningoltam", azaz az én szintemhez rendelt pályákra elég a kisebb tuning, mert direkt úgy van belőve. Ha full tuningos az autó, már másképpen kell irányítani, még akár fékezni is kell. Az meg sok lámára nem jellemző. -
#23553 Húsvét alkalmából Z4 GT3
Springtime brings about thoughts of bunny rabbits and chocolate eggs. Luckily for us, it also brings about a new edition of the ultra-fast BMW Z4 GT3.
Now’s your chance to get this custom BMW with the fresh spring livery, Easter themed neon, and license plate! Get yours today in the Car Dealer! -
smokes #23552 az nekem is bejön a z4 gt3 ,kár hogy nincsen mert azt megvettem volna:-) -
Szil2 #23551 én még a régebbi z4 gt3-at vettem meg sztem sokkal szebb...
kár h nem olyan jó a kezdeti lökete mert am nagyon jól megy... -
#23550 fele ? inkább nagy része , bődületes sp idők mellet , multiban nyomnának olyan időket 1001 reportot kapnának -
janihunk #23549 Menjenek a pics@ba a kocsiaikkal ilyen drága boost mellet. -
#23548 Mind a három bejövős. -
chris1997 #23547 új autók a mappában:
- Plymouth Hemi Cuda
- Lamborghini Diablo SV
- Porsche 911 GT2 -
mongoose789 #23546 Hát.... Abba akartam hagyni de aztán fölmentem hogy na nézzük meg ezeket az ultimate járgányokat. Az én véleményem az hogy aki nyomi az nyomi aki meg igazán jó sofőr az ritka. Nem beszélek mellé kb 7-8 ultimate-es kocsit nyomtam le a jómagam full tuned pro kocsimmal. Ezek a partok azért kellenek hogy ha valki a world statson is komoly eredményket akar elérni. Bár tök fölösleges mert mostanra megéltük azt h a statson a top 50 fel cheater :D -
#23545 akkor kezdődik 0 ról :P mert boostot tartogatom másra -
B13A6 #23544 500 boost :D -
#23543 lekéstem a kavicsról :S , 22től 2ig áll ? akkor buktam a 140 napot ? -
chris1997 #23542 csúnya is lenne -
patrikhun97 #23541 Gondolom a bmw nem igc-s lessz :/ -
B13A6 #23540 22-től -
smokes #23539 magyarba leírhattad volna az időpontot:) -
B13A6 #23538 juhé,végre kijavítják a bmw m3 gts-t....éppen ideje volt -
chris1997 #23537 Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.
Date:
April 3rd, 2012
Duration(s):
4 hours
Start: 1pm (13:00) PDT -- 4pm (16:00) EDT -- 8pm (20:00) UTC
End: 5pm (17:00) PDT -- 8pm (20:00) EDT -- 12am (00:00) UTC
Affected Users:
During the maintenance window, the servers will be offline and users will not able to log in and play Need for Speed World. Players who are already logged in and playing NFS World will be disconnected from the server and therefore, disconnected from the game.
New Features:
- For a limited time only, an Easter Aftermarket Card Pack is available for purchase and includes exclusive Easter themed Neons and License Plates
- A new BMW Z4 GT3 (Easter Edition) has been added to the game and is available for purchase from the Car Dealer
Bug Fixes/Changes:
- Improvements to the client’s stability have been made
- The last active tab is now shown whenever the News Feed is opened during a session
- The ability to click on a Driver name in the Rankings and bring up the context menu has been restored
- Position numbers have been added to the Rankings
- The Volkswagen Scirocco has undergone re-tuning to increase the car’s top speed and enhance its handling
- The Toyota Supra has undergone re-tuning to increase the car’s top speed and enhance its handling
- Fixed an issue that caused the Porsche 911 Turbo to disappear after a certain distance on other player’s screens when equipped with certain Visual Packages
- Fixed an issue which caused the Lotus Evora (Cop Edition) to clip with objects in front of or behind the car
- A missing license plate has been added to the Lamborghini Countach 5000 quattrovalvole
- Fixed a vinyl wrapping issue on the Nissan Silvia when equipped with certain Visual Packages
- Fixed a vinyl wrapping issue on the Lamborghini Murciélago (Cop Edition)
- Fixed a vinyl mirroring issue on the Toyota MR2
- Fixed an issue that caused damage to appear black on the BMW M3 GTS while in Minimum or Low level of detail when equipped with certain Visual Packages
- Some missing exhaust effects were added to the BMW M3 Sport Evolution when equipped with dual exhaust Visual Packages -
Szil2 #23536 és mivan a free boostal -.-" má az is megszünt
és am nekem tönkre ment 173 napos kombom amikor nem lehetett vagyis 3 óra alatt lehetett összegyűjteni oszt gondoltam hiba miatt talán elnézik h nincs azé annyi baszni való idöm... -
#23535 Ők meg a 2 naposra is meg a 2000 naposra is szarnak. Hol a gond? NEM MAGYAR fejjel KELL gondolkodni, mert NEM ez a piac számukra. Itt alig-alig játszanak, és arányaiban sokkal kevesebben FIZETNEK érte. -
#23534 Szarok a statisztikára, 193napos streakem sajnálom. -
#23533 De ha gyémántozni bejöttök, azzal IS az EA-t támogatjátok! Hiszen AKTÍV játékosok maradtok, és statisztikának pont jók lesztek! -
#23532 Nincs az az Isten, hogy én megint órákon keresztül kattintgassak és végén 1000 boostból bejön 2-300. -
B13A6 #23531 Nekem nem ment,azért mondtam...meg tcm-en is írták..hát ..mázlista..pedig én is németet probáltam...worldom meg lengyelen van..és mégis a szlovák ajánlatokat dobta... -
#23530 egyik lvl30 as nickemben próbáltam , simán megy tegnap kaptam vele össze este 380 boostot 1 focis kvízzel a németen.. -
noblem1983 #23529 Tényleg jól mennek az M1-esek de nem mindenki tud úgy menni vele.Lassan be kellene szerezni egyet mert kezd megtetszeni.Főleg a hangja brutális kívülről hallva. -
jamaica83 #23528 na szerintem pihenek én is gyerekek jönnek ezek a 730 as bmw pro -k és állva hagynak pedig az én autóm
tényleg pro -
#23527 Én is lerakom, gyémántozni maradok, meg néha 1-2 privátos dolog is szóba jöhet, de kevesebbet leszek fent, ezzel a platinum packkal kihúzták nálam a gyufát.... -
#23526 Na akkor követem a példát és én is lepihentetem a játékot, ráuntam már erre a semmire. Gyémántozni feljárok de szerintem annyi. -
#23525 Még kiegészítőleg írnám hogy az IGCnek már tényleg semmi esélye nincsen, ez még1 példa a pénzéhességre, hogy akinek nincs boostja, az is vegyem hogy legalább esélye legyen -
#23524 annyira látszik a játékon hogy szart se törődnek vele, és csak azért van hogy jöjjön a pénz, kell egy kis pénz, beraknak vmi újdonságot gyorsan, mint pl most a platinum pack, persze limitált ídőre... hogy az emberek "jajj gyorsan vegyünk meg azt a kibebaxott kva drága boostot hogy jobb autóink legyenek" aztán kiveszik, megint kell pénz? Bevágnak egy autót és ennyi... a mostani autók amiket vissza raktak egy kis időre azok is a pénz miatt lettek visszatéve, ez most inkább azoknak szólt akik ezt még nem vettél észre, mert ahogy olvasgattam a csetet, van 1 pár -
mrredbull18 #23523 lol.... a noob.hu se megy :O -
mrredbull18 #23522 hááááát nem sok értelme van mostmár boostot venni mert nem sokkal olcsobb mint a magyar :D várni kell a köv.. akciora :D -
#23521 Hát ha nem vagy hajlandó több pénzt fizetni a boostért akkor sajnos igen.