94802
-
doncsi1 #27420 mikor fog ez a szar beengedni?
-
Nomish #27419 Tutu,mint mindig,most is bekaphatod! :D Az egy poén volt,hogy hazavágták a Chevellemet,pont az olyanok mint Khmmm...TE! :D -
HITMANHUN #27418 na 9 17 es ultra motor 17 9 4 es ultra váltó 4 4 17 es ultra gumik ezek t1 töl kezdve t3 ig !!!!!!!!!!!!!! és legalább 5 mindből -
#27417 neked? én se engedném ^^ túl sok az őrült az utakon. Nézd meg a Chevelle-edet... rammer noob LOL -
doncsi1 #27416 nallam is ugyanez
-
Nomish #27415 Na már be is haltak a szerverek,nem engedi indítani a Launchert...xD -
#27414 nem várom el , hogy olvasd a külföldi fórumokat, de aki a világranglistára tör, az minimum a google fordítóba tegye be az ottani híreket, hozzászólásokat. Lesz szavazás hamarosan, hogy kell-e nullázni. 4 fórumon is elmondhatja mindenki, hogy mit gondol. Legalább 4-en -
HITMANHUN #27413 de akkor kérni kell a világranglista nullázását vagy szarság van ám !!!!!!!!!!! -
#27412 10? zsíííííííííííír. RESET :D:D:D -
HITMANHUN #27411 tele vagyok ultrával és a köridők 10 másodpercel lassabbak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
CortezK2 #27410 Bizony megpakoltak rendesen, de adhattak volna több "márkát" tuningonként...nah de mind1. Még jó hogy nem szenvedtem ezért TE-eken :D -
#27409 sejtettem én is, hoyg valami ilyen trükk jön :D zsííííííííííííííííír. És az a baj, hogy 6 előtt nem tudok indulni innen semmiképp se :( -
BB0735 #27408 Hogy pontosítsak kicsit, a dragster skill helyett jött a kék tuned motor, need for speed helyett zöld tuned váltó, és nerves of steel helyett piros tuned gumi. -
CortezK2 #27407 Első próbálkozásra ledobott...Na újra ;) -
#27406 :( a piros hetesnek jobban örültem volna, sebaj beérem temérdek ultra cuccal is. Kösz az infót, jár a piros pont -
BB0735 #27405 Lehet örülni, kaptunk egy rakat ultra partot :) -
CortezK2 #27404 Köszi közben én is ránéztem :D Jön is le 200 mega...lóding bilding junit redi ;) -
BB0735 #27403 Na kaptunk egy újabb roadstert a mappába :) -
HITMANHUN #27402 köszi tutu -
CortezK2 #27401 Hopp, elvileg kész vannak a mesteremberek! ;) -
#27400 zöld a gomb -
CortezK2 #27399 Na mostmár befejezhetnék a tökölést, van még 2 órám kipróbálni mit variáltak, aztán irány haza...
Ezeket a trükközéseket meg nem is értem, valaki ezt próbálgatja hogy hol lépjen ki, hol koccolja le a buszmegállót, és hátha ad vmit,....... vagy Sergej ment a haverjával, aki nagyon lehagyta, ezért kilépett, mert hát mégiscsak, és ahogy visszalép hopp egy tuned cucc? XD -
HITMANHUN #27398 nem tom de aalig várom hogy rajtoljunk -
#27397 egyrészt nem marad idő, másrészt nem marad tudás. "Minek kerüljem ki a civilt, eddig se kellett TE-ben..." csakhogy ez verseny, szóval ezért ajánlott a pályák ismerése, a sok verseny.
HITMAN-SPILNER14 figyelj, elhiszem én az alkatrészt, mondom, van ismerősöm, aki több ,mint egy éve látott már ilyet, szóval elhiszem.
Ami érdekesség, hogy szerintem marha komoly cuccokat fogunk kapni. A skillem a kezelhetőségen 3/3 volt, e szerint 150%-kal jobb cuccokat kapok piros színben. Mi lesz az, piros hetes??? Ami mindent visz? -
HITMANHUN #27396 na jo tutu az uj autót az ukrán srác irta én még eddig nem kaptam de tuningot igen JUHAAASZ is kapott egy szépet a multkor 51 ből 7 13 as motort amikor hitmanhunnal ment kérdezd majd meg tőle -
CortezK2 #27395 A TE tőlem is távol áll. Ismerősök szoktak néha rávenni, de pár kör után már könyörgök nekik a versenyekért :D Az a fura ebben a tím buzulásban, hogy sokan tényleg a partok miatt csinálják, hogy aztán jobb legyen a versenyen, csak egy idő után mind1 is lenne, mert annyit TE-zik, hogy nem is marad idő versenyen használni. :P -
#27394 attól még az ostoba TE elviszi a játékosok nagy részét, aminek nem örülök... Mindig is bíztam a jutalmazási rendszer reformjában. A futott km-t például, a játékidőt főleg jutalmaznám. Nem azt, hogy a csalással teli szétbarmolt játékmódot végig tudja csinálni valaki... -
CortezK2 #27393 Egyszer talán eljön az idő, hogy azért is kapsz vmit, ha végigmész ;) Amúgy biztos nem azért nem talál :P Inkább az lehet, hogy 30-40es szinten is skyline-on meg university-n próbálkozok ügyeskedni :D (ezért érdekel majd hogy hogy változik a skill-mentes játékban a keresés, hátha több emberkét kapar össze így......vagy pont nem :D ) -
#27392 új autót? ezt még az én gyomrom is nehezen veszi be. Sokmindenre mondtam, hogy OK, de ez... holnap kiderül... Régen a 0-zós DNF is alkatrészt ért, ma már csak 51%, reggelre lehet, hogy semmi se lesz belőle
@cortez: nem talált hozzá méltó ellenfelet a játék, szerintem ez lehetett -
CortezK2 #27391 Jesszus, közben megnézett egy filmet? :D Én max 1-2 percet várok, de az is ritka, általában 20-30 mpnél már újraindítom, sokszor talál is vkit, mintha a régebben indított keresésem közben alaszkából kutatná a playereket.... :D -
HITMANHUN #27390 EZ AZT JELENTI HOGY UJ AUTÓT UJ TELJESITMÉNY TUNINGOKAT ÉS UJY AFTERMARKET DOLGOKAT IS KAPHATSZ AZ 51 EZÉSSEL -
HITMANHUN #27389 SZIASZTOK BRIANSPILNER14 VAGYOK A BÁTTYÁM NEM A SKILLEKRE ÉRTETTE AZ ELŐBBI HOZZÁSZÓLÁSÁT QUQA HANEM AZ 51 % OZÁSRA -
#27388 nem talál majd ellenfelet :D Csiles ha jól emlékszem, betett már ide egy képet, szerintem nem Photoshopolt, amin 120+ percet várt a lobbikereső... És nem talált ellenfelet tavaly!!!! Team Escape-re!!!! Most Wantedre!!!! :D:D:D Amit el tudok még képzelni holnaptól, hogy folyamatosan üres lobbikba dob be a játék :D Azon nagyot röhögnék :D
VAGY:
most, hogy még egy fajta szart kaphatok kártyákból, ismét bejönne a REPUTÁCIÓ kártya bug :D az roppant vicces lenne -
CortezK2 #27387 Elfogyott a vödrös csirke, ki kellett ugrani a csapatnak :D Amúgy kösz, azt nem figyeltem :) -
BB0735 #27386 Ha esetleg valaki lemaradt volna róla, 1 órával meghosszabbították a karbantartást, szóval senki ne várja, hogy 3 perc múlva tesztelheti a változásokat :) -
CortezK2 #27385 Szerintem is jó, hogy ezután nem kell a szinteket nézni, hogy kinek mennyivel nagyobb úgy a skillje. Jah mondjuk az első driverem szép lassan 50-es lesz, de nem izgat, a másik 30 körül jár, ott még figyelni kellett ilyenre :D
Hopp, viszont akkor a szerver ezután hogy fog ellenféllel összepakolni ? Csak az autó alapján? Az még érdekes lehet, na de meglátjuk ;) -
#27384 köszönjük, én azt mondom, ki kell próbálni, nem volt ebben semmi titok, az oroszok is nyítl fórumon beszéltek erről, lehetett olvasni a trükkjeiket. Jó, hogy végül beírtad, én adom érte a piros pontot. Mindenki megkapja, aki rászolgál. -
Quqa #27383 Te apám még most sem vagy képben a skil-eket elveszik amit szintlépésnél kapsz be kell jelölni azokat a bisz – baszokat nyíl le fől össze vissza, ram meg egyéb ettől gyorsabb elvileg a magasabb szintű a kisebbtől tehát ennek annyi, vége, finito, kampec, reszeltek neki, vót nincs, nem is volt, lehúzták a rötyin. Kapsz helyette 5 db helyet (mint az ültetés neon ilyesmi) és azt oszt be. Leesett már, nincs csúcs döntés mert egy 10 szintű letol ha több gyorsulási skil-je van mint neked.
vikicsalo hogy jön már megint a képbe te nem vágod ismert hacker sosem győzöd le semmivel még úrrepülővel sem talán a Voyager-el a Star Trek-ből mert az tud teret ugrani.
Na tényleg csa mindenkinek. -
HITMANHUN #27382 aki pici könnyebséget akar használja egészséggel semmi szabályellenes nincs benne 10 et menjetek le egymás után és akár uj autót vagy tuningot vagy aftermarketot lehet nyerni és ezzel én bucsuzom a játéktól és tőletek is örökre hisz már én is látom nem vagyok más csak egy bekébzelt szarházi aki mindenkit megbánt -
#27381 pont ennyi ,igen. Ami jó, hogy így bárki rányomhat az 50-es szintű ellen, azaz: bátran mehetek mint 50-es a kisebb szinten elérhető pályákra. Csak találjon ellenfelet a játék...
@BB: ebben van valami, van olyan ismerősöm, aki tavaly ilyenkor ilyenről dumált - orosz forrásból. Szóval holnap mindenképpen kipróbálom.
@Hitman: ezt nem te találtad ki, hanem az ukrán, akivell mentél. Tehát egy ukránnak tettél esküt, hogy nem mondod el? Egy ukrán titkát nem mondtad el nekünk? Hmmmm Ez nem a te titkod volt.