94802
  • smokes
    hát az én neon fényem világosabb mint a másik kettőé.
    de akkor is ott van mind a háromé:)
  • smokes
    játszottál már plazmá-n?
    mert ha igen azon élvezetes a world meg bármilyen játék:-)
  • gyeprefos007
    nem azért az egyhuszér de én is csak a toyota mr2 lámpafényét látom a füvön... :D
  • smokes
    tv monitor??
    azon akkor ne csodálkozzál ha nem klapol rajta minden, és véleményezni is rossz volt az elöbbit:-)
    azon jó ha 1020-as felbontás megy rajta .
    lcd-n nagyobb felbontáson megnézed látni lehet a hárpm kocsin a fényt de kinek milyen felbontáson van és miket rakrá.
  • JuhaAasz
    holnap ha minden igaz otthon leszek és megnézem a normális monitoromon, ez itt egy több mint 10 éves crt monitor. csak elárulom, hogy ha ezen a fényerőben elfásult szar monitoron az egyik kocsi lámpája tökéletesen látszódik a füvőn a többié nem, akkor az se fog rajta segíteni, hogy 999-re veszem a fényerőt.
  • smokes
    na de ezen van mit elgondolkozni:)
  • smokes
    van fényerő beállítás ismeres?:)
    amúgy van még jobb smiley a kedvedért unstop.
    jó lesz:)
  • JuhaAasz
    akkor nemtudom te mit látsz, de ezen a sötét képen van az mr2 lámpafénye meg neonfénye, a többi kocsi lámpafénye nem látszik a földön, meg az első képen látni, hogy a jobb oldali kocsi alatt nagyon gyengén van a neon. ha ezt látom miért vagyok vak?
  • Gam3r
    Jajj de tetszik valakinek ez a smiley , küldök 2őt , örülj!:D
  • smokes
    bagoly mondja kismadárnak, hogy nagyszemű
  • Gam3r
    Offolok megint , de az csak az elméleti rész kisapám , ami nem sokat számít!:)
  • smokes
    jah amugy igen tudjuk neked semmi se jo sok emberet fikasztad a hozzaszolasit, csak kerdes miert:-)
  • Quqa
    Ucso off a témában bocs Szabi

Az olvasás fél egészség segítség a spoiler alatt!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    #28228 Ott a Crysis 2 max. gépigénye olvasgasd és hasonlíts.
    Jó szórakozást, mellesleg a full felbontás itt kezdődik 1920×1200, Dx11, HiRes Texture! Na pá.
  • smokes
    mar vak is vagy, erdekes lenne hogy csak az egyik neon fenyet latni, erdekes mert 3-om van ott:)
  • JuhaAasz
    most tűnik fel, hogy wtf, hogy csak a toyota lámpájának a fényét látni? deszar...
  • JuhaAasz
    fuck off azért jó a neon fénye a nagy sötétbe
  • smokes
    Csoportos fotózás

• Gam3r
    Az gáz , pont a multi a "lényege" a bf3nak, arra van kihegyezve , és nagyon jó.

A single eléggé alacsony színvonalú a multihoz képest:)
  • JuhaAasz
    OFF

Quqa! lehet igazad van, hogy nem értek hozzá, ha esetleg egy-két linkkel megvilágosítasz azt elolvasom, én csak abból indultam ki, hogy pl crysis-t, warhead-et, crysis 2-t végigjátszottam, crysis 2-t 2x is, 1024x768-ba medium grafon, és a legnagyobb robbanások közbe mikor volt füst rendesen se szaggatott. aztán megjelent az nfs THE RUN, ami a lehető LEGMINIMUMABB grafon, 640x480-ba vagy 800x600ba (nemtudom melyik volt a legkisebb benne), és nem lehetett vele játszani, mert olyan volt mintha 0.50x speed-el futott volna. ebből kifolyólag hülyeség azt gondolni, hogy a crysis 2 nem a legnagyobb gépigényű játék?

OFF vége
  • Undertaker189
    Most aztán rendesen eltértünk a Worldtől... :P Én BF3ban csak Singlet toltam, a gépem már nem nagyon akarja engedni a multit XD
  • Gam3r
    DB-os , ez hatalmos failxD *GB-os :D

Hát bár a billentyűzetem nagyon szar , még azt se látom melyik billentyű melyik , ideje lecserélni...:D
  • Gam3r
    BF3 az nagyon állat kis játék!:D

Ultra beállítások , igaz csak 1440x900 de akkor is ultra , egyszerűen leírhatatlan az élmény , egyébként gépem adatai:

Intel i3 2100 , 2x4 DB-os DDR3as memória , HD 6850 X-Edition.

Amúgy stabil 60 FPS-el viszi , ami már nagyon jó , bőven lagmentes játékélményt biztosít:)

És meg amúgy a BF3 nem nagy gépigényű , csak rá kell nézni milyen szép , és meglátod miért kell hozzá gépezet , ellentétben a GTA4-el , ami grafikailag egy romhalmaz , és patchekkel is szarul fut kb...
  • JuhaAasz
    miért?
  • Quqa
    Off
    Köszi az észrevételt és igen elírtam max. beállításokon a Crysis 2 a legnagyobb gépigényű mert …

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az alkotok direkt úgy alkották (bár tagadják) meg hogy a város alatti tengert is (ami nem látszik) azt is számolni kell a procinak, vidi kártyának, stb. és emiatt az egyik legkomolyabb konfig kell hozzá. Biztos van vagy lesz nagyobb gépigényű játék de ezt szokták felhozni általában.
    Lássuk sorrendben: Crysis2, BF3, GTA4, Max Payne 3, IL2 Sturmovik: Cliffs of Dover
    Azért nincs harag.
    Juhaaasz, te meg ha valamihez nem értesz inkább maradj csendben, köszi.
  • SUNNY84HUN
    én leszedtem virágverzióban a max payne 3 at gatyaszaggató fullos game
    a gépem amin nyüstölöm phenom 2 X4 970 black editonos proci , 4 x2 gb kingston ddr3 , gtx460 directcu top 1gb és f@szán fut
  • JuhaAasz
    tudom tudom. énis ezt mondom, hogy van pár crysis 1-2-től nagyobb gépigényű játék. bár arra kíváncsi lennék milyen gép viszi maxon el a crysis 2-t, a több mint 2 gigás texture packkal együtt. haverom laptopján el se indult, pedig (igaz csak laptop, DE) i7-es proci, 8 GB ddr3 ram, 2 GB videókártyával tolja
  • adamatts
    a performance partokat dobná de minden 3-4-ik versenyen skill-t ad
  • SUNNY84HUN
    kész vagyok ezektől a skill kártyáktól , tök jó futamokat megyek itt ott azt ezeket okádja meg az aftereket
  • Tarpi
    ez is jó :)
    CAMPUS INTERCHANGE
    CIRCUIT BMW M1 PROCAR (1979) (MP) 07:19.170 #313

egész gyorsan frissít a stat oldal.
  • Tarpi
    Még most kell menni és örülni a jó helyezéseknek. :)
    Nekem is van egy 71.
  • Undertaker189
    BF3, GTA4(csak az optimizálatlanság miatt), Max Payne 3, IL2 Sturmovik: Cliffs of Dover és még sorolhatnám
  • mamiya70
    van egy ilyen helyezésem :)

HERITAGE & CAMPUS, SPRINT CHEVROLET EL CAMINO SS (MP) 01:31.769 #58 5

vagyis 58 !?! az nem tűnik olyan rossznak :)
  • mamiya70
    Szabi1991, köszönöm a fejlécet :)

így legalább látom, hogy milyen eredményeim vannak :) az NFS World Profilban :)))
  • gyeprefos007
    Kis Toyotám :)

• JuhaAasz
    "Crysis + 2. rész is elfut 1024-en és attól nagyobb gépigényű játék nincs. "

erős túlzás ez azért
  • goregrind #28216
    Részemről meguntam a cheater/rammer/stb problémákat és 95%-os remete-játékba kezdtem. Teljesen új regisztráció, nincs SpeedBoost használat, csak IGC és amit nyerek, nincs multi játék csak pár Team Escape (azért, mert jól "fizet"). Csak single futamok, alap kocsival.
    Kicsit többet kell így "melózni" az előbbre jutásért + alap kocsi esetében nem picit csalnak a BOT-ok - de sokkal nyugisabb az egész!

Szóval akinek a listáján fent van a "Rexinfernum" vagy a "Howthegodskill", az ne akarjon multizni - csak gyémántozni járok fel ezekkel a nevekkel, amíg meg nem unom azt is...
  • veszettróka
    szerintem valami olyasmit akar a mottójával hogy "ne csalózz le, mert nem csalunk, a ruszkik vannak ennyire jók" -én is mentem vele, high stakes-en bevárt a cél előtt és engedett bemenni elsőként (őt elkapták 1x) -C-nulla-olman
  • noblem1983
    Egyszer találkoztam már ezzel az inassal de úgy emlékszem nem volt csíter. Viszont ha már angolul ír ki valamit akkor az "are"-t és a "We"-t felcserélhette volna. Igaz az oroszok nem nagyon tudnak angolul de azt hiszik mindenki orosz ezért irkálják a lefordíthatatlan szövegeiket.
  • gyeprefos007
    hogyan lehet ilyen szöveget a név alá írni? :D
  • RED BULL F
    Nézzétek mit leltem! Ő legalább bevallja: