94802
-
adamatts #24420 nekem tökéletesen fut -
RED BULL F #24419 Csak nekem jelzi azt, hogy lekapcsolták a szerókat? -
noxwill #24418 Merem fogadni hogy ebben a hónapban a 350Z újrahangolása lesz a "Havi IGC-s kocsi" -
GEMPAHUN #24417 aszfalt ugyan a csak kicsit más hogy is hívják -
gyeprefos007 #24416 flaszter sztem a legjobb szó arra amit jelent ^^ gondolkozz :D -
JuhaAasz #24415 mi a faszom az a flaszter? :D amúgy falramászok ilyen faszom kérdésektől ... -
GEMPAHUN #24414 szevasztok flaszterbetyárok milyen IGCés autó lesz?
-
#24413 utána fél órán át az sg-t nem tudtam megnyitni. Azt mertem hinni, hogy megint szarozik az internet itt, de ha ott volt a gond, akkor ott volt. Ez esetben Bullitt adhatna egy 1000-res kódot. Ha már itt tartunk, Szabi is... -
RED BULL F #24412 Én is erre várok. Kicsit csúnyán elszámolták magukat, mert elvileg pénteken kellett volna jönnie -
#24411 Még mindig nincs IGC autó? -
JuhaAasz #24410 lol :) nincs eldugva egyáltalán...csak ki is kéne nyitni a szemet :) de voltképp könnyebb kérdezni hamarabb, mint megnézni a játék menüjét ahol a kocsit veszed, és észrevenni, hogy 1/2, 1/3, 1/4 ... bocs nem bántásból -
chris1997 #24409 naná, "Marketing" -
Anonymusx #24408 kösz, jól eldugták.. -
chris1997 #24407 hát, nem hiszem hogy számít X)
Safehouse, azon belűl car dealer.......... amikor kocsit választasz a Style-t kell átváltanod, hogy Cashért tudjál venni! -
Anonymusx #24406 persze a Tiers 1-nél is néztem, és az összeset végignéztem, -
Anonymusx #24405 Láttam hogy már kérdezték egy páran, de én sem tudom:
Hogy lehet venni autót sima ha csak cashel fizetnék?
Tegnap ezt írtátok másnak:
safehouse->car dealer->purchase cars->felül tier 2-t kiválaszt->aminél az ár fehér az játékpénzes, aminél sárga az speedboostos.
Nálam az árnál mindegyik narancssárga, tehát speedboostos.
Még csak 6. szintű vagyok, ha ez számítana,..
-
#24404 mostanában rallykkal meg gta-val játszok, gondoltam megnézem és letörlöm a gépen ami nem kell, de ezt elindítva még mindig jó játékélményt nyújt úgyhogy fönnhagytam, elég jól összerakták a készítők :)
voltak fontosabb változtatások nemrégebben? -
chris1997 #24403 Írta hogy nem stimmel az oldal...
De mostmár minden oké vele! -
#24402 A TCM-mel mi van? Mi lehet? Azért offline az oldal, mert frissítik? Bullitt, remélem, olvassa ezt és mond valami újdonságot... Vagy csak valami gáz van... -
nfsmw4ever #24401 Nna asszem akkor értem. Ahol mutatta az ott is van és megközelíthető. Csak nem ismered még eléggé a várost. :-) Azt hiszem azt nem lelted ami egy belső udvarban van. Ha a barátlistádon van magyar, akkor írj rá ilyen esetben. Hozzád teleportál és megmutatja az utat. Érdemes sokat kószálni a városban, mert elég jó látványosságokra, hibákra és rejtett utakra is lelhetsz, meg verseny közben is magabiztosabb leszel. -
Quqa #24400 Ha a gyémánt mező közepén levő nagyra gondolsz azt nem lehet fel szedni csak azt jelzi ebben a körzetben kell keresni (a zöld sávig, a kör széléig). Jó tanács tedd ki a nagy térképet pl. bal felülre (jobb alsó sarkánál mint Win-nél lehet mozgatni) és haladj szisztematikusan körbe-körbe egyre közeledve a középső nagyhoz. Persze egyszerűbb lenne egy gyémántszedő Porsche-t venni 2400 boostért (vagy Murcit 6000-ért)így látható lenne a pontos helye is. Az is lehet egy alagútban vagy hídon van és meg kell találni az oda vezető utat. Remélem már menni fog a gyűjtögetés -
gyeprefos007 #24399 MAGYARBAJNOK a nick nevem :D -
adamatts #24398 megmondod a játékbeli nicked és Szabi mester beállítja -
gyeprefos007 #24397 amugy meglett chevell :D hogyan van nektek ki irva itt fórumon a játékbeli nevetek szintetek kocsitok stb?
-
adamatts #24396 :S akkor további sok szerencsét a kavicsozásban :) -
gyeprefos007 #24395 nemtudom hogy el magyarázni...... ha maygar utakra lefordítom olyan volt mint 1 nagy körforgalom több kiágazóval....és a közepén a körforgalomnak volt a gyémánt... ahova nem láttam utat :S nemtudom hogy magyarázni de ingame megmutathatom :D -
gyeprefos007 #24394 mazda 3 mal szedtem de minden gyémántot pontosan mutatott....kivéve az utolsót........ egy nagy üres "mező" közepére jelezte..... -
adamatts #24393 ez egy kicsit nehezen hihető hogy nem lehetett felvenni a gyémántot én még nem találkoztam vele máskor fotózd le ha bármi furcsát találsz a játékban ; ) -
nfsmw4ever #24392 Szia! A gyémántszedés célja: naponta a jtátékra ösztönözni a közönséges halandókat. A 15 gyémánt ha megvan, akkor kapsz pontot, cash-t és powerupot vagy alkatrészt (teljesítményalkatrész azaz tuning) A 18. napig rendszer van az adakozásban. Az után már teljesen véletlenszerű, hogy mit kapsz. Lehet 10 napig powerup, de előfordulhat két egymást követő napon is alkatrész. Azért kell naponta szedegetni, hogy ne szakadjon meg a sorozat és "nagyobb" esélyed legyen alkatrészt nyerni. Ha kihagysz egy (vagy több) napot akkor előről kezded a szériát vagy 500 boostért folytatod a már meglévő combo-t.
Szűken ennyi, de ha fórumozol, játszol majd lassanként beérnek az infok. Minden jót és nyomd a gázt!
A gyémánt mindig felvehető helyen van. Legfeljebb nem találod az utat. TH edition autóval szedted? Mert ha nem, akkor a nagy térképen csak a gyémánt körzete látszik, a pontos helye nem. -
gyeprefos007 #24391 azt hiszem :) de a 15.-et miért olyan helyre mutatta ahova nem tudtam bemenni? :S ha sikerülne összeszednem valószínű jobban megérteném :D -
adamatts #24390 lehet kicsit kesze kusza de 18. napig találsz olyat hogy szerszámos kártya meg ládás kártya ezek a szimbólumok vannak rajta és amelyiken szerszám van akkor kapsz alkatrészt
vágod most már?? -
gyeprefos007 #24389 na hát xD ebből semmit nem értettem de majd még elolvasom úgy 20-30szor akkor talán felfogom :D
-
adamatts #24388 18. napig van tierenként part amelyiken van kulcs akkor aznap partot kapsz ahol nem akkor powerup de amikor ?-ek vannak akkor random adja
első 3 nap 1kulcsos hulladék part 4. nap powerup 5. T1 két kulcsos part amikor elérsz a T3 két kulcsos partig akkor utána 2 nap powerup és utána T1 három kulcsos part :D és így tovább egészen addig amíg el nem érsz a ?-ig -
gyeprefos007 #24387 mit kapok ha össze szedek 15 gyémántot? -
adamatts #24386 nem tudom hogy vagy vele Gabi nekem nem akarja adni... mentem 10 multit meg 4-5 HS + UG vegyesen és nem adott partot csak nyomorult 5 csapat szélfogást -
Racing824 #24385 Valami van ebbe ..hogy gyémántolás előtt fussunk pár versenyt ..
Ezen a héten a 4ik partot kaptam
-
gyeprefos007 #24384 ez a napi gyémánt gyüjtögetés ez mi? rengap 15. et nem leltem emrt ajhova térkép mutatta oda nemlehetett bemenni :D -
#24383 Szevasz Cs! Én kivettelek a barátlistából, mert tudtam, hogy úgyis beköszönsz, mielőtt visszajössz. Majd szorítok egy helyet neked. -
#24382 Sziasztok!
Tud esetleg valaki gyógyírt arra a hibára, amikor nem látom azt, akivel versenyzek? Elindulok a startnál, az ellenfél viszont "ott marad", de a célba érkezéskor ő az első?!? -
#24381 Ó hát én kérek elnézést