94802
  • tutuhawer #27340
    Ha nem tudnám, hogy nem, azt hinném, Bence rokona vagy...
    Na mondom, hirtelem, egyben:
    a skilllek bemutatása
    ma esti javítások
    eredeti cikk angolul
  • HITMANHUN
    és ha nekem már mind az 5 aktiválva van akkor mi van ??????????vissza veszik 3 ra vagy mi ????????
  • tutuhawer #27338
    SZABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • HITMANHUN
    na jo vágom akkor 3 csillagos lesz és plusz kettőt kell tenni amelyik kocsira akarod ugye vagy mi :D
  • tutuhawer #27336
    Nagyon rosszul érted, pedig egyértelműen igyekszem írni. Olvasd az SG fórumot:
    LINK
  • SACONEX
    hát megoldható h ugyanolyan legyen...de minden kocsira külön tenned kell :S Amit tutu már leirt
  • HITMANHUN
    na most tisztán vissza vesznek a nitróbol jól értem ???????
  • tutuhawer #27333
    A nitrót mondom, arról van itt szó. Nem írtam, hogy gyorsabbak leszünk, épp az ellenkezője. Tegnap a world-garage nagyokosokkal is dumáltam, szerintük is lassabbak leszünk pár óra múlva és resetelni kell a ranglistákat. Lezs róla szavazás is mind a 4 nemzetközi fronton. Csak a nitrót mondom, az lehet 5 csillagos úgy, hogy 3 + 2 csillagos super shot
    HITMAN : holnap reggel fél 7 után jövök. Kb 6:45-kor lépek be.
  • HITMANHUN
    na jo még a socialbol ha marad pár szintlépésed egyet kettőt lehet
  • HITMANHUN
    a leg észerübb a trafic magneten kivül mindent aktiválni race skillekből palyzsbol is csak 1 et !!!!!!!! porsuit :joudgernaut mind !!!!!!!!!!!!terminator mind rampage mind !!!!!!!! a többi szart se ér
  • SACONEX
    Megkérhetnék valakit, hogy írjon rögtön ha megy a szerver?
  • Quqa
    Ne haragudj de még most sem értem hogy gondolod hogy gyorsabb lehetsz 5 skil-el mint 18-al és abból 14 full 5-ös vagy 3-as erősségű volt legalább is nálam és a nitro nélküli gyorsuláshoz a dragster kell leginkább az is 3-as szinten.
    Tévednék nem hiszem!
  • SACONEX
    amúgy én örülök ennek a skill modos valaminek, még ha rossz is. Legalább kicsit érdekesebb lesz a játék.
  • SACONEX
    most olvasgattam hogy mi lesz a patch-ben :D vannak jó dolgok is azért
  • SACONEX
    Javitják a GT-R R35 gyorsulását meg irányitását :D
  • HITMANHUN
    amugy leszel 3 kor ????????
    mert szeretnék pár dolgot megbeszélni veled tutu
  • HITMANHUN
    baszottul örülök buktam egy gyémántozást :(((((((((((((((((
  • tutuhawer #27323
    SZevsz! Olvasd az SG fórumot, ott le van írva
  • varazslo1
    Hella!

Már lett írva, de úgy még +2 óra s vége, azaz 3 felé várható.
  • HITMANHUN
    sziasztok mikor lesz vége a szerver karban tartásnak ??????????????
  • Gam3r
    Úgy értem ezt , hogy valamelyik TE-s , valamelyik statisztikai idő rekorder , valamelyik sima versenyes , stb , stb , stb ...
  • Gam3r
    Jelölj ki posztokat autónként , ha jól tudom mondtad hogy csomó autód van...

Nekem kevés jó van , azokból lesz nehéz választani...
  • tutuhawer #27318
    2 db nitró skill felmehet, ott az eredeti szöveg. maximum 5-ös erősségre tehetem. 3 csillagos és egy 2 csillagos
  • Quqa
    Most olvasom mit írsz gondolod nem vagyok képben arról próbáltam elmélkedni hogy a nitro erőssége nekem 5x-ös (5 szörös volt, aki nem értené), Tutu azt mondja feltehet ebből 2 db-ot vagy 2 gyengébbet szerintem típusonként csak 1 fajtát mindenből (skil-ről van szó ami nem a darabszámot jelölte sosem hanem annak erősséget), de akkor is egy kalap szar lesz hiányozni fog a többi 13 skil és hogy megyek pl. TE-re azzal amiben nem lesz ram meg terminator a kedvenc Bentley TE-m nem fog szanaszét reptetni minden Rhino-t, vagy mi szép jövőkép.
  • tutuhawer #27316
    charger partit? Benne vagyok. Egyszer összefutottam pár legendás BETA játékossal, és Mr level 50 levert minket, mint a szart :D XBOX 360 kontrollerrel széttépett minket
  • Quqa
    Kis off:
    Na szijjel téptem De Vellis pofáját BF2-ön szinte láttam azt a lenyalt fejét 5-ből 4x nyertünk persze én nyírtam ki a legtöbb EA+BB arcot (parancsnokként) bár USA oldalon voltam de mindegy, ők az ellenség legalábbis most és számomra.

Más:
    Ha nem töltik fel a garázsom a megfelelő cuccal jó nekem a boost is dobnak 500K és el van kapálva ez a szarság azzal tele tudnám pakolni full ultra parttal az összes fontos tütüt és mehet a menet.

Tutu összehozhatnánk egy Dodge Charger futamot persze alap verdákkal. Tegnap mentem Nox-al és fantasztikusan, megy úgy driftel mint még semmi, ez ami rég kellet nekem este leszek csak, egész héten sajna.
  • Ryder159
    De tényleg BF:P4F-ben miért megy 2 perc alatt a frissítés? itt miért kell 6 óra nekik? Ott csak egyszerűen kidob a játék, és mikor újraindítod, már jön is az update...
  • Ryder159
    én meg P4F-ben

• Big Boss Hu
    Chatet nem akarják végre megnyitni?-.-'
  • Gam3r
    Ismerős , akkor úgy mondom a szűkebb réteg , de azok is elég sokan vannak azért , sokan játszanak az nfsw-vel :)
  • tutuhawer #27310
    elég sok versenyképes szuperboostos Istenkirály tuttifrutti autót láttam a napi adag TE-ben. Mentem 10-et kb és csak komoyl autókat láttam. Mondjuk az enyém volt a legkomolyabb : Audi S5 ABT :D:D:D Majd most adok neki egy kis szuper nitrót....
  • Gam3r
    Csak te meg azt a tényt felejted el hogy sok ember pénzkeresésre , partnyerésre megy oda , hogy később legyen egy versenyképes autója legalább , ha már autós játék . :)
  • tutuhawer #27308
    hát ez taktika, ami kicsit közelebb hozza a versenyzőket egymáshoz. Jah ,el is felejtettem, mindenki a tetű TE-ben szarozik, azaz mindegy is a nitró sokaknak... Remélem, te összekapod magad, és többször , nagyobb kedvvel lépsz be, több multit nyomsz majd...
    (zárójelbe teszem, hogy ha van köztetek kíváncsi fáncsi, akkor dobjon össze egy tank módos Lotus Elise-t)
  • Gam3r
    Ez de geciség , miért nem tudtak betenni 5ös maximum szintű nitrót???

Hát ez nagyon nem jó ...
  • tutuhawer #27306
    most olvasom, hajnalil 3-ig kb...
  • Gam3r
    6 óra hosszú , kb 9 kor kezdődött , azaz még 4 és fél óráig , ami azt jelenti hogy hajnali 3ig kb.
  • tutuhawer #27304
    Skill Mods can be stacked, meaning you can install multiple skills of the same type to your car at once. For example, a car can have 5x NOS Power Mods for a total combined effect. There is a limit however; each skill has its own cap and when this is reached, that skill is ‘MAXED’.

ez az eredeti szöveg. Tehát 5 helyem van, és abból lehet egy 3X és egy 2X nitró erősség, hogy megkapjam az 5-ös maximum erősségű nitrót
  • Gam3r
    Megtettem helyette is késsel BF3ban :P
  • toretto6334
    meddig van ez a leállás:
  • Gam3r
    De milyen 2 nitrót feltenni?
    Hát te nem érted?

Ez nem azt fogja megszabni mennyi poweruppot lőhetsz el , hanem hogy azok a powerek milyen hatásúak lesznek azt...

Szóval felteszel pl nitró 2eset ami +10%ot ad , akkor az ÖSSZES ELHASZNÁLT nitró után +10% teljesítményed lesz az időre , szóval akár 200 nitrót is ellőhetsz , azttól még hogy csak 1 nitrós skillpont van rajta , és ahogy mondtad csak 1et lehet majd rárakni , mindenki majd a legjobbját ráteszi , azt csókolom ...