94802
-
#28169 Sziasztok,
Saját tapasztalaitok szerint melyik a legjoban kanyarodó T3as kocsi?A golf gti t3as párját keresem.:) -
#28168 SZevasztok, aki egy kicsit tenne a javulásért vagy megpróbálna legalább, a hivatalos fórumot esetleg talán-talán olvassák vagy elérhetjük, hogy olvassák a nagyokosok a tengerentúlon. Itt van JAPANGT barátom ötletelése az új skill mod rendszer finomításáról. 2 percig tart belépni és szavazni, esetleg hozzászólni. Én megtettem, tegyétek ti is:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8681415.page
Kiemelten közhasznú és honnan tudnánk, hogy nem számít? De igen, számít. Kösziköszi -
mamiya70 #28167 köszi az infót :)
az az igazság, hogy sajna szinte minden POWER UP-omat elhasználtam ami a gyorsuláshoz kell, így igyekszek inkább keveset ütközni és jól venni a kanyarokat, így lehet gyűjtök rá :)))
egy GT2 vagy GT3 szimpatikusabb lenne, de hát ez van...
most egy EL CAMINO-val gurulgatok, annak bivaly a nitrója (a skilleknek köszönhetően is) de kanyarban kevésbé jó, és hát a gyorsulása sem egy versenyautós, 100 - 150 felett... akkor megy igazán jól ha egy felső fordulatszám tartományban tudom tartani, de az nem mindig sikerül :))) -
chris1997 #28166 959-nek:
Nitrója gyenge, de kanyarban fürge gép. Gyorsulása jó neki. Szerintem jó vétel.
-
IDFMAXIMUS #28165 most jelenleg melyik a TOP VERDA ???? T3-ba es T2?T1? -
mamiya70 #28164 szép - szép, de tuning nélkül nem sokat tudtam belőle kihozni...
én csak játékpénzes autókkal gurulok, bár az AUDI-t pont meg lehetne venni...
a PORSCHE 959-en gondolkodom, de addig még van 5 szint... esetleg valakinek tapasztalata van róla??? -
#28163 Lexus IS350.
Nekem bejön az R8, kéne a Frequencys body a sjátomra... -
chris1997 #28162 Ott a pont.
Sajnos az R8 4.2 tuning nélkül nem sokat ér... Tuningal se várjunk M1 Procar féle megfingatást.. de attól még jó verda az.
#28160: A Lexus IS350 -
IDFMAXIMUS #28161 sajnos en be tedtem az RPM-es skillt es ugyan akkora a perfect start :( -
IDFMAXIMUS #28160 melyik volt a legutolso IGC-auto ? -
mamiya70 #28159 ok, de még mindig nem értem mire írtad hogy relax... mind1...
mentem vele néhány kört és én nem nagyon tudtam vele jó köröket futni, szerintem kellene neki a tuning, erősen... -
chris1997 #28158 RPM skillel. -
chris1997 #28157 Az R8-ra.... -
IDFMAXIMUS #28156 perfekt start-nak a vonalat mivel lehet meg novelni ? -
mamiya70 #28155 ???
mire nincs reagálás? -
IDFMAXIMUS #28154 hat be is ki is lephetek 10x is ugy sem engedi -
chris1997 #28153 (Relax... nincs reagálás rá... ) -
mamiya70 #28152 először nekem is ezt írta ki...
azután kijelentkeztem, majd újra be és akkor már engedte...
bár én csalódtam az AUDI-ban, nekem nem jött be... -
IDFMAXIMUS #28151 The code that you have entered has already been redeemed. Codes can be redeemed only once!
akarhanyszor be irom az AUDI kodot ez adja ki valaki tudna segiteni ? -
mamiya70 #28150 Szabi1991, csinálsz nekem egy fejlécet a GEKKY nick-hez???
most 33-as szinten vagyok...
esetleg kell még hozzá valami?
köszi előre is! -
B13A6 #28149 Newsből indultam ki,ott pedig 2 nap alatt 1 3 csillagost láttam.....és pedig tiedet is kéne írnia :D -
#28148 Egyáltalán nem esélytelen, 10-20 darabot simán nyerek egy nap, ami használható is 2-3 csillagos... -
B13A6 #28147 Ugyanúgy vannak skillek mint a perf.partok...van belőle 1,2,3 csillagos és pont ugyanúgy kell pakolászni a kocsiba mint a partokat...lehet venni kártyából vagy nyerni versenyen(mondjuk szerintem versenyből szinte esélytelen normális skilleket szerezni)...mindegyiknek kiírja min mennyit javít (pl. nitró erősségen +28%) és mindegyiknek meg van a maga maximuma (pl.nitró erősség max+50%)-ebből következik az is,hogy egyféléből többet is lehet rakni egy kocsiba....mondjuk,hogy pontosan mire voltál kíváncsi azt nem tudom,de remélem benne van a válasz :D(de mondjuk míg itt leírod meg választ kapsz worldon 3x megnézed :)) -
noblem1983 #28146 Az R8 5.2-esbe tudna valaki egy használható színsort ajánlani mert az enyém nem elég versenyképes.Főleg a kanyarodással vannak problémáim. Az összehasonlító teszten nem végzett rossz helyen szóval jobban kellene mennie. -
eQnLiEe #28145 na akk megprobalom magyarrol magyarra forditani ha sikerul :D szoval van az az 5 slot amit kaptunk skilleknek. na az olyan mint anno volt h csak dobod ra a pontot es adja a cuccost v azt kulon kell majd aktivalni. -
#28144 Nem igazán értettem mire akarsz kilyukadni de én sem értettem a dolgokat amíg fel nem mentem és megnéztem. 1-2 nap alatt felfogod, hogy miről van szó. Nekem is kellett egy kis idő hozzá. Személy szerint nem favorizálom az új rendszert de hát ez van ezt kell szeretni. -
eQnLiEe #28143 hali mindenkinek! eleg reg voltam fent, es sajna meg nem is lesz 1 db-ig eselyem felmenni :s. erdekelne h ezek a skillek h is vannak ? amiket olvastam azt naggyabol megertettem de vannak meg homalyok szamomra. szoval van 5 slot ahova dobalod a skilleket. es ha beteszem a skilleket akk azok h aktivalodnak ugy mint eddig abban a 4 slotban h 1-4ig v azok kulon vannak es az a 4es megmarad csak mint anno latatlanban adja a x% nitrot v stb-t? remelem erthetoen irtam le amit irtam es sry ha ez igen alap lenne de ismetlem mar majd 1 honapja nem nyomtam mert sajna nincs lehetosegem es meg minimum ennyi ideig nem is lesz es nem akarok lemaradni a fejlemenyekrol :) -
smokes #28142 nekem mukszik az audi kodja:-)
mikor beirod a honlapon, es a jatekba belepsz akkor az audira mennyra, es mutatja hogy 0 boost-ba kerul azt kivaltod es mehetsz vele.-)
-
varazslo1 #28140 Hella!
Nálatok is laggol a world vagy csak nálam?? -
#28139 Még mindig a Lengyel boost a legolcsóbb, de nem annyira mint rég (sajnos). -
IDFMAXIMUS #28138 szaisztok azt szeretnem kerdezni hogy vane valami jo boost akcio (olcso boost) -
RYAN012 #28137 Köszi szabi -
#28136 tegnap beírtam az 1 hetes Audi R8 4.2 "Frequency" Edition és máig sem kaptam semmit... -
RYAN012 #28134 Sziasztok!
A legyel boost-hoz a paypal kitöltéséhez a címeket még meg tudja adni valaki? -
#28133 én most kiugrok, viszlát este 10 után -
Quqa #28132 Minden esetre most legalább a helyeden vagy még ha régi időkkel is (160 ), pláne ha az első 50-80 csitőrt kivágnák a sunyiba. -
#28131 44.083-at nem láttam tegnap, de egyet tudok: emberek megszabják, hogy menni a limit A és B pályákon, és annál nem mehet jobbat senki. Ők így döntötttek, hogy annyit lehet menni. A waterfront roadon a 44 az irreális, de még nagyító se kéne neked, hoyg lásd... az nem marad ott sokáig. Nyugi, pár nap kell az új rendszer beállításához -
JuhaAasz #28130 4 vagy 5?? jelenleg mennyi is van?
sprint, circuit, te, pusuit az 4 nemde?
ez felettébb érdekes és figyelmemfelkeltő (szándékosan van így írva a szó, mielőtt valaki nyelvtan-tanító nénihez száműzne)
-
Quqa #28129 Nagyon köszönöm, gondolod most kezdtem a játékot a mai nap. Az a 0,47-es idő is erősen megkérdőjelezhető ami az átállás előtt volt, a kérdés az aki a listát összeállítja nem veszi észre hogy ezeket az időket képtelenség megfutni csalás nélkül. Merre van ilyenkor az a marha nagy BANHAMMER!
„Javítják” ezt a játékot és egyre szarabb lesz?!. -
janihunk #28128 Naa: