94802
-
#28292 a profilodnál a játékban a neved alatt ott a beviteli mező -
gyeprefos007 #28291 hogyan lehet ilyen mottó-t írni? -
#28290 csak kötekedem kicsit, na... :D
Majd' elfelejtettem, hogy változik a játékban a mottóm. Amióta a Neterror_Connect_Peer_Timeout hiba tönkretette kicsit a karrierem, nem módosítottam hosszabb távon mottót. A skillekre volt kihatással a hiba, de a skillek nincsenek, a mottó is eltűnik. Reggel már frissítem is... -
gyeprefos007 #28289 ezzel nem a nissan-t akartam leszolni hanem a world fizikáját :D hogy simán kinézem h world-brn rgy ilyen dragster jobban fordul mint az R35 ^^ -
varazslo1 #28288 áá akarom írni, 2, lvl driveremmel :P -
varazslo1 #28287 Hmmm. a nissan... 2es driveremmel van egy Nissanom :P amit adtak kezdőként s hááát... igaz, hogy csúszik, mert tök üres, de ettől élvezetes :P Eddig csak az utcán próbáltam TH, de tetszik s élvezetes, ahogy driftelős -
Quqa #28286 Tutu szar az ne szépítsd (csak te bírsz vele menni), viszont megtaláltam a közel tökéletes színsort a 911-hez egy alacsonyabb profilban, régebben véletlen oda vettem egy ultra turbót és mit ne mondjak, közel úgy megy mint a lassítás, előtt csak sokkal stabilabb. -
#28285 ott megy, ahol akarom. Olyan mint a VSpec, csak kicsit gyengébb, kicsit behatároltabb. -
#28284 Hát azt ne mond hogy tökéletesen irányítható -
#28283 mert az nem kanyarodik? -
gyeprefos007 #28281 world-ben sztem jobban kanyarodna mint pl a nissan r35 :D -
#28280 Ez kéne a Wolrdbe:
Bár kanyarodni nehéz lenne vele XD De ha beraknának egy Drag módot akkor király lenne -
BDGO94 #28279 na ez jó lenne plussz még írd oda hogy egyedi külsőő,, azaz minta carbonba egyedi body :);) -
Quqa #28278 Volt itt szó mi kéne a szülinapra. Hát én ezeket szeretném, persze a World-ösitve!!
-
mrredbull18 #28277 Szabi 1 kérdés , elárulnád hogy miért törölted ki azt a hsz-em amivel megprobáltam mutatni 1 vidit az uj MWröl? -
#28276 most még egy is -
#28275 na mondom valami történt , mert rengeteg az új hsz , de nagy része semmit érő ...
-----------------------
és valóban jó a trafi de azért ne délutáni csúcs legyen a pályán -
#28274 én szeretem ha sok a civil. Csak még gyakorolnom kell a manőverezést, amiben a versenygépem jó, csak én nem tudok felnőni hozzá. 2 autó esetében éreztem saját magamat kevésnek, mert akkora kihívás: Dodge Viper és R35 V-Spec -
smokes #28273 azt magyarázná meg nekem valaki hogy ennyi kocsog traffic autokat bebaszni a pályára kész röhej, alig lehet végigtolni a pályát:-) -
JuhaAasz #28272 a profizmus, már érzésből kacsázik a trafikok között -
gyeprefos007 #28271 ja csókolom néni :D max de inkább kispöcs a beszédstílusodból meg a felfogóképességedből ítélve -
smokes #28270 vampire gyerek ment aludni inkább:-)) -
smokes #28269 ezt tuti benézted mert csókolomot köszönhetnél nekem:-)
3-om jobb is hogy lezártad. -
IDFMAXIMUS #28268 valaki jon par kort ?
-
JuhaAasz #28267 fiúk nyugi -
#28266 Én is csak egy autó lámpájának fényét látom. Mentségemre szóljon, hogy romlik a látásom, pár pályán már csukott szemmel megyek magam is...
A neonja is fényesebb a Toyotának, de a többi is látszik. Ha nem teszünk neont, nincs mi ne látszódjon. Tanulság: nem kell neon. -
gyeprefos007 #28265 én is a lámpáról beszélek de egyesek nem képesek felfogni -
gyeprefos007 #28264 1 lehet idősebb vagyok 2 te szóltál be tahón nem én 3 lezártam a témát mert a húgom inteligensebb nálad ..... -
JuhaAasz #28263 felraktam telóra, max fényerő stb. és itt már látni a piros neont a silvia alatt, meg kicsit erősebb a kék neon is. de a lámpákat nem látni, én arra írtam a magamét, hogy deszar... (mármint a játék, ha a többi kocsi lámpafényét nem vetíti az útra) -
smokes #28262 ha már szép nem vagy hülye ne legyél, köszi.-)))))) -
smokes #28261 másik ha már belekotyogsz a nagyok dolgába legalább tiszteld a másikat ne légy bunkó:-) -
gyeprefos007 #28260 1 ez hogy jön ide? -.-" 2 te pattogsz holott Juhaasz a lámpáról írt nem a neonrol xD -
smokes #28259 auralvampire, inkább azon gondolkoznál ell hamár az egyik profilodat sikerült elcseszned hogy ezt megtartsad. -
gyeprefos007 #28258 1 öcsipók tudd hogy beszélsz 2 tanulj meg olvasni 3 Juhaasz irta : most tűnik fel, hogy wtf, hogy csak a toyota lámpájának a fényét látni? deszar. lámpa bazzeg nem neon -.-" -
smokes #28257 nem talicskával tologatom:) -
smokes #28256 neonrol volt szó nem lámpáról ,amúgy te is minek szólsz bele amihez nem értesz.
nem mondták még neked?
mert ha nem akkor most igen:) -
#28255 A plazmán tologatod az autókat? -
JuhaAasz #28254 felrakom telefonra és kiderül, hogy ki mit lát -
gyeprefos007 #28253 ember ki beszél a neonról? xD világitás elöl nagy fehér pilács yes? :D -
smokes #28252 ha nem,látjátok ,majd egyszer kedvetekért megcsinálom 3D-be azt villogtatni lehet vele:)