94802
  • JuhaAasz
    van persze, csak azt olyan általánosnak veszem és nem emeltem ki külön :)
  • JuhaAasz
    legjobban tetsző dolgok:
    - valaki kitalál valamit / kombinál valamit, ami ráadásul fatális marhaság, és azzal bassza fel a saját agyát és vitázik
    - értetlenkedés
    - emberi butaság
    egy élmény volt, hogy hazajöttem melóból
  • tutuhawer #27458
    ;-) Kifinomult fórum ez, azonnal intézkedik a főnök, ha kell. Én lennék az első, aki adnám neki a fekete pontot, ha nem így lenne...
    @JUHAAASZ: biztosan van benne hasznos is
  • JuhaAasz
    elolvastam az utóbbi 3 oldalt, ami az idő alatt született, míg dolgoztam...hát komolyan mondom, nem tudom kik írták, meg miket írtak már, de annyi kombinált, képzeletbeli faszság van benne, hogy valami hihetetlen....egyszerűen rossz olvasni...
  • NABAZDMEG
    De figyelmes vagyok én is :/
    Akkor sry nem szóltam :)
  • tutuhawer #27455
    és akik magyarul se értenek????
    NABAZMEG, itt a link, fenn a bannerben:
    LINK
  • NABAZDMEG
    Ám lehet nem ártana a skill módhoz egy magyar leirást készíteni...akik nem értenék :)
  • NABAZDMEG
    Nem tudom a többiek hogy vannak vele...de nekem ez így tetszik^^

Amugy mintha valaki azt irta volna lejebb h egy rakás ultrát kapott... én pro tuned partokat kaptam :/
    motor meg váltó minden tierből 3at

valaki verseny?
  • tutuhawer #27452
    mindenki most lépked be, gondolom, ezért van a túlterheltség, semmi extra. A próbálkozás mindenkinek kell, hogy működjön
  • doncsi1
    kell probalkozni engem 2 dajar a beengedet
  • HITMANHUN
    na jó ismét karbantartás én meek aludni hagy dolgozzanak rajta a srácok sziasztok
  • CortezK2
    Volt pár jó perc, amíg beengedett, azóta ez van ;)
  • Frigyes54
    hello be sem enged a jatekba mi a szar van megint login failed azt irja tud valaki valamit koszi
  • Nomish
    Várjál,kitalálom...őő fekete pont? :D Hány fekete ér egy figyelmeztetést? És hány feketének kell kigyülnie,hogy tiltólistádra kerüljek,esetleg léteznek számok is 1-5ig? Milyen átlag kell hogy a következő félévben is a barátlistádon maradhassak? Ez mind mind tisztázatlan,és sehol nincs megirva,örülnénk ha elmagyaráznád nekünk,hogy is működik a rendszer,milyen szempontok alapján itélsz meg valakinek egy feketét,avagy egy pirosat...:D Rengeteg a tisztázatlan kérdés. Mellesleg imádom szívni a véred! :D
  • CortezK2
    Beteeeeeeeeg Amúgy ki lettem dobva a gémből, mint olyan. :D
  • tutuhawer #27445
    mit kóstolgatsz? tudod, mi jár ezért? :D
  • Nomish
    Elképzelem,ahogyan minden játékosnak van egy oldal Tutu naplójában,és irkálja bele a piros illetve fekete pontokat,miközben iszogatja a kakaóját egy vékonykeretes szemüvegben,kockás kardigánnal és kötött pulcsiban! XD
  • doncsi1

a gallardon erzodik h mindha jobban gyorsulan de pl ford gt nem let most sem egy jol fordulo auto
  • tutuhawer #27442
    OFF: vigyázz, a világbajnok Michael Schumacher, senki más! de kösz az infókat, nagyon hasznos mind
  • CortezK2
    Igen 3as van, de tényleg többször lehet ugyan azt betenni ;)
  • HITMANHUN
    na irom a dolgokat 1 : nincs 5 ös szintü nitro 3 as van !!!!!!!!!
    2: nagyon meg kell választani a skilleket mert aki edid jól kerülte ki a dolgokat pl trafic az világbajnok !!!!
  • tutuhawer #27439
    jackbauer87 írta, hogy 370 Z roadster és egy aston martin DBS volante biztos. Köszönjük neki, piros pontot amott megkapta, itt még 1X nem jár
  • tutuhawer #27438
    ott van, fél perc :D az nem gyenge. :D
  • doncsi1
    mappaban semmi uj auto??
  • HITMANHUN
    aki tapasztalt az érti mire irom volt ahol a falazás volt a leggyorsabb
  • tutuhawer #27435
    Az egyik barátom eddig is RAM skill nélkül ment, neki nem újdonság ez, nekem biztosan az lesz, kösz a friss infót

@nomish: jobbat mész, mint aki az egész napját TE-vel töltötte, ez bizonyos... Jobbat mész fél perccel, és máris kapod a csalózást , majd figyeld.
  • CortezK2
    Bizony, első próbaversenyen 29-es driveremmel a Corollával mentem, ellenfél egy murci meg egy Z4, Z4 lemaradt a rajtál, gondolom a perfect start hiánya miatt, murci meg trafficozott, kb mintha falnak ment volna :D Végeredmény: Hachi-Z4-murci (vszínű bénázott rendesen, 30mpet kapott)
  • Nomish
    Hála a jó égnek,ez azt jelenti hogy mi,akik tapasztaltabbak,másodpercekkel jobbat megyünk majd mint a noobok! :D
  • HITMANHUN
    ja és a falazás már felejtős eggyes hejeken
  • HITMANHUN
    tapasztalataim : nagyobb kezelhetőség jóval kissebb erő minden eggyes kissebb pózma eltalálása másodperceket jelent
  • tutuhawer #27430
    le is írták, hogy tele lesz. 3/3 handling skill után 150%-kal jobb alkatrész JÁR. Jogosan adják, jár, kapod. PIros alkatrész ott is van - éppen ez csak gumi, de azért mégiscsak valami
  • doncsi1
    mindekinek vagy csak nekem van tele 17 es valtoval meg motoral az inventory , szarigy hogy csak mind ezzek pl turbo meg gumi csak egy keto ultra van
  • tutuhawer #27428
    mennyira szar? Nagyon szar? Hú de szar vagy überszar?

(csak elsőre tűnik szarnak, megmondom, miért: mi van, ha a többi kocsival jobban tudunk majd menni? Akkor közelebb kerültem a nagyautókhoz, ami pozitív. Az alja tudjon erősebben menni, a teteje menjen lassabban)
  • HITMANHUN
    720 700 670 es mustangot gyerekjáték vezetni nagyon könnyü lett a játék nem lessz már 400 km / h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • CortezK2
    Hopp kicsit benéztem, szóva 3velo tuned motor, 3 norset tuned váltó és 3 ventura tuned gumi. eddig tetszik, de majd kiderül élesbe hogy változtak a dolgok összességében ;)
  • HITMANHUN
    hallod tuti kell a nullázás nagyon szar az egész !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tutuhawer #27424
    hmmm, akkor az Audista profilomba is kerül bőven, remélem...
  • CortezK2
    28-as drivernél meg 3-3 pro tuned motor/váltó/gumi ;) Oda is jól jön!
  • HITMANHUN
    nekem semmi baja
  • tutuhawer #27421
    TE = Team Escape. Ott sok az ütközés, igen :D A viccet félretéve, remélem, mire hazaérek, be tudunk majd lépni, mert ha nem, egy embert fogok személyesen felelősségre vonni...