94802
-
#28127 Nézőpont kérdése, hogy mi is történt! Akik trénert használnak azoknál semmi változás - továbbra is űrhajóznak. A többiek pedig lecserélték a verdáikat trabira! -
#28126 Ez gondolom azt jelenti, hogy sok csaló kikerült a rendszerből -
#28125 De most minek nulláztak,ha maradtak a régi idők
de így legalább top 1000-ben vagyok 3000. helyről. -
BDGO94 #28124 vagyis hekkerek :) -
BDGO94 #28123 hekker :D LOl :)
-
Quqa #28122 Akkor azt magyarázd meg, hogy lesznek egyre jobbak a Top idők pl. WATERFRONT ROAD 00:44.083
Most gyorsítás vagy lassítás történt a játékban? Lehet ehhez alul képzett lennék? -
#28121 tudom a trükköt. az nfs-s.com automatikusan kapja a speedAPI információit. Ma tettem fel pár új single player időt. Tegnap még a legjobb régi MP és SP időim voltak, mint mindenkinek. Aztán ha teszek hozzá egy darab single-t , akkor már újra jön a friss infó. Azt ne kérdezd, miért van benn régi idő - mint midnenki másnak is. Nem tudom, de a trükk a frissítés -
B13A6 #28120 Lehet,hogy csak nekem jelzi rosszul,de egyre több profil van amit nulláztak és top idők hirtelen vissza vannak téve...köztük neked is tutu,tegnap nem volt időd ma minden top időd ott van,és ugyanezt mondhatom el hitmanhun és a saját profilomról is....nem hülyeség,hogy időbe telik,de ha egyszer már ki lett törölve,hogy az istenbe kerültek elő újra? :D...és valaki írta,hogy törölték az időket ,de már minden pályán ott van a régi-ez is azért van,mert top idők valahogy visszakerültek,és a mostani top 20 azért van ott ahol,mert ők a régi idejüket kapták vissza......kíváncsi vagyok mi lesz a vége :D -
Quqa #28119 Csak itt nem lesz 1000Le-s Nissan, mert nem szereti De Vellis vagy az EA, BB vagy mit tudom én, különben is úgy komplett a Japán márkák le vannak tojva és hát a Bugatti milyen is VW így hát német, ergo jól fog menni. Ha leszel holnap találkozunk, addig is jó melót, de jó keveset!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Integettem már így … -
HITMANHUN #28118 köszi tutu nas én megyek alszom jóét nektek -
#28117 a youtube a barátod, ha esetleg gondolod... Nekem nem a barátom, mert ezen a laptopon minden oldal működik, a youtube 404-es hiba. Hülye youtube, hülye laptop...
Veyron ellen 1000+ lóerős R34-gyel is kiállnék , nem kérdés. -
Quqa #28116 Mindenesetre ha esetleg lesz Veyron és remélem lesz (és esetleg meg tudom venni és talán jól is megy) majd összecsapunk a GT-R-el. Amúgy nem vagyok sértődős fajta csak feldobtad a labdát és hát …
Más kérdés hogy a Shift-ben mentem vele és hát elég szarul ment. -
#28115 bemondták. Július környékére, a 2. szülinapra szeretnék. Akkor emelett nagyobbat is dobbantanának. 4 vagy 5 féle új játékmód már a mappákban van... Nyugi, nem mindegy, mikor jön? Én mondom, nem vágyom szuperautókra, de ha érkeznek, akkor újratuningolás kellene, hoyg a Nissan GT-R még jobban menjen. Addig is türelem... -
HITMANHUN #28114 nem tudod előre láthatólag mikor lessz t4 ? -
#28113 ha azt írom, köpök rá, megsértődsz, ezért azt írom, hogy leszarom a Wikipediát, aminek az alján ott említik az Alpha 12-t is. -
Quqa #28112 Egy kis olvasnivaló így melóban mindkettő alapverzióról szól nem tuningoltról.
Bugatti Veyron
Nissan GT-R -
HITMANHUN #28111 értem nekem sincs máe skillem pedig nagyon kéne ám a 911 re -
#28110 az összetartást rossz helyen keresed.
A veyron... jaja ha te mondod. Ebből kizárólag vita van, szubektív dolgok, youtube-on sok ilyet láttam már. Nálam a Nissan GT-R AMS Alpha 12 (ami egy tuningcég tuningja az autóhoz, és nem dragster) minden körülmények között darabokra tépi a Veyront, annak a legerősebb gyári verziójat. Ott már nincs tovább, az annyi. A Nissan meg megkaphatja az AMS ultra alktrészeit, és tized annyi pénzből ... pont pont pont. Ne folytassa senki, mondom, youtube-on 10-20 oldal csak a fikázás midnen videónál -
Quqa #28109 Nagyon tetszik ez az új rendszer remélem marad és nem lesz erősebb skill sem több hely neki úgy lehet alázni a 911-eket (700 körüli stat-al) Waterfron Roadon az E30-al mint annak a rendje csak jól be kell lőni a skill-eket . Akar ramolni a baromja , … hááááát csak az megszűnt!
Tutu holnap Charger party esetleg.
Arra a R34–35 szétvágásra azért befizetek a Veyron valószínű mindent letol majd, mert muszáj lesz neki.
Más: MI VAN ITT EMBEREK LEGALÁBB MI MAGYARO TARTSUNK MÁR ÖSSZE, MINEK EZ A FELESLEGES SZÁJTÉPÉS!!! (a nagybetű nem volt véletlen) -
#28108 megnézem, mi az autóm és instant kitalálom a legjobb skill összeállítást. Ennyi. Ha szar, akkor variálok. Ha nem marad már frankó skill modom, akkor rábasztam. Volt már ilyen, meg lesz is. Az eszem megvan hozzá. Rossz döntésekben világelső vagyok -
HITMANHUN #28107 értem ez mondjuk igaz -
#28106 arra koncentrálok, amire szükségem van -
HITMANHUN #28105 tutu te hogyan aktiválod a skilleket a nitróra vagy más dologra koncentrálsz ? -
HITMANHUN #28104 ja és még egy gondolat hiába vagyok én jó sofőr ha emberileg egy nagy nulla vagyok salynos ehez hogy rájöjjek egy fontos embert kellett elvesztenem ez nekem mindennél nagyobb pofon volt ám és ahogy tutu mondta vannak ám mindenkinél jobbak és ez igy is van és nem én akarok a legjobb pilóta lenni már hanem a leg tisztességesebb és emberileg akarok lenni az eggyik legjobb -
HITMANHUN #28103 szia -
#28102 Szevasz 'taker -
Na leléptem Csátok
Jó melózást Tutu -
#28100 Persze, így is van, kedves, tisztességes, ahogy mindenki ismeri. Na, nincs itt gond A képeken is látszik -
#28099 Lehetünk barátok :P -
HITMANHUN #28098 jolvan akkor innentől mint játékos társak és ha késsőbbiekben ugy gondoljuk mint barátok ????? -
#28097 Szebbik oldalam:
-
#28096 Nem dobtam vissza egy lapot sem -
HITMANHUN #28095 én megpróbáltam ha ezt a lapot is vissza dobod nekem akkor inkább téleg haggyuk az egészet és játszuk a játékot továbra is tiszteségesen -
#28094 LOL -
#28093 Hát azt gondoltam hogy nem vagy zöldfülü, hiszen a fél fórumot (köztük engem is) meggyaláztál versenyen :P -
#28092 ne basszál ki velem, benne a munkaköri leírásodban a verekedés
-
HITMANHUN #28091 és szeretnék innentől ugy versenyezni mint egy barát én már senkire nem tekintek ugy mint ellenfél ezt pl QUQA toltanultam hid el tanulok én és fejlődni akarok jo irányba csak még agy légyszi egy kis időt és még egy esélyt a bizonyitásra hogy nem az a zöldfülü ember vagyok aki először lépet fel a fórumra -
#28090 Hát én még nem láttam ilyen embert jó irányba megváltozni, lehet engem ezért utálni, bár nem nagyon fog érdekelni mint sok minden más sem. De ha te mondod hogy megváltoztál akkor az biztos úgy is van -
HITMANHUN #28089 hidd el én ezt igy gondoltam egész adig amig tutuval nem találkoztam ő tudott rám hatni és helyes irány felé vitt akár csak JUHAAASZ barátom -
#28088 Röviden ennyi.