94802
  • tutuhawer #25465
    meló van most igen, dolgozgatok... Spade-re meg nem igazán van kedvem bemenni, mert nincs hozzá autóm igazán, meg a pálya sem igazi kedvencem. Habár az alkatrészek jól esnének onnan, mert az M3 E91-es bmw-mmel már egész jó köröket is mentem. Az olasz negyedben meg az ironhorse and coaston is remek időt mentem vele, de az utcai motor gyenge, a verseny rugó meg verseny gumi miatt meg kevés a tapadás, tehát idézek egyet: "Tudnék gyorsabban menni, de nem tudok" :D
    Holnap este talán érkezem, privát futamokra is akár, szigorúan groupon kívül
  • Quqa
    Inkább arról beszélj merre jársz (meló?) épp Spádét gyakorlom kéne mennünk pár karikát. Pont egy hacker gurulgat errefelé.
  • tutuhawer #25463
    nem is ezen kell fennakadni, hanem az "jogos ellenszolgáltatáson" Az 1 hónapon át multiplayerben tesztelt csalást, a szétbarmolt profilt nem ellensúlyozza a befektett idő és a sok autó boostért is akár. Ezért az ellenszolgáltatás gusztustalan. Én ennél tovább nem is akarok menni, maga az ellenszolgáltatás kérdése zavar. A csalóprogram tényén vitatkozni, azt kommentálni felesleges, látjuk.
  • Szil2
    hát igy nem driverkiller vagy hanem a szerverkillerek egyik tagja .....
  • Szil2
    ja én is ezt néztem h mi a fasz ? 350z 47 másodperc xd a procar maxon megy 50-et te segg; ezt nagyon elkurtad és am nem olyan jó nekem nem kell bocsi.....
  • tutuhawer #25460
    jobb?
  • RED BULL F
    Nos megvan az első ultra partom. Mit ne mondjak, nem igazán győzött meg. ennél még a 2 kulcsos 9-es fék is jobb...

• smokes
    Driverkiller latom probalgat magyarazkodni hogy nem cheatelt.-))
    de ha meg is igaz hogy nem cheateltel te gyerek, akkor utana jartal a supportnal miert van lenullazva a score-d?:)
  • JuhaAasz
    kivan írva, hogy hungarian fair player, ennek ellenére lecsalóznak (lecsalózgatnak) .... nem tehetek róla, ha néha összejön egy jó sprint vagy 2 kör, és otthagyok mindenkit mint a sz....a...r....t.....
  • chris1997
    hát, erre bocs, de nem nagyon emlékeztem..
    Akkor meg, ez a másik ok amiért "nem éri meg" eladni a profilt.
  • tutuhawer #25455
    Chris, ott a fejléc... Egész januárban láthatóak a futamok, porschéval, öreg chargerrel, 350Z-vel, amivel akarod... Január elején, majd pedig január végén is történt iylen "csalás-kipróbálás". Mondom, ebből a vita van csak, én vagyok a tetves szemét, ha szólok. Nyomja, aki akarja, de ne legyen már HUN felirat és ne érjen már ellenszolgáltatást. Vagy ha érne is ellenszolgáltatást, akkor se írom le, hogy "persze valami ellenszolgáltatásért cserébe" Ez így nagyon csúnya szerintem
  • chris1997
    Minek adnád el az accod?
    Ha egyszer befejezném ezt a "szutykot", tuti csak elzárom nem eladom a profilom..
    Ha pedig igaz a csalós sztori amit Tutubácsi mond.. akkor....(no comment)
  • tutuhawer #25453
    ellenszolgáltatást? Én egy barátságos elköszönést és egy törlést tudnék felajánlani. Elhiszem a mesét, hogy csak kipróbáltad legalább 10-szer nem privátban, nem single-ben a csalást, volt arcod HUN feliratot tenni a mottóba is, de még egy kis ellenszolgáltatást is érne a profil...? Hát, mondom, max ennyi: szevasz
    Versenyekre nevezni vele nem lehet, a ranglista 0-ás, bárki játszik vele a jövőben, az a megbélyegzettség érzését is magáénak tudhatja. Pénzt ez nem ér. Ahogy a statisztikádat, a profil értékét is nulláztad ilyenformán.
  • adamatts
    Tripla kb mennyi casht áldoztál mystery packra hogy ez a szép motort dobott??
  • chris1997
    Nem lehetetlen az Agera R..
    Volt a RUN-ba, igaz, csak Only PS3 ra de volt..
  • SylarHun
    Ilyet akarok, semmi mást!

Koenigsegg Agera-R

• Driverkiller30
    Leírtam a dolgokat!
  • HITMANHUN
    ha igy ok akkor már meg is van a gazdája az árral pedig okosan !!!!!
  • Driverkiller30
    Elfelejtettem hozzátenni, hogy persze ezt valamilyen ellenszolgáltatás ellenében gondoltam.
  • Driverkiller30
    Heló mindenkinek!!!
    Szeretnék megválni az Accountomtól, mert nem játszok már World-el és nem szeretném, hogy kárba vesszen az a sok autó meg idő amit belefektettem :)

2 profil van benne:
    -DRIVERKILLER30: lvl50
    44 autó található a garázsban, aminek kb 85%-a boost os verda!!
    (található benne néhány érdekes festés is)+valentinnapi matricák is!
    -MAGYARVIZSLA: lvl7
    1db autó van benne.Ez a profil még szinte új!

Privát üziket várok!
  • HITMANHUN
    köszönöm szépen :)
  • Tripla
    Na végre 3 nap után csak kaptam egy ultra partot
  • krisz8ball
    Owned !!!
  • JuhaAasz
    köszi a választ sunny. kiveszem akkor belőlük, csak nyerjek is olyat amit be kell helyette tenni :D
  • SUNNY84HUN
    első lépés ursa rugót vágd ki , venturát helyette bele , második ventura turbó is kuka helyette vagy ursa vagy veloci ... gumi az nekem is medion benne bár nincs gondom vele de sokan venturát raknának bele

remélem segített
  • pipszon95
    Köszönöm! :)
  • mrredbull18
    szerintem kurwa jo csak szar a motorháztetön az a cucc, nem a festés hanem az a szellözö rész :/ ha az nem lenne akkor tök jo lenne de igy se rossz :P
  • adamatts
    a chevellel csak meg kell tanulni kanyarodni és akkor nem vall szégyent gyorsulása és nitrója miatt sokan veszik a legjobb nitroval rendelkező T1 IGC-s kocsi
  • davidcs94
    a te döntésed, a statot ne nagyon nézd...
    a chevell az izomautó, a kanyarodása nem lesz olyan jó, a silvianak viszont jó a kanyarja...
    mindkettővel meg kell tanulni menni, de én a silviat mondom, de hallgass meg még pár okosabbat itt a fórumon
  • SylarHun
    HITMANHUN : Jól néz ki nagyon a GT3-ad!

ROBOKUTYA: A merga is jól néz ki!
  • JuhaAasz
    mr2 szakértőtől kérnék segítséget!
    az alábbi tuningolással mit csináljak(cseréljek), hogy kanyarodni is tudjon?
    -velo sport moci 6-12
    -ventura improved turbó 3-6
    -speedsciens ultra tuned váltó 17-9-4
    -ursa sport rugó 4-6-9
    -ventura improved fék 0-0-9
    -medion tuned gumi 4-7-9

köszi szépen
  • RoboKutya78
    A felirat hiánnyal küzdő emberkék figyelmébe ajánlom ezt a konstrukciót:)
  • RoboKutya78
    Szerintetek milyen?
  • pipszon95
    Nem tudok választani
    Van egy chevell ss-em meg egy silviam is
    Az ss: 302 343 286
    Silvia: 235 186 219
    Meiket vigyem tovább?
    Persze még fel kell húzni majd őket mert gyengék még.
  • Racing824
    Most szedtem össze vkinek két Driveren is,de nem volt semmi baj.
  • RED BULL F
    Eddig 3 gemet szedtem össze, de már 2x kaptam hibaüzenetet. Nálatok nincs valami rendellenesség?
  • HITMANHUN
    am jó reggelt mindenkinek
  • HITMANHUN
    az én autóm de nemsoká uj karrierem lessz :D
  • SUNNY84HUN
    jaja használd ha már megtanultad
  • Racing824
    Egy két nap kihagyás ugylátom jót tett..
    Kártyán ugyan semmit se kaptam poweren kivül,de mikor benéztem a garázs csodálkozva láttam a következőt.
    3,6,8 függesztés
    4,6,12 függesztés
    14,8,4 ultra váltó

Össze vissza megyek egyik multiból a másikba azt se tudom hol kaptam