94802
-
noblem1983 #25505 Ha ellősz 3 nitrót jó lesz -
HITMANHUN #25504 hallod JUHAAASZ hagyd rá ugy se tudja letagadni a számokat 0.46.882 waterfronton ahogy az egyik srás irta ezt az időt termmonukleáris rakétával tuningolt autóvan tolta oda :D -
Szil2 #25503 ez jó idő a verona tunelen ? :
http://szil2.picturepush.com/showformat.php?format=1024&alid=208286&imgid=8245792&clid=64402 -
Tripla #25502 Tegnap csak 200 ezret költöttem és ezt adta de késöbb még vettem 100 ezerért de akkor már nem adott. -
nfsmw4ever #25501 Sziasztok! Azt hittem már túl vagyunk ezen. Régi téma. Akkor egy-két idézet innét a fórumról, emlékfrissítés céljából és a teljesség igénye nélkül:
Az első találkozásról
Pro helyett a contra -
JuhaAasz #25500 letagadod baszod? :D
11 csillagos idő? :D -
JuhaAasz #25499 nem nagyon akartam ezzel a témával kapcsolatban írni bármit is, de ha nem 1, nem 2, nem is 3 ember mondja, hogy használtál csalást, és ilyen könnyen letagadod, nincs benned kurázsi, hogy bevalld és cső, akkor rátettél egy nagy szívlapáttal arra, hogy mekkora vicc vagy... -
davidcs94 #25498 köszi mindkettőtöknek -
Racing824 #25497 http://nfs-s.com/
a per után kerül még a driver neve -
chris1997 #25496 nfs-s.com -
davidcs94 #25495 azt hallottam meg lehet valahol nézni a futott időket a honlapon valahol, csak én azt nem találom, merre is lehet megnézni? -
Racing824 #25494 0:46?
52 mp a legjobb idő m1el nekem -
veszettróka #25493 uh Killer, akkor szerintem kimaxolom a harmadik Charger R/T-t is, hátha az megfutja a 0:46.882 idődet Waterfronton... -
adamatts #25492 Gabi velem is ez a helyzet... bár tegnap haverom itt volt és vettünk poénból egy dodge charger r/t-t és mentünk egyet HS-n no poweruppal letoltuk és kaptunk igaz nem ultra de pro velo turbót
teljesen random megy ez az egész sajnos.... -
Racing824 #25491 Nem tudom hogy csináljátok ,hogy mindennap összeszedtek egy két ultrát..de gratulálok.
Én hiába megyek egyik multiból a másikba,órákon át nyúzom de semmit sem kapok. -
Driverkiller30 #25490 Tisztességes játékos vagyok!!!
Soha nem csaltam!!!!
Aki ilyet terjeszt az nagyon idióta... -
RED BULL F #25489 Ez azért már valamivel jobb, mint a tegnapi:
-
#25488 32 mystery pack, ,,6" ultra parts
1 ultra fék 0 0 8
5 ultra szar igc-ért is megvehető parts -
Doozer #25487 Köszönöm a segítséget! -
#25486 Itt a mehet gomb mellett van még pár gomb, a kép beszúrás kell neked ilyen esetben. A direkt linket, amit csak simán bemásoltál be illeszted oda, nyomsz egy okt és kész is.
-
Doozer #25485 Bocs a hülye linkelésért, de én nem nagyon vágom az ilyen dolgokat. -
#25484 Épp ez az, ne értsd félre a dolgot a legnagyobb jóindulattal szólunk. Új vagy és nem tudod, hogy mi, hogy működik. Mi csak szóltunk, mert lesznek majd emberek, lehet nem itt de más fórumon, akik vért isznak majd.
Amúgy meg a pro és ultra cuccos dolog amit mondtál, hogy miért nem kapsz a válasz pofon egyszerű, csak. Napokig én sem kaptam semmit, race meg street cuccokat esetleg egy pro-t, tegnap viszont második versenyre kaptam egy ultra rugót, majd pár versennyel később egy ultra váltót és TH-ból is kaptam egy velo sport rugót és nem játszottam többet 2 óránál. Vannak napok amikor jól megy aztán jó pár nap amikor csak döcög, nekem legalábbis így van. -
Doozer #25483 http://noob.hu/2012/05/13/nfsw474.jpg
Amióta lehet nyerni versenyeken is ultra cuccokat, azóta minimum napi 40-50 futamot megyek, és csak most kaptam meg az elsőt. Mistery pakkra meg már elköltöttem majdnem 3 millát, és egyedül egy 7-9-4-es tuned váltó esett T1-be. -
HITMANHUN #25482 jólvan nyugi srácok nem kell ezért vért inni visza veszek nema karok egy semmiségen veszekedni -
noxwill #25481 Akkor pláne. Ha már 1x megkaptad figyelhetnél oda jobban. -
#25480 Ja megkaptad, tőlem és mégis ugyan azt csinálod. Hidd el nem rosszindulatból mondjuk ezt de tényleg vegyél vissza a hsz szórásból. -
HITMANHUN #25479 mivel hogy senki sincs most forumon amugy ezt egyszer már megkaptam de azért kösz hogy szólsz
-
noxwill #25478 Figyi, nem akarom átvállalni a suttyó köcsög paraszt szerepét, de egy picikét vegyél vissza kérlek. A fórum nem egy chat ablak. A sok ":DDDDDD"-t inkább hanyagold, és összeszedettebben kommentelj. Nincs semmi baj hogy írsz, csak picit figyelj erre oda. Az elmúlt 10 kommentből 6 a tied, amiből 2 teljesen felesleges. Nem akarlak megbántani, csak tényleg figyelj erre oda.
Köszi -
HITMANHUN #25477 hajnali 4 óta nem ad semmit ez a retek HIGH STAKES átmegyek az UNDERGROUNDRA mert mostmár a hajam ledobom nem tudja valaki hogy 2 napja mért nem lehet ultra cuccot sőt még pro cuccot se nyerni ???? vagy én próbálom rosz helyen ???? -
HITMANHUN #25476 na sztem én valóban megvetem volna tőle ha becsületes mert a unokaöcsémnek (12 éves lesz )holnap lesz szüli napja de inkább töltök neki sms el 5000 boostot hisz a srác már ugy is lehúzza már magát a vécén nem ????????:DDDDDDDDDDDDD -
HITMANHUN #25475 :DDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDD -
noxwill #25474 !!!!!FELHÍVÁS!!!!!!
Az én accountom is eladó, és ha már mások is, én is várok ellenszolgáltatás amit meg is határozok:
Elfogadok:
-mannát
-varázsbabot
-szerencselovat
-F22-es vadászgépet
-és egyéb csecsebecsét....
Amit NEM fogadok el:
-pénz
-arany, ezüst
-narancsos sör
-
HITMANHUN #25473 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
noxwill #25472 Én egy doboz tescogazdaságos sört tudok felajánlani cserébe...
....ja bocs. Még azt se. Még annyit sem ér...
Az egy dolog hogy befejezed a játékot, de hogy eladod az accod és még pénzt kérsz cserébe? Ettől kiakadt a szánalom mérőm....
Húzd le magad a vécén és oké lesz a dolog... -
HITMANHUN #25471 ja és TUTUHAVER alig várom hogy versenyezzek veled eggyet ha persze te is ugy gondolod és aki tudna nekem akár hogyan a továbbiakban is jó tanácsokkal segíteni akkor annak előre is köszönöm és amúgy szerintem az aki nem tisztességes uton vagánykodik a másiknak (legyen az akármilyen rásegítő program )az húzza le magát a vécén mert sztem senki nem megaiver :DDDD hogy pl egy szilviával koeni CCX et ver az sztem ahogy játszunk és ahogy vezetünk a saját énünket mutatja a valóságban én pl nem szeretek veszteni de ha kell akkor muszáj :DDDDDD ezt JUHAAASZ barátomtól tanultam örülök hogy őt is megismertem :) -
HITMANHUN #25470 sziasztok nagyon hasznos kis oldal ez a sg de inkább az emberek már amelyik ha ti nem lennétek talán most pénzt is adok egy karrierért ami 5 forintot nem ér :DDDDDDDDDDDDDDDDD köszönöm srácok am ahoz képest hogy cheater nem valami jól tolja az 50 karierjében többet kapot ki mint nyert ez a DRIVERKILLER30 nevezetü gyerek :) -
#25469 ...egyébként nem értem, de lehet nem is akarom. Miért jó az, amikorsemmi izgalom, adrenalin nincs már a játékban, csak tolod mint egy zombi?!?
Lett volna lehetőségem nekem is használni mindenféle sz@rt, de akkor az egész értelmét veszti! De lehet nálam van csak hiba a képen...
cheater = -
#25468 Emlékszem én is a driverkiller30 névre! Az egyik meg nem nevezett Hitman... -
#25467 néha megfájdul a fejem a beszélgetéstől. Holnap este pedig fáradtam érkezem, ha egyáltalán jövök, és biztosan zenét tolok majd... -
Quqa #25466 Jó oda az RX8 én is azzal megyek, jobban fekszi a pályát mint az MR2 nekem sem kedvencem de próbálgatom és nem olyan rossz. Mi baj a groupal a billentyű hang zavar. A holnap esélyes nekem is.
Megörülök a sok idióta 50 lvl szintűtől aki mágnest nyomogat a T1-es pályákon (az más mikor poénkodunk).