94802
  • nfsmw4ever
    Van benne valami. :-) DE. A jó öreg vindózos beidegződés: next next ok finish...... Szóval ha valaki billentyűvel navigál a főmenüben akkor nagyon beletalálhat. És ott a baj. Az ilyenből tanulhat az ember, mert a másén max röhögni szokás... :-) Én belegondoltam és kirázott a hideg. Sajnálom, hogy így járt.
  • chris1997
    Bent az RX8 Type RZ TopUp-ért
  • B13A6
    Hát aki képes véletlenül kitörölni az megérdemli
    Kíváncsi lennék néha ilyen véletlen kitörlés hátterére,pláne,hogy tudtommal rákérdez,ha drivert akarsz törölni...azt meg csak remélem,hogy nem az egész profilt törölted véletlen mer az nekem még direkt se menne :D
  • noxwill
    véletlenül nem törölhetted ha rányomtál a megerősítés gombra...
  • SUNNY84HUN
    1 haver is jár így részegen törölte a profilját rengeteg boost volt benne.. , stb .. azóta kezdet 1 újat ...
    ő is írt mindenhova ... kb ennyit ért a válaszok amit kapott : sajnáljuk de nincs lehetőségünk visszaállítani az elveszett , törölt felhasználókat .. üdv nyaljál sót
  • chris1997
    A SUPPORTNÁL
  • jamaica83
    OKÉ ÉS EZT HOL TEHETEM MEG?
  • chris1997
    válasz:
    Elbasztad.
    Vegyél még boostot és újrakezdheted!

Üdvozlettel

Dögöjjémeg

Kb: ennyi lesz a válasz(szerintem)
  • Nomish
    Én azért írnék a supportnak egy "kérvényt" amiben ecsetelem,hogy hibáztam,de fizető játékos vagyok és csináljanak valamit,próba szerencse.
  • chris1997
    sajnos igen, nem lehet mit tenni ilyenkor
  • jamaica83
    akkor tehát feleslegesen is keresgetem mit lehetne tenni
  • jamaica83
    de az a baj hogy nem is keveset
  • chris1997
    törölted. Ennyi
    Azt a halálból nem lehet visszahozni!
    Költöttél benne Boostot? Ha nem akkor nincsen olyan nagy "veszteség"
  • jamaica83
    valaki nem tud valami megoldást a problémámra?
  • chris1997
    jobb mint a sima GT-R
    legyen ennyi elég :P
  • jamaica83
    az oké de a jamaica83-as profilomat töröltem csak a másik megvan de nem az kell hanem a jamaica83
  • nfsmw4ever
    Az megvan!!!! Az a fiókod része! A world honlapján bejelentkezel és ott lesz. Mert az a fiókod tulajdonában van, mert így ha töltesz fel és van 3 profilod, akkor bármelyikben elverheted.
  • jamaica83
    igen de 32000 boost volt benne
  • nfsmw4ever
    Appááám. Nézem a statod... Hát ez durva lesz neked. Szerencse a szerencsétlenségben hogy igc-és voltál. Viszont így sokkal értékesebb volt a profil eszmeileg. Részvétem!
  • nfsmw4ever
    Sajnos igen. A fiam is törölt egyet. Hát az is bukott. De nyomozok kicsit én is. Szerintem 99,999% hogy elbuktad.
  • jamaica83
    biztos?
  • nfsmw4ever
    NEM!!!!!
  • jamaica83
    sziasztok

véletlenül töröltem a jamaica83 profilom vissza tudom ezt kapni valahogy?
  • Tarpi
    Sok olyannal találkoztam aki nem kapta meg az invitálást a versenyekre, de ha ő hívott akkor a többiek megkapták. Ez egy frissítés után jelentkezett. Talán neked is hasonló az ok.
    Options -> Social -> állíts mindent OFF-ra
  • adamatts
    Chris valahogy éreztem hogy ezt fogod mondani de most a teljesítményére lennék kíváncsi
  • chris1997
    szép
    Ha tetszik, akkor csak a pénz akadályozhat meg, hogy megvedd
  • Racing824
    én is találkoztam már ilyennel,ez lehet a szerver hibája is,de van hogy épp egy cheater-el akadtál össze.
  • goregrind #24433
    Sziasztok! (ismét)

Pár hozzászólással ezelőtt feltettem egy olyan kérdést, hogy miért nem lehet látni néha az ellenfeleket verseny közben?!?

Ezt most kiegészíteném annyival, hogy csak és kizárólag az 50-es szinten lévőkkel fordul elő! (nem mind)

Valaki esetleg tud magyarázatot erre? Köszönöm!
  • adamatts
    ha már GT-Ről volt szó akkor a Spec-V mennyire jó járgány? nitro + kezelhetőség stb... élmények róla jól jönnének
  • ADAM483
    hát akkor csak lehet nekem nem megy a grup mert sosem tudok senkit sem meghívni egy grupba, nem érkezik meg neki a meghívó , de az a durva hogy másé sem érkezik meg nekem.
  • chris1997
    Group az rendben!
    Chat meg most minek?
  • ADAM483
    mikor lesz vissza állítva a grup meg a chat normál állapotba ?
  • chris1997
    1. amikor a GT-R-t berakták(játék eleje :P ), akkor nem volt még SpecV
    2. Azért van néha 2 opció, hogy lehessen válogatni(aki lusta a pénzt összegyűjteni rá, az megveheti Boostért)
  • Csabesz001
    Akkor mi értelme volt berakni? Aki boost-os, az inkább hozzátesz még egy kicsit, és 5000-ért megveszi a SpecV-t, mint 4500-ért a simát... Jut eszembe... Szabi: Ha errejársz beállítanád a fejlécemet? Nickem ugyanúgy Csabesz001. :)
  • chris1997
    semmi. Nincs különbség
  • Csabesz001
    Jópár autónál egyébként az első kidobott stílus boost-os a legalsó lenyitható részben a style-nál válogathatsz, van jópár kocsi amiből van boost-os és IGC verzió is. Erről jut eszembe... Pl. Nissan GT-R-nél van valami különbség a boost-os piros, és az IGC-s fekete változat között?
  • Undertaker189
    akkor is csak rx7, Evo IX, és a játék leglassabbb autója : "Super" Bee
  • mamiya70
    6-os szinten nem ad még tier 2-es autót játék pénzért, csak SB-ért

el kell érned ha minden igaz a 10-es szintet és akkor tudsz majd tier 2-es autót venni játék pénzért...
  • JuhaAasz
    és tényleg aszfaltburkolatot jelent :DD
  • High end PC #24421
    Aventador jöhetne már a játékba